מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי ומתלבט בין שני פלטפורמות P4 LGA775 או A64 בניתי שני שדרוגים במחיר זהה תגידו לי בבקשה מה עדיף? P4 LGA 775 לוח Abit AS8 3rd Eye מעבד : P4 2.8 LGA775 זכרון : 2*256 mb A-DATA A64 לוח : 8KDA3J (S754) מעבד : A64 2.8 S754 זכרונות 1*512 mb A-DATA
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב מחנות ליד הבית שלי. עכשיו אני מכיר את כל החברות של כל החלקים במפרט שלו חוץ מהזכרון של חברת Infinity שבכלל לא מצאתי אותו באינטרנט. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הזיכרון הזה? תודה, עומרי.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום ! לכל מי שמכיר את הלוחות של VIA (הלוחות המיניאטורים ) כמו זה בתמונה הבאה : הסבר קצר - לוח אם מושלם הכולל מחשב שלם , מצויד במעבדי ה C3 של VIA או סלרון עד מהירות של 1000MHZ , מאפשר עבודה שקטה ביותר ללא מאורר אלא רק על ידי שימוש בבלוק קירור מסיבי. כולל כרטיס קול, כרטיס מסך, כרטיס רשת, USB, עם כל הטכנולוגיות החדשות, מאפשר חיבור דיסקים קשיחים וסידירומים/צורבים/דיוידי - בקיצור, מחשב מושלם. הלוח נועד בעיקר לכל אותם אנשים שמחפשים פתרון קצת שונה מהרגיל למחשב או מוצר אחר מבוסס מחשב. הפתרונות השונים המוצעים הם הכל ממחשב לרכב, דרך מערכת סטראו מבוססת מחשב, ועד למחשב במארז מצחיק ומשעשע. השמיים הם הגבול. לדעתי כבר נראה באתר לינק לאתר מדהים שמאגד אנשים מטורפים שמשקיעים זמן בבניי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני כבר חודש בלי מחשב ורציתי לשאול אתכם שאלה: רציתי בהתחלה לקנות פנטיום 2.4 אבל הבעיה שלי היא כסף אתם חושבים שכדאי לי להכנע וללכת על AMD? המחשב הוא בעיקר בשביל משחקים אינטרנט ומוזיקה אם אחליט לקנות AMD אוכל כבר היום לקבל אותו או שכדאי לחסוך עוד חודש ולקנות את הפנטיום מה דעתכם? תודה רבה לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר. המעבד הוא I5-750 כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי - PU Type QuadCore Intel Core i5-2320, 3200 MHz (32 x 100) Motherboard Name Intel Woodworth DH61WW System Memory 8170 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM 3D Accelerator AMD Radeon R9 280X ספק XFX 550w אני רוצה לשדרג את הזיכרון רם שלי ל16 ג'יגה, אני בעיקרון חשבתי על 2 של 8 בגלל שיש לי בלוח אם רק שני ספוטים. אשמח לקבל המלצה על 2 זיכרוני רם של כל אחד 8 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה היא במדידת טמפרטורת המעבד המעבד הוא C2D 6400 ב-BIOS ובכל התוכנות שאני מודד איתם הוא מראה ב-+ 11 מעלות יותר מאשר טמפרטורת הליבות שלו את טמפ' הליבות אני מודד דרך ה-TAT של INTEL ראיתי באתר שלהם שיש יש BIOS שמתקן את הבעיה , אבל הוא לא הכי חדש לכן צרבתי -BIOS יותר חדש אבל הוא לא פטר את הנושא.... עכשיו אני גם לא יכול להתקין BIOS שיותר ישן מאשר עכשיו יש לי , זה שאמור היה לתקן את הבעיה :-\ מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS דגם A7N8X-X עד איזה מעבד הוא תומך?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי AMD AM2 64 4400 2GB 667 GE8600GT ASUS M2N-E השימוש הוא 99% אינטרנט, סרטים, FLASH CS3 אני רוצה שדרוג קטן, בערך 400 שקל, חשבתי על מעבד. איזה מעבד הייתם ממליצים לי לקנות? כמה שיפור יהיה ב400 ש"ח ? אולי הייתם ממליצים לשדרג משהו אחר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם הזה ורציתי לשמוע קצת חוות דעת עליו אז למי שיש אותו או לוח אם של גיגהבייט מבוסס 266A שיכתוב לי מה הוא חושב עליו והאם הוא יציב אמין? ואיך הוא לאוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם למי יש נסיון עם הזכרון הזה? ממה שהבנתי הזכרון מיועד לעבוד באיזור ה 2 וולט , לכמה לדעתכם אפשר להגיע איתם , זה נחשב זכרון טוב? האם אמורים להגיע ל 900MHZ בקלות?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שיחקתי אצל חבר שלי WORLD OF TANKS יש לו מעבד G2020 והמחשב התאמץ במשחק היה על 70-80 אחוז מאמץ וזה מעבד כפול ליבה חדש איך אתם מסבירים את זה ? מוזר לא ? זה מעבד הרבה יותר חזק מהפנטיום D שלי למה הוא כל כך מתאמץ ? בדקתי יש לו גם 8 גיגה זיכרון . המעבד שלי קיבל 600 נקודות והמעבד שלו קיבל 2700 נקודות באתר CPUBENCHMARK ועדין במשחק הוא ממש עבד קשה מוזר לא ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא הבנתי מה הטכנולוגיה SSE 4.1 והאם היא בשימוש? אני רוצה ליקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 והוא לא תומך ב SSE 4.1. תודה מראש למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מעוניין לדעת דירוג כדאיות של המעבדים: Intel Pentium 4 3.4GHz E Prescott 1MB 800MHz Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 AMD Athlon 64 3500 939-pin AMD Athlon 64 3400 754-pin תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ובו זכרון דואל 3200 במהירות 400 מגה הרצ של חברת גייל (256*2) אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 512, אבל הרבה זמן לא התענייתי בתחום ואני לא יודע איך לבחור זכרונות שיהיו תואמים לזכרון שיש לי במחשב. בקניית הזכרונות אני רוצה שהתשלום לא יעבור את ה600-700 ש"ח ואם יהיה יותר זול אז הרי זה משובח. בתודה, תומר *מצורפת תמונה עם פרטים על הזכרון הקיים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הי, עשיתי סריקה באתר של crucial והם רושמים לי שלוח אם :Intel DH67BL מפרט : https://downloadmirror.intel.com/19485/eng/DH67GD_DH67BL_TechProdSpec04.pdf הבעיה במפרט רשום : " • Four 240-pin DDR3 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets • Support for DDR3 1333 MHz and DDR3 1066 MHz DIMMs • Support for 1 Gb, 2 Gb, and 4 Gb memory technology • Support for up to 32 GB of system memory with four DIMMs using 4 Gb memory technology • Support for non-ECC memory • Support for 1.35 V low voltage JEDEC memory" עכשיו בהמלצות של crucial מופיע לי ראשון דגם עלית : Crucial Ballistix Elite 8GB DDR3-1866 UDIMM ויש גם : …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני קונה מחשב מ alienware וזה הלוח היחיד שיש לאם רציתי לדעת עם הלוח עם של אסוס שווה ?? דגם ASUS SK8N - NVIDIA® nForce3 Pro 150 Motherboard תודה
-
אני מבקש שתי המלצות ללוח אם AM2 למעבד 3600 DAUL מ KSP אחד עם כרטיס מסך מובנה ואחד בלי,תקציב 500 שקל. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. לפני מספר שנים קניתי לפי המלצה שקבלתי בפורום מפרטים כאן מחשב. הטרד של המחשב שקניתי כאן. ברצוני לקנות עוד זכרון RAM. תקציב - 300 ש"ח מקסימום ועדיף פחות. לוח האם הקיים: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset הזכרון הקיים: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 המפרט המלא של המחשב שלי, אותו הציע YairZ מופיע בקישור לפרטים נוספים. בזמנו, הזכרונות האלה עלו לי 289 שקלים, וכיום אני לא מוצא את הרכיב הזה לקניה. ברצוני לשדרג את הזכרונות לפחות ל-8 גיגה, אם אפשר יותר אז יותר, בתקציב של עד 300 שקלים. אם ניתן להשיג עוד זכרון כמו שיש לי במחיר נמוך ממה שהוצאתי כשקניתי את כל הרכיבים - מה טוב. אשמח להצעות נוספות בתקציב זה. לא מתוכנן OC או משהו כזה, ברצוני לשפר את תגובת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת זיכרון מומלץ בנפח של 2GB כלומר 1024X2 מעוניין בסוג זיכרון DDR2 במהירות 1066 לא מצאתי הרבה זיכרונות בדרישות שלי באתר זאפ שמתי לב למחירים הזולים של חברת OCZ בסביבות 1110 ש''ח לעומת המחירים הגבוהים של Corsair שווה ללכת על OCZ ? או להשקיע קצת יותר וללכת על חברה מובילה כמו GAIL, KINGSTON,CORSAIR והאם יש הבדל בין מהירות של 800 ל- 1066 אני ארגיש את ההבדל? זה שווה את ההשקעה? אודה לכם אנשי פורום יקרים אם תוכלו לעזור בהמלצה חמה לדרישה שלי בדרך לבנות את מחשב על (ארבע ליבות) נ.ב אולי אתם מכירים אתר טוב לביקורות של זיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה עושים עם הheaders הללו? 1 x USB 3.0/2.0 header 2 x USB 2.0/1.1 headers תודה.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אמממ..... כן, ממש כמו הכותרת.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
רבים מניחים, שהבחירה בלוח אם כזה או אחר אינה עניין שיש לדקדק בו. במציאות, לוח האם הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר, והשפעתו על ביצועי המערכת ויצבותה היא מכרעת ביותר. בקיצור: כדאי להשקיע כסף טוב בשביל לוח טוב. חשוב יותר: מהמעבד, מכרטיס גרפי ומהזיכרון.
-
הנה העתקה מה - EVERST : Field Value DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) איזה זכרונות אני צריך לחפש ב- yad2 שיתאימו לזה אם אני רוצה להוסיף על זה ... איזה סוג הם צריכים להיות והאם חייב חברה מסוימת או משהו (כפי שאתם רואים אני לא מבין גדול בדברים האלה אז לא לצחוק)
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-