מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
1. כשכתוב במעבד INTEL P-D מה מציינת האות D ? 2. כשכתוב DUO הכוונה היא ל DUAL CORE ? רק מי שיודע בוודאות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
דנתי עם חברים שלי,ואחד מהם אמר שאמרו לו בפורומים שונים (Vgames,FXP) אמרו שהמעבדים של AMD נוטים לקרוס ולהוציא BSOD ולא תומכים במשחקים החדשים בשוק. אני לא מסכים איתו. האם יש איזשהוא ביסוס להערות האלה?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המערכת: 6600E, 2GB 800MHZ, 8800GTS מתלבט בין P5B DELUXE ללוח עם ערכת שבבים 680i, כגון של EVGA למשל. אני לא מפוצץ בכסף אבל רוצה לוח שיוציא את המיטב מהמערכת ואני מתכנן לעתיד OC, אשמח לשמוע חוות דעת בנושא, וגם עוד הצעות שלפחות מקבילות. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
אני יודע שהתחרות של גיגהבייט הסתיימה ממזמן אבל בזמנו שמתי לב לכך שמתוך רשימת הזוכים ישנם 2 זוכים ישראליים כאשר לפחות אחד מהם רשום פה בפורום. אז בתור שירות לחברי הפורום. הנה הם שני הזוכים: 1) בלוח אם GA-8ANXP-D (מבוסס על ערכת השבבים 925X), כרטיס מסך GV-RX60X128V (מבוסס על ATI X600XT לאפיק PCIe), מעבד אינטל פנטיום 4 מסדרת ה-5xx ושני סטיקים של זכרונות DDR2 בנפח 512MB כל אחד מתוצרת Corsair זכה המשתמש nadavP3. 2) במעבד אינטל פנטיום 4 (לא מפורט באתר לאיזו תושבת) זכה המשתמש filon (קורא לעצמו גם Dmitry). מאחר ורק המשתמש הראשון זכה בפרסים מעניינים וגם רק הוא רשום בפורום שלנו אולי נוכל לבקש ממנו שייכנס לטופיק ויפרסם כמה תמונות של המערכת החדשה ואולי אפילו קצת תוצאות של מבחנים. א…
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי , אבא של חבר שלי נמצא ביפן כרגע. בכל מקרה , הוא ביקש ממנו שיביא לו מעבד פרסקוט 3.4 gb קיצר , שאלתי אותו למה הוא לא לקח 64 ביט , ושהפרסקוט לא ממש מוצלחים. קיצר הוא אמר לי משהו שזה מעבד שונה , ואין אותו בארץ , והוא ממש אבל ממש חזק... והוא שונה משאר הפרסקוטים שלפניו. למישהו יש איזה מושג איזה מעבד זה? ואם יש באנץ-מארקים שלו , כנגד 64 ביט? או כל מידע עליו. (וזה נכון שאין אותו בארץ ?) תודה.
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קרה לי עם 3 חנויות: הראשונה פרסמה באנטרנט שהיא מוכרת box וכווידיתי אם יש להם במלאי אמרו לי "מה זה box, זה מעבד ו מאוורר ואנו ניתן לך מעבד ומאוורר". השנייה הבטיח לי box וכשהגעתי אליו אחרי תיאום התברר שלא הביא box, למרות שהגעתי במיוחד, וניסה לשכנע אותי שאין הבדל. השלישית בטלפון סיכמנו מחיר ל-box וכשהגעתי אליהם לעשות הזמנה ניסה לשכנע אותי שלא כדאי box אלא יתן לי מעבד עם מאוורר של zalman. מה שמתמיה אותי: נראה שכולם מתחמקים מ-box, האם יש לכם ניחוש למה ?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום, לאחר שגיליתי את הבעייה בלוח אם הנוכחי שלי, הפיתרון הוא להחליפו.. חיפשתי ברשת פתרונות זולים וןמצאתי את אלו: http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3282&ProductName=GA-M68M-S2P http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 שני לוחות אם, הgigabyte עולים 270 .. אני לא מבין כלום בזה... מה עדיף לי? חוץ ממספר חיבורי sata יש עוד פרמטר שצריך להסתכל עליו? אודה אם מישו יבחר לי אחד משניהים ואני אסיים תסיפור הזה עריכה: מפרט מחשב: amd4400x2 corsair2gb ddr2 667mhz x1950pro 256mb ddr3 hec 400w-trt
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חברה יש לי זיכרונות ddr 2 sdram cl3 של spectec מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כאן תמצאו תמונה של הלוח מקרוב http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 מתחת לבטריה אם תשימו לב יש סלוט קטן בצבע חום כהה ואיני יודע מהו , שאלתי היא האם מישהו יכול לפתוח את עיני ?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה זה בעצם שעון המעבד (GHZ) ? על מה הוא מצביע?? האם זה מהירות המעבד? אני רוה שיש מעבדים עם מהירות שעון נמוכה יחסית שמראים ביצועים טובים יותר ממעבדים אחרים עם שעון מעבד גבוה יותר לסיכום, שאלתי היא...מה הפונקציה של מהירות שעון המעבד (GHZ) תודה ושבוע נעים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המחשב כרגע במעבדה,לא מצאתי כרטיס מסך שאיתו אוכל לבדוק אם זו הבעיה. המחשב משמש אותי רק עבור גלישה וצפייה בסדרות וסרטים. אני במרבית מהיום לא נמצא בבית,נמצא בלימודים ועם מחשב נייד. אם הכרטיס מסך יהיה הבעיה אז נראה לי שאני אקנה את ה - RX460 WINDFORCE OC 4G 4GB ייתכן שבשנה הקרובה אני אשדרג את המסך הישן שלי(שכבר גוסס עם מס' שורות של פיקסלים שורפים) ל - Dell U2515H. האם שווה לחשוב כרגע על שידרוג של מעבד/זיכרון? כשאני גולש (משתמש ב-Chrome),בד"כ פתוחים במקביל מס' רב של טאבים אז לפעמים זה מאט מאוד את הגלישה ואת המהירות של המחשב. העניין שהלוח אם שלי תומך עד DDR3 