מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי זיכרון של RDRAM ואני רוצה להוסיף עוד יש לי 128 ואני רוצה 512 של RDRAM אבל אני לא יודע איזה חברה כדי לי
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי 512X2 MB 800MHZ של G.SKILL ואני מרגיש שהגיע הזמן להוסיף זיכרון . אז השאלה היא כמה אני צריך שיחזיק לי לשנתיים הקרובות, אם אני יקנה עכשיו עוד אחד בידיוק כמו שיש לי אז לא יהיה בלוח מקום לעוד זיכרון אם אני יצטרך. זאת אומרת שיהיה לי רק 2 ג'יגה ואני לא יכול להגדיל יותר. ואם אני יקנה 1X2giga כלומר יהיה לי 3 ג'יגה בסה"כ, תהיה איזושהיא בעיה שזה לא נגיד 2 או 4 ג'יגה בסה"כ(קפיצות אחידות)? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות.... אני החלטתי לחכות להורדת מחירים...ואני לא מכיר את החנות כל כך אבל זה יותר זול ב1000 ש"ח מינימום מכל השאר.... למה???????? האם ההוזלה הגיע? תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! כבר הרבה מאוד זמן אני מיסתכל על הדיונים בפורומים , אך רק עכשיו נירשמתי ואני מקווה להישתלב פה היטב. ועכשיו לעינינינו. בעזרת השם אני בזמן הקרוב הולך ליקנות מחשב חדש, שיהיה מיועד לדברים רבים ומגוונים. לאחרונה ניתקלתי בתופעה שכולם ממליצים על מעבדי 64 BIT ואני ניקלעתי לדילמה בנושא איזה מעבד לקחת. אני מעדיך כאמור אינטל וחשבתי לקחת את המעבד 8.2 או ה - 3.0. שאלותי אליכם היא: כמה זמן לדעתכם יוכל להחזיק כזה מעבד וכמו כן האם כל התוכנות והמישחקים שיצאו בעתיד יהיו מותאמים גם ל 32 BIT או שהכל יעבור ל 64 BIT? לא יווצר מצב שבו בעוד כשנתיים שלוש מעבד שציינתי יצא מכלל שימוש ושום דבר לא יוכל ליפעול עליו? האם עדיין תישאר תמיכה ל 32 BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איזה לוח אני צריך לקנות של AMD ? אני קונה מעבד A64 3000 זיכרון 512X2 וכרטיס מסך X800 XT אני צריך לוח אם טוב מאוד כדי שינצל את הכרטיס , איזה לוח לקנות ?(AMD)
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין P5K, P5K-V, P5K WS, BILTZ FORMULA ודומיהם? יש פשוט המון מבחר ולא הצלחתי להבין מה בדיוק ההבדלים ביניהם. תוכלו לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בגלל הסוקט החדש של AMD 939 והתושבת החדשה של אינטל LGA775 . וכל הלוחות החדשים שעומדים לצאת למעבדים האלה . אני כבר הישתגעתי אני מתכנן לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . אך כבר מרוב כל הדברים האלה שיוצאים אני כבר לא יודע מה לקחת , ומה יותר טוב . עכשיו הייתי רוצה שתמליצו לי על : מעבד , לוח אם , וזיכרון , הכי טובים שאני יכול לקנות . (אני גם קונה כרטיס מסך חדש או את ה - X800XT או את ה - 6800U עדיין לא סגור על מה ללכת אבל זה לא חשוב עכשיו ) התקציב יכול להגיע עד 5000 ש"ח , לקניית המעבד , הלוח , והזיכרון . אני יכול לחכות קצת אבל לא יותר מדיי כי כבר אין לי סבלנות . אשמח לקבל כל תגובה שהיא ....
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עוד 512MB * 2 של זכרון לטוטל של 2GB, אבל השאלה שלי היא אם לא יהיו בעיות עם הDFI LP UT U-D כאשר שמים זכרונות על הסלוטים הצהובים, מכיוון שיש לי כבר 512MB * 2 על הכתומים ואת האחרים אני אוסיף כמובן על הצהובים, הביוס הוא הביוס הכי חדש והכי מעודכן. האם אני יכול לשדרג ולשים 4 זכרונות כאשר 2 מהסטיקים הם על הסטיקים הצהובים כמובן ולא יהיו לי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם A8N-SLI Premium (מהירות זיכרון 400MHZ), רציתי לדעת, אם שמים זכרונות מהירים יותר, האם זה יגרום נזק ללוח האם (או למחשב)? תודה, נמרוד
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מרכיב לי מחשב חדש. דרישה עיקרית - יציבות יחד עם ביצועים (כלומר, ללא OC) להרצת מכונות ווירטואליות ופיתוח. לא למשחקים. המחשב מריץ בד"כ שלוש או ארבע מכונות וירטואליות, שכל אחת מהן מריצה אפליקציות סולידיות כמו דפדפן, אופיס, עמדת פיתוח, בקרת תצורה, שרת אינטרנט וכו'. הרחבה על כך פה . המאפיין העיקרי של המערכת, לדעתי, הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב המארח טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. כדי לפתור את זה אני מרכיב מחשב חדש. כדי להתגבר על קטע ה-IO אני שוקל לשים SSD ו/או raid-0 ו/או 16GB זכרון. ועכשיו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המעבד. לפי הסקירה באנאנדטק ה-860 או ה-…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המעבד שלי פנטיום 3 866 על הלוח יש ג'מפר אינני מכיר אותו האם משהו מכיר? כיצד להתייחס לדבר?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.computerbase.de/artikel/hardware/prozessoren/2007/test_intel_core_2_extreme_qx9770_q9450/ אומנם בגרמנית אבל הגרפים מובנים ואפשר לתרגם,ההשוואות מתחילות בדף החמישי.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני יודע שה GHZ של המעבדים קובע את מהירותם (ביחס לאותה סדרת מעבדים) וה FSB הוא מהירות התיקשורת של המעבד עם הרכיבים השונים 1. אבל מה זה Cache (זיכרון מטמון) ?? מה התפקיד שלו ?ומה הוא עושה?? 2. מה ההבדל בין מעבד עם זיכרון מטמון 2X2M לבין אותו מעבד על זיכרו מטמון 4M ?? ???
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איזה זכרונות טובים יותר לE6300... (עם P5B Deluxe) 2x512MB Corsair DDR2 XMS2 PC2-4300 533MHz CL4 3-3-3-8 nonECC Unbuffered או 2x512MB Geil DDR2 PC2-4300 533MHz CL4 CAS 4-4-4-12 nonECC Unbuffered,6 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB ההבדל במחירים הוא נמוך.. הcorsair עולים 40 שקל פחות.. אבל האחריות על ה geil היא לכל החיים.. ועל הcorsair רק 3 שנים.. :s05: :s05: תודה..
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה Bios יש ל-EPoX EP-9NPA+ Ultra? Bios של Phoenix או AMI? מה ההבדל ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ההבדל בין X2 4800 לX2 3800(מעבדי כפולי ליבה של AMD)הוא רק בתדר שהם עובדים בו?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד 720BE ולוח אם MA-770-UD3. אני לא מעוניין להתעסק עם OC, אך האם כדי לפתוח את הליבה הרביעית, אני אמור להתעסק עם OC? או שיש דרך אוטומטית ופשוטה רק לפתוח את הליבה הרביעית ללא העלאת מהירות התדרים?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד מסוג INTEL CORE2 E7400 בתקציב של עד 25 דולר. (עדיף מEBAY) יד שניה וגם שיתאים לזכרונות DDR2800 + DDR2667 עם כרטיס מסך מובנה.. יש לי ספק כח EZCOOL450W המחשב יהיה לצורך חיבור לטלוויזיה בעיקר לסרטים , עבודה, גלישה וצריבות. אשמח לקבל הצעות ללוחות טובים .
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם EPOX 8KDA3J עכשיו בדקתי בתוכנה EVEREST שזה כמו AIDA32 והוא רושם שיש אצלי + EPOX 8KDA3 מה מהלוחות אם יותר טוב ובמה??? כי ה+ עולה יותר ב-300 שח
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. כן זה בטח כבר ישנות, אבל היום מעבדי הבולדוזר יצאו למכירה [לפחות בארה"ב אפשר למצוא את חלק מהליין בחנויות]. שמתי לב שיש המון דיבורים על הנושא של תמיכה ברמת התכונה בריבוי ליבות. כך צויון שישנם משחקים שלא מנצלים את ריבוי הליבות, וישנם שמתחילים. לגבי עריכת הווידאו, שדווקא התוכנות כן תומכות בריבוי ליבות (או נימים - יהיה ההבדל אשר יהיה). בכל אופן, אותי מעניין יותר אם ווינדוס עצמה תומכת בריבוי ליבות/נימים. ואם ווינדוס 7 לא, האם ווינדוס 8 תדע לנצל את ריבוי הליבות? [אחת הסיבות שגומרות לי לשאול, היא שבשימוש סביר של ווינדוס 7, מנהל המשימות מראה לא פחות מ 4 ליבות תחת PARKED במעבד ה 2600K]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח אם הזה ב600 שקלים רציתי לדעת אם זה לוח טוב או סתם יקר כמו כל המוצרים של אסוס ? ד'א המפרט : P4 2,8E 512 DDR RADEON 9800 PRO
-
מסיבות שאינן תלויות בי אני חייב להזמין את המפרט מאיבורי והתקציב ללוח בסביבות 700 ש"ח פלוס-מינוס. אם יש הצדקה ממשית אני יכול לחרוג לסביבות ה-800 ש"ח. המטרה היא OC לסביבות ה-4.4-4.5GHZ באופן רציף 24/7 לסימולציות, ללא גיימינג. העדפה ל-ASUS... אין אצלנו ניסיון מוצלח עם גיגבייט משום מה. כרגע על הכוונת: * לוח ASUS P8Z68-V LE שעולה ~695 ש"ח עם כל היתרונות של Z68 וחוסך לי כרטיס מסך נפרד. * לוח P8P67 LE B3 שעולה ~760 ש"ח ודורש כרטיס נפרד. המלצות והסברים יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
אז ככה, המפרט שלי (חלקי, אם צריך לדעת עוד משהו תגידו)- לוח אם ASUS P7H55-M LX מעבד intel i5 760 כונן קשיח חיצוני WD Mybook Essential 1130 2TB במחשב שלי יש רק חיבורי USB2 והיות והכונן תומך בUSB3 אני רוצה לקנות כרטיס הרחבה כזה http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-HUB-to-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-2-Port-/270886030117?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1210cb25#ht_2329wt_1185 השאלה היא, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח שלי (יש לי גם כרטיס מסך שמתחבר לאחד הסלוטים)? ואם כן האם זה באמת יתן את מלוא המהירות שהכונן יכול לעבוד בה? בקיצור האם שווה לקנות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-