מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אבקש לוודא שהלוח הנ"ל מתאים להתקנת זיכרון DDR2 במהירות 1066. לא כ"כ מתמצא בדברים הללו, אז תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני קצת מבולבל... באתר של החברה כתוב כי הלוח תומך בזכרונות DDR 3 אבל בשני אתרים בארץ של חברות המוכרות את הלוח הזה (זיגזג2000 ואש מחשבים) מצויין במפרט של הלוח כי הוא תומך בDDR 2 ... ההגיון אומר ללכת לפי האתר הרשמי של החברה אבל יכול להיות שבכל זאת קיימת טעות אצלהם?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS4 אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לGT560 והאם הוא תומך בDDR3. והאם שווה לי לשדרג בכלל או לקנות מחשב חדש ?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ישן בעל לוח אם gigabyte ga8i945pl-g ועבר לי בראש הרעיון לעשות ממנו סוג של מדיה סנטר בסלון. איזו חומרה ניתן להלביש עליו בשביל שיוכל להציג סרטי בלו ריי ולהריץ משחקים סבירים? כרגע יש בו כרטיס מסך GF 6600 ו 1512GB RAM (לא זוכר מה המעבד אבל כנראה duel core כזה או אחר). תודה מראש עם העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם לוח אם נ"ל, שמבוסס על chipset =P31 (לא G31)?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בואו להכיר לעומק את אחד המוצרים הכי מיוחדים של תושבת LGA1151 מבית אינטל - עם עיצוב אלגנטי יוצא דופן שמשולב עם מגוון יכולות טכניות נאה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לקחנו לסיבוב את לוח האם שנחשב לאמצע בין קו המוצרים העדכני של GIGABYTE - בשביל לגלות האם יש סיבה משמעותית לחשוק במשהו יוקרתי ויקר יותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני כחודש קניתי לוח אם חדש z97x gaming 7 בנוסף לכרטיס מסך GTX 770OC 4GB עם 16GB של RAM ולפעמים כשאני מדליק את המחשב מגיע השלב של טעינת ה-BIOS והוא פשוט נתקע לאיזה 15 שניות ועושה ריסטרט ורק בפעם השנייה עולה אל הווינדוס. בעיה מוכרת?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות לוח אם של gigabyte למעבדיAMD64 אבל אין לי מושג מה יותר טוב ממה, אין לי צורך בOC, לא עכשיו ולא בעתיד אבל חשוב לי שרכיבים שמחוברים לי כרגע על המחשב הישן (P3 450MHZ) יותאמו על הלוח החדש אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם מתאים...
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
לא בדיוק הנושא הרגיל, נכון? בדרך כלל מדברים על overvolting. המטרה: שרת בייתי. ירוץ headless, אז הדרישות מ"כרטיס המסך" מינימליות - שיאפשר למחשב לאתחל. ה- IGP שמשולב ב- i3 אידאלי לזה. ירוץ 24/7 במקום עם תחלופת אוויר מוגבלת, אז מומלץ שיהיה קר ככל האפשר. ה- i3-2100 די קריר וחסכוני גם ככה, אבל אפשר להוריד מתחים ותדרים ולחסוך הרבה יותר. נכון, הביצועים ירדו, אבל גם ככה ה- 2100 חזק בהרבה מהמינימום שאני צריך. השאלה היא איזה לוח אם מומלץ ואיזה זכרונות. הדרישות: לוח mATX עם לפחות שישה חיבורי SATA, השאר לא רלוונטי. לא אכפת לי אם זה SATA2 או SATA3, לא אכפת לי כמה חיבור יUSB יש והאם הם USB2 או USB3, לא אכפת לי כמה חריצי זיכרון יש או כמה חריצי PCI יש. מחיר? כולם בערך באתו אזור, נגיד 500…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, רק הייתי מעוניין לוודא שלא עבדו עליי ושאכן מדובר בלוח אם ברמה שווה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הי, למערכת חדשה מבוססת i5 3550 למטרת משחקים (כ. מסך 7950/670) אני מתלבט מה הפיתרון הטוב ביותר. יש כמה שיקולים ללוח האידיאלי. אני לא מתכנן OC אז אני מכוון ל H77 אני חייב תמיכה ב- Firewire אבל הכיוון זה כרטיס יעודי. אני לא מוצא בארץ אף אחד שמוכר כרטיסים כאלו ל- PCIe אלה רק ל- PCI מה שאומר שהלוח צריך לתמוך ב- PCI (או Firewire שאין לאף לוח שאני ראיתי) אני מתלבט בין כמה אופציות להלן: ASROCK H77M H77 570 שקל יתרונות: מתאים לקירור 775 -> חוסך קניית קירור למעבד (יש לי scythe mugen 2) חסרונות: mATX - אני לא בטוח כמה זה חסרון, עד היום השתמשתי רק ב- ATX. עד כמה זה יותר קשה להתקנה מבחינת צפיפות על הלוח? אני אשמח אם מישהו מהפורום יתיחס לנושא 2 סלוטים בלבד לזכרונות - שוב, לא בטוח עד…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מעוניין בהמלצה ללוח אם , עם יציאת HD למעבד I3 או I5 שאקנה איתו וזכרון DDR3 .... הצרכים: אינטרנט, מוזיקה ומשחק SIMS 3 כמה צפוי לעלות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
