עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dror_gh,

שלום , אני הולך לקנות את המעבד Intel® Core2 Duo processor E6600 אני צריך שתעזרו ותייעצו לי איזה לוח אם לקנות לו? מה הכי טוב וכו' ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by shay360,

לפי כמה ימים נעזרתי בפורום מפרטי מחשב בהרכבת מחשב אך עדיין לא הזמנתי אותו. המעבד במפרט כלל את המעבד AMD 64Bit AM2 4000 DualCore . היום באתי להזמין את המחשב אני רואה פתאום שהמעבד לא קיים באתר IQPC. שאלתי אותם למה הוא לא נמצא (אתמול הוא כן היה) וקיבלתי תשובה ש AMD כבר לא מייצרים את המעבד הזה. השאלה שלי היא למה? יש בו בעיות? עדיף לקנות את ה 4200 ?

3. כנ"ל לגבי כרטיס מסך מסדרה 7100?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  4. שלום, המערכת שלי כרגע מכילה Core2Quad Q9550 עם 2X2G DDR2 1066 עם GTS450 ואני לא מרוצה מהביצועים במשחקים ברזולוצית 1080P רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את כל הפלטפורמה למעבד\זכרונות\לוח או שיספיק לשדרג רק את כרטיס המסך מבלי שהמעבד יגביל אותו?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Green,

שלום... אני קונה מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף. שימושים הם:סרטים FHD, משחקים, אינטרנט ואימיול שתמיד עובד. המחשב הוא לפחות ל2-3 שנים. המעבדים שאני מתלבט בינהם הם בין:Q9450 , Q9300 , E8400 , E8500. ההבדלים בכסף בין המעבדים לא ממש משנה אבל עדיף שהיחס בין הביצועים למחיר יהיה אופטימלי תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by Satlan,

איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by yz101,

כיום נמצא במחשב T5250 זה מעבד שמיוצר בליטוגרפיה של 65NM. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30786&processor=T5250&spec-codes=SLA9S האם מעבד T6400 יתאים במקומו? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=40479&processor=T6400&spec-codes=SLGJ4 יש הבדל בין הסוקטים PPGA478 ל PGA478? מישהו יודע איפה אפשר לראות את רשימת התאימות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ???? תקציב2000 שקל 1800 וידאו=קידוד סרטים קידוד TVRIP גרפיקה-=פוטו שופ , פרייהנד סאונד-הכנת טראקים ועריכת מוזיקת..! לא מהכבדים

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין אולי לשדרג את המחשב שלי, יש לי כמה שאלות 1 - איזה מעבד שהלוח שלי יתמוך בו יהיה הכי משתלם לקנות? 2 - האם כדאי להוסיף זיכרון? 3 - האם כדאי ביכלל לשדרג את המעבד או שעדיף כבר לקנות לוח+זכרון+ מעבד חדשים? תודה לעוזרים

10. מאשר אם הייתי הולך רק על זיכרון 2666 במערכת RYZEN תודה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party D416G2666SA3D 2 ₪ 231 ₪ 462 HP DDR 4 16G 3000 CL16 V6 7EH65AA 1 ₪ 319 ₪ 319

11. Started by dolev16,

החלטתי שאני אחכה ליציאת המעבדים החדשים כדי שהקוואד ירד במחיר ואכל לקנות אותו... השאלה שלי היא כזאת מתיי יצאו המעבדים החדשים? שאני ידע כמה זמן יש לי לחכות שאלה שנייה היא מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של נוידיה כי גם שם אני יכול לחסוך קצת על הכרטיס מסך שאני רוצה(8800GT) שאלה חשובה מאוד שלי היא באיזה רשת כדאי לקנות את המחשב? אני רוצה שהחנות תהיה אמינה ומחירים רגילים לא יותר מידי יקרים יחסית לשאר החנויות.. (לא אייבורי ולא קיי.אס.פי) תודה..

