עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אני רוצה לוודא כי אכן ניתן לבצע OC עם ה3470 CORE I5 ו GIGABYTE B75-D3H

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by revz,

בוקר טוב לכולם !! קדום כל תודה על הייעוץ ואני מתחדש ב 4*1024 G.Skill PC6400 CL4-4-4-12 שתי שאלות לי אליכם: 1. ספירת הזיכרון הראשונית של הביוס מראה שיש לי 3400MB אבל CPUZ מראה את כל ה-4G מה לעשות עם הילד השובב שיראה את מה שיש לו (או שזה לא משנה בכלל) 2. אחרי מעבר מזכרון של 1G ל4G (מן הסתם מהיר יותר וכו' ...) איזה הגדרות מומלץ לעשות בXP64 כדי שידע לנצל כמו שצריך את כל הזכרון תודה ויום אלוף לכולם !!

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by Lalin,

אני מקוה שאיני מעלה כאן נושא חרוש בפורום. אך לפני שאני קונה מעבד אני רוצה להבין באופן תיאורטי כמה ליבות "יסתדרו" יותר טוב עם שתי מערכות הפעלה במחשב אחד. מדובר בלינוקס ווינדוס 7 (הבא עלינו לטובה :-) תודה מראש למגיבים...

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by DarkCowMoo,

שווה לשדרג? אני עכשיו עם 720BE , עד כמה הקפיצה ל 1090T תיהיה משמעותית? הלוח MA770-UD3 REV1. יכול למצוא ב350 שקל עם קירור מים H50 של CORSAIR. הBE בלי OC עכשיו כי הורדתי את הקירור המסיבי ועכשיו הוא עם STOCK. תאכלס מעצבן אותי שFIFA 15 עושה לי בעיות, אבל אני חושב שכל המחשב בכלליות יהיה מהיר יותר. נראה לי ה720BE אפילו לא מנצל את הSDD כמו שצריך / את ה7850 עם הOVERCLOCK המטורף של GIGABYTE. אמח לא כ"כ מצליח לדחוק את ה720 בOC ליותר מ3GHZ עם קירור סטוק וזה משגע אותי. אולי כדאי רק לקנות את קירור? שאר המפרט; יש גם SSD 120ג'גיה מסדרת 320 של אינטל. rev 1 MA770-UD3 7850 GIGABYTE OC2 6 ג'יגה ראם = 1 של VIESTA ושניים של KINGSTONE.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by Nasok,

בין זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 המחיר שונה אבל הם שווים לפי ביצועים . במה שווה יותר להשקיע?

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  6. היי חברים. אז לא מזמן ייצאו מעבדי הSANDY BRIDGE החדשים. עד מלפני יומיים היה לי את המחשב הבא: CPU Pentium 4 3.0GHZ לוח אם G31 של גיגהבייט תומך אפילו עד Q9650 QUAD CORE. Ram: 3GB DDR2 667MHZ. 500GB של ווסטרן דיגיטל לא כולל דיסק גיבוי (1TB) GPU: Nvidia Sparkle 9500GT ספק כוח גנר'י לחלוטין (מאלו שאם יהיה מכת חשמל,כל המחשב יילך) מארז של פנטיום 3 לפי דעתי שימושים: הרבה לשוניות בדפדפן,הרבה תוכנות,גלישה,הורדות,סרטי HD READY 720P. לפני יומיים בערך חבר הביא לי מעבד ליבה כפולה E5200 של אינטל, החלפתי ואני רוצה הבדל משמעותי בביצועים של המחשב. דעתכם/ן? האם שווה רק לשדרג מעבד ולקנות ספק כוח איכותי ומארז? או לקנות מערכת חדשה ולשמר את הישן? מעבדים בהנחה שאנחנו נשארים עם הלוח הזה: או …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ככה...יש לי E2160,7600GS ,GA-945GCM וזיכרון 1GB 533MHZ . אם אני קונה ב220 שקל זיכרונות 2GB 800MHZ ,עד כמה זה יעזור לי במשחקים? אני לא מתכנן OC . נגיד עכשיו הפתיחה של אנריל אצלי באיטיות מטורפת,אם אני אשנה ל2GB 800MHZ זה יעזור לי במשהו? ותגידו..אם אני לא מתכנן לקנות OC ,לא כדי להוסיף רק 1GB במקום לקנות 2 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by n00kie,

המחשב כרגע - i5 4430 b85m-d2v 8gb 1600 gtx 1060 6 (oc@ +15%~) מתכנן להחזיק עם המחשב עוד בערך שנתיים לגיימינג על 1080 ו144 במשחקי מולטי. שוקל לשדרג לI7 4790 או לXEON מקביל ו16 ראם בהמשך כדי לתת למחשב עוד קצת אורך חיים, אבל רק אם אמצא כזה ביד שניה באיביי באיזור ה200-250 שקל. האם ההפרש בביצועים שווה את השדרוג לדעתכם?

