עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gulmer,

אני מתכנן קנייה של מחשב חדש עם מעבד מסדרת C (עוד לא סגור על המהירות, כנראה 2.6C). עכשיו נשאלת השאלה איזה לוח אם כדאי לקנות. יצאו עכשיו לוחות האם מבוססי SIS 655FX שמתאימים לFSB800 ומתחרים ב865PE ו875 של אינטל. קראתי את הביקורת בtomshardware ונשם נראה שהם מהווים תחרות די מוצלחת - יותר טובים מה865PE וקצת פחות מה875, אבל עדיין אני לא מכיר מישהו שקנה אותם. אני מעוניין ספציפית בדגם Gigabyte GA-8S655FX-L שראיתי ב482 ש"ח - הרבה מתחת למחירים של אינטל וזה גם בא עם שלל תוספות. למישהו יש איזשיהן המלצות או הכוונות? לקנות או להיצמד לאינטל?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by ranuch,

אני די חלש בכל הקשור לחומרה ולא מסתדר עם כל התיאורים שנותנים בפירוט על הלוח אם השאלה היא הממ הוא יחזיק זכרונות שדורשים 2V ומעלה? (קראתי איפשהו שהDS3 עושה איתם בעיות אז אני רוצה להיות בטוח..) למשל, האם הוא יעבוד עם: OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer eXtreme XTC Edition Dual Channel Memory

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  3. מיקרוסופט חוזרת בה מהצהרתה בתחילת השנה על קיצור משך התמיכה במחשבים עם מעבדי Skylake של אינטל לכתבה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי אני לפני סגירת הזמנה של מחשב ובמחשבה שניה אני חושב ללכת על מעבד ולוח בסוקט 939. השאלה שלי היא אם כדאי להחליף את הלוח MSI NEO PLATINUM בסוקט 754 בלוח של GIGABYTE GA-K8NS שעולה 100 שקל פחות אבל הוא בסוקט 939. ואני פחות או יותר לא יעבור את התקציב שלי. דרך אגב מישהו יודע אם יש ללוח של GIGABYTE יציאה דיגיטלית חיצונית?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by a55af,

רציתי לשדרג את הנייד מ4GB ל-8GB. הזכרון שלו הוא 1 סלוט של Hynix DDR3-1600 בתזמון של 11-11-11. חיפשתי באינטרנט חנויות שמוכרות בדיוק אותו זכרון hynix ולא מצאתי, בסוף ניגשתי לאיבורי ושם היה להם רק corsair 9-9-9, לקחתי בכל זאת כי לא היה משהו אחר. בבית לפני שהרכבתי אותו, הורדתי קצת את המדבקה וראיתי שלמרבה הפליאה הציפים שלו זהים בדיוק לאלה שיש לזכרון במחשב שלי (ציפ של hynix עם אותו SN על הציפ). השאלה שלי, איך זה שיש בדיוק אותם ציפים, אבל התזמונים שונים. האם זה עבודה בעיניים של corsair?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by Bh,

איזה מבין 2 הלוחות הבאים עדיף? ASUS p5k - מחיר 878 ש"ח. GigaByte ga-p35-ds3 - מחיר 820 ש"ח. יש לציין שהתקציב שלי ללוח אם עומד סביבות ה-800, ככה שמבחינת התקציב כמובן שהלוח של GigaByte עדיף, אך רציתי לדעת האם של ASUS עולה בביצועיו על הלוח של GigaByte ומציג ביצועים טובים בהרבה או שהלוח של GigaByte יעשה את העבודה? אשמח לתשובה.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by dsbaja,

בתקציב של עד 700 שיכלול כרטיס רשת וכרטיס קול המ הכי מתאים ומה הכי כדאי. שיהיה גם דואל, טוב לאובר קלוק וכדומה תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by Chymes,

סוקט 462/754. מומלץ בלי כרטיס מסך מובנה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by pAnAhI,

