עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by esharone,

איזה לוח אם מבין השניים עדיף למערכת AMD? Epox 8RDA3+(n-force2)Fwire,sb,lan,USB2.0,sata או: Abit NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 אני לא מתכנן לבצע אוברקלוק כרגע אבל אני מעדיף שתהיה לי אפשרות ואני גם רוצה לוח שישאר לכמה שיותר זמן ועוד שאלה: מה זה Fwire? ולפי מה שהבנתי SATA זה חיבור שמשמש לדיסק קשיח האם כדאי להשקיע בדיסק קשיח שתומך בזה? האם אני ארגיש בביצועים?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך לוח אם איכותי שיתמוך בזוג 8800GTS של 640MB : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3728404&CatId=2514 וכן אם יש לכם המלצות נוספות בעיניין כמו ספק/קרור לכזה לוח זה יתקבל בברכה. אני מעוניין בלוח שאוכל לבצע בו OC ל Q9300 או ל Q6700 (ד"א מי מהשניים יותר מומלץ??) תודה לכולכם

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  3. מעבד : pntium d945 3.4 ghz 4m dual core לוח אם : msi rc410m - fi x300 1gl fw אני אמור לרכוש מחר את המחשב ורציתי לדעת האם 2 הרכיבים הנ"ל תואמים ביחיד.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  4. חשבתי להזמין את הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 הלוח שלי הוא ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 עכשיו אני יודע שהוא יפעל במהירות הנמוכה יותר, השאלה שלי האם הוא בסדר מבחינת מתח?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  5. הכירו מקרוב את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר בעולם - ספינת הדגל החדשה המבוססת ערכת השבבים Z390 מבית אינטל לכתבה

6. יש לי 3 זכרונות על המחשב 2 בDOUL CHANNEL 128*2 של סמסונג ואחד 512 GEIL הסמסונג הוא האיטי יותר עד כמה אני יכול לבצע OC לזכרונות הללו?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. היי. המפרט שלי מכיל היום GTX 970 I5 2500 8 GB מסך FHD התחלתי לשחק BF V עם הגדרות די גבוהות. יש פה ושם נפילות פריימים. האם יש טעם כיום להחליף מעבד+זכרונות+לוח אם? או שבכל מקרה יהיה צוואר בקבוק מהGPU

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום חברים, לאחר הרבה מחשבה בבחירת (וקריאת חומר בנושא) לוחות אם החלטתי ללכת על ASRock Z68 Pro3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_1259&products_id=15661 שמחירו היה 644 ש"ח. אך לאחר שהחלטתי להזמין גיליתי לפתע כי המחירו קפץ ל702 ש"ח. עכשיו אני בהתלבטות האם כדאי להוסיף עוד 60 ש"ח וללכת ללוח אם GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_1259&products_id=15853 שעל פניו נמצא כבר בקטגוריה אחרת? מה אתם אומרים? האם כדאי או להשאר עם ASROCK?

9. רציתי לשאול לגבי הקירור שבה עם היצרן. לפי מה שידוע לי יש שני גירסאות Tray ו Box כאשר ה tray הוא נטו המעבד וה box הוא המעבד שמעליו מורכב קירור סטוק. ובכן לפי מה שקראתי הקירור הסטוק של אינטל הוא לא משהוא בכלל ולכן לרוב עדיף לקחת את גירסת ה tray + קירור חיצני. אז לשאלה הראשונה- אם אין את גירסת ה tray למעבד של אינטל כדאי לקחת קירור חיצני ולהחליף? השאלה השניה- לגבי מעבדי AMD איך הקירור סטוק שלהם? האם גם להם כדאי לקחת קירור חיצוני? לפי מה שראיתי לskypc את מעבדי AMD בגירסת Tray האם עדין שווה לקחת קירור חיצוני??? אשמח אם תפנו אותי לביקורת או למאמרים בנושא ולא רק תגיבו על פי שמועות.... תודה רבה לכל העוזרים!!!