טוב אז אני לא ממש בטוח אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לא אבל אני אנסה..: הולכים לקנות לי לוח אם Intel 865PE שלא תומך ב LAN וב Firewire. מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר את הלוח ויודע להמליץ? בחרתי את הדגם הזה כי הוא כולל firewire הוספתי לינק להתרשמות... http://www.intel.com/design/motherbd/sn/sn_available.htm המלצות נוספות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הנ"ל? מה ההבדלים בין הערכות G35 לP35?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אותו יודע עליו קצת תכונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום . רציתי לדעת איך הלוח אם בכלליות ( אני לא מתכוון לעשות oc וכו' ) : Gigaybyte GA-K8N SLI nForce4 SLI Motherboard והאם הוא מתאים ל sata 2 או להסתפק ב sata רגיל . ועוד שאלה קטנה על הדרך - מה עדיף wd או maxtor או משהו מומלץ אחר ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
היי חברים, אני בהתלבטות שחבל"ז! יש לי לוח אם 58SO2 של אינטל עם מעבד EXTRM X990 אני חושב שהלוח שלי נדפק. ואני חושב על לקנות חדש. אבל... מכיוון שהצ'יפ סט כל כך ישן לא פשוט בכלל למצוא לוח מתאים (LGA1366) המחשב (כשעבד) ענה לי על כל הצרכים , משחקים ,תוכנות וכו' איפה אני יכול למצוא לוחות מתאימים ? האם כדאי לי בכלל לקנות כזה לוח או כבר לוח חדש ומעבד חדש? ואז אני זורק לפח חומרה שעדיין יקרה וטובה !?!?! אני עובד עצות HELP !!! J
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס תקין, בדקתי אותו במחשב אחר. כשאני שם את כרטיס המסך (GeForce 9600GT) בלוח אם M2N-TVM/S הוא לא מזהה אותו. על הלוח יש כרטיס מסך מובנה GeForce 6100. בביוס לא ראיתי שום אופציה לשנות לPCI Express. מה אפשר לעשות? חיפשתי עדכון ביוס ללוח אם זה (בגוגל) אבל לא מצאתי. המחשב הוא של packardbell.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הוצע לי לוח האם שבכותרת: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2281&ProductName=GA-M51GM-S2G במערכת מחשב חדש ואני לא מוצא שום ביקורות עליו. מישהו יכול להפנות לביקורות כאלה? ד"א, המחשב עצמו הוא AMD Athlon 64 3200+ עם 512 מ"ב זכרון של קינגסטון, דיסק 80 ג"ב SATAII של WD, מארז JNC 8668 500W וכונן פלופי. 1800 ש"ח בששה תשלומים. אם מישהו רוצה להעיר משהו על המפרט, אשמח לשמוע. המחשב לא מיועד למשחקים. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
למה אין אף לד חיווי על הלוח ? אני מתכוון ללד שדולק כשיש מתח\כשהמחשב פועל. ב - איך מאפסים את הביוס,דרך אחרת חוץ מלהוציא את הבטריה ? למה אין JUMPER ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך לוח MATX לשבב שציון לעיל ויתאים למעבד E8400 התחלית של המערכת תהיה למשחקים בעיקר. ואין בכוונתי לעשות OC המלצות ? g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
הכירו מקרוב את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר בעולם - ספינת הדגל החדשה המבוססת ערכת השבבים Z390 מבית אינטל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לוח האם המתקדם מבית השחקנית הטאיוואנית נוחת על שולחן הבחינות - בואו לגלות כיצד הוא עומד בדרישות אספקת האנרגיה הקשוחות של מעבד ה-Core i9 9900K המתומן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-