עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. אני הייתי תובע את המתכנן של המיקרסקופ על 25 מיליון דולר... מיליון על כל שנה, ועוד 10 על עוגמת נפש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עוד אני מכין את הבית לשבת, שוטף את הרצפה, מסדר את הוילון, מכסה את סיר הבישול, נכנס אבא שלי לבית עם עיתון השבת. ברשותי מעריב, מדפדף במגוון "יפות התואר " בכותרת , ואז בום! מגלה את אותה בלונדינית השיער (בלונד אמיתי) פני הילדה , הגברת המדוברת היא לא אשר אלה מיס גרמניה. עוד אני מחטט בכותרת , ובתקצירים המובחרים אני מגלה, כי בנו של השליט הכל יכול במזרח התיכון , סאדם חוסיין , הוא לא אשר גבר רומנטי מושך ויפה תואר. טוב, מילה מדובר בטיפשונת קטנה שאין לה מה לעשות בחיים, או אוליי שגרירה של כבוד של האיחוד האירופאי, או סתם אחת שעושה כותרות. מיס גרמניה אמרנו? הבחרה לייצג את הגרמנים? אולי אני מגזים. אבל נניח וכאשר אותה מיס גרמניה נכנסת לאותה "מאורת הגברים הרומנטיים והמושכים " ויוצאת ברשמ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תבדקו את הערכות שלכם ! מוטב מוקדם מאשר מאוחר. פשוט מזעזע מה שקורה פה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=359275&path=22 מישהו יודע מי ירה את הטיל? מצויין שאף אחד לא נפגע, אבל טילים לא נורים סתם ככה באמצע היום. נ.ב. - אולי הם ניסו ליירט איזה תרנגולת על עץ. ;D

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  5. יפן: נהג הרכבת המהירה נרדם ב-270 קמ"ש. דוברת הרכבת: "אנחנו המומים"; ירדו מהפסים. walla

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by MishaK,

World gone KRAAAAAAAAZY

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by MiniMizer,

דיווח ראשוני על פיגוע ברחוב שדרות מוריה בחיפה, נפגעים רבים.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by blueboy,

לכל חובבי המטריקס ואנימה הנה הגיע פרק חדש לאינמטריקס, לפרק הזה קוראים "Program" לצפייה תגלשו לאתר הזה והנה לינק הורדה לפרק הגודל שלו הוא 153MB, תיהנו! .

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  9. השאלה אם הם באמת טיפלו בבעיית הרעב העולמי או שפשוט חצי מהם מתו מרעב? :-\ walla

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by maverick,

איסר הראל, מחלוצי המודיעין הישראלי ומי שעמד בראש המוסד ובראש השב"כ נפטר בגיל 91. איסר היה שותף להבאתו של איכמן מארגנטינה למשפט בישראל. הוא היחיד שהיה גם ראש השב"כ וגם ראש המוסד - אדם משכמו ומעלה. יהי זכרו ברוך.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הידיעה :-\

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אורח RnGKay

היי, בעקרון כחובב אנימה אני תר ללא סוף אחרי סדרות האנימה הטובות, אז אני מבקש ממכם להמליץ לי עח משהו הדומה להמלצות שלי. המלצותי הן: סרט אנימה מדהים הוא Blue Submarine No.6, סרט שפשוט חייבים לראות. כמובן גם Ghost In The Shell, Ninja Scroll, והסרט של Cowboy Bebop [יש עוד הרבה, אני אזכר אני אוסיף ] סדרות מעולות ורציניות הן: Cowboy Bebop כמובן שהיא ה-סדרה (מדהימה בכל המובנים), Hellsing, Kenshin, הסדרה Initial D היא דיי טובה, אבל יותר לחובבי מרוצים... גם Evangelion נכללת בהמלצותי, כמו כן גם סדרת Serial Experiments Lain היא טובה לחובבי המוזר והעל טבעי [דיי מפחידה]... זהו לבינתיים (כלומר זה כל מה שאני זוכר), מחכה להמלצותיכם ובבקשה ממכם להיות רצינים בכל המובנים (כלומר סדרו…