10. Started by iakovl,

עלה בדעתי, אני עומד לקנות A64 939 בעוד כשבועיים אבל אין לי מושג מוחלט איזה לוח לבחור אז עשיתי סקירה קטנה: יש את KT800PRO טובים עם מחירים עד 700 ויש את NFORCE4 טובים המחירים 1000+ אבל יש עוד משהוא שלא חשבתי עליו ורק עכשיו הבנתי כרטיסי מסך PCX מול AGP כרטיס AGP הוא במחיר של PCX+סכוםX מכאן המסקנות הבאות: KT800PRO + סכוםNFORCE4= X PCX + סכוםAGP = X למי שהבין , האם שווה להשקיע את הסכום X בלוח אם או בכרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  11. חברים שלום, לפני כמה ימים הלוח-אם שלי שווק חיים כאשר הסלוטים של הזיכרון נשרפו כאשר החלפתי משחה תרמית למעבד (אני יודע שלא קשור) למרות שהייתי זהיר . ברשותי המפרט הבא: Q6600 GTX 295 SEASONIC 650W GA-965P-DS3 ז"ל ניגש לעניין אני מעונין לרכוש לוח-אם חדש למטרת OC גיימינג כבד וביצועים ראיתי שהמחירים של ה DDR3 כמעט זהים ל DDR2 1) האם היחס של עלות מול תמורה בלוח-אם התומך בDDR2 לעומת DDR3 מצדיק? *יש לציין מדובר בהפרש של החל מ- 150 ש"ח תלוי בלוח ויש להתחשב בעובדה שמדובר במעבד Q6600 ולא בi7 2) אני צריך המלצה ללוח-אם (גם לDDR2 וגם לDDR3) בטווח עד מקסימום 600 ש"ח ללא חריגות ועדיף כמה שפחות *עדיף ומומלץ שיהיה GIGABYTE וצ'פסט המתאים ל-OC (שמעתי ש- P45 וP43 הם מומלצים לתחום) אני…

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  12. היי נתקלתי בלוח אם שלי (Gigabyte GA-MA69G-S3H) ביציאה שראיתי אותה רק ברסיברים למה היא מועילה ואיך משתמשים בה? אני מדבר על היציאה האפורה בין הVGA לHDMI [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by dan9,

היי אשמח לשמוע את דעתכם ומה אתם ממליצים תותחים שלי!!! כרגע חשבתי על: Core 2 Duo E6850, 1333Mhz, s775, 4MB P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 2X 2GB Transcend 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E G92 2 X 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Creative X-Fi Xtreme Gamer איך זה נראה?? חשוב לציין שאת הכרטיס מסך זכרונות ודיסק קשיח אחד כבר יש לי! האים להחליף ל Q6600 בעל 4 ליבות לומרות שבצועים מראים תוצואות אחרות לטובת הE6850 בנוסף הכרטיס קול מומלץ? יש לי CREATIVE 5.1 והשימוש שלי הוא למשחקים נטו... (הבנתי שזה יקל על המעבד) מנהלים במידה וזה לא המקום סליחה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by CraZyStyLe,

שלום אני זקוק להמלצה ללוח אם למעבד AMD Phenom 2 X4 955 , האם הכרטיס מסך שלי [9800GT] יעשה צוואר בקבוק ? הספק שלי יחזיק את המערכת ?[Thermaltake LitePower 400W W0165 ] תוודה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  15. אני צריך עזרה בבחירת לוח אם לגיימינג שחשוב שיהיה לוח אמין עם חלקים איכותיים, מהיר אם אפשר עם כרטיס קול טוב וחשוב שכרטיס רשת מהיר אני הולך להשתמש בכרטיס מסך אחד אז לא מעניין כמה תמיכה בSLI או CROSS יש לו לא אכפת לי מה הסכום רק אני רוצה שייתן תמורה לכסף שיושקע בו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eitan kribu,

אנשים האם קיים לוח אם המשלב כניסות או כניסת PCI ןגם AGP?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by avivboker,

איזה לוח הכי טוב מבין 5 הלוחות האלו GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX GA-P35-DS3R rev. 1.0 GA-P35-DS4 rev. 1.x [ ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX ולמה אתם חושבים שהוא הכי טוב כולם בערך אותו מחיר

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  18. לפני כשנתיים רכשתי מחשב מחברת אייבורי מחשבים ובמפרט אשר סוכם עליו היה כתוב שהציפסט של הלוח אם הוא : 915[glow=red,2,300]PL[/glow] הורדתי שלוש תוכנות המצביעות על כך שלוח האם הוא 915 P במקום PL ורציתי לדעת אם יש הבדל בינהם ואם כן מהו? התוכנות- PC WIZARD, CPU-Z ו 3D MARK 2006 אודה לכם על עזרתכם. ברצוני לציין שניסיוני עם החומרה החל רק בחודשים האחרונים. אולי ניצלו את חוסר הידע שלי, איני יודע. נ.ב האם יהיה ניתן לדרוש פיצוי על כך?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by y10,

יש בידי מעבד שקיבלתי איך אני יודע אם הוא תקין בלי לחבר אותו למחשב?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  20. המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ישנו דגם ספציפי שאני מתלבט לגביו http://kst.co.il/product.asp?productid=605 האם הוא שווה? בנוסף אני רוצה להחליף את הGeforce 7300 שיש לי בHD4670 של ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846 יש לי ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...)

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by al83,

שלום, לאחר מחסור חמור בRAM בזמן עריכת ווידאו החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 1gb כ"א בנוסף לקיימים אני יודע שזה פחות מומלץ לעבוד עם 4 סטיקים אבל זה מה יש... ההוספה היתה של 2 סטיקים זהים לחלוטין כך שהמצב הוא 4*ocz2rpr800c32gk לשאלתי האם ישנם תיזמונים שונים מומלצים כאשר קופצים ל4 סטיקים בו זמנית? כרגע הם על 5-5-5-18 כולם עם OC ל 840MHZ האם יש דברים חשובים נוספים לדעת? (זה שמערכת 32 מזהה רק 3 אני יודע).. המון תודה על כל תשובה

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by assafmag,

האם כשאני קונה זכרון אני צריך לקחת בחשבון את המתח שהוא דורש ביחס למתח שמאפשר הלוח אם? מביאים לי מחו"ל את הזכרון הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141210 איך הוא? כתוב שם שהוא דורש 2.0V. אני מתכנן לקנות בארץ את הלוח DS3 או את S3 של GIGABYTE. הזכרון הזה יעבוד עם הלוחות האלה?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by SSLSNOB,

הפעלתי את הסרט מהכונן קשיח התמונה זחלה והפס קול רץ קצת הופתעתי שאני גם על OC ל 2.4GHZ עם 1GRAM כרטיס מסך RADEON9250 הפעלתי תוכנת FRAPS לבחינה והופתעתי שהתוצאה חמורה יותר 15 FPS בממוצע לדקה לעומת הסרט שדורש 26FPS על 720P אשמח לשמוע הצעות יעול כי ראיתי תוצאות של 25FPS על AMD BARTON 2500 תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  24. הי לכולם בשעה טובה החלטתי להחליף את המעבד המזדקן שלי E6300 (נראה לי כבר לא מוכרים כאלה) הדרישות שלי הם משחקים בלבד, כמו כן אין שום עניין בלעשות OC לא עכשיו ולא בעתיד. כמו כן לא AMD אני מעוניין רק בINTEL שמתי עין על סדרה I5 2500 האם יש איזשהו הבדל בינו לבין דגמי I5 חלשים יותר אם אני לא מעוניין ב OC? כמו כן איזה לוח אם יתאים? הדרישות שלי מלוח האם הם שיהיה הכי בסיסי שאפשר כלומר לא OC. אשמח לכל עזרה ועצה מכיוון ששנים כבר לא בדקתי את השוק. תודה מראש לכל העוזרים, כמו כן כל עצה אחרת של מעבד או לוח אם אשמח לקבל.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  25. כרגע יש לי ddr400 512 cl 2.5 של twinmos עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה מ-ksp אבל יש להם של חברות שונות רק ולפי מה שהבנתי יכולות להיות בעיות עם זה. וגם אי אפשר להחליף או להחזיר ציוד שנרכש ב-ksp. מה לעשות? זה באמת יכול לא להתאים אם אני לוקח של חברה אחרת?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.