עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Fkl0ster,

זה לפחות מה שCPU-Z אומרת... אנני בקי בסדרות המעבדים האחרונות של אינטל, אבל נוצר אצלי הרושם שהפרסקוט התחיל במהירות הרבה יותר גבוהה... האם אני טועה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by אלעד כהן,

יש לי התלבטות בין המעבד AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כל אחד טוען משהו אחר ואני כבר מבולבל לגמרי.... זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/3ks62mrp/1 המחשב בעיקר למשחקים.. אך כמובן גם גלישה ומחשב ביתי רגיל.. עוד שאלה האם זה נחוץ לשים 8gb ראם או שאפשר להשאיר כמות על אחד כיאלו רק זיכרון אחד של 4.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, כיום במחשב העגלה שלי יש זיכרונות של geil מדגם golden dragon במהירות 400 מגה הרץ. הזיכרונות האלו מצויינים בOC, במתח 2.8 אני עובד איתם על 474 והם מסוגלים להרבה יותר, במיוחד אם הם מקבלים עוד מתח. הבעיה שלי איתם זה שהם רק 2X256 ואני צריך יותר. חשבתי על קיט חדש של 2 ג'יגה, אבל חשוב לי שהם יגיעו לאותם התדרים של עד 500 מגה הרץ ככה שלא יגבילו אותי בOC. התקציב דיי מצומצם, חשבתי על 700 ש"ח בערך וחריגה מקסימאלית של עד 800... נ.ב. הלוח שלי מסוגל לתת עד 3.2V ככה שלחלק מהזיכונות זה אולי יכול "לעזור". חשבתי על אלו, איך הם בOC? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7185 אם יש זיכרונות של קינגסטון/סמסונג/טראנסנד אני יכול לקנות אותם במחיר של היבואן ולממש אחריות בקלות יתרה אז …

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by someonewhy,

אהלן. אח שלי מעוניין לקנות מחשב עכשיו הוא מתלבט איזה לוח לקחת תושבת 1155 הוא כבר סגור על הלוחות שרשמתי..הוא מבין בOC כמובן ומעדיף לוח חזק לOC וGAMING אשמח מאוד אם תעזרו לי איזה לוח להציע לו תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by דנדן,

OCZ Vista Performance Platinum XTC‎ לעומת OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5644 - PC2-6400 OCZ2P8001G השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5647 - PC2-6400 OCZ2VU8002GK אני רואה שיש הפרשים מינימלים בתזמונים וצריכת מתח שונה מה עדיף מבין שניהם?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by danield51,

יש לי מחשב ישן ששבק חיים רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הכונן הקשיח שלו ולהתקין אותו אצלי בלי פירמוט או איזהשהי פעולה או שאני צריך לעשות פירמוט או משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, התחדשתי בלוח אם Biostar TA790GX 128M ;D אבל לצערי הוא בא ללא s/pdif bracket. ובניתי על חיבור coax למגבר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה bracket? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iDanVas,

ערב טוב לכולם לפני שבוע קבלתי את הכרטיס מסך החדש 4780 והמעבד E8400. לאחר בדיקות בכמה משחקים שמתי לב לתקיעות שצצות לפתע פעם ב5-10 דקות ונמשכות לא יותר מ 10-20 שניות. מאחר ויש לי רק 2 גיגה זיכרון הגאתי למסקנה שהתקיעות נגרמות מחוסר הזיכרון והעומס עליו של הVISTA. השאלות הם 1. האם אני צודק שהזכרון גורם לתקיעות? 2. אם כן , אז יש לי זיכרון מבית GSKILL בעל 1000MHZ ו 5CL , האם אני צריך להוסיף עוד זיכרון בעל אותם ביצועים כדי לא לגרום לחוסר תאימות או להאטת הזיכרון הישן?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  9. שלום הזכרונות שלי של 2G 800MHZ הבעיה שבCPU-Z מראה לי שהזכרונות עובדים במהירות של 266 MHZ בלבד שלום שמתי של שהזיכרון שלי שידעתי שהוא 2G 800MHZ פועל לפי פלט - Northbridge Intel i945P/PL/G/GZ rev. A2 Southbridge Intel 82801GB (ICH7/R) rev. A1 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR2 Memory Size 2048 MBytes Channels Single Memory Frequency 266.0 MHz (3:4) CAS# latency (CL) 4.0 RAS# to CAS# delay (tRCD) 4 RAS# Precharge (tRP) 4 Cycle Time (tRAS) 12 Bank Cycle Time (tRC) 16 MCHBAR I/O Base address 0x0FEDA0000 MCHBAR I/O Size 4096 DIMM # 1 SMBus address 0x50 Memory type DDR2 Module format Regu…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by guandms,

האם הזכרונות האלה טובים ?? למחשבי AMD ולמשחקים !!! תודה רבה לעוזרים ??? לא מיודע לOC ונועדו ללוח-אם FDI LANPARTY UT NF4 ULTRA D

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. אורח athlon

מישהו?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  12. בלוח הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה ? כמה מקסימום זיכרון אפשר לשים בלוח זה ? יש הסבר למה עלו מחירי הזכרונות ,כאשר הביקושים ירדו? המעבד יהיה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 תודה .

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by Cha,

קודם כל רציתי להגיד לפורום הזה תודה על התגובה המהירה שקיבלתי לשאלתי הקודמת.. אני רשום בעוד כמה פורמים, וזה המקום היחידי שקיבלתי מענה אמיתי.. אז שוב תודה! ויש לי שאלה חדש.. עקב חברה לאמקצועית שקניתי ממנה רכיבים למחשב הביאו לי מעבד שלא תואם ללוח אם.. בעת ניסיון ההרכבה ניראה לי שנגעתי ממש קלות בכרטיס של המעבד (עקב תיסכול כי לא הבנתי למה הוא לא מתאים) אגה לא בטוח שממש נגעתי רק חשש .. מה לעשות? לרסס עם ספריי חמצן? הלוח אם החדש של גיגה בייט GA-X57A-UD7 יגיע רק בעוד מספר ימים ואני חרד למעבד שלי.. תודה ענקית למי שיענה...

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by --- The King ---,

אהלן, יש לי שאלה למביני עניין שמבינים עניין בצורה כזאת שהעניין מובן להם אני מתכנן להרכיב מחשב גיימינג. חשבתי לקנות את המעבד הזה: Intel Core i5 6600 והשאלה שלי היא כזאת: קראתי במפרט של המעבד שהוא תומך בזיכרונות DDR4 עד מהירות של 2133mh, השאלה היא האם אני טועה, או שלא הבנתי את זה נכון כי זה לא ממש נראה לי הגיוני שהמעבד לא תומך במהירות מסוימת של זיכרון.. זה לינק למפרט של המעבד: http://ark.intel.com/products/88188/Intel-Core-i5-6600-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz בעמודה של Memory Types כתוב: " DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V " תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 3D,

כרגע חשבתי על Abit AV8-3rd Eye VIA K8T800 Pro Socket 939. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by Kitzony,

שלום הייתי רוצה לדעת מה האבדלים בין הלוחות אם האלו ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D יש לי חבר שיש לו את שניהם הוא אומר שהasus יותר טוב ולי זה לא נראה הגיוני

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by OmerS,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין ATHLON XP 2600 ל - 2800.. יש הבדל ניכר בביצועים? (ההפרש ביניהם הוא 140 ש"ח) מה אתם אומרים? על מה כדאי ללכת?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  18. לאחרונה פורסם שאינטל הורידה את המחירים של המעבדים שלה באחוזים נכבדים. משהו יודע מתי נרגיש את ההורדה במחירים בחנויות?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  19. כחלק מכנס העיתונאים שערכה אינטל בניו יורק חשפה את המעבד לאלו שזקוקים ליותר ורוצים את זה מאינטל: ה-Xeon W-3175X בעל 28 הליבות לכתבה

20. Started by Kukishin,

ראיתי אתר בשם CLUBIT.COM שהמחירים שם זולים ב40% מבארץ אחרי משלוח ומע"מ. מישהו אולי שמע על זה יודע משהו, כדאי?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  21. הלוח אם D915 PCY , לאחר בדיקה מצאתי שהזכרונות שלי 2GB 5300-666 + 1GB 4300-533 סה"כ 3GB , האם זה דופק לי במשהו את המחשב ? או שהזכרון 5300 עובד כמו ה-4300 ? http://www.intel.com/cd/channel/reseller/apac/eng/products/desktop/bdb/d915pcy/feature/index.htm

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by okitai,

היי לכולם, אני מחפש לוח אם עם כל התכונות הבאות: גודל לוח אם: mATX (זה ה-Case שיש לי כבר) סוקט: Intel 775 (אני לא רוצה להשקיע, גם, בהחלפת ה-CPU) זכרונות: (רצוי) DDR2 (יכול להיות DDR ישנים - עוד יש לי סטיק אחד או שניים) חיבורים: Firewire (אפשר שיהיה רק על לוח האם - לא חייב להיות חיבור אחורי) יציאות: TV Out (או עם היציאה על לוח האם או עם פנל נוסף) * רצוי שיהיה, דיי, זול (באזור ה-500 ש"ח) * צריך שיהיה זמין לקניה באזור המרכז. יש לי לוח כזה של ASUS שמיועד למחשבי HP (ולא היה מיועד למחירה עצמית - ה-BIOS הוא של HP!), אבל יש לו בעיות חומרה כבר כשנה והאחריות שלו נגמרה לפני שנתיים. בתודה מראש, אורי...

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  23. ממש תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by cyanmoon,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות laptop, ויש לי התלבטות לגבי המעבד: איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב i7-2670QM או i5-2540M ? ואם אין תשובה חד משמעית, אז ב"יותר טוב" אני מתכוון ליותר טוב מבחינת השימושים שלי: אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את כל התוכנות האלו במקביל ולעבוד בצורה שוטפת: visual studio, eclipse, photoshop cs5, office2010(all open), firefox(10 tabs min), mysql ז"א, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל לעמוד בעבודה שבה אני מתכנת, עושה גרפיקה, גולש באינטרנט ומשתמש בword excel powerpoint, וגם עובד עם mysql לצרכי לימוד.. הסתכלתי על שני המעבדים הנ"ל בעמוד של אינטל: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-comparison/comparison-chart.html מצד אחד יש כמה טכנולוגיות שיש ל-i5 ואין ל-…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by sby333,

שלום לכולם, מפרט 1 : מעבד - 2.66GHz עם 512KB של זיכרון מטמון. לוח אם - P4S533MX ( אשר תומך עד AGP X4 ) זיכרון - 1024MB X2 333Hz מפרט 2 : מעבד - 2.4GHz עם 1024KB של זיכרון מטמון. לוח אם - P4i65G - 1 x AGP 8X slot זיכרון - 1024MB X2 333Hz

• 5 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.