עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by War-Hammer,

מתי יגיעו לוחות עם KT 600 לארץ ומה יתן ה KT600 לעומת ה KT 400 ??

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Amd xp 2800+ barton abit nf7 v2.0 512 ddr 333 2100 nis OR pentium 2.4C abit is7-e 512 ddr 400 2250 nis תודה על שניהם יהיה ראדון 9700 פרו. עריכה : או שאולי עדיף בכלל ללכת על כזה למשל : Amd xp 2500+ barton abit nf7 v2.0 512 ddr 400 1700 שקל???

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  3. שלום לכל הפורום, קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש, המחשב לפי מה שאמרו לי הוא מחשב טוב אבל יש לי כמה שאלות. קודם כל, המפרט: - מעבד: AMD 64bit 3200 939 - לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-9 - זיכרונות: (Kingston 512MB DDR400 CL2.5 X2(1G השאלות שלי: 1. ניכנסתי לתוכנה המוכרת "aida32" והיא לא ממש זיהיתה לי את החלקים, אפשר להגיד אפילו שכמעט בכלל לא. מה הבעיה? יש עוד תוכנות שאפשר דרכם לדעת את הפרטים של המעכרת? אם כן, איזה? 2. אני מחפש תוכנה שתיתן לי נתונים גלובלים על המחשב כמו: סיבובי מאווררים, חום של המעבד, חום של זיכרונות RAM, חום של דיסק קשיח, חום של כ.מסך כל דבר אפשרי, ואם יש מאווררים במארז איך אפשר לדעת נתונים ללא התקן (בקר) נוסף? האם זה אפשרי? 3. האם יש אפשרות לעשות מין "תוספת" כזאת ע…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by A.S.H.E.R,

CORE 2 QUAD S775 3.0GHz Q9650 (משחקים כבדים/גיימרים)

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by modding,

היי לכולם, אני רוצה לרכוש מתאם כזה: Lycom DT-120, PCIe 3.0 x4 Host Adapter for M.2 NGFF PCIe SSD for desktops ובנוסף גם ssd כזה: Samsung SSD 950 PRO 512GB NVMe M.2 PCI-Express 3.0 Internal MZ-V5P512BW ואמרו לי לבדוק אם הלוח אם שלי תומך: NVMe M.2 PCIe 3.0 version הלוח אם שלי הוא: gigabyte GA-EX58-UD3R תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by OmEr8,

אני מחפש כרגע זכרון חדש והולך לכיוון סטיק של 512 מ"ב. יש לי כעת 256 של מושקין Cas2-2-2 אפשר לראות במפרט שלי. ההתלבטות הקשה היא בין קורשייר,מושקין ו-Ocz. עכשיו, ממה שראיתי עד כה המושקין הוא הזול ביותר אבל לא ראיתי כמעט אף ביקורת עליו. אני מתייחס לדגם Mushkin High Perf Pc2700 Level2 512Mb cas2-2-2. אני לא מחפש משהו יותר מ-DDR333 וזאת מכיוון שיש לי לוח אם בכלל KT266A. אלוהים תגיד לי מה לקנות את הקורשייר Xms או את המושקין או אולי משהו אחר. נ.ב אני חייב הזכרון יהיה עם טיימינג טוב אני פריק של הדבר ולא מוכן להתפשר רק 2-2-2-6 תודה.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by kobi10,

מה זה זיכרון ultra?

