מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ל ocworkbench יש תשובה (להלן הפסקה האחרונה במאמר): Intel once again has launched a product that is big on hype but falls over at the last hurdle, while AMD strolls past to the finish line. Until that cheap Intel 945 Motherboard appears, AMD is your best choice. מי שרוצה להבין את המסקנה הלכאורה מפתיעה לאור המחיר הזול לכאורה של ה 820 (241$) שיקרא את הכתבה במלואה: http://www.ocworkbench.com/2005/articles/dualcore/p1.htm הערה: יש צורך להוסיף עוד הערה לגבי המאמר, הוא מתבסס על מחירים מוצהרים ולא על מחירי הושק, התמונה יכולה להשתנות לכאו או לכאן בהתאם לזמינות האמיתית של המעבדים בשוק.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
במקסימום זה יצא 6 ג'יגה בכל מקרה אפשרי אם כרטיסי הזיכרון לא באותו נפח? אני לא עושה או משהו רק בשביל התאוריה
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
על המחשב שלי יש 4 גיגה זכרון [4 סטיקים של 1 גיגה ] .. מה שכן WIN XP לא מסוגל לזהות יותר ב3 , השאלה שלי אם אני צריך להוציא סטיק אחד .או שזה שהוא מחובר על הלוח אם ,לא יוצר בעיה .הן בחומרה והן בתוכנות. תודה לכל המבינים!
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי שני לוחות ישנים שאני הולך להרכיב מהם מחשב פשוט. הלוח הראשון הוא ASUS P4S800D-X ואפשר למצוא עליו כאן: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 הוא עם צ'יפסט של SIS. הלוח השני הוא של ASROCK דגם P4VM800 עם צ'יפסט של VIA http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VM800 אין ביניהם הבדל משמעותי בתכונות או בביצועים. השאלה היא מה נראה לכם לוח יותר טוב או יותר אמין לאורך זמן, במיוחד אם למישהו היה נסיון עם הלוחות הללו.
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם לוח אם זה GIGABYTE GA-965P-DS4 יתאם למארז הזה Gigabyte Poseidon GA-XA1CA מבחינת היציאות האחוריות כאילו לא אמורה להיות בעיה לא?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שבוע טוב! כרגע אני בהתליכי יצירת מפרט למחשב חדש, המיועד לשרת אותי 7 שנים לפחות (הקודם, עם מעבד Q9400 פרש לא מזמן), עם חלקים אמינים כמה שיותר לטווח ארוך. המעבד ככל הנראה יהיה i5 6500 או 6600, הכרטיס יהיה MSI GTX 1060 6GB (ל 3-4 שנים), שכרגע עולה 1220 באמאזון, וספק SS S12G 450W. שאר החלקים פחות קריטיים. הלוח המתוכנן היה Gigabyte B150M-D3H, שכולל 5 מייצבי מתח אבל את כל הפונקציות שאני צריך. כרגע באמאזון ה Asrock H170M Pro4, שכולל 7 מייצבי מתח (6 לפי הפרסום, אבל לא לפי התמונות), יוצא לי טיפה יותר זול מהגיגבייט [בישראל] אם אזמין אותו ביחד עם הכרטיס. מה שמפריע לי היא האמינות - אחוז תלונות ה RMA גבוה משמעותית יותר מאשר עם הגיגבייט, ובאופן עקרוני אנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מעבד amd 2600 והוא מזהה לי אותו בביוס ובווינדוס כ- 2500. בדקתי וגם רשום על המעבד 2600 וגם המהירות שלו היא 166*11.5 כה שזה חייה להיות 2600. אבל למה זה לא מזהה לי אותו כמו שצריך???
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הלוח הזה שולט!!! קראתי את הסקירה כרגע שהתפרסמה כאן לא מזמן והלוח הזה הוא מדהים , מבוסס על הצ'יפסט של NFORCE 3 150 GB הבאסה שלא מצאתי אותו בשום חנות עדיין אולי מישהו יאיר את עיניי הנה הסקירה- http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=921&cid=6&pg=5 נ.ב הוא זכה מקום 1 בביקורת.
