מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,801 דיונים בפורום זה
-
אם אני אקנה מעבד C2D אז ה-FPS במשחקים יעלה לי, במיוחד אם אני משחק עם בוטים? ברור לעומת Pentium 4....?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלםו, אני מתכנן לקנות E4300, ולעשות לו כנראה OC קטן ואני מתלבט איזה לוח לקנות. התקציב הוא באיזור ה600. חשבתי אולי לקנות לוח עם מעבד גרפי OB, כיון שאני לא זקוק לכרטיס מסך חזק מדי. איך האיכות של הכרטיסים המשולבים? אם אקנה לוח עם מעבד גרפי משולב, התקציב יעלה במקצת.. אשמח לקבל הצעות..
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום,לאחר שקראתי את ה"שאלות ותשובות" של הפורום ברצוני לדעת אם הבנתי נכון. בכל הנוגע לזכרונות , ככל שה CL נמוך יותר כך הזיכרון יהיה מהיר יותר ? וברצוני לדעת מדוע ממליצים על זכרונות בתדר 667 על פני 800 , ואם אפשר לפרט קצת יותר מסוגיית האוברקלוקינג , האם לא יהיה נכון לומר שמכיוון שהתדר הינו גבוהה המהירות של הזיכרון גם תהיה יותר גבוהה ? בתודה מראש על התשובות והעזרה.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה האם הלוח אם ASUS P5LD2 יקלוט את הזיכרון הבא :Aeneon DDR II 667 512MB ? אשמח עם תעזרו לי .. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם ג'גה בייט מדגם p965-s3 למעבדי intel ו מעבד של intel E6400 כבפול ליבה יעבוד טוב עם זכרונות twinmos twister 2gb במהירות 800MHz?
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לשילוש. התקציב הוא בערך 2000, עדיף פחות כמובן... המחשב ישמש לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו ואודיו.. כמו כן מתוכנן להריץ את VISTA. מה ההצעות? שאלה נוספת - עדיף להסתפק ברטיס מסך OB, או לחפש משהו אחר? צריך כניסה למצלמת וידאו.. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגדול: האם שווה ללכת על לוח 945 זול לעומת 965 יותר יקר, ומה החסרונות של כל אחד ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש אבל שמעתי שהולכים לצאת המרובעי ליבה בקרוב וגם הכרטיסים היותר זולים של ה DX10 אז בקשר למרובעי ליבה מישו אולי יודע מה תאריך ההשקה שלהם ? וגם מישו יודע מה יהיה מחיר ההשקה שלהם ?
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אתם קצת לא מעודכנים.... http://www.vr-zone.com/?i=4574
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה 700 ש"ח. זה TwinMos Twister 512X2 DDR2 800.. האם אפשר לשחק עם התיזמונים..? הם נראים לי לא משהו... ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פה לוח די ישן לפנטיום 4 סוקט 478, PE21-EC של לברת DFI. כרגע הוא מריץ סלרון 1.7 גה"צ על מהירות באס 400 מה"צ אבל הלוח תומך עד 533 מה"צ. אני מחפש כרגע לשדרג לו את המעבד ואפילו פרסמתי על זה בלוח יד שניה (למי שיש אני אשמח מאוד! אל תציעו לי לקנות מחשב חדש - זה בדרך, אני מחפש משהו זמני בלבד), הבעיה היא שאני לא מצליח להיסגר על התמיכה שיש ללוח שלי במעבדים. ברשימה שיש כאן: http://us.dfi.com.tw/Support/mb_cpu_support_us.jsp?PRODUCT_ID=1114&SITE=US אפשר לראות שהלוח לא תומך ביותר מדי אפשרויות כי הוא לא תומך במעבדים שרצים על 1.525 וולט, אבל בעמוד הורדות ביוס שלו אפשר לראות שהם שחררו עדכון שאמור לטפל בזה וגם בעמוד המידע הראשי על הלוח מצויינת תמיכה עד 2.8 גה"צ, כמו כן מ…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך גם ב ddr2 וגם ב ddr עכשיו יש אצלי 256*2 DDR. השאלה שלי היא מה יקרה למהירות של זכרונות DDR2 שאני מתכוון להוסיף 512*2. לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו שניהם על DDR גם הישנים וגם החדשים,האם כדאי להשאיר את הישנים(DDR) או להוציא אותם בכלל ולהשאיר רק את הDDR2
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים... אני לא יודע מה ליקנות, intel core 2 duo 2.13 e6400 או Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore תעזרו לי בבקשה ותגידו מה יותר טוב מבין שניהם??
