לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב יש לי מודם PCI (זה שבזקסטור מוכר) ויש לי מנדרייק 9 מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ללינוקס?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הדגם הזול מבין השלושה המוצעים ע"י ידע כולל את הדברים הבאים: - כרטיס רשת - כרטיס עם וידאו in\out - רמקולים אם הדגם אינו כולל את הפריטים הללו אשמח לקבל מחירים לגביהם. בתודה מראש, איל כהן
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי הכל , אני מקבל כתובת IP מהשרת DHCP לתחנת עבודה שלי , יכול לעשות PING מהתחנות עבודה לכתובות IP אבל לא יכול להגיע לאתרים.(מהשרת עצמו אני יכול) משום מה השרת DNS המובנה לא עובד והDHCP לא עושה FORWARD ל DNS שהוא מקבל מהספק שרות. איך מסדרים את הFIREWALL כך שיעביר לתחנות את ההגדרות IP שהוא מקבל מהISP ? תודה. ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת איזה מקינטוש כדאי לי לקנות כדי שאני אוכל לערוך בו סרטים באופן מקצועי? אני רוצה מחשב שלא יעשה בעיות!!! כותרת חלופית (Prog.)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי תהליך התקנה ממש קל נכנסתי לתוכנה השתמשתי ב KDE והכל עבד מצוין עכשיו יש לי כמה שאלות איך אני מעביר קבצים מה D שבתוך הXP ללינוקס כי יש שם שירים ועוד כמה דברים שאני צריך ? יש כמה משחקי תלת מימד שאני דיי בטוח שהכרטיס שלי יסתדר איתם אבל משום סיבה הוא לא מוגדר איך אני מגדיר את הכרטיס ? ושאלה אחרונה איזה הגדרות אני צריך להגדיר כדי שיהיה לי אינטרנט ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי שרת DHCP , אולם התחנות עבודה לא מצליחות לקבל כתובת IP מהשרת החדש , מישהו אמר לי שצריך לנקות את הROUTE TABLE ניסיתי לעשות את זה אבל בכל פעם שאני עושה RESTART המחשב מחזיר את הטבלאות הישנות עם ה GATEWAY הישן והוא לא מקבל IP חדש...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הMANDRAKE FIREWALL אולם השרת DHCP לא פועל כראוי . נכנסתי לשרת וניסיתי לעשות RESTART ל DHCPD אני מקבל הודעה בקשר לזה שהוא לא יודע לאיזה INTERFACE לתת כתובות IP מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חרשתי את הפינגיוין ולא מצאתי .... איזה סוג של פרטישן אני צריך בשביל לינוקס
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוו קיי נימאס הוינדוס הזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך כדי להתחיל להתקין ? עריכה: האם אני צריך דריברים מיוחדים בשביל החומרה שלי ? ואיך אני פותח פרטישן בשביל לינוקס ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנם מספר דברים שברצוני לברר לפני שאני קונה (ואולי לא) את ה-new iMac בגרסתו היקרה ביותר שבארץ עולה 2200$ וכוללת מסך 17'. אני מתכוון לעבוד בפוטושופ, פלאש, לערוך וידאו שצולם במצלמת DV,לגלוש באינטרנט ואולי גם לכתוב עבודות בעיברית. התקציב שלי הוא בסביבות ה-10000 +- ורציתי לשאול האם ה-iMac הוא בחירה טובה? ??? האם אפשר לגלוש בעיברית? ??? האם אפשר לקבל הודעות אי-מייל ו-ICQ הכתובות בעיברית, והאם אפשר לשלוח הודעות בעיברית? ??? האם עידכוניי עיברית של ידע יהיו בתשלום? האם יהיו כאלה בקרוב? ??? אני אשמח לקבל כל מידע נוסף שנחוץ לדעת לפני הכניסה לעולם המק. בתודה מראש, איל כהן
