עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה ההבדל בין : Intel Pentium 4 651 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775 Intel Pentium 4 650 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by benkapon,

איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr האם ניתן לדעת בוודאות איזה שילוב יתן את הביצועים הטובים ביותר עבור כל המקרים בהם המעבד פועל כלומר איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr מה יתן ביצועים שהם טובים ביותר עבור כל שימוש במחשב. (כולל תוכנות גרפיות ומשחקים - ומספר אפליקציות רבות הפועלות בו זמנית) אבקש אם אפשר להפנות אותי למאמרים בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by eh50,

מה ההבדל בין השניים והאם הוא מהותי??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני יכול לקנות Q6600 ב200$ כולל משלוח ומיסים עד הדלת ואני מנסה לברר פרטים לגבי האחריות. באיסטרוניקס כנראה עסוקים ולא עונים לטלפון.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by moshiko_a10,

רציתי לדעת כמה RAM MHZ אפשר לשים ללוח אם עם מפרט 8x DIMM, Max. 64GB, DDR3 2400(O.C.)/2133(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kalda01,

הרכבתי מחשב עם לוח MA785GMT-UD2H ויש לי כעת רק רכיב זכרון אחד בגודל 2GB בחוברת כתוב שהזיכרון יפעל בDUAL CHANNEL רק אם יש לפחות 2 רכיבי זכרון. מה המשמעות של זה והאם רצוי ומומלץ להתקין רכיבי זכרון בזוגות ? שאלה שנייה זה בנוגע לחיבור הFRONT PANEL CONNECTORS. איך יודעים מה זה ה+ ומה זה המינוס בחיבורים שמגיעים מהלוח הקידמי במארז ומה קורה אם מחברים בטעות הפוך ?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by CaTaLuNy,

יש לי מחשב נייד asus vivobook 15 x1500ea-bq2284w עם 4 ראם.זה קצת והוא בקושי זז. יש לי אפשר להגדיל לו את הזיכרון? מצרף תמונה עם מה שיש עכשיו. תודה

8. Started by mb74ever,

שלום, היום רכשתי בKSP את ה512, שחשבתי שיש עליהם 3 שנים אחריות אבל טעיתי..לא נורא. בכל מקרה עכשיו אני אצל דודים, ולהם יש leadtek nforce2. שתי סטיקים שפועלים בדואל צ'נל של גייל 333, הכנסתי לסלוט השלישי את האדייט שרכשתי המחשב עלה והכל טוב, אבל לפני הכניסה לוינדוס הוא עושה כל פעם רסט, מה הסיבה? אי תאימות? או שפשוט לא הגדרתי משהו נכון? מחר אני חוזר הבייתה, ואני ישים את האדייט על המחשב שלי ששם יש לי 256 סמסונג 333, אני מקווה שלא תהיה בעיית תאימות כי אז אני יהיה מאוכזב בכל מקרה עד שלא אבדוק לא אדע את התשובה. ועוד שאלה קטנה, אני צריך להגדיר משהו במיוחד בשביל שיהיה לי ביצועים הכי טובים שאפשר בזכרוונות או שהכנס-הפעל והכל יהיה סבבה?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by srolik,

מה ההבדל בין שני הלוחות האלה (לשניהם יש אותם אפשרויות) 1.Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) 2.Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 ) וההבדל במחיר בינהם הוא 150 ש"ח (ה Epox יותר יקר) והאם בכלל שווה להוסיף 150 ש"ח (אם המערכת לא מיועדת בכלל ל oc )

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by gtx980sli,

מה המעבד הכי חזק של amd ( בדגש על gaming). ומה המקביל שלו באינטל? אני רוצה לראות מי עדיף ביחסי כסף לביצועים ( זה בשביל חבר ששוקל לקנות מהאדומים) יש לamd תמיכה טובה של דריברים למעבדים? משחקים אוהבים אותם? כמה עולה לוח אם איכותי לכרטיס אחד ו4 מקומות לראם.? החבר שוקל לקנות כרטיס גם מהאדומים. מה עדיף ה300 או 200 ( הןא רוצה משהו עוצמתי שיריץ חלק אז ההתלבטות היא בין העוצמתיים של שני הסדרות.) גם ירוק תופס אבל התקציב של הכרטיס הוא עד 2000 גג . עדיף משהו יותר זול הוא משחק ב1080 אבל רוצה משהו שיחזיק לאורך ימים ושנים .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. :-[ חברי הטוב איתמר הוא בעל המחשב הבא: AMD 1800 לוח אם של Asus A7m266 ביוס מעודכן של 1.004A עם זכרון של 256 המוגדר 2.5X3X3 עם Geforce 4 4200 TI 128MB AGP X8 HD IBM 80GB DVD TOSHIBA כרטיס רשת 3COM לפני שעה רכש זיכרון חדש של 512MB של Micron. לאחר החדרת הזיכרון המחשב עלה וכשמגיע לחלון שלפני חחיפוש הBoot Device הוא קופא וניתקע. כמובן שהוציא את הזכרון, ואותה תגובה. הוציא את כל הכרטיסים והHD ועדיין אותה תופעה. איפס הגדרות של הביוס, אותה תופעה. הוא בן 25 והוא בוכה כרגע בטלפון!!! הצילו!!! עזרו לו (למרות שיש לו Geforce 4 4200TI 128MB!)

