מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 וזיכרון 1 גיגהבייט (512*2) ש kingston במהירות של 667Mhz CL5..בדואל צ'אנל (Windows Xp) אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל3 גיגה כלומר להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד. השאלות הן: 1. אם אקנה זיכרונות במהירות של 800Mhz - זה יהיה שווה? כלומר יכול שיפור כלשהו? או שזה יעבוד לפי הזיכרונות האיטיים יותר (צוואר בקבוק?) 2. האם אני חייב (או מומלץ) לקנות זיכרונות של kingston דווקא (לתאימות אולי?!) בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם - H-97 PLUS LGA - 1150 מעבד נוכחי - 4770 I7 האם יש איזשהוא מעבד שישדרג אותי קצת כדי לסחוב עוד קצת זמן עם המערכת הזאת? יש לי כרטיס מסך חזק מאוד 2060S SSD מהיר של אינטל וסמסונג 24 RAM ספק כח 650 אחלה של מחשב לצרכים שלי (סימולטור טיסה, משחקי יריות וקצת עריכת וידאו קלה) אבל יש לי הרגשה שאם אחבר אותו למסך עם רזולוצייה יותר גבוה מ1080 אני אצטרך להתחיל להתפשר על FPS וקצת רענון...ולא בגלל הכרטיס מסך... המעבד כבר בן 6 או 7 שנים. שדרוג של לוח-זכרונות ומעבד יכול לבוא בחשבון בהמשך, ככה שאשמח לקבל המלצה לשדרוג כזה במחיר מינימלי תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
נתתי לחבר שלי להתקין xp pro. לאחר כחודש או יותר לאחר ההתקנה לוח האם שלו נשרף והמעבד נדפק (כנראה). הוא אמר לי שאבא שלו חושב שזה בגלל שהxp הכביד על המחשב שלו p3 750mhz לוח אם לא ידוע משהו גנרי של אליטה או משהו לא לצפות לגדולות. זכרון 128mb sdr sdram. האם התופעה הזאת קרתה באמת בגלל הxp? האם המחשב לא היה אמור להיכבות לפני שהוא נשרף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התוכניות של AMD לגבי ארכיטקטורה חדשה? או שאנחנו נדבוק בAM3 לתקופה די נכבדת?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין gigabyte לבין msi.. אשמח לדעות והסברים למה כן ולמה לא תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר עם מערכת: p4 3.0 s-478 (northwood) gigabyte 8s648fxp-rz זכרונות ג'נריים 256*2 (2.5-5-5-9) sapphire 9600xt sanshine-koma 500W מארז ג'נרי רוצה לשדרג זכרונות DDR ל 512*2 OC עתידי קל מתוכנן (אחרי החלפת ספק והוספת קירור BT) מצאתי את הנ"ל: http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=316 corsair twinx1024-3200xl 2-2-2-5 ב 830 ש"ח אפשר חוות דעת בבקשה, לפני המשך קנייה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תודה.. וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
למחשב המיועד לביצועים, משחקים וכ"ו אולי גם OC אני אישית לא הייתי הולך על אינטל בשביל להרכיב מחשב חזק הייתי הולך על אסוס,זה בשביל דוד שלי,הסכום כסף הוא בערך בשווי של הלוח שמוזכר כאן,בערך אלף ש"ח. אם יש לוח דומה בנתונים של אסוס,שהוא בעצם יותר טוב אז תגידו. תודה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא SiS661FX והמאיץ הגרפי הוא Nvidia GF 7600GT לאחרונה עדכנתי את כול הדריברים שלי ושמתי לב שהדריביר של הלוח אם הקשור לכרטיס מסך לא מזהה את כרטיס המסך אז בדקתי את הנושא וע"פ האתר של SIS לוח האם שלי לא תומך בכרטיס מסך (הכרטיס לא רשום בין הכרטיסים שכן נתמכים ) עדכנתי את כול הדרייברים שלי פרט ל-Sis VGA uilities driver 1- יכול להיות שזו הסיבה לכך משחקים לא רצים חלק אצלי?? (יש לי 1G RAM ו INTEL 4 2.4 MHZ ) לדוגמה the guild2 2- האם שווה לי לקנות לוח אם חדש ואם כן איזה מאיפה ובכמה ??? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב לאט לאט ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון. התכנון היה לקנות i5 כלשהו ,אבל יצא לי לקנות את ה6700K ממש בזול ,אז אני כבר אעדיף שיהיה לי לוח Z170 כלשהו(שתהיה אופציה לOC) וזכרון 16G יש אופציה לKSP אילת אם יש משהו ממש משתלם אני אעשה בו OC בעתיד,השימוש יהיה משחקים בעיקר,שאר החלקים לא ידועים כרגע...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הטעם בלקנות זכרונות עם תדרים גבוהים מ MHZ 800?? הרי גם ככה אין שום לוח שתומך בזכרונות בעלי תדר גבוהה מ 800MHZ.
