עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 1. האם נראה מעבדים של AMD עם יותר זיכרון קש מעל 2MB לכל ליבה ? במרובעי ליבה ? 2. יש כתבות שאומרות שויסטה +XP לא תומכות כלל במרובעי ליבות ,אז לשם מה אנו צריכים מרובעי ליבות ? למסבירים תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  2. האם הבמה הטובה ביותר להשקת דור מעבדי ה-Threadripper השני היא במסלול הביתי של אחת מיצרניות הרכבים הנחשקות ביותר? זה בהחלט נשמע כמו שינוי מרענן לכתבה

3. מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים: 945P לבין 945G לבין 945PL לבין 945GZ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by Pitzinyelo,

בהוראות של הלוח אם שלי רשום שהFSB הוא 400. כיצד ייתכן שבביוס, בשורה ההיא שבה אני מעלה את המכפלה בשביל OC, רשום 100? מה ההבדל בין שני הנתונים האלה?(400,100) שניהם תחת המושג FSB.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  5. נשרף לאחותי הלוח אם : D850 garbiladi האם יש לוח אם אחר שיתאים למעבד וכל שאר הדברים עם זכרונות RDRAM?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  6. ערב טוב לכולם. למרות כל מה שקראתי שלפיו ההבדל (הנובע מבדיקות ומבחנים כיום) בין CACHE של 4MB לCACHE של 2MB הוא לא גדול. יחד עם זאת, המעבדים שיש לנו כיום בשוק המשלבים 4MB CACHE מהירים יותר מאלו המכילים 2MB CACHE ככה שלא ממש ניתן לערוך בינהם השוואה שווה והוגנת (למשל הE6300 או E6400 אל מול הE6600) השאלה שלי היא, עד כמה לדעתכם יוסיפו וישפיעו 4MB CACHE לעומת 2MB במעבדים העתידים לצאת עוד כמה חודשים במקום הE6300 והE6400? האם יהיו לכך השפעות על אופן ריצתה של הWINDOWS VISTA? כבר היום למערכת הזאת יש דרישות לא קטנות אם רוצים להנות מהממשק הגרפי המתקדם שלה. אז האם עוד קצת CACHE ישפיע הרבה, תחת אותה מהירות שעון? כי עם הVISTA ברקע נותר פחות מקום לתוכנות אחרות, לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  7. לא ידעתי איפה לפרסם אבל הנחתי שזה כאן, אם לא... תעבירו..תודה שלום, אני צריך המלצה על שלושה דברים לוח אם: יש לי לוח אם שלASUS מסוג A8N-SLI לאחרונה גיליתי שהוא לא תומך בDDR2 אני רוצה לקנות לוח אם חדש של ASUS או GIGABYTE אשר יתמוך בכל מה שהנוכחי תומך בו: שילוב של כרטיסי מסך (7600 GT מחברת NVIDIA שעובדים בתכנולוגיית SLI) DDR2 במהירות סבירה (אני לא ממש מבין בזה אז מה שנראה לכם טוב מבחינתי זה בסדר אני חושב ש800...) וכל הדברים הבסיסיים: 4 סלוטים... USB 2.0 S\PDIF וRCA כרטיס קול מובנה חיבור אטרנט וכל אלה... זיכרון: DDR2 רצוי של קינגסטון במהירות שתואמת את המהירות של הלוח אם... אני צריך לפחות 2 ג'יגה אבל אני לא יודע מה יותר טוב, כרטיס אחד של 2G או שתיים של 1G והחלק האחרון הוא מע…

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by iveco,

המעבד איי 5 2500 יש לו צריכה של 95W זה כולל מצב של עבודה ממושכת בטורבו ? 3.7GHZ ? שמחשבים את ה TDP של המעבד זה כולל מאמץ ממושך ? או שבשביל מאמץ ממושך כמו טורבו צריך גוף קרור מעל 95W ? אנטק A400 150W זה OVERKILL למעבד הזה ? או שעדיף לחסוך כסף ולקחת A30 PRO 95W של אנטק .

9. Started by Director,

שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לוח אם , וראיתי לוח אם יד שנייה ECS X48T-A . מה דעתכם עליו ? הוא משתווה לקמה של הגיגה בייט X48-DQ6 ? ועוד אחרים עם ציפסט X48. אני יכול לקנות אותו במחיר של 500 ש"ח כולל אחריות מהיבואן , המחיר משתלם ? והלוח הזה יהיה יותר טוב מהלוח ASUS COMMANDO , נכון ? תודה רבה לעוזרים והמשך יום טוב . הנה סיקור קטן : http://www.guru3d.com/article/ecs-x48ta-review-mainboard/11

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  10. נכון אומרים ש 8BIT=1Byte? אז זה נכון? כי לפי החישובים שלי זה היה אמור להיות 1MB. משהו מוכן להסביר? (יענו אני יודע אבל משהו מבלבל אותי אז רק שאני אדע שאני צודק )

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. שלום, ברשותי הלוח הנ"ל, ולא מצאתי את החיבור לסנסור. אני יודע שב p4p800 deluxe הוא קיים. חיפשתי במנואל של הלוח ועל הלוח עצמו ולא מצאתי. האם הוא קיים בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by m_g,