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הטמפרטורה מומלצת במעבדי AMD במחשבים ניידים. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ובכן רבותיי: המחשב שלי החל לקרטע וחשבתי להחליף לו את המעבד. מפרט המחשב: לוח אם: Gigabyte zx-68 UD4-B3 (VER.1) סוקט 1155. מעבד: I3 2100 3.1GHZ. ספק כוח: Seasonic bronze 650w. מאוורר: ANTEC C40 כרטיס מסך: Sapphire 5500. זיכרון: DDR3 8GB. ניסיתי לנקות אותו מקבצי ותוכנות זבל וגם פיזית ולא עזר. ההתלבטות שלי היא: האם לקנות מעבד יד שנייה (אי אפשר לדעת כמה הוא שחוק...) או לקנות מעבד חדש שזו הוצאה כספית ואי אפשר לדעת כמה לוח האם יחזיק מעמד בגלל שהמחשב ישן.... ההתלבטות היא בין הדילים הבאים: https://compshop.co.il/רכיבי-חומרה-ותוכנה/מעבדים/מעבדי-intel/מעבד-intel-core-i7-2600k-sandy-br…

14. Started by דרומי,

היי... היום הייתי בחנות בה אני הולך לקנות תמחשב, והמוכר אמר לי שהזכרון הוא CL3,מקורי של SAMSUNG,לכן אמר שעדיף GEIL שהוא 2.5... 1GB)512*2) אני קונה ב980ש"ח. מה אתם אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  15. לפני כ-5 חודשים קניתי מחשב עם 1GB זכרון של CORSAIR בתדר 667MHZ ב-650 ש"ח ( כשהמחירים עדיין לא ירדו ) =\ עכשיו אני חשוב על להוסיף עוד 1GB זכרון. ראיתי עכשיו שהמחירים על הזכרונות ירדו, ומחיר של 1GB של החברה TWINMOS גם בתדר 667MHZ עולה ב-קייאספי 235 ש"ח. עכשיו השאלה שלי היא : אם אני אקנה את הזכרון של TWINMOS הוא יעבוד בדואל צ'אנל עם ה-CORSAIR שיש לי? ועוד שאלה: בלוח אם יש 4 סלוטים לזכרונות, ויש לי זוג אחד בצבע צהוב, וזוג אחד בצבע אדום. בשביל שהם יעבדו בדואל צ'אנל צריך לשים את הזכרונות על אותו צבע?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. שלום אני מנסה לחבר את המחשב שלי למערכת (מגבר). לוח האם הוא ASUS STRIKER EXTREEM יש לי חיבור רגיל לסטריאו... בנוסף אני רוצה לחבר את המחשב לסראונד עם כבל אופטי. לאחר החיבור אני לא שומע כלום..... אני מנסה להגדיר שהסאונד יצא דרך האופטי.. ללא הצלחה !!! יש למשהו מושג איך אני מגדיר לסראונד... בהנחה ואפשר ! תודה.

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  17. אני מעוניין להתקין מאוורר לוח האם הזה שיש לי http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000-G%20(Rev%204.x).htm מצאתי את החיבורים עכשיו איזה מתח של מאווררים אני יכול לחבר כאילו כמה וולט? תודה

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  18. Started by Holy,

אני צריך לבחור בין 2 מחשבים, אין אפשרות למחשבים אחרים ככה שאין טעם להציע. מחשב ראשון - שרת Dual Xeon 2.0Ghz 4GB DDR בן כמה שנים מחשב שני - Core 2 Duo E6320 2GB DDRII חדש חוץ מזה המפרטים די דומים, בשניהם דיסקים סטנדרטיים (אולי ישודרג לרפטור). השימוש העיקרי של המחשב הוא פיתוח ב-Visual Studio .Net והמטרה העיקרית היא לצמצם עד כמה שניתן את זמני הקומפלציה. המחשב יריץ Windows XP 32Bit על מה הייתם הולכים?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  19. שלום! התקנתי היום זיכרון חדש והמחשב לא עבר את הביט. אני מריץ מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750 באוברקלוק 15% (כרגע מהירות 3200) לוח אם: MSI P35 Neo Combo (באתר החברה טוענים שהלוח תואם DDR3) זכרון ישן: 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרון שקניתי: 4GB DDR3-1066 PC3-8500 CL7 240 של קינגסטון. האם בעיית התאימות היא הנושא של הבאפר? כי אין לי ממש מושג מה זה בכלל, למיטב הבנתי תאימות היא נושא של מהירות וסוג. לצורך העניין לוח האם תואם DDR3 עד מהירות 1066 וזה אכן הזיכרון שקניתי. עזרה? תודה!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום, אני מחפש לקנות לוח אם ואחרי שחיפשתי מצאתי שניים שרציתי לדעת מה ההבדלים בניהם בגלל ההפרש במחיר נראה לי קצת מוזר... Asus Sabertooth X58 או Asus Maximus IV Extreme-Z B3 תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by most,

