עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by StablyBlade,

יש לי שתי שאלות: לחבר שלי יש שני מחשים עם פנטיום 3. אחד עם 933 MHZ והשני עם 450. אפשר להחליף בניהם? ואם אפשר אז חוץ מלחבר אותו במחשב השני צריך לעשות עוד משהו או שהמחשב קורא אותו לבד? השאלה השניים היא לגבי ההארד דיסק, אם מחליפים בין הארד דיסק אז צריך לעשות משהו חוץ מלחבר אותו? תודה

2. יש לי זכרונות כאלו: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=55&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=121 2X2GB והם עובדים לי על 5-5-5-15 במקום על 4-4-4-12. והוספתי להם מתח ל2.1 כי זה המתח שהם צריכים בשביל 4-4-4-12. אבל עדין הם עובדים על CL5. תמונה מCPU-Z: בתודה, demi

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Potter,

אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. במה טוב 3000 AMD 959 במקום 754 (אותה שאלה לגבי הלוח)? 2. 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty עולה 700 ש"ח ו Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory עולה 300 למה כזה הפרש במחירים ? 3. מה ההבדל בין AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 869.00 ל AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ ומה בעצם כדאי לקנות מהאפשרויות הנ"ל? 4. מה אומר BULT לעומת RETAIL? תודה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by lipa,

למה בחלק מהלוחות כתוב שיש תמיכה "בדור הבא ריבוי ליבות" (next generation Mulit-Core CPU) ואילו בשאר הלוחות אין תמיכה בדור הבא מה ההבדל , זה אותו ערכת שבבים ?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  5. יש לי מסך CRT (אשדרג בעתיד...) הוצע לי במסגרת רכישת מחשב חדש לוח דגם GIGABYTE GA-73PVM-S2H. לפי המפרט לא ראיתי שיש לו יציאת VGA לחיבור למסך CRT האם ייתכן או שאני טועה ולא הבנתי משהו? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EviLeader,

שלום לכולם, מצטער שאני מפתיע אתכם. אבל, אני בחיים לא ייקח לוח אם של GIGABYTE ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח מבית ASUS, החברה המועדפת עליי. ובכן, אני מחפש לוח עד 900 ש"ח, חזק וטוב עם מקום גדול למאוורר על המעבד.. כמה שיותר כניסות איוורור יותר טוב.. אני חושב שהP5K יתאים לי במחינת המפרט הטכני, אך יש לו הרבה מקום באיזור המעבד (לאיוורור כאמור)? האם הלוח אם נחשב לטוב? או שמה, כדאי לי לחשוב על אחרים.. מה אתם חושבים יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  8. מזה בכלל פזות בלוח, טכנולוגיה חדשה?! מה נותן לי במערכת מספר פזות גבוה או נמןך.. תודה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  9. שבת שלום לכולם... במחשב של אחי מותקן המעבד הבא : Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) וכאשר נכנסתי למנהל ההתקנים ראיתי שישנה הפרדה בין שני גרפים של המעבד השאלה שלי היא כזאת::: למה ב"היסטורית שימוש במעבד" ישנה מחיצה(הפרדה) בין שני גרפים??? מה זה אומר לגבי המעבד??? תודה רבה לעונים....

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by 888,

1) מה ההבדל ביןב90 ננו-מטר ל130 ננו-מטר ? 2)מה התוכנות בN4 ?(אני מדבר על הדגם הכי טווב (לא לשרתים)? תודה

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  11. אני עומד לבנות מחשב דיי חזק על בסיס מפרט בכיוון של: - AMD A64 3000/3200 - 1GB עם תכנון ל - 2GH בעתיד הקרוב (שנה) - ATI 9600XT - SATA אני לא גיימר, אבל יתכן ואחזור להיות אבל השאלה שלי , האם כדאי להשקיע מעט יותר במחשב עם פוטנציאל OC (ספק כח, מעבד לוח אם זיכרון וכו') או שפשוט ללכת על מחשב חזק ולא לתכנן ל-OC. השאלה שלי, מעבר לאלו שאובהים להתעסק עם מחשבים ולסחוט את המקס' - האם OC באמת נותן כאלו יתרונות משמעותיים שאני ארגיש? תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by 114508534,

אם כן לינק יתקבל בברכה , יד שנייה נראה לי תמוהה לקנות למרות שיותר זול יד שניה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  13. שהוא כמובן : 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון תמיד אני עושה בלאגן ולא מתאים אותם הלכה, אני רוצה לבנות מערכת מבוססת מעבד AMD ATHLON XP 1800. כמה זכרון,איזה סוג ואיזה לוח אם הם המומלצים למערכת מבוססת המעד הנ"ל ? תודה !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באתר, כאשר קונים חלקי מחשב זה חשוב לא לבזבז כסף על חלקים שעולים יותר וטובים יותר, אך לא מנוצלים ביעילות עקב רכיבים אחרים באותו מחשב. הבעייה שלי היא להבין על איזה פרמטרים להסתכל כדי לקבל מקסימום ביצועים כאשר אני מרכיב זכרון, לוח אם ומעבד. הבנתי שמעבד זה הכי פשוט, צריך להסתכל על מהירות שעון של ליבה בודדת, הבעייה שלי היא בבחירת לוח אם וזכרונות תואמים. האם מספיק להשוות בין מהירות הזכרון לבין מהירות FSB?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by teknoboy,