ברשותי קיים מעבד E4500 על לוח של MSI 945GCM5 V2 עם OC ל 2.8... (אי אפשר להעלות מתחים זה זה הסוף...) חשבתי על לקנות E6300 + לוח אם טוב ל OC + קירור יעודי ולעשות איזה OC נחמד אבל אני לא יודע עד כמה אני ירגיש בשיפור... כרגע המעבד מסריח ב מולטי טסקינג אבל לא מקרטע כמעט בשום משחק... מה אתם אומרים? שווה לי המחיר של כל הבלאגן הזה והמאמץ הזה או שעדיף שאני אמתין? גם AMD יתקבל בברכה כי גם ככה אני מחליף לוח... (שיניתי לעברית )

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by Fridge,

טוב אז ככה יש לי לוח asus p4 s533 vm וזכרון transcend ddr2700 512 משום מה הלוח אם מזהה את הזיכרון בתור sdram ???למרות שיש לי ניקוד גבוהה ב pc mark והבנצמרק לא כותב לי תדגם ומהירות של הזיכרון . פתרונות\הסברים יתקבלו בברכה . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  11. שאלה דחופה לוח אם MSI PT800 הוא טוב אני לא מכיר ממש אותו או Asus P4P800-SE איזה הכי טוב לקנות??? תודה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by yoc1983,

2G או 4G זכרון מה יותר טוב למשחקים ברמה בינונית יפעלו על ווינדוס 7

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by send,

אני מעוניין לרכוש 2 סטיקים של 2GB זיכרון, ואני מתלבט בין 800MHz לבין 1,066MHz. מאחר והבאס של המעבד הוא 1333MHz, ואני יודע שכדי לקבל את המהירות האפקטיבית של הזיכרון בדר"כ מכפילים פי 2, רציתי לדעת האם הוא ינצל בכלל את התדר הגבוה מביניהם, או שממש לא, ואז ההשקעה ב-1066, שהיא מן הסתם יקרה יותר, תהיה בכלל לא כדאית?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by edenaboutbol,

מה אתם הייתם לוקחים למטרת משחקים? אל תגידו לי שום מעבד אחר, נותנים לכם אפשרות אחד מהם מה אתם הייתם לוקחים , טיפה פירוט יעזור.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. אהלן, הבאתי את המחשב שלי לתיקון ערב רכיב שנשרף. בלי שום קשר, הטכנאי אמר לי בהתחלה שיש לי בעיה באחד הזכרונות והוא מחליף לי את ארבעת הסטיקים של GSKILL DDR 800MHZ 1GB לשני סטיקים של GSKILL DDR 1000MHZ GB2. הוא החליף לי את המהירות לגבוהה יותר, אבל הוריד לי שני סטיקים ועוד אמר לי שזה יותר משתלם לי. ראוי לציין שהכל בחינם, אבל אני לא מאמין במתנות חינם, האם זה משתלם לי?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by KING36,

מה יותר טוב מהם e8500 או q9300 אני רואה שהנתונים של הe8500 יותר מרשימים אבל או 2 ליבות וה9300 4 בכל אופן מה יותר טוב ????? אני רוצה מחשב לגיימינג וחוץ מזה אני יודע שה9800 הוא quad אבל אם פחות נתונים פיזים ,בכל זאת מה יותר טוב ?? אם אפשר תשובות מקצועיות עם הסברים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  17. אהלן ברשותי מחשב Dell Optiplex GX260 מעבד פנטיום 4, 2GHZ כמות RAM נמוכה שאני לא זוכר.. ברצוני לדעת מה השדרוג המקסימלי המתאפשר לי לעשות למחשב זה. כלומר, מהם הרכיבים הטובים ביותר (או מהן האופציות הכלליות) שאני יכול לשדרג. מחשב זה לוקח כרטיסי מסך בתצורת AGP, אילו כרטיסים סבירים ניתן למצוא? זיכרון DDR SDRAM, אני לא מצליח למצוא בדיוק איזה מהירות, האתר הרשמי אומר 266mhz, איזה PCXXXX זה? לפי מה שאני יודע, אין כזה דבר\ אך יש מה שנקרא DDR266, שמהירותו היא 133MHZ\PC2100. כנראה שזו טעות? מה קורה אם אני מכניס זיכרון מהיר יותר? האם צריך להפיד על זוג זיכרונות במהירות\נפח דומים? אבל הכי חשוב, אני לא יודע איזה מעבד חדש אני יכול לשים במחשב. אני לא חושב שליבה כפולה יעבוד פה, ופנטיום 4 חזק…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by danikos,