9. Started by tamiravigan,

*אשכול זה נפתח כדי למנוע ספאם ושאלות שחוזרות על עצמן* אז מה זה לוח אם? (MOTHERBOARD): לוח האם הוא המעגל המודפס הראשי של מחשב או מכשיר אלקטרוני מורכב אחר. בדרך כלל מתייחס מושג זה למעגל המודפס הראשי של המחשב אישי (PC). כל הרכיבים החיוניים לפעולתו של המחשב האישי מהווים חלק אינטגרלי מלוח האם, או מחוברים אליו ישירות דרך חריצי הרחבה שונים. רכיבים אלו כוללים את המעבד, הזכרון, כרטיס המסך, כונני דיסקטים ותקליטורים ועוד. כל לוח אם מבוסס על ערכת שבבים (Chipset) שאחראית על הגישור בין הרכיבים השונים המרכיבים את המחשב. בנוסף לרכיבים החיוניים ניתן לחבר ללוח האם רכיבים נוספים, באמצעות חריצי הרחבה מסוגים שונים ( PCI, PCI EXPRESS,AGP, EISA, ISA) שהנפוצים בהם כרטיסי מסך, כרטיסי קול, כרט…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. מאד מעניין, אל תפספסו:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב לכם ושבת שלום, אני עובר הרבה על ביקורות של מארזים שונים ואני נתקל במונחים של לוחות אם שונים כגון ATX, EATX (מה ההבדל -זה חשוב מאוד להבדיל בין סוגים שונים) ואני רוצה להיכנס לעבוד בתחום של מחשבים הזה אבל יש בפורום איפשהו הסבר או בלינק מסוים מאתר הזה המסביר ומפרט היטב כל לוחות האם וסוגים שונים שלהם. אגב, אני מאוד מרוצה מכמות המידע איך שאתר מאוחסן - אגב, יש גם מדריך למיתוך ללוחות אם ואני מסוגל ומעוניין ללמוד (ולזכור) את כל החומר, רק שעל לוחות אם אני לא מצאתי לא במדריכים ואני אנסה שוב לחפש אבל אודה בכ"א אם מישהו יכוון אותי למקום איפה שמסבירים על לוחות אם שונים וגם סקירת לוחות אם שונים. תודה מראש ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן אנשים, קיבלתי מחשב שאני אמור להתקין עליו האקינטוש. המפרט: לוח: GIGABYTE X58 : GA-X58-UD5 מעבד: i7 920 CPU קרור מעבד: Zalman CNPS9500 92mm for 1366 I7 CPU Cooler כרטיס גרפי: GTX285 2GB OC מארז: Zalman GS1000 No P/S ATX Titanium Case המאוורר תקוע על מקסימום כל הזמן - משלב ההדלקה - בתוך הביוס ובמערכת הפעלה. לא משנה מה אני משנה - FAIL PROOF DEFAULTS ניסיתי לשנות fan control to enabled מה שגם ככה היה הבררת מחדל ניסיתי לשחק לשנות: control method in the bios to "Auto" (default), "Voltage" or "PWM" לא עזר האם משהו נתקל בזה כרגע אני מריץ את גרסת הביוס הכי עדכנית BIOS F7 binary update אולי לנסות לחזור לביוס קודם? מה עוד אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by sn388,

שלום לכולם! אני מעונין לקנות מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton Box , אך מכיוון שהוא אזל הציעו לי לקחת את ה- XP 2500+ Tray עם מאוורר SPEEZE HawkStream ll Socket A/ 370 Heatsink ואחריות לשלוש שנים באותו מחיר של ה- Box . בחנות אמרו לי שהוא לא נופל מהמאוורר שמסופק ב- Box ואף טוב מממנו במקצת. מה דעתכם בנושא? האם אני יכול לישון בשקט? תודה!