• 29 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by udicol,

כן בסוף קיבלו את זה ישר לפנים, הכמיהה לשינוי הובילה לשינוי שיטת הרמיה של מפלגה. התנפלות על תפקידים, וכמובן מסה עצומה של אנונימיים בתפקי שרים. והנה עוד הבטחה שהופרכה : מאות בלונים הופרחו בכנסת במחאה על "הבטחותיה של שינוי שפרחו לאחר הבחירות" מאות בלונים הופרחו הבוקר מעל הכנסת על ידי אנשי הפורום לבחירה חופשית בנישואין. "הבלונים הופרחו כסמל להבטחותיה של שינוי שפרחו לאחר הבחירות", אמר דובר הפורום, יונתן ליבוביץ', שהוסיף כי "מאז ימי בן גוריון לא נעשה נזק רב כל כך לנושא הנישואין כפי שנעשה על ידי שינוי". מתוך Ynet.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by maverick,

גישמי הברכה שירדו בזמן האחרון הביאו לשיפור מה במצב הכינרת. מעתה אפשר לעקוב באופן תמידי אחרי המפלס.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by The Grey Matter,

מסתבר שלסכסוך הישראלי ערבי אין גבולות וניתן למצוא אותו גם באתרים מחו"ל - ואפילו ב TheInquirer, אחד מאתרי חדשות החומרה הגדולים ברשת. מדובר בסדרה של מאמרים שהתפרסמו שם בתור טורים ומכתבים למערכת ועוסקים במאבק הישראלי ערבי לא תמיד( תיקון : בכלל לא ) בצורה אובייקטיבית. הנה חלק מהמכתבים. מאמר 1 מאמר 2 מאמר 3

16. Started by maverick,

לפי גילוי של שר הביטחון - שאול מופז - עראפת נפגש עם מנהיגי אירגוני הטרור ושאל מדוע אין יותר ישראלים הרוגים.

17. זהו לינק לצפיה בכדור הארץ דרך כל הלויינים האזרחיים הקיימים... http://www.fourmilab.ch/earthview/satellite.html תהנו !! הרוב יכולים עד 10 ק'מ מעל פני השטח אבל יש כאלה שממש עושים זום עצבני

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Boomer,

ככה תדעו: http://www.shareapage.com/refer/redir.cfm?page_id=41241&d=02-10-03

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by maverick,

:AR15:

• 47 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. אני מזועזע ורוצה לחלוק אתכם את אשר על ליבי, זה לא סוד שהמצב הכלכלי בשפל שלא נודע עשרות שנים. עם מצב קיים שאין ברירה אלא להתמודד איתו אין מה לעשות אבל שהמצב נוצר כתוצאה משחיתות אני רותח מזעם! ואני מדבר כאן על הכתבה שפורסמה אתמול על האגודה לתרבות הדיור! האגודה גורפת הון של מיליונים בשנה, כל שנה שכרם של המנהלים תופח באופן מכפיר בזמן שחסרי כל נותנים נתח נכבד מכיסם לאגודה ועדיין חיים שנים בבתים ישנים בסכנת קריסה והאגודה לא עושה דבר, מסתבר שהאגודה נותנת תשובה שלילית ברוב המקרים והשאלה היא לאן הולכים כל המליונים?! דבר שני אדם שלא חבר ומשלם לאגודה כל שהיא לא זכאי לשום תמיכה מצד המדינה ז"א ביתך קרס?! בעייה שלך לא שילמת ולא היית חבר באגודה. זאת שערוריה ואני פונה לכל אחד שאכפת לו לכ…

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  21. Started by MishaK,

אתמול הייתי אמור להיות במסיבת יום הולדת של ידידה שלי. לא הלכתי עקב עייפות לא נורמאלית (לא ישנתי כמעט כל השבוע), ומסתבר שהיה לי מזל לא נורמאלי... התפתחה שם קטטה לא נורמאלית, משהו מפחיד לפי מה שחברים שלי אומרים.. ובסוף גם רצח. YNET

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by MishaK,

הידיעה מה שהם כתבו. לאחר קריאת ההודעה שלהם, הגעתי למסקנה שהם פשוט מטומטמים ולא יודעים כלום מהחיים שלהם. מקווה שיפול עליהם משהו מהשמיים (איזה סקאד עם ראש כימי שיהפוך אותם למוטציות).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. .....Hello! this is miko from ashdod בקיצור ולעניין, האסטרונאוט הישראלי הראשון (ונקווה שלא האחרון) ימריא היום בשעה 17:39 לערך. נאחל לו בהצלחה. שידורי הטלוויזיה של נאס"א

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by The Grey Matter,

חברת קלונאייד: התינוקת המשובטת חיה בישראל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. התעודות הללו אמורות להחליף את התעודות הקיימות כיום. מובטח לנו עתיד טוב יותר כאשר נבוא לדרוש שירות מהמימשל. נו טוב, נקווה שעד שייצרו אותן יהיה טוב יותר. ynet

• 3 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים