עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Arg92,

תודה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by ZeppeliN,

הזכרון שלי הלך קאפוט (1GB DDR2 533MHz) ואין לי כח להתעסק עם האחריות (הזכרון נקנה בתאילנד) (נראה לי שגם ה256*2 שלי נהרס והוא יוחלף ע"י האחריות בBUG- ששם לצערי רב המחשב נקנה :'( ) אני צריך זכרון 533MHz בנפח 1024 מ"ב (2*512 שיעבוד בDUAL CHANNEL) אני לא יודע את המחירים של הזכרונות הטובים... אבל שלא יעלה לי איזה 600 שקל ל512MB... חיפשתי קצת ואלו הזכרונות שמצאתי... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3563 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3260 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2150 תודה... נ.ב: אני לא יודע אם זכרונות 667MHz יפעלו לי על המחשב.. (לוח אם: AA8 3rd-Eye) אם כן אז תמליצו גם על כאלה...

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by levran007,

שלום לכולם ... יש לי לוח ABIT IC7 אבל הוא לא כולל PCI Eאלא רק AGP .... ואני רוצה לעבור ללוח {למעבדי אינטל } שיכלול PCI E. איזה המלצות יש לכם ללוח כזה ברמה של IC7 שכולל את ה- PCI E?

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  4. ממה שהבנתי, ה930D אמור לרדת לסביבות ה1000-1100 שקל (לפי ירידה ב4.6 שצויינה פה בפורום). מתי זה יגיע לחנויות? שמתי לב שכעת המחיר ירד מסביבות ה1300 ל1200 שקל, אך זה לא אמור להיות 1100 בערך? תודה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by yudryer,

היי, אני מרכיב מחשב והתכוונתי להשתמש ב - GIGABYTE EG45M-DS2H http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2877 (אלא אם למשהו יש משהו ממש רע להגיד על הלוח) אבל זה לא השאלה, שמתי לב שבהמון לוחות יש יציאת HDMI, אז מה זה אומר שהם כולם תומכים ב HD? אם כן אז מה מיחד את הלוח הזה לעומת הדורות הקודמים למשל G41, G43?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by owen10,

חשבתי לקנות את המפרט מחשב הזה 600 שקל - לוח אם Asus P5ND2-SLI 1100 שקל - מעבד Intel Pentium D 945 3.4GHz 1000 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 או ב 600 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 450 שקל - זיכרון Twinmos DDR2 1024MB 667MHZ 200 שקל גג - צורב DVD ( אין לי מושג איזה אבל הרוב עולים 200 שקל תמליצו בבקשה!) 250שקל גג -מארז גם אין מושג איזה תמליצו אבל משהו זול אם ספק כוח חזק תודה! דיסק קשיח יש לי 80 גיגה מהמחשב הישן אבל עכשיו שיצא הקונרו אני קצת מתלבט יש את ה E6300 שהוא דיי זול כמו שראיתי כמו המחיר של Intel Pentium D 945 3.4GHz יש הבדל משמעותי בין המעבדים האילו ובמה? והאם הלוח אם הזה תומך בקונרו Asus P5ND2-SLI ? ואם הוא לא תומ…

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by oren,

שלום לכם, היה לי מעבד AMD Athlon 1.33 והטמפ' שלו נעה סביב 60 מעלות ללא OC, אך הייתי מבסוט מביצועיו. כעת, החליפו לי מעבד, בחינם, ל-Duron 1.48, הטמפ' נעה סביב 40 מעלות... שמתי לב שב-Duron יש חצי Cache ממה שהיה לי ב-Athlon.... רציתי לדעת אם מהירותו הגבוהה של ה-Duron מחפה על חוסר ה-Cache? או שעדיף לחזור ל-Athlon 1.33 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by arkadur,

ננעלתי על אחד מן הלוחות הנ"ל לפי המפרט אני רואה שהבבדל הוא בזיכרון DDR3 לעומת DDR2, ותמיכה בFSB של 1600 MHZ נכון להיום, האם יש טעם להשקיע בזיכרון DDR3 ? האם הביצועים שווים את התוספת של הכסף? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר (יש לי 4GB ), במידה ותמליצו לי ללכת על הדגם בעל התמיכה בDDR3, אעשה זאת, (אם כבר אז כבר? ) כמו כן, אשמח לקבל המלצות ללוחות דומים בתקציב הנ"ל

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by assaf990,

במפרטי מחשב הממליצו על לוח אם לצפייה ב full hd: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0KyowHKUFAQqH2DO רשום שם שכדי להפעיל את האופציה ל- Hybrid CrossFireX יש להתקין וינדוס ויסטה האם שווה להתקין את ויסטה כדי להרוויח את האופציה הזו (שאינני יודע מהי, אבל אני יודע שאני שונא ויסטה)

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  10. What made you think they should? Just cause the speed in considerably lower it doesn't automatically insure much lower timings, 2-2-2-5 is intense.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by whowaht,

שלום, שידרגתי את הזיכרון שלי מ 4GB ל 8GB ואני רוצה לדעת אם המחשב מזהה את כל ה 8GB. נתוני מחשב: לוח אם EP43-DS3L מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימט 64 BIT זיכרונות 2 סטים של G.Skill DDR2 4096MB (2048MBX2) 800 Mhz CK 4-4-4-12 PI שאלות: 1. איך אני יכול לראות ולדעת שהמחשב נמצל את כל ה 8GB זיכרון? 2. האם קיימת אפשרות של memory remap ב BIOS של הלוח אם שלי או שמה איני צריך לעשות memory remap? תודה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by compile007,

שלום לכולם, אני עובד במעבדה המכילה ~60 מחשבים שונים (רובם ישנים ו/או לא מתפקדים). ברצוני לשדרג את המחשבים ולקנות מספר מחשבים נוסף - רק ש אין כבר מקום. הציעו לי את ההצעה הבאה: לקנות מחשב המכיל בתוכו מספר מחשבים אישיים וכך לחסוך בנפח. אני מנסה להתעניין בתחום, אבל האינטרנט לא ממש עזר עד כה. אני רוצה שכל מחשב יעמוד בפני עצמו (עם מערכת הפעלה משלו וכרטיס רשת משלו) ובנוסף שהכל יהיה בנוי מודולרית (כלומר, שאם מחשב אחד מתקלקל בתוך המארז, לא אצטרך להחליף את כל המחשבים). אם מישהו יודע על פיתרון שכזה, או שיודע על לינק שמסביר על התחום (עם הסברים על הג'רגון הטכני הקשור לקניית מחשב שכזה) - אני אשמח לקבל מענה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני חושב מאוד לקנות זיכרון של קורסאיר. עכשיו אני מודאג שזה יהיה בזבוז כסף. יש לי כרגע טווין מוס 3200 זיכרון נחמד, קאז לייטנסי של 2 וחצי. לא משהו מיוחד עכשיו אני צריך ממישהו שבבעלותו קורסאיר לעשות את הבדיקה לממורי בנדוויץ' בסנדרה 04 אם אני אקנה את הקורסאיר יהיה כזה הבדל ענק? אני מדבר כאן בביצועים עם אובר קלוק,וגם בלי. אגב בלי הצעות לזיכרונות אחרים אלא אם כן יש לכם להציע לי קיט של פי סי 3200 מינימום, 512 מגה בייט, בפחות מ 700 שקל.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  14. היי ובכן אני מתכנן לקנות את המחשב הזה : Athlon 64 3000+ (S-754) 1270 K8VDX (s754) 830 512MB DDR 400 A-DATA 490 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 80GB (8MB) SATA 500 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 250 עכשיו השאלה שלי היא לגבי לוח האם, יש מספר אנשים שאומרים שלוח האם : EPoX EP-8KDA3J יותר טוב מלוח האם הנ"ל, מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by davidzada93,

שלום. רציתי לשדרג למחשב מסויים את זיכרון הראם שלו אבל הבנתי שצריך לבדוק כמה מהירות של זיכרון הלוח אם תומך רצתי לשאול איך בודקים את זה?? נסתי בתוכנות כמו everest ו- cpu -z ולא מצאתי כלום בבקשה תגידו לי איפה אפשר לדעת כמה מהירות הלוח אם שלי מקסימום תומך. תודה.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  16. שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64*2 dual core 4200+ 2.21 GHz וכאשר אני במשחק "who has the biggest brain" שמתי לב שהמעבד מתאמץ עד מאוד יותר ממשחק אפילו כמו FALLOUT2 ומגיע ל90% ואף ל100%. זו לא הייתה בעיה מבחינתי אלא שאני חש באיטיות תוך כדי המשחק שבאה לידי ביטוי בלאגים בשלבים מסוימים ויש תחושה שהוא לא סוחב. האם זה הגיוני שמשחק כזה ישפיע כך על המעבד שלי? אני מריץ אותו בגוגל כרום ואת הנתונים לקחתי מSpeedfan ומאחד הגאדג'טים שמודדים מאמץ המעבד. ברגע שמזערתי או סגרתי את המשחק המעבד חוזר ל1-6 אחוזים. שום אפליקציה אחרת לא פעלה ברקע. אם צריך עוד נתונים שלא חשבתי עליהם תעדכנו אותי בבקשה... תודה מראש! זאב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

לא עשיתי לו שום אוברקלוק... הטמפרטורה הזאת נורמלית? באיזו הוא אמור לעבוד?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by SwiftCat,

שלום לכולם, לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות. מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף. עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי. (שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה) בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת, על אילו אפליקציות משפיע חוסר בזיכרון מטמון ברמה השלישית? האם זה פוגע בביצועים באופן כללי או באופן נקודתי על תוכנות מסויימות? אם כן, באילו תוכנות חוסר כזה אמור לפגוע?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום, יש ברשותי שני סטיקים של זכרונות (סה"כ 8 גיגה) G.skill DDR3 2x4G 1600mhz 8-8-8-24 רכשתי היום בחנות עוד שניים של 8G (סה"כ 16) מהסוג: hyper-x 2x8GB 1600mhz 10-10-10-30 כאשר מותקנים כל זוג בנפרד (או gskill או hyperx) המחשב עולה. אם משלבים בין השניים המחשב נכנס ללופ של איתחולים ואין לי אפילו הזדמנות להיכנס לביוס. צפוי? יש מה לעשות? להחזיר את הזכרונות לחנות?

21. Started by No-One,

שלום לכולם, יש דרך בה ניתך להשתמש בזכרון של מחשב נייד לנייח?

22. Started by segev22,

רציתי לדעת אם הוא תומך בSATA II לפי הדפי מפרט הבנתי שהוא תומך SATA לא רשום יותר מזה כלום... אלה הדפי מפרט שלו: http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/c6413602_en.pdf עמוד 22 רשום שם שהוא תומך SATA

• 5 תגובות
    • 466 צפיות
  23. 2X2GB , Asusp5b ווינדוס 7 32 ביט, מזהה כרגע 2.94 מתוך 4. (זה לא אמור לזהות לפחות 3 ומשהו?) הביוס ב-System Information מזהה, 3GB. הביוס זיהה את כל ה-4 לפני הפורמט, ב-XP הוא זיהה 2.97. לפי CPUZ יש 2 סטיקים שכל אחד הוא 2GB. יש משהו שניתן לעשות? כלומר דרך הביוס הדריכו אותי שאפשר לשנות איזה משהו מ-ENABLE ל-DISABLE שקשור לזיכרון, העניין הוא שאין לי מושג מה זה. אשמח לשמוע עיצות (חוץ מלהתקין 64 ביט)

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by OFIRLEVY66,

שלום, איך אני יכול לבדוק את התזמונים(CL) של הזכרונות שלי? עם איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by vld,

יש לי מעבד פרסקוט ושמעתי שהוא לא טוב אז מישהו יכול להגיד לי עם עשיתי טעות גדולה שקניצי אותו ועם כן מדוע בבקשה לענות בהרחבה ??? ???

• 5 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.