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום יש לי זוג זכרונות 400MHZ שעבדו יחד כבר קרוב לשנתיים, לפני כמה ימים המחשב לא נדלק ורק כאשר הוצאתי את אחד הסטיקים הוא נדלק כדי להיות בטוח שהזכרון מקולקל הפעלתי את שני הזכרונות במחשב אחר ופלא הם עובדים יופי. החזרתי אותם למחשב שלי לא עובד, לקחתי זוג זכרונות נוסף 400MHZ למחשב שלי עובד יופי. אבל עדיין הזוג הראשון לא עובד אצלי אבל כן במחשב אחר מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני שם לב שמאוד קל לעשות אוברלקלוק למעבדים של אינטל ולהגיע איתם למהירויות של כמעט 40 אחוז יותר ממהירות השעון המקורית שבה הם נמכרים לצרכן... אז אני לא מבין למה אינטל לא מהתחלה מוכרת נגיד את ה 6400 במהירות של 3000 מגה הרץ.. ככה בכלל הם היו יכולים להראות שהם יותר מהירים מ AMD אז למה הם מגבילים כל כך את המעבדים שלהם? יענו הייתי מבין אם הגבול היה 200 מגה הרץ אבל כמעט כל מעבד עושה 1000 מגה הרץ יותר! אז מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגלל הציפייה לכרטיסי מסך שיתמכו ב-dx10 חשבתי שכדאי אוליי לקנות לוח אם שיש בו כרטיס מסך on board וכך לא לדחות רכישת המחשב, ולקנות בעתיד כרטיס מסך לכשיצאו הכרטיסים החדשים. אשר על כן: על איזה לוח אם 1) שיתמוך ב- e6300 2) ושיכלול כרטיס מסך מובנה 3) ושיהיה ניתן לאובר קלוקינג "לא קיצוני", אתם ממליצים ?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
זהו לוח אמ טוב לגיימינג? בכללי זהו לוח אמ טוב, בכל המובנים חוץ מהOC
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני חושב ברצינות לקנות את הלוח, לא אשתמש בו ב OC אבל אני נדלקתי על כל הפיצ'רים שלו ובטח אחבר אותו גם בסלון, כידול לי יש לו צ'יפ של אינטל 975 אבל משום מה באתר של asus הוא מופיע כמי שיש לו 965 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1179&modelmenu=2 הכיצד?
-
- 16 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד 3.4 GHZ המחיר של Northwood - הוא 700 שקל ושל Prescott הוא 1700 שקל. אני רוצה לעשות O.C למעבד עם קירור BigTyphoon... מה כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמה שאלות. 1.יש לי לוח של ASUS דגם P5ND2-SLI השאלה שלי היא האם הוא יכול לתמוך בזכרונות של ע'ד 800MHZ בסטוק. 2.שאלה שנייה היא שכרגע יש לי שני סטיקים(2*512)של חברת סמסונג עם קירור של טרמיילטייק נחושת מולבש עליהם לצורך קירור נאוט לזכרונות..הם פועלים בתדר של 667 DC שאלתי היא אם אני יקנה זכרונות אחרים נגיד 2גיגה לצורך העניין האם זה ירד לתדר או שיאזן לי את התדר ל667?? משום שאני רוצה להוסיף פשוט עוד גיגה אבל שיהיה זכרון אפקטיבי..וראיתי זכרונות די טובים ביד שנייה(אגב אם יש למישהו הצעה אנא ה"פ)אך אם תמליצו לי לא לעשות את הנ"ל או לעשות משהו אחר אני יקבל זאת בברכה..משום שהחלטתי להוסיף זכרון ואני לא יודע אם להישאר בתדר שלי ולהוסיף פשוט עוד 1גיגה או לעלות בתדר ולהוריד את ה…
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה חודשים רכשתי זיכרון של קינגסטון 512DDR 400 CL 2.5 היום רכשתי זיכרון נוסף בעל אותם תכונות של חברת NCP הבעיה היא שהלוח למרות שתומך ב DUAL DDR 400 עדיין עובד על מצב SINGLE האם יש דרך שבה אני יוכל להעביר אותו למצב DUAL? חוץ מזה חשוב לציין שישנו זיהוי לזחכרון החדש. והמחשב מזהה שיש עליו סה"כ 1.5 G זיכרון תודה
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה טמפרטורות נורמאליות לe6300 במנוחה (שום תוכנה כבדה לא פועלת ברקע) עם קירור סטוקינג?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מעבד E6300 או E6600 ומחפש לוח אם למשחקים וOC, עד 1500 שקל, מה יהיה הכי טוב?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת תקציב עד 2000 ש"ח עבור הלוח בלבד (הצעות נוספות עבור ספק כוח יכולות לעזור גם) תודה ABG
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-