מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
כררגע יש לי מעבד פנטיוםD וזכרון 512 DDR2667 ,רץ על XP PRO,מרגישים בהבדל משמעותי אם אשדרג לזכרון 1GB? עוד שאלה,יש לי לוח אם של ConRoe945G-DVI תומך בC2D ,האם זה לוח מספיק טוב אם ארצה לשדרג בעתיד למעבד C2D וכ.מסך חזק?
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
השגתי ממחשב אחר סטיק זיכרון של 512 האם כדאי לי להתקין אותו על הסלוט השלישי שלי או שזה רק יוריד לי את הביצועים ובסופו של סבר לא יהיה שווה? מה עדיף במקרה זה כמות או איכות? תודה
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בארץ זה עולה יותר מ1000 שקל ובחול בערך 500 http://www.amazon.com/Intel-i5-650-Processor-Socket-LGA1156/dp/B0030DL3FU/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I1N2WNACC3NUN4&colid=LVLHTADBVKNQ כמה מכס אשלם? איך אני יוצר קשר עם החברה שממנה אני קונה? מה הסיכון בקנייה הזאת? איך אני יודע אם החברה אמינה? מישהו הזמין מעבד מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל עם לוח P7P55D LE קירור זלמן 7700ALCU כשקניתי אותו ניסיתי לעשות OC למעבד והבנתי שהקירור הזה לא בשביל זה.... עכשיו יש לי הזדמנות למחור לחבר את כל הסט הזה. ולקנות I5 2500K עם לוח מתאים? כדאי? המחשב בעיקר למשחקים....אבל אני עורך מדי פעם ווידאו.. הכרטיס מסך שלי כרגע GTX 275 בקיץ אני אחליף אותו ח GTX 570... איזו לוח כדאי ??? Gigabyte GA-P67A-UD3 MSI P67A-GD53 Gigabyte GA-P67A-UD3P ASRock P67 Extreme4 Asus P8P67 MSI P67A-GD55 ASRock P67 Extreme6 Asus P8P67 Pro MSI P67A-GD65 מבין כל אלה ;D
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי זה opty 148, dfi lanparty nf4 ultra-d, g.skill 2gb 400mhz 2-3-2-5. האופטרון בOC די קבוע 2.2@2.8. עכשיו קניתי את המחשב לפני איזה 9 חודשים, אז לשדרג למערכת C2D לא בא בחשבון, אבל המחירים של מעבדי AMD ברצפה, וב900 שקל אני מביא אופטרון 165 (כפול ליבה) ואני בקלות עושה לו OC מ1.8 ללפחות 2.6 אם לא יותר (הרוב עושים יותר ואפילו הרבה יותר). כדאי לי? זה ישתלם? שקניתי את המחשב התלבטתי אם לקחת כפול ליבה אבל כבר נגמר לי כל התקציב... וזה נראה לי הזדמנות להתקדם קצת ולשדרג לכפול ליבה. ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את האופטרון 148?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי מעבד סמפרון 2600 1.6G בסוקט 754 עם 128K כדאי ב-300 שקל להביא סמפרון 3100 1.8G עם 256K במקומו? ההבדל ביניהם שווה את הכסף? ד"א המחשב מיועד למשחקים תודה
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב. מצאתי דגם שמאוד מתאים לי ולו מעבד חזק, אך לא מהדור החדש. האם ההבדל בין מעבדי הדור החדש לדור הנוכחי, בהנחה שמדובר במעבדים החזקים של הדור הנוכחי (HQ...) מצדיק המתנה? האם צפויה הוזלת מחירים משמעותית עקב כניסת סדרת המעבדים החדשה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני יודע שהם BH-5 לפי הביוס,הם ב2.6 ושמעתי שהם לא שווים הרבה בלי מתח גבוה,יש לי אחריות עד 2.8,מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד לא מזמן 512 מגה של זיכרון Corsair twinx (256x2) PC3200 LL וקניתי עוד ג'יגה זיכרון של סמסונג גם pc3200, כלומר 2x512, עכשיו השאלה שלי זה האם כדאי לי להריץ את כולם ביחד? האם זה בסדר למרות שהם סוג שונה ותזמונים שונים? כי אני חייב ג'יגה אז זה או רק את הסמסונג או את שניהם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
במידה ויש כוונה ללכת על מעבד כמו 8400 או q9300 ולעשות over clocking האם כדאי להשקיע בזיכרון מהיר מ-800?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מערכת מחשב חדשה (לוח ומעבד) בערך בעוד כחודש, ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לחכות ולהשקיע במערכת של מעבד ולוח 64 ביט החדשים שיוצאים לשוק רק עכשיו כמובן במחירים מופקעים תודה! kfir@jesta.co.il www.jesta.co.il
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ומה בדיוק להתקין חוץ מה-NFORCE 3 ? (כרטיס קול יש לי לא OB) http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=607&kind=1 ועוד משהו זה איזה תוכנה למדידית טמפ' עדיף לי להוריד או שיש לי משהו שבא עם הלוח?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלם רב, היום קראתי את הכתבה באתר לגבי השקת הבולדוזר של ADM באוקטובר. האם כדאי לחכות עד אוקטובר בקניית מחשב חדש (כלומר לחכות למעבד זה ולתשובתה של אינטל בנושא) או שזה לא כל כך ישנה בביצועים? המחשב מיועד למשחקים כבדים באיכות טובה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כמה דברים אני וחבר שלי קונים מחשב ביחד יעני כדי שהיה יותר זול לכל אחד יש תקציב בערך ב 4500 שקל +- שווה לחכות ל NFOCE 4? ולקנות AMD64 3000+S949 הם היו בתקציב שלי?? ועוד שאלה אם ה GEFORCE 6600 או GEFORCE6200 יותר טובים מה RADEON 9800 PRO מודה לכם על התשובות