יש לי לוח אם של asus והביוס עומד כרגע על גרסא 104 ויצאו כבר 13 עדכונים מאז שהעדכנית ביותר היא גרסא 125 השאלה אם אני צריך לעדכן אחד אחד מכל ה13 עדכונים או שמספיק שאני אעדכן את הגרסא האחרונה שיצאה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Clint Eastwood,

האם ההבדל הוא משמעותי בין שתי כרטיסי הזיכרון הללו? 512mb PC3200 - Samsung Original 333mhz DDR 512mb PC2700 - Samsung Original 333mhz DDR

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  14. ערב ההכרזה של אינטל על מעבדי Core 2, הפתיעה AMD והוזילה את המעבדים השולחניים שלה בעשרות אחוזים. בישראל יגרום המהלך להוזלה של עד 1,600 שקלים לערך במחירי המחשבים מבוססי הטכנולוגיה של AMD ! ההוזלה הגדולה ביותר היא במעבד Athlon 64 3800+, שמחירו צנח ב-71 אחוזים מ-400 ל-116 דולר בלבד. הגירסה כפולת הליבה, Athlon 64 X2 3800+, הוזלה ב-51 אחוזים ותעלה מעתה 158 דולר בלבד. Athlon 64 X2 5000+, מעבד המיינסטרים החזק ביותר של החברה, הוזל ב-55 אחוזים ויעלה עתה 312 דולר בלבד. המעבדים הניידים של החברה, ממשפחת Turion 64, הוזלו בשיעורים נמוכים יותר של 5-25 אחוז. המעבדים החדשים מדגמי AM2 (ארכיטקטורת הלוח החדשה המשתמשת ברכיבי זיכרון מסוג DDR2) הוזלו בשיעור ממוצע של 47 אחוזים. על-פי טק דטה, מע…

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by PriStol,

כותרת, כבר הזמנתי את המחשב ככה שזה דחוף מאוד !! תודה לעוזרים!!!

16. איך אני מוצא את שם הלוח אם שלי באוורסט (הדגם המלא) זה נורא דחוף בבקשה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by mazinya,

יש לי לוח אם GA-B75M-D3V. הלוח הגיע עם גרסה F6. הבנתי שאני אמור לעדכן את הביוס ל F10 כדי לקבל תמיכה בכל מה שהלוח מציע. אז קודם כל, מי שיש לו היכרות עם הלוח, האם העידכון באמת נחוץ? אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס אז מה הדרך הכי טובה ופשוטה שאפשר לעדכן?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ZeppeliN,

מצאתי מכירה יד שנייה של הלוח אם IP35 Pro Off Limits וזכרון Patriot 2x1GB DDR2 800 (http://tinyurl.com/ypeeuu) ב-600 שקל. שווה? אגב, מי היבואן (הרשמי) של ABIT והאם יש לו אחריות בינלאומית? תודה!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי טווין מוס 3200 512 ממנו. אני רוצה וצריך יותר,למכור אותו ולקנות חדש יותר טוב או להוסיף? יש לציין שאני אעשה אובר קלוק בעתיד כי המעבד שלי הוא 2400C

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  20. מה הוא עדיף ובמה ההבדל בהם??? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by audi4,

יש לי מחשב חדש יש לי במחשב שני חיבורי אודיו מקדימה מיקרופון ואוזניות משום מה כל מה שהטכנאי עשה הוא לא הצליח לחבר את החיבורים ללוח אם וזה לא עובד פשוט לא עובד המחשב והחלקים הם רכיבים חדשים שקניתי מאותו טכנאי מהחברה ומהשקיות בלוחות של אינטל אין בדרך כלל בעיות אני גם מבין במחשבים ואני לא מצליח לחבר ולא הצלחתי לחבר את החיבורים מקדימה ואני לא יודע מדוע הדגם של הלוח אם שלי הוא 915CYL השאלה שלי אם יש לי מחשב חדש ואחריות על הלוח אם מדוע זה לא עובד , דיברתי עם הטכנאי אני לא הצלחתי והוא גם לא הצליח ניסנו וניסנו וכלום הוא מבין הוא בוגר הטכניון הוא לא סתם טכנאי מחשבים הוא גם היה מורה שלי לאלקטרוניקה בבית הספר ועכשיו הוא סיים ללמד ופתח חנות לדעתי יש דפקת באותו לוח אם שקיבלתי מהיצרן…

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by benor_21,

אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב 512mb עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by idanohh,

הכותרת שואלת הכל ...

24. אני מחפש מחשב נייד לקניה וראיתי שיש מעבדים שקוראים להם Dothan 715, במה הוא שונה מהסנטרינו? כדי לקנות מעבד כזה? או שהסנטרינו עדיף? חוץ מזה יש לכם המלצה למחשב נייד איכותי בין ה 7000 ל 8000 ש"ח? תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  25. (שאלה דיי פשוטה) האם מעבד כפול ליבה 3.2 הוא בכללי 6.4 GHZ?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.