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 3.0MHz איך אני יודע איזה תושבת זה נקרא כי אני רוצה להחליף לו גוף קירור...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגעתי לפורום בזכות המדריך הנהדר(!) להרכבת מפרט מחשב, שפורסם ע"י YairZ. אפשר לראות שאני בתהליך הרכבת מפרט, שאותו אני רוצה לעשות לבד כדי ללמוד ולהבין. לפי המדריך התחלתי עם המעבד, וכמו שכתוב - מנסה לבצע "קנייה חכמה" ולא ישר להתלהב מהמילים והפיצ'רים שמוצעים לכל מעבד. המעבד שהתחלתי איתו הוא i3-3220T. הסיבה היחידה שדווקא עם זה בגלל המחיר והעובדה שהזולים יותר היו dual core, שלפי מה שאני מבין הם ישנים יותר טכנולוגית. מעבר לכאן אני מתקשה להסיק מה-benchmarks מה כדאי. לדוגמא עשיתי את טבלת ההשוואות ה=on∏[6003]=on∏[5771]=on"]זאת, שמשווה בין המעבדים: i3-3220T (המעבד שבחרתי) i3-3240T (סקרן לגביו, כמה הוא שונה ממה שבחרתי) i5-750 (המעבד הישן שלי, קניתי לפני 3 שנים) אני מבין מה…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Conroe BOX or amd duel 4600 Duel Core ty
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות החודש או חודש הבא מחשב חדש אני לא יודע על מה לבסס אותו כיוון שגם אינטל וגם AMD הוציאו מעבד חדש שתומך בPCI-E ו S-ATA ו DDR2 אז מה כדאי? AMD 64 3500 SOCKET 939 או INTEL P-4 3G LGA775 דרך הגב המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אופיס ומשחקים דרך אגב שאר החומרה אני יחליט בהמשך אבל אשמח לקבל את הצעתכם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בבקשה תבדקו!,כי לא מזמן עדכנתי את הביוס ואני חושב שבגלל זה ירדו לי הביצועים של המחשב, הגרסא היא F10 ! אולי כשעידכנתי משהו השתנה אולי בביוס, אם כן מה היה יכול להשתנות ולגרום להורדת הביצועים??? (תכתבו בבקשה באנגלית את מה שיכול להיות שהשתנה). תודה!
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
ברשותי לוח אם Abit NF7-S2(G). כיום משתמש באתאלון אקס.פי 1500. במסגרת הוזלת המעבדים של חב' AMD - האם כדאי לי לשדרג את המעבד? ולאיזה מעבד כדאי לשדרג כך שיתאים ללוח (הכוונה למעבדים מתוצרת AMD בלבד).
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נגיד שאני אלך על כרטיס מסך R9 390 המפיץ חום. לכרטיס הנ"ל יש 3 מאווררים שמסלקים את החום לחלל המארז. לוח ,האם ,הזיכרונות , המעבד וחלקים נוספים חשופים לאווירה החמה הזאת ועובדים בטמפ' גבוהה. והשאלה האם החום הנ"ל מגדיל את הבלאיי של הרכיבים במחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחלה הם הוציאו את זכרונות הוונג'נס שהיו ב290 וב390 ועכשיו אני לא מוצא גם סלוט רגיל אחד של 8 גיגה .. מה הקטע?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד I7-7700K ושמתי לב בהשוואה כאן שהתושבות הם אותו הדבר בין שני המעבדים, זה אומר שהלוח שלי Asus z270f gaming מתאים לזה? ואם כן, עלי רק להחליף זכרונות או שגם זה לא? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!!! הבאתי כאן פרטים חדשים על המעבד AMD Athlon FX-60!!!: קודם כל המעבד יהיה כפול ליבה (!!!). המהירות שלו תהיה 2.6GHZ. 1MB קאש לכל ליבה... :xyxthumbs: מתוך AMDZONE.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. יש בידי מחשב בעל המפרט הבא CPU: AMD Athlon 4400+ DUAL CORE 2.3GHz (65nm) Motherboard: Gigabyte m61p-s3 DDR2 1GBx2=2GB 667Mhz Nvidia Geforce 8800GT אני לא מרוצה מהביצועים שלו במשחקים. ידוע לי שהתופעה היא צוואר בקבוק מהמעבד. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מעבד ולוח אם בתקציב כולל של עד 1300 ש"ח הלוח אם של Gigabyte אם אפשר... והמעבד של אינטל. חשבתי לקנות את הE8400 בגלל שהוא זול יחסית ונותן ביצועים טובים במשחקים בגלל שהם לא תומכים ב4 ליבות עדיין... לוח אם חשבתי על P35 של GIGABYTE אבל אני ממש לא מבין בלוחות אם אז ניחא.. תודה רבה לכל מי שיעזור עריכה: אני עובד על רזולוציה של 1680 על 1050
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה שאתם מדברים על זה.. מה זה ?
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לנ"ל. המחשב משמש 40% לתיכנות, 40% לסרטים ו-20% למשחקים. לגבי משחקים אני לא משחק ברזולוציות גבוהות. בד"כ 1366X768 מספיק לי ורמת פירוט בינונית. יש י כרטיס מסך gtx660 ואפילו נכון להיום זה מספק אותי. יש לי צורך אפשרויות חיבור להרבה דיסקים. גם חיצוניים וגם פנימיים נכון להיום מחוברים אצלי דיסקים ואני אצטרך לפחות אפשרויות חיבור (פנימי וחיצוני) ל-12 דיסקים חשבתי על לוח אם שמבוסס על chipset h97 או chipset z97 (ראיתי לוחות במחירים די דומים עבור כל אחד מסוגי ה-chipset האלה). תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בע''ה, מחשב לא יקר לשימוש כללי ומשחקים לא כבדים - מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל. חוות דעת ו/או השווה בין השניים יתקבלו בברכה. תודה מראש, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-