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או בשמו הרשמי: "אחוזת הקומודור". את עמוד החדשות תוכלו למצוא כאן ואת הפורומים כאן. דיונים רלוונטיים ב-HWzone: מה היה המחשב הראשון שלכם? כיתבו את היסטוריית המחשבים שלכם כבוד לדוס וקודמיו!!!...(למי שמכיר) (חלק קטן מהדיון קשור ל-C64, אבל הוא מלא נוסטלגיה אז שיהיה...) למי יש את המחשב הכי מיושן ,פה בפורום? וכמובן הדיון שפתח ניצן בנושא האמיגה: קצת farfetched - כמה תמונות מה"מת החי". חבל שהדיון שלי על Jeri Ellsworth ומחשב ה-CommodoreOne שהיא מפתחת, נמחק בפריצה לפורום לפני מספר חודשים. פרטים על המחשב ומהנדסת החומרה שעומדת מאחוריו אפשר למצוא כאן. אבל יותר מהכל, בואו נברך את האתר החדש על הפתיחה, מי ייתן ונשארו חובבי קומודור ואמיגה שיוכלו לפקוד אותו ולהשתתף בפורומים שם, Prog.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברצוני לדעת מהיא הפקודה המגבילה ל IPCONFIG / RELEASE ו IPCONFIG /RENEW לפי מה שמצאתי עד כה אני אמור להשתמש ב PUMP אולם עושה רושם שהפקודה לא קיימת ב7.3 נוסף על כך רציתי לדעת איך אפשר ל"הגדיר" למערכת שלכרטיס רשת מסוים יש MAC ADDRESS שונה ממה שיש לו באמת , הסיבה שאני צריך את זה היא שיש מפעילי אינטרנט בעולם שבודקים את הMAC לפני שהם נותנים כתובת IP ואני רוצה להשתמש בLINUX שלי במקום בWINDOWS.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי ואללה מיקרוסופט מוציאה גרסת ניסיון של OFFICE למחשבי מק אחרי המכירה של רק 300,000 עותקים להורדת הניסיון לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דוד שלי קנה לפני חודשיים בApple.com שלוש משחקים : Max Payne Aliens vs. Predator 2 WarCraft III השאלה פה היא איפה בארץ אפשר לקנות משחקים למק (למרות שדוד שלי רוב הזמן משתמש איתו לעבודה) בארץ כי יבוא עולה הרבה (אין בידע) משהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בכבלים ועד עכשיו לא הייתה בעיה להתחבר לאינטרנט בלינוקס. אבל מלפני כמה ימים הם עברו לשימוש ב-VPN ואני לא יודע איך להגדיר את זה בלינוקס... מה לעשות? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני דיי חדש עם התוכנה הזו, ואומרים לי שהתוכנה מבצעת Rendering בזמן אמת (Realtime Rendering ) ללא ציוד עזר . מישום מה זה דיי מוזר. מדוע FCP לא מנצלת את כוח המעבד כמו התוכנה? האם האלגוריתם שהתוכנה Avid Express DV כה "חזק" שיכול לנצל את המעבדים טוב יותר ובצורה חסכונית יותר ממתכנתי אפל? כל כך התרשמו מהתוכנה (גם המחיר שלה 2000$ בישראל - 1700$ בחו"ל) והכל בזכות העובדה שהיא מנצלת טוב יותר את המעבדים מתוכנות עריכה אחרות. קישור לדף הבית של התוכנה. עריכה: איות בכותרת (Prog.)
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לדוד שלי בעבודה יש imac ויש תופעה מוזרה תמיד שהוא מנסה לראות DVD המסך ניהיה שחור ל10 שניות ואז הוא מפעיל את הסרט משהו יודע למה? עריכה: איות בכותרת (Prog.)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קנו לי (אבא שלי מת עליו) את המסך הזה: חיה לא? עריכה: איות בכותרת, ראו הודעת הסבר בראש הפורום (Prog.)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שבערך כמו לינוקס משהו מבין יותר ויכול לתת לי תשובות? 1. דרייברים של לינוקס תואמים לו 2. WineX תואם לו? תודה לעונים ;D
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס על מחשב ישן: p1 133 mhz 32mb sdram hard disks: maxtor fireball 8.4GB, maxtor 850MB, seagate 550MB mach64 + voodoo 2 cd-rom 40x אני רוצה להתקין לינוקס לא בשביל לפתוח שרת אלא בשביל לגלוש באינטרנט ולעבוד עם תוכנות שאין בוינדוס....... אני מבין קצת בלינוקס אז לא תהיה לי בעיה עם ההתקנה איזה הפצה וגרסה כדאי לי להתקין(ההפצות הכי חדשות כמו מנדרייק 9, 8.2 עובדות לאט כי אין מספיק זיכרון וההרדיסק "טוחן" כל הזמן - אני רוצה הפצה מהירה וטובה) תודה לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש עליו שמועות של לא טוב וכו' הבה נתעלם.. התקנתי את הלינוקס, והכל טוב- כל עוד הדיסק נמצא על הIDE הרגיל , כאשר אני מעביר אותו לRAID , הלינוקס לא עולה, אני חייב לציין שכך זה היה גם בהתקנה- הוא לא הגיע לשלב מערכת הקבצים עד שהוצאתי אותו מהרייד. עכשיו , יש לי שם מערכת מותקנת , ושום דבר לעשות איתה.. מישהו? מפרט: Kr7a Raid Maxtor Ata133 40gb עוד משהו?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אמרו לי שהיא טובה מישהו התקין אותה במחשב שלו ויכול להגיד לי איך היא והאם היא תומכת בעברית ??? תודה רבה לכל העונים CABRIOLET
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, היום סוף סוף יום שישי, חופש מהביצפר ה$%#^ הזה, יש זמן להתקין את ג'נטו בכיף ללא כאבי ראש עם בית ריק ובלי אח קטן שמסתובב בין הרגלים... את ההתקנה התחלתי בסביבות 12 בלילה, אבל הייתי עייף בצורה לא רגילה אז לאחר שהורדתי את הקרנל שבחרתי (gentoo-source) והוא נפתח החלטתי ללכת לישון ולהמשיך כשאני אקום.. וכך עשיתי, הכל הלך חלק, והפעם לאומת פעמים קודמות הצלחתי להתקין את ה-grub בהצלחה, לפי מה שאני יודע לא עשיתי טעויות כלל... אך כאשר אני בא להעלות את הג'נטו, בזמן ההעלה הוא נעצר בשני השורות הללו ולא ממשיך... ואם זה משנה משה, גם הנורות של ה-Caps Lock וה-Scroll Lock במקלדת מהבהבות.... בקיצור, מה פשר ההודעה הזאת? התקנה לא מוצלחת שוב או משהו אחר? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לפני מספר ימים לינוקס מנדרייק 7 במחשב הישן שלי...... יש לי רשת ביתית ושיתוף אינטרנט ב-98 אבל בלינוקס לא הצלחתי להגדיר את הרשת שתפעל אני רוצה לעשות רשת בין לינוקס לוינדוס 98(שמעתי שאפשר דרך פרוקסי או סמבה) הלינוקס זיהה את הכרטיס רשת, הגדרתי איפי אבל זה לא עובד.... מישהו יודע איך לעשות את הרשת? ועוד שאלה: האם במנדרייק 7 אפשר לעשות שכל הממשק הגרפי יהיה בעברית? יש לי גם kde וגם gnome אם אפשר אז איך? אם אי אפשר, איך מתקינים את הפונטים העבריים? לא הצלחתי תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של APPLE לראות את המשחקים שיצאו לMac וראיתי Aliens vs. Predator 2 דורש למחבי מקינטוש 8 MB כרטיס מסך לאומת PC שהמינימום זה 32 MB אז אני רוצה להבין כרטיסי Apple יותר חזקים מכרטיסי PC?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-