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by eli33,

המקורי לא עובד יותר.. אז אני צריך לקנות חדש. איזה כדאי לקנות . אם אפשר מ KSP . ואם כבר אני קונה אז עדיף שקט במחיר של 50 - 80 שקל גג. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  15. Started by iakovl,

צריך דגמים של מאוררים טובים ל פ-3 שלי (סוקט 370)

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by togp,

רבותי חברי הפורום, חיפשתי קצת המלצות ולא ממש מצאתי (בעיקר תלונות של אנשים על מאוורר X וכד'), אז אני אבקש את עזרתכם: מחשב אישי של משפחה, לא גיימרים ואפילו לא קרוב לזה. מעבד Q8300 לוח פשוט (אני אבדוק את הדגם אם יש צורך ) של אסוס החדר בו המחשב נמצא מתחמם קצת בקיץ (ללא מיזוג) אבל משתדלים לא להפעיל את המחשב יותר מדי בחום גם ככה איזה מאוורר מומלץ? ראיתי את ה Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 שנראה לי סביר אבל הייתי שמח לשמוע המלצות. בתודה מראש, דניאל

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. Started by oriklo,

מישהו יכול לתת לי מאוורר למעבד intel core i5 2320? יש כל כך הרבה דגמים שאני מחפש ואני לא יודע מה מתאים. תודה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by rooster,

אחרי שסיכמתי על מפרט הוסיפו לי בחנות מאוורר למעבד ב60 שח זה לא אמור לבוא עם המעבד אם חייב אותו?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by Netanel Malachi,
  20. היי, ברשותכם רציתי לשאול אם אני מביא זיכרון כמובן עם הצלעות קירור הגבוהות האלו, ואני מביא למעבד מאוורר, הבנתי שיכולה להיות התנגשות זאת אומרת אי אפשר להתקין את הזיכרון ואת המאוורר ביחד. אז איזה סוג של מאוורר אמורים לקנות ? המעבד הוא 3470 או האם כדאי את הזיכרונות ללא הצלעות קירור האלו

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by bcarmi,

המאוורר שנמצא על לוח האם שלי ABIT IS7E מרעיש נואשות... כמו משאית בירידות לטבריה.............. מדובר על המאוורר (הכחול) שיושב על הלוח ולא על המאוורר של המעבד. היכן אפשר להשיג מאוורר כזה, ואולי מלוח אם מושבת??? עיזרו בבקשה אני לא רוצה להחליף לוח אם (והוא מצויין) בגלל וינטלטור. בועז

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני עובד כרגע עם לוח אם של ג'יגה בייט K8NS עד עכשיו היה לי מעבד AMD 64 3000? היום החלפתי למעבד X2 4200 ומי שאני מפעיל כל תוכנה במחשבהמאוורר עובד ממש על כל העוצמה וזה ממש מפריע נראה לי שהוא לא מקרר מספיק את המעבד תשפטו אתם לפי התמונה: תודה רבה לעוזרים [= [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by brum,

אהלן. 2 שאלות בבקשה על הלוח הזה (התמונה מצורפת) : 1. מהו הרכיב המרובע בצבע זהב שבין המעבד לAGP (מס 1 )? 2. יש מאוור שמוצמד לרכיב הזה והוא לא עובד. החלפתי מאוורר חדש אבל הוא לא עבד כאשר חיברתי ל 2. רק אחרי שחיברתי גם את הכבל הצהוב שהיה למאוורר לחיבור (מס 3) הכל עבד. למה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by amit14,

שלום לכולם, המעבד שבכותרת מגיע עם קירור שמתחבר בצורה מהירה בעזרת מתאמים ולא בעזרת הברגה.. הבעיה שיש לי כרגע במעבד הנוכחי קירור הברגה.. והמתאמים אינם.. בארץ לא מצאתי מתאמים בנפרד(אם קיים.. אשמח להפניה). אם אני רוצה לקנות מאוורר עם קירור הברגה... איך אני יודע מה אמור להתאים למעבד הספציפי הזה, שמן הסתם צריך קירור יותר מתקדם מדגמים פשוטים יותר.. מה צריך לבדוק מעבר להתאמה לתושבת? האם זה יתאים? https://ksp.co.il/?select=.1066..182..3951.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=41170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Dragongk,

לפני כמה ימים המאוורר של הצ'יפסט על הלוח DFI nForce 4 Ultra-D התחיל להרעיש בצורה מוגזמת במיוחד... ממש מעצבן הטמפ' שלו נעות בין 48-52 מעלות, מה כדאי לעשות ? ואם כדאי לקנות קירור מיוחד לקנות קירור פסיבי או אקטיבי ? כמו כן בגלל המבנה של הלוח אם... כרטיס המסך עולה על הקירור בסלוט הPCI-E הרגיל.. לא בדקתי אם זה עולה לגמרי על השני כך ש אם כדאי להחליף קירור הוא חייב להיות או שטוח או שלא ירד לעבר הסלוט השני (בהנחה שהוא מתחת לצ'יפסט) תודה

• 11 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.