לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
קניתי ממיר דגיטלי חיצוני קטן שמתחבר ל USB בוינדוס התקנתי את הדרייברים שלו ועובד היטב קולט את הערוצים חלק עכשיו בלינוקס אובונטו 10.4 לא מצליחה להבין איך להתקין את הדרייברים ללינוקס שמגיעים עם הדיסק התקנה ואני לא מבינה כלום ואיך להתקין את זה בכלל הקבצים באים בתיקייה וללא קובץ שמפעיל או משהו כזה יש גם הוראות שלא מסתדרת איתם - תוכלו להסביר איך להתקין ? כתוב שאפשר לקמפל.. איך מקמפלים מה זה ? Package Installation for Linux a. Install driver with source code Alternatively, you may compile and install the driver source code manually, 1) Copy the driver folder to your desk. 2) In the folder 'v9.08.14.1', type the following command to install af903x DVB-T driver dvb-usb…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מוריד גירסת DVD של Debian באמצעות jigdo 0.7.1a. השרת ממנו אני מוריד הוא: http://ftp.us.debian.org/debian. הורדתי את הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-1.jigdo. מה אני צריך לעשות עם הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-2.jigdo? עריכה 1: הורדתי את דביאן במשך 16 שעות רצופות, ואז ה-Windows שלי נתקע ונאלצתי לאתחל את המחשב. הפעלתי את jigdo מחדש, והוא ממשיך להוריד את דביאן כבר במשך שעות ארוכות. מהירות ההורדה שלי היא בד"כ בין 30KB/s ל-50KB/s. הבעיה היא שאני לא יודע אם jigdo התחיל את כל ההורדה מהתחלה, או שהוא ממשיך מהמקום בו הוא הפסיק. ??? אין ל-jigdo שום מדד באחוזים או ב-MB לגבי גודל הקובץ שהוא כבר הוריד או לגבי גודל הקובץ שנותר לו להוריד. יש למישהו נסיון עם jig…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום. אני מריץ Ubuntu. משתמש ב OpenOffice, אבל OO לא בודק שגיאות כתיב בעברית (באנגלית כן). יש לציין שהחבילה openoffice.org-l10n-common כן מותקנת אצלי. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, סופסופ שיכנעתי את הבוס שצריך מחשב מק חדש וכדאי שהוא יוכל להריץ עליו תוכנת VM בקלות. הVM מיועד להריץ מערכת הפעלה של מק ורוב העבודה תתבצע על המכונה הוירטואלית חוצמזה עבודה עם שלושה דפדפנים פתוחים ולפעמים סניפר ופרוקסי אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט שיתמוך בדרישות האלה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממש לא, לא מצאתי עדיין הפצת לינוקס נורמאלית שאפשר עליה לראות Bripים באופן נורמאלי, לא מצאתי נגן יחיד עם האצה חומרה סבירה שגם יודעת לעשות upscale לרזולוציות של מעל ל1080p, מה עוד שעם DTS יש בעיות לא הגיוניות ב-VLC בגרסאות האחרונות, ואם איכות הווידאו המזוויעה של הנגן הזה מספקת אותך אז כנראה לא הפעלת מעולם BRip או אפילו x264 על SplashPro או כל נגן עם האצת חומרה אחר, אחרי סרט אחד פשוט אי אפשר לחזור לVLC או לכל נגן אחר.
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום יש לי היום מערכת הפעלה XP ואני שוקל לעבור ולהתקין אובונטו במקומה. אשמח לקבל חוות דעת והמלצות (חיוביות ושליליות) על אובנטו. האם אין בעיה עם דרייברים? במערכת אצלי יש נתב (אדימקס) ו- 3 מחשבים (שניים מהם יישארו על XP, האם אין בכך בעיה? כמו כן אם יש לכם הצעות שמבוססות על ניסיון אשמח לשמוע. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הפורום הכי מתאים שאני יכול לחשוב עליו. מאחר ואני בעליו הגאה של A600, שלא היה בשימוש שנים אני נבוך להודות..., מדי פעם אני עוד נוהג לקרא ב http://www.amiga.org ו http://www.gfxbase.com ודומיהם (תתפלאו, יש די-הרבה) וממש כרגע נתקלתי בתחרות screenshots שעורך האחרון. מה רע בקצת תמונות for reminiscence: לגרסה גדולה לגרסה גדולה אלו כמובן רק דוגמיות. אגב דעתי האישית היא שעד שהם לא ישנו (וכמה שיותר מהר) את ה ToolKit שלהם זה לא יפסיק להיות מכוער... בדיוק כמו ה TK שלי ב WB2.xx ב A600. הגלריה היא של האתר GFXBase המוזכר למעלה כחלק מתחרות Desktops שלהם. לגלריה
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני החלפתי את מערכת ההפעלה שלי לאובונטו לא מזמן ואני לא כל כך מבין למה הדפדפנים חוסמים לי אתרים כמו גוגל,פייסבוק ועוד.. אולי זה קשור למערכת ההפעלה?..(אגב יש לי כרום ופיירפוקס)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, כמה דברים לא ברורים לי לגבי לינוקס מ LIVECD (על סטיק פלאש נייד) - האם אפשר לעבוד איתה ולקמפל דברים בעזרת הGCC ? (לא צריך סביבת פיתוח - אני מעדיף את הTERMINAL - הארד קור ) - האם קבצים והגדרות אישיות נשמרים, או שבכל פעם שאעשה בוט ייפתח "דף חלק". - האם אפשר לעשות בוט של המערכת הזו מהסטיק בכל מקום, או שנדרשת יכולת חומרה (אפשרות בביוס לBOOT מסטיק זכרון) תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם כנראה אני הולך להתקיין לינקוס עכשיו אני בקשוי יודע מה זה r00t קיצר i fucking newbe בליונקס אני רוצה ללמוד ולהבין והכול קיצר יש לי 2 התלבטיות בין phlak שהיא הפצה לאבטחת מידע www.phlak.org שבחיים לא השתמשתי בה אבל היא נראית טוב , מה אתם חושבים עלייה , למישהו היה איתה נסיון ? והשנייה מנרדריק כנראה או משהו אחר ששמעתי שמאוד קל והכול מה אתם חושבים ?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי אותו לפי http://news.softpedia.com/news/Ubuntu-Edgy-Desktop-Effects-with-Beryl-44785.shtml אבל זה לא מראה את האפקטים. יש עוד משהו שצריך לעשות? דרייבר של NVIDIA מותקן..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אחרי איזה עשר שנים טובות (מגיל 7, משמע היום אני בן 17) שאני חורש את המחשב (ומכך גם את הוינדוס) התחיל להימאס... קיצר החלטתי לחדש ולנסות לעבור ללינוקס, או לפחות ללמוד עליה איך זה בנוי ואיך עובדים עם המערכת. יצא לי לראות כמה פעמים את המערכת, אבל לא ממש להשתמש בה... ולכן יש לי כמה שאלות: א. מה ההבדל העיקרי בין וינדוס ללינוקס? ולמה אומרים שדווקא לינוקס עדיפה על הוינדוס מלבד שזה קוד פתוח? ב. לפי מה שאני יודע לינוקס לא בנויה כמו וינדוס בגישה ל"מחשב שלי" ושם להארד דיסקים, תיקיות וכאלה... איך זה עובד שם? ג. עוד דבר שראיתי ושמעתי עליו ועל לינוקס שלפעמים צריך לקמפל דברים. אז מה זה "לקמפל"? מה הכוונה? ד. לינוקס תומכת ברשת ביתית עם אינטרנט? ה. הבנתי שיש אפשרות להשאיר את …