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לאחרונה נשרפו לי גם הספק וגם הלוח כתוצאה כנראה מנפילת מתח, היה לי לוח Gigabyte 7vtxh+ מבוסס KT266A כמובן, המוכר בחנות ממנה קניתי אמר שכמובן צריך להזמין חדש, והוא אמור לעלות בסביבות 400 שקל. רציתי לדעת האם המחיר הגיוני, כמה בערך צריך לעלות לוח כזה היום? האם בכלל ניתן עדיין להשיג כאלה חדשים?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי A-DATA VITESTA PC4000 DDR500 512X2. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להוריד את ה heat spreaders בשביל לבדוק איזה צ'יפים יש להם? אלו הזכרונות: http://www.adata.com.tw/en/p-d1-03.htm תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לייעץ לי לפני שאני קונה מה יותר טוב ASUS P4P800SE או GIGABYTE ga-8s648fxl
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
על הלוח יהיו: מעבד 7200 כרטיס מסך 4850 יהייה שינוי כלשהו בביצועים בין שלושת סוגי התושבות? ומה ההבדלים בינהם בלי קשר לביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות זיכרונות DDR2 המפרט שלו זה: AMD athelon 64x2 3800+ asus m2npv-vm 2 זיכרונות שעובדים ב667 סי אל 5 של 512 מגה כל אחד התקציב מוגבל ל110 שקלים לגיגה. לא תתאפשר חריגה... הוא חושב לקנות בKSP את הזכרונות VALUE של קינגסטון ב95 שקלים האם משתלם והאם יש הצעה אחרת במסגרת התקציב?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ראשית חג שמח ושנה טוב לכולם. רציתי לדעת האם יהיה שיפור רציני במשחקים אם אני יוסיף עוד 1GB DDR2 RAM למחשב? המערכת שיש לי עכשיו: Pentium D 2.8 1GB RAM DDR2 9600GT XT OC תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טב אז ככה יש לי שאלה לגבי צ'יפסט למה אין צ'יפסט שAMD מייצרת כמו INTEL וה915 925 וכו'??? או עם יש אז הם טובים בכלל?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קראתי באנגלית אבל נכנס לי מצד אחד ויצא לי מהשני... אז אשמח להסבר בעברית לגבי מה זה הדבר הזה...
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב המשמש בעיקר ליישמי משרד ואני מעוניין לשדרג לוח+מעבד+זכרון+SSD כדי לעשות איתו עיבודים סטטיסטיים (שימוש בתוכנת Stata), וגם קצת להתחדש. חשבתי להוציא כ-2000 ש"ח, אבל גמיש אם צריך להוציא יותר. מפרט נוכחי: 1. Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 X 2 (סה"כ 16 GB) 2. Western Digital 500GB WD Blue SN550 NVMe Internal SSD - Gen3 x4 PCIe 8Gb/s, M.2 2280, 3D NAND, Up to 2,400 MB/s - WDS500G2B0C 3. Asus PRIME B450M-A 4. AMD RYZEN5 3400G With RX VEGA אני רוצה לשדרג לוח ומעבד כדי לשפר ביצועים של עיבודי תוכנות סטטיסטיות (Stata) ולהשתמש בזיכרונות ובSSD- הקיים עם …
-
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב יש לי שאלה שהיא בין הפורום הזה לפורום תוכנה ואני מקווה שזה בסדר לישאול פה אני מחפש דריברים ללוח- ECS M810DLU אני צריך דריבר לכרטיס מסך שאני ב99% בטוח שהוא מובנה (לא פתחתי תמארז אבל לפי המיקום אני חושב שהוא מובנה) ולכרטיס קול המובנה בתודה STONE (דריברים לWINXP בבקשה) ולמי שרוצה לדעת זה מחשב של אחותי והיה לה וירוס שאפילו NOD32 לא הצליח ליפטר מימנו אז אני פירמטתי והתקנתי WIN מיחדש ודרך אגב למישהו יש לינק לפרטים של הכרטיס מסך המובנה?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חברים, קודם כל כמה מילים על הלוח..לוח מעולה, מבסוט ממנו עד מעל הראש (עם הביאוס החדש 1004.001). 10*270 יציב ב3500 שלי מתח דיפלט וקירור אוויר.. 33 שניות בSUPERPI והכל.. מי שאומר שהלוח אינו מתאים לOC, טועה..הלוח מתאים ועוד איך, כרגע הזכרונות חוסמים אותי.. 4x256 OCZ PC4000 Performance DDR500 שאגב למכירה למי שמעוניין השאלה שלי היא כזאת, החיבור הרחב (ה21 פינים) על הלוח הוא שונה ממה שראיתי עד עכשיו! הוא פשוט יותר גדול, יש בו יותר פינים..אבל מה שכן, הספק שלי נכנס לשם בצורה לא מושלמת. (Antec 430 truepower) אני מתכוון שהתקע של הספק יש בו פחות פינים ממה שיש לי בלוח..ככה שכשאני מכניס את התקע לשקע, התקע יושב בצד ימין של הפינים, והקליפס לא נסגר..(כי זה לא באמצע). זה בסדר שזה…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחפש לוח אם ברמה של STRIKER אבל לא SLI, למעבד INTEL נגיד E6600 ושהיה של ASUS... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
IP?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לי יש מחשב E8400 עם 4 גיגה זיכרון לילד שלי יש מחשב עם לוח ABIT עם בס 533 מעבד 530 קאש 1M מהירות 3G עם זיכרון 1G האם משתלם להוסיף עוד זיכרון 1G וכך המחשב גם יעבוד ב DUAL או שחבל להשקיע אגב בדקתי והזיכרון מתאים בכל אופן הזיכרון עולה 65 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-