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by jambo7,

אני מחכה ללוח האם הנ"ל אני יודע שהוא הגיע לארץ אבל בחנויות המחשבים לא מההרים לשוווק אותו אני רוצה להרכיב מערכת עם הלוח הזה בגל שאין אותו אני נאלץ לחכות

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by k534d,

אני מרכיב מחשב לחבר חלק מהחלקים כבר יש לו חלק אנחנו קונים. אנו קונים לוח ומעבד, העניין שהמעבד הינו מסוג tray איך הוא מגיע? יש איזה סוג של אריזה? אני יודע שבמקור המעבדים הללו לא אמורים להיות ניתנים לרכישה על ידי הצרכנים ושזה מגיע פחות או יותר במגש, לחנות. לצורך העניין ככל הנראה אנחנו נרכוש הכל מ tms, יש להם את כל החלקים הדרושים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by יהושע מנחם,

שלום וברכה! יש לי אפשרות לשדרג ממעבד i3 2120 ל i7 2600 לוח האם שלי הוא ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX א. האם התושבת מתאימה, לI3 יש תושבת FCLGA1155 ולI7 יש LGA1155 ב. האם בשימוש רגיל אני אראה שיפור בביצועים

11. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. במסגרת שדרוג שביצעתי למחשב, החלפתי את הלוח אם לאחד יותר טוב מבוסס צ'יפסט P35 לעומת הישן שהיה בסיסי ומבוסס צ'יפסט G31. בנוסף גם העליתי את כמות הזיכרון מ 3GB ל- 6GB, מה שגרר להתקנה מחדש של מערכת ההפעלה - 64 ביט. הרבה אמנם לא יצא לי להתעסק עם המחשב לאחר השדרוג, אך האם אני אמור להרגיש בקפיצה כלשהיא בביצועים? ה- OC למעבד נשאר זהה - 3600 מה"ז ב- OC לעומת 3000 מה"ז תדר בסיסי, שאר הרכיבים נשארו זהים. בנוסף האם אפשר בחלונות 7 להעביר את קובץ הזיכרון הוירטואלי שיעבוד על הזיכרון במקום על הדיסק הקשיח?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by R.W.P,

אני מתלבט איזה לוח אם לקנות ל AMD 64 תקציב מקסימום 700 ושיהיה טוב לאוברקלוק

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. אהלן יש לאמא שלי מחשב ישן , שמשמש אותה כעת בסדר יחסית. התלונה היחידה היא שהוא די איטי ואם הוא יהיה מהיר יותר זה יהיה מעולה. הוא משמש כמחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי אולי לתת לו bost קטן אם אני אשדרג אותו ל-2gb ראם. זה נראה לכם יהווה שידרוג מהותי ביחס למה שיש לה עכשיו? מה עוד אפשר לדעתכם לעשות? חוץ מלקנות מחשב חדש כמובן. [attachment deleted by admin]

14. שלום, אני יודע שכולם ממליצים על הלוחות של ePox,Dfi &MSI,.. אבל מה עם הלוח אם הזה של ג'יגהבייט?Gigabyte GA-K8NSNXP (nForce3 250) - ATX.... הנה קישור..:[url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NSNXP.htm, מה טוב בו,חסרונות,מה כל התכונות הללו..?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by abarbotel,

מה זה quad?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by pure perfection,

שלום ... אני רוצה לשדרג מעבד + לוח + זכרונות שיתאימו ל 9800GT .. בקשר ללוח אני רוצה שגם יהיה טוב לOC ולא יגביל אותי .. אפשר לחרוג עד 1000 מה אתם ממליצים??? תודההה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by menacex,

שלום אני מחליף את הבורד והמעבד שלי לאינטל ויש ברשותי כיום ציפ של 512 DDR של קינגסטון. בכל אופן אני מעונין להוסיף עוד 512 על מנת שזה יעבוד בדואל צאנל. האם קניה של A-DATA 512 מ KSP תהיה מספקת ? האם זה יעבוד טוב בצורה טובה ? והאם OC יהיה אפשרי בעתיד ? תודה .