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by brum,

אהלן. 2 שאלות בבקשה על הלוח הזה (התמונה מצורפת) : 1. מהו הרכיב המרובע בצבע זהב שבין המעבד לAGP (מס 1 )? 2. יש מאוור שמוצמד לרכיב הזה והוא לא עובד. החלפתי מאוורר חדש אבל הוא לא עבד כאשר חיברתי ל 2. רק אחרי שחיברתי גם את הכבל הצהוב שהיה למאוורר לחיבור (מס 3) הכל עבד. למה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  13. שלום ! אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הלוח GigaByte DQ6 REV 1.X כפי שהבנתי יש שני גרסאות ללוח הזה דגם החדש : http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 הדגם הישן: אני רוצה את הדגם הראשון איפה אפשר להשיג אותו בארץ ? תודה יניב.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by [{AMD}],

רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד כפול ליבה (לדוגמא:AMD ATHLON 64 X2 3800) למעבד שתומך ב-64 BIT (לדוגמא:AMD ATHLON 64 3000+)

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by PowerUser,

שלום, עיינתי במפרטי המחשב המומלצים, ושמתי לב שגם במפרטים היקרים ביותר אין המלצה למעבד prescott הכוונה לפנטיום 4 LGA775 עם L2 1MB יש סיבה לכך?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by RobiNooB,

בן דוד שלי קנה מחשב ..שמו לו שם את הקונרו ואת הASUS אסטרוק ב 380 שקל מה שיישר הדליק לי נורה כי אני יודע שלוחות קונרו רק מתחילים ב550 שקל בקיצור מה לא בסדר בלוח הזה ? אם הוא לא מתכנן לגעת אפילו ב OC אז הוא יכול להיות בשקט וללכת על בלוח הזול הזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by bay,

core 2 duo ןdual core זה אותו הדבר?

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by none,

אני רוצה לבצע OC לP4 יש לי תקציב של בערך 3200 ש"ח מה כדאי לקחת מעבד + לוח + זכרונות, אני רוצה להעלות את הבאס ל133

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by שמואלל,

האם הזיכרון הזה יתאים ללוח שלי ASUS P5LD2 Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 דגם: kvr667d2n5/1g ב440 האם זה שווה? במחיר כזה והאם זה יתאים ללוח שלי? וכרגע יש לי אחד גיגה של חברה גנרית CEON איזה שיפורים זה יתן לי אם בכלל תודה שמואלל דרך אגב אני משחק במשחקים כבדים ויש לי 7900GT

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by shloosh,

היי לכולם. רציתי המלצה לתוכנה טובה לבנצ'מרק למעבד שלי. משהו שתומך ב-dual core. מבחינת 3dmark והמבחנים של סנדרה הכל בסדר.. אני מעוניין לבדוק מחשש שאולי המעבד שלי פגום כאמור בגלל ה-dual core יש קצת בעיות עם חלק מהמשחקים ורציתי לוודא שזה אכן בגלל שהמשחקים עדיין לא תומכים במעבד שלי ולא בגלל שהמעבד שלי דפוק... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. יש לי לוח אם Z68, וגם כרטיס מסך יעודי. עד היום השתמשתי בכרטיס המסך. מסקרנות, רציתי לעבור לליבה הגרפית המובנית. כיבתי את המחשב, שלפתי את הכבל DVI מהכרטיס הגרפי, והכנסתי כבל HDMI ישירות לכניסתו בלוח האם. הפעלתי את המחשב (כמובן, לאחר שברחתי ביציאת ה HDMI במסך עצמו), ושום תמונה לא הוצגע. שמעתי את ווידנוס עולה ברקע, אבל לא קיבלתי שום תצוגה (המסך אותו "No HDMI Cable"). אני קצת מבולבל תודה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  22. עכשיו ראיתי שכבר מוכרים את הQ9300 בכמה חנויות ובמחיר יחסית לא יקר בכלל ..השאלה שלי אם לקחת אותו או מעבד אחר מהסדרה החדשה או לקחת את הQ6600.. אני לא מתכוון לעשות OC השימושים במחשב הם משחקים כבדים,מעט סרטים, שירים ואינטרנט.. תודה למי שעוזר נץב- האם זה הגיוני ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1121 נראה לי חשוד גם זול מאוד ועם קירור בנוסף

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  23. כנראה שאני צריך להחליץ את החלקים הנ"ל .. בגלל שהמעבד שלי מתחיל לעשות בעיות ריסטרטים וכאלה .. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף .. יש לי מערכת כזאת 1 ג'יגה ראמ 400.. AMD ATHLON XP 2600 כרטיס מסך---GEFORCE 6600GT 128 GDDR3 לאפיק AGP אותו אני יחילף בעזרת טרייד אין לPCI EXPRESS אני רוצה מעבד בסביבות 3500 AMD יעני החדש AM2 לוח אם מתאים אני רוצה סקוט 939 וזיכרון מתאים 2 ג'יגה .. מה אתם ממליצים ? כמה יעלה לי כל הסיפור .. אני רוצה משו בסביבות 2500 שקל גג

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by danvis,

מחפש לוח אם שעובד הכי טוב עם כרטיס מסך של איי טי איי רדון 9600

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  25. שלום, נישרף לי הלוח ASUS P5LD2 100 אחוז הוא נישרף, קניתי אותו מאיבורי. השאלה היא :האם יחליפו לי אותו במידה ואני יביא רק תלוח וארחיות?ואם כן איך אני יביא תלוח?(ויש לי עדין אחריות עליו)

• 5 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.