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מאחורי שם הקוד עבור משפחת המעבדים שתגיע מעבר לשנת 2025 נמצאת תוכנית לשדרוג מקיף, עם דגש על ביצועים תחת מעטפת הספק נמוכהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. חשבתי לקנות מחדש חדש, אבל פתאום קראתי כתבה מפוצצת על הלוח החדש של ASUS, עם פיצ'רים מתקדמים, זכרונות 32bit במקום 16bit, ועוד כל מיני דברים כאלה. כדאי לחכות, או ללכת על ה- P4T533C ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים והמעבד עליו חשבתי הוא Intel Core i5 7600K שעלותו 1,020 ש"ח. האם ידוע אם המחיר של המעבדים החדשים יהיו דומים למעבדי הדור הקודם המקבילים להם (מעבד i5 8600k יעלה גם בסביבות 1,020 ש"ח)? האם מחיר המעבד הנוכחי צפוי להחתך באופן דרסטי עם היציאה של המעבדים החדשים? עוד שאלה חשובה שאשמח לברר היא שאלת הזמינות. ככל שרשום באינטרנט המעבד צפוי להיות משווק בארה"ב כבר בתחילת אוקטובר. בהסתמך על ניסיון העבר, תוך כמה זמן בערך זה מגיע לישראל? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לדעת כמה דברים 1)כדאי לחכות למעבדים החדשים של AMD ? 2)עד כמה הם יהיו חזקים יותר? 3)מה יהיה טווח המחירים שלהם 4)ומתי הם יצאו תודה
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי אנשים. אני כרגע בתהליך בניית מערכת (לעזאזל, כמה זמן אפשר למרוח את זה?!) ואני בדילמה בנושא הזכרונות. אני לא יודע האם יתקיים הבדל מורגש (3 FPS ומעלה) בביצועים בגיימינג או אם ארגיש איטיות כלשהי בשימוש יום-יומי כמו צפיה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה מרובת-לשוניות באינטרנט לעומת 6GB זיכרון. אשמח לשמוע האם באמת ארגיש הבדל שכזה. במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לקיט זכרונות 3GB, עדיף בתזמונים נמוכים. מהירות של 1,333MHZ מספיקה לי לחלוטין. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום ולילה טוב
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Q9450 על לוח אם DS3L. בזמן מאמץ כבד (בעזרת התוכנה ORTHOS) אחת הליבות הגיעה למקסימום של 65 מעלות, כשהוא לא במאמץ הליבות על פחות מ50 מעלות בממוצע. יש לי כבר קירור למעבד ו2 מאווררים במארז. כדאי לי להוסיף עוד מאוורר או שאפשר לחיות עם הטמפרטורות האלו?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שלא יהיו חידושים גדולים בתחום המעבדים בזמן הקרוב (והחדשות באתר גם חיזקו זאת) אולי למעט מעבדי ה64 ביט יש לי התלבטות - לקנות עכשיו 2500+ Abit NF7 + Twinmos 512MB pc3200 R9700 NON PRO \ R9100 128MB (עדיין לא החלטתי אם R9700 משתלם לי) או לחכות עד שמעבדי ה64 ביט ישווקו? כרגע יש לי 400MHZ FSB P4 2GHZ, לא יודע איזה לוח אם (איך בודקים?), זכרונות ג'נריים PC2700 256MB וכרטיס מסך ONBOARD. נ.ב אני יעשה גם OC והמטרות שלי הם בעיקר משחקים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי SDRAM ואמרו לי שזה לא ממש ישפר לי את הביצועים כרגע יש לי רק 128.
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 3570K שיעבור אוברקלוק עוד 3 שנים בתום האחריות (אם אני לא אקנה חדש) וGTX 660. כרגע יש לי זוג זכרונות 2GB 1333MHZ 9-9-9-27 של קינגסטון (2X2GB). לקחתי אותם מהמחשב הקודם שלי, ועם אחד מהם יש בעיה שלפעמים המחשב פשוט לא נדלק איתו בלי להוציא ולהכניס כמה פעמים ולנסות מחדש. עם המחשב החדש זה קרה לי רק פעם אחת , וכשלקחתי את הזכרון הדפוק לנסות במעבדה של אייבורי כשקניתי לא עלה להם גם המחשב עם הזכרון הזה. אבל כמו שציינתי אין איתו בעיה במחשב החדש. הרצתי MEMTEST ויצא תקין. בכל אופן אני קצת חושש מהזכרון הזה ולא בא לי לזרוק את הכסף על עוד זוג של 2GB ולגלות שהזכרון ההוא דפוק, ככה שאם כבר אני קונה אז אני אקנה סט 2X4GB 1600 1.5V 9-9-9-24 של קרוסאיר ב435 ש"ח. הPAGEFILE אצלי …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256MBX2 PC3200. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על לוח האם, אז אני רוצה לקנות סטיק של 512MB. שני הסטיקים שיש לי עכשיו, הם מחברת KINGSTONE. אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB A-DATA. ורציתי לדעת אם זה יהיה חכם לשלב שני סטיקים של KINGSTONE עם סטיק של A-DATA? כי הבנתי שיש להם LETANCY שונה, ואני גם רוצה לעשות OC למעבד 2500 שיש לי אז אני לא רוצה שהזיכרונות ישפיעו לרעה על ה-OC. ואני לא כיול לקנות 512MB של KINGSTONE כי הוא יקר יותר ב-150 ש"ח מזה של A-DATA (ב-KSP).
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-