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by LazyBurger,

לAMD יש מספרים ענקיים, מחר יצא מעבד ה6GHZ, אבל כשאתה בודק בביצועים, ה6600 של אינטל עוקף אותו בכל התחומים, וזה רק שתי ליבות של 2.4 2.4 כפול 2 זה 4.8GHZ, ד"א שתי המעבדים האלה עולים אותו הדבר... למה AMD רושמים מספרים ענקיים אבל בביצועים הם גרועים יותר? ועוד שאלה: איך זה הגיוני שהמעבד ליבה כפולה 6600 ירד ב700 שקל?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  19. לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 האם יש הבדל משמועתי בשימוש בזיכרון במהירות 1600 לעומת 2000?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by king2007,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף עוד זכרון של 512 מגה בנוסף לזכרון ה 512 שיש לי אז רציתי לדעת איזה זכרון מתאים למחשב שלי מכל הבחינות כגון מהירות וכו' והאם הזכרון הזה למשל Kingston DDR 512Mb 400MHz CL3 מתאים למחשב שלי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Sake,

היי,יש לי לוח אם אסוס p4p800 וכשאני מכניס את הדיסק של הלוח הזה כדי להתקין דרייברים אז אחד הדברים שם לא פועל...הנה תמונה אז מה אני עושה? האם אני צריך להתקין את זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  22. עריכה :: זה לא אותו הבנצ'מארק מDailyTech, מדובר בהדגמה שונה לגמרי, נא להתסכל בלינק. מופתע שעוד לא פרסמו את זה .. אלא אם כן ריפוסט(לא נמצא בחיפוש). http://www.legitreviews.com/article/521/1/ {כמובן שהתוצאות של ברצלונה בגדר ספקולציה בלבד).

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by yo-c24,

אני די סגור על כל המפרט של המחשב פרט ללוח אם אני גם ככה בחריגה מסויימת מהתקציב ורציתי לדעת איזה לוח אם יתאים לצרכים שלי ומה בעצם ההבדלים בין הלוחות אם הבאים. המחשב יכלול e7400 hd4870 4gb ומסך 22' אני בעקרון צריך את המחשב לשימוש שוטף יומיומי באינטרנט,סרטים,מוזיקה וגם למשחקים. אני לא מתכוון לעשות oc ואם כבר יעשו לי בחנות זה יהיה oc קל לא רציני לכיוון ה3.2 לא יותר... השאלה אם אפשר בהחלט להסתפק בg31 הזול מביניהם והוא יתאים לי או לחרוג עוד מהתקציב ולהוציא עוד 200 שקל על הp43...ואם זה יתן לי משהו דרסטי. תודה! http://www.skypc.co.il/pl_product~39261~10~0.htm g31m-s2c http://www.skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm g31m-es2l http://www.skypc.co.il/pl_product~39273~10~0…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שבת שלום רכשתי לפני מס' שנים מחשב עם הלוח שבכותרת . המחשב עם 1 גיגה זיכרון (2 סלוטים של 512 מגה כל אחד). קיימים עוד 2 סלוטים פנויים בלוח לזיכרון ואני מעוניין להוסיף (להשלים ל-2 גיגה זיכרון) השאלה האם אפשרי להשיג היום זיכרונות מסוג DDR2 667 . ככה ע"פ מה שמופיע באתר היצרן http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=193 ואם כן , האם חייב שיהיה במהירות 677 או שאפשר לשים גם 533 \400 (כלומר שהזוג הנוסף יהיה במהירות נמוכה יותר מהזוג הקיים) ? או שבכלל עדיף לי לקחת סטיק זיכרון אחד של 2 גיגה וזהו (אם זה אפשרי לבצע כך בלוח הנ"ל.סטיק אחד ב-4 סלוטים) ..ולהוציא את 2 הסטיקים הקיימים. תודה למ שעוזר ואם יש איזה קישור לחנות שאפשר להשיג אצלם זיכרון שיתאים לי .

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  25. שלום לכולם איזה מבין המעבדים הנ"ל חזק יותר: הסמפרון 2800 64 ביט 256K תושבת 754 או אתלון XP 2500 512K (הנוכחי שלי) בפעולות רגילות, משחקים קידוד וידאו וכו'.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.