אז למען הסדר הטוב, חיפשתי בפרום ובגוגל ומצאתי חלקי הסבר הייתי רוצה להבין, הרי הגיעו למין "קצה גבול יכולת" בהגדלת תדר מעבד חד ליבה(משהו באזור 3.8GH) ואז החלו לפתח את כפולי הליבה לצורך ביצועים טובים יותר. השאלה האם כפול ליבה של AMD (לצורך העניין) 5000 שעובד בתדר של 2600MHZ (אני מניח שהנתון הוא עבור ליבה אחת) שווה ערך למעבד חד ליבה בעל תדר עבודה של 5.2GH או שההסבר שונה? כנ"ל למעבדי הקונרו? אשמח לתשובה פשוטה

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by Vissor,

האם מישהו עבד עם לוחות של פוגיטסו ויש לו ביקורת עליהם? הנסיון שלי טוב איתם,אבל זה כמובן ביחס לכמות שיוצרה בשוק. אשמח לשמוע תגובות לגבי הלוח מהדגם הזה או לוחות אחרים של פוגיטסו. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. חבל לי שאני לא יכול לכתוב את זה באנגלית, אבל מסתבר שהשפה מבהילה אנשים... אז ככה - יש לי מחשב בן 5-6 שנים שאני עדיין משתמש בו למשחקים. הוא כרגע מת (בשלבי החאייה, נראה מחר איך הולך) אז אני לא יכול להביא מפרט מדוייק. אני זוכר במעורפל רק את המעבד והזיכרון, אז אני אזרוק אותם פה: Intel P4 2.4GHZ (ליבה אחת) 256MB+512MB RAM זה כל מה שהצלחתי להוציא... אבל אני די בטוח שכ. מסך עומד על 64MB או 128MB. אני ממש לא סגור על נתונים נוספים אבל נראה כמה זה רלוונטי לשאלה הבאה: רציתי להחזיק אותו בחיים למשך עוד כשנה (אין סיבה לבזבז 2000 ש"ח אם אני לא עומד להשתמש בו 3 שנים...) אבל לשחק איכשהו בגדר הנורמלי. האם שווה לי להחליף חלקים יחידים (כ. מסך, מעבד, זכרון) וכמה דרסטי יהיה השיפור? יש טרי…

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  24. שלום לכולם אני בונה מחשב חדש, סוף סוף. התקציב הכללי הוא 5K. סביר להניח שמה שהוא לא יהיה ישאר למשך הרבה שנים אז חשוב שיהיה מתאים קדימה. השימושים הם - צפייה ב HD באיכות 720\1080 (כרגע בMKV מהרשת אבל ברגע שירדו המחירים גם מכונן בלו ריי) - עריכת וידאו (Avid, Premiere) וקצת אפטר אפקטס. - פוטושופ ופלאש ברזולוציות גבוהות. - ללא משחקים רציניים בנוגע למעבד המליצו לי על Q9300, וזה נשמע סביר. אתם חושבים שהוא יספיק ויתאים לשימושים הנ"ל? בלוחות אם אני לא מבין כל כך, אז אשמח לכמה המלצות ואם אפשר עם הסברים, יתרונות\חסרונות של הלוח וכו'. לא קריטי שיהיה FireWire עם הלוח, סה"כ זה כרטיס של 40 שקל. בנוגע לזיכרונות אני מתכנן לקחת 2X2GB. רציתי לוודא שיהיה להם שימוש, או שאין מה לעשות עם יותר מ…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by Yung_man,

היי כולם אני כיום עובד עם תצורה של 512MB של זיכרון שפועלים במהירות 333MHZ, שזה המקסימום שהלוח שלי עובד (ידוע - ישן ) . רציתי להוסיף עוד כרטיס, ורציתי לדעת אם הוא ידע לקבל כרטיס של 400MHZ ולהסב אותו ל-333, או שעדיף שאני אקנה 333 ולא אנסה להתחכם תודה!!

• 5 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.