שלום קניתי לוח אם : GA-MA785GMT-UD2H עם AMD ATHLON X2 250 הלוח תואם DDR3 בלבד , לא ברור לי איזה זכרון יהיה אופטימלי בשבילי המחשב מיועד ל HTPC ומשחקים קלים , לפי מה שהבנתי DDR3 עדיף לקנות שלושה מקלות מכוון שהוא עובד בשלושה ערוצים ? האם זה אומר ששלושה גיגה בשלושה סטיקים של אחד עדיפים על שתיים של שני גיגה ? תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by גליטו,

שלום לכולם .. לפני שהמחשב עולה הוא רושם לי : Express Gate Error Code 8C000002 ואז עובד כרגיל ולפני שהמחשב נכבה גם רושם לי משהו ולא מחכה שאעשה אישור או משהו ואז נכבה .. מישהו יודע מה הבעיה ? התקנתי את הדיסק של הדרייבירים המחשב חדש וזה היה מהתחלה.

20. Started by xgtx,

היי, ברשותי מחשב שנרכש לפני כחמש שנים ויועד בעיקר להפקה מוזיקלית ביתית בתוכנה - Cubase. כרגע עובד עם Cubase 12 וחווה קריסות אקראיות בזמן עבודה על פרוייקטים כבדים המשלבים הקלטות אודיו, פלאגינים(VST)/MIDI. אני מעוניין לשדרג את ה-RAM ולדעת איזה זיכרון יתאים לחומרה במפרט המצורף. בנוסף אשמח להמלצות שדרוג נוספות אם רלוונטי. תודה מראש! מפרט המחשב: מעבד Core i7 4790 3.6GHz Quad Core 8MB קירור מעבד Noctua NHU-14S Silent CPU Cooler זיכרון (RAM) 16GB DDR3 1600 התקן תצוגה HD4600 מערך שבבים ואפשרויות הרחבה Intel H97 Express Chipset: - Up To 6x USB3 - Up To 8x USB2 - 1x PCIeX16, 1x PCIeX4 - 2x PCIeX1, 2x PCI - Gigabit LAN 10/100/1000 RJ4…

21. Started by בטיטi,

1. האם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based הוא בדיוק הלוח המופיע בלינק הבא ? http://tms.co.il/product/3769 (שם הוא נקרא Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ועולה 657 ש"ח) 2. האם הלוח הנ"ל תומך ב RAID 0 לדיסקים הקשיחים ?

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  22. הייתי מעוניין לקבל המלצה ללוח המאפשר OC בתקציב של כ-700 שח כחלק ממפרט בבניה: 1. מעבד E6600 2 זכרון: 2G 667 cl-5 3. כמ: XFX8800GTS 320 4. ספק: liberty 400W

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by yoni321,

אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון זיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  24. שלום, להפתעתי מצאתי את המעבד החדש שדובר אליו בכתבה בעמוד הראשי ("אינטל מרעננת דגמים"), הפנטיום E6300 בזיגזג! הגיוני שהוא הגיע אליהם מהר כל-כך? יש עליו פרטים? הוא עולה 510 ש"ח, נרא כיאלו הוא מעבד ביניים בין E5X00 לבין E7X00 הוא בהחלט מתאים לי בתקציב למחשב שאני מתכנן לקנות. אשמח לדעתם אם ישנם פרטים אליו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10201 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.