מצאתי לוח אם עם תושבת AM3 שתומך ב-DDR3 במחיר שמתאים ללוח עם DDR2. http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3156&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H האם זה הגיוני או שיש פה איזו מכשלה נסתרת?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  16. יש לי את שני הלוחות ואני רוצה לדעת מה יותר כדאי לי להרכיב ומה ההבדל בנייהם?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by jakijaki,

בהמלצות למערכות מחשב למשחקים המעבדים המוצעים הם של amd ולוחות האם אלבטרון, מכוון שאני מתלבט לגבי הקניה הוצעו לי הצעות כדלהלן: מעבד אינטל 6320 ולוח אם gigabyte 965p-s3 . שאלתי היא מדוע אתם מעדיפים לא לעבוד עם מעבדי אינטל ? ומה רע בכרטיס האם שהוצע לי? לגבי מארז הוצע לי מארז מתוצרת hec 6a21 ומותקנים בתוכו שלושה מאוורים אחד של 12 ו-2 של 8 מתוצרת arctiv . ספק טוב של 450w מתוצרת hec כרטיס מסך 8600gt של gigabyte . זכרון על לוח אם 2 זכרונות של 1g במהירות 667 , כונן קשיח 160 wd.

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  18. שלום לכולם, אתמול החלטתי שאני רוצה לעדכן את הביוס של הלוח מגרסא f7 לגרסא f8. הורדתי את התוכנה של gigabyte מהאתר שלהם @bios והתחלתי בתהליך. כשניסיתי להוריד את הגרסא האחרונה של הביוס מאחד השרתים קיבלתי הודעה שאין כזה ולכן הורדתי ידנית את הגרסה האחרונה. כשניסיתי לעדכן, קיבלתי כל מני הודעות error עקשניות שחזרו וקפצו כמה פעמים (כל פעם שסגרתי את החלונית קפצה חדשה) עד שסיימתי את התהליך ממנהל המשימות. הבנתי שמשהו ממש לא עבד כשורה ועשיתי restart. מכאן המחשב התחיל להתנהג באופן שונה מבעבר. לפני מסך ה- post הופיעה הודעה שהמערכת מבצעת מעין שחזור של הביוס ולאחר טעינה קצרה המחשב חזר לתפקד אבל הוא עושה דברים משונים: 1. אחרי שאני נכנס ל- setup ועושה load optimized settings, שומר ויוצא, ה…

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by original,

התכוונתי לקנות עכשיו מערכת כזאת: מעבד I5 2500K, לוח P67A-UD3, קירור Scythe Yasya, דיסק קשיח 1TB Samsung F3 Sata 2, כרטיס מסך HD6950, זכרונות 2X4GB, מארז K60W, ספק כוח Corsair 750W, צורב Sony X24 ולעשות אוברקלוק למעבד לכיוון ה4.5GHZ. דיברתי עם החנות לגבי הפגם בלוחות P67 והם טענו שמדובר בפגם ב5% בלבד מהלוחות, והציעו לי לקנות את המערכת עכשיו ולשדרג לי הדיסק הקשיח בלי תוספת תשלום ל1TB של Sata 3 וכך להימנע משימוש בSata 2, ושאם יתגלו בעיות פשוט לממש אחריות בעתיד. זה נשמע לי יותר מוצלח מהאופציה השנייה של לחכות עד לסוף פברואר/אפריל שיגיעו הלוחות המתוקנים וגם אז לא לדעת ב100% אם שמו לי לוח מתוקן או לא. יש לי כמה שאלות: 1. כמה חיבורי Sata 2 וכמה חיבורי Sata 3 יש בלוח P67A-UD3? 2. א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by o.k,

שלום לכולם!! קודם כל רציתי לשאול האם הכרטיס זיכרון 1GB Spectek שווה ?? ובנוסף רציתי לשאול האם אני יכול לחבר בלוח M שתי זכרונות 1GB Spectek ובמה זה יועיל ?? אשמח לתגובות מפורטות תודה......

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by !_Evil_!,

תודה

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  22. בקידוד למשל ? או מתי ולאיזה יישומים כדאי לקנות זוג מעבדי Xeon ? אני יודע שעקרונית מעבדי Xeon זה לשרתים , אבל באיזה מקרים כדאי לאדם פרטי לקנות אותם ? והאם יש הבדלים משמעותים בביצועים לעומת Pentium D Dual Core ?

23. יש לי מחשב נייד asus g750j. יש לו 16ראם כרגע. פתחתי אותו לניקוי וגיליתי יש לו עוד שני מקומות לכרטיסי ram של 8g. מצורפת תמונה עם מה שיש כרגע במחשב. א. מה שיש לי כגרע זהddr3? ב. איזה עוד שני כרטיסים כדאי לקנות? כדי לשדרג קצת את המחשב. תודה רבה מראש.

24. מחפש חנות באיטרנט[כמו נועה ופנדה] שמוכרת את הלוח P5W64 WS PRO כי אני לא מוצא :-\ :'( תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. בעבודה על אפליקציות משרדיות וגלישה שוטפת באינטרנט . האם אני ארגיש בהבדל בביצועי המחשב. ? ואם לא . האם מעבד 2.4 ישנה משהו ....??? שאלת תם .

• 5 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.