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד SQL והתרגילים הם קבצי PHP אני לא מצליח לפתוח אותם בfirefox והתקנתי Xammp החבילה הזאת כוללת גם PHP בתוכה אבל משומה זה לא עובד לי זה לא נפתח
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. ב Win7 אפשר לגרור חלון (למשוך אותו) לצד המסך, וכך הוא משנה את גודלו - הוא נפרס על חצי מסך. האם אפשר לעשות זאת גם ב UBUNTU? התקנתי את CompizConfig, ועדיין אני לא מוצא כיצד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מק PPC ואנחנו רוצים לדעת מהי המארכת הכי חדישה שאפשר להתקין עליו
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה את אחד מההפצות החינמיות האלה: UBUNTU, KUBUNTU, XUBUNTU מגרסאות 8.04 חשבתי על XUBUNTU אבל אין לי מושג מי עדיף יותר למתחילים. מי מהם יותר קלה ללמידה? באיזה מהם יש יותר תמיכה בתוכנות של WINDOWS? ואיך אני אוכל לעשות איתה DUAL BOOT עם VISTA X84 SP1? תודה רבה הבנתי שאפשר להתקין עם WUBI אבל אני רוצה לדעת בידיוק מה לבחור בתוכנה הזאת(פתחתי אותה אבל אני לא יודע כמה GB צריך וגם בACCESIBITY)
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תשמעו יש לי מחשב אחד ועוד מעט יהיה לי עוד אחד עכשיו אני רוצה להתקין במחשב הזה (הישן) מערכת הפעלה לינוקס כדי לנסות ולהתרשם. מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הפעלה של לינוקס הקלה ביותר לתפעול, וגם רצוי שתדמה כמה שיותר לווינדוס (לא מבחינת מראה)... עריכה: גם חשוב שזה יהיה בעברית כי המחשב אמור להיות בשימוש אחים שלי הקטנים...
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
רושם לי תקטע עם או שיש לי פלאש פלייר ישן או שהוא מכובה אני משתמש באייסויזל(מוזילה) הורדתי מהאתר שלהם את הקובץ עם ה tgz התקנתי אבל לא הסתדר אולי צריך להגדיר משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לפתיחת כונן שמוצפן באמצעות ביטלוקר בלינוקס (דיביאן), יש חיה כזו?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לקחתי והקצתי 20GB כשטח לא מוקצא בעזרת PARTITION MAGIC 8. והקנתי על ה20GB האלה את אובונטו. אז עכשיו יש לי 50GB עם XP, ו20GB עם אובונטו. עכשיו אני רוצה למחוק את אובונטו ולהחזיר את ה20GB האלה לXP... איך?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות לפטופ חדש, לא מעוניין לשים עליו WINDOWS ובטח לא מעוניין לשלם עבור WINDOWS. האם קיימים מחשבים ניידים שמגיעים ללא מערכת הפעלה? בכל הבדיקות שעשיתי מגיעים הלפטופים עם השטן בהתגלמותו VISTA. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ריפרוף באינטרנט יש לי כמה שאלות 1. קראתי שצריך לעשות כל מיני שיפצורים קטנים כדי שמ"ה תעבוד על המיני, האם זה תקף גם למשחקי דפדפן וצפיה בסרטי FHD 2. בחלק מהביוסים של אינטל יש משהו שמונע מהמכשיר לזהות שיש מערכת הפעלה של לינוקס, האם זה עדיין תקף ? אני לא רוצה לקנות מחשב ולגלות שאני לא יכול להשתמש בו ואני לא רוצה לעדכן לבד את הביוס לבד תודה
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי Windows Xp מותקן אני רוצה להוסיף התקנה של לינוקס אבונטו. יש לי 3GB unallocated, איך אני מתקין את הלינוקס עליו, ושתיהיה לי אפשרות בחירה לעשות Boot של XP/Linux, בלי לדפוק את כל המבנה של ההרד-דיסק/את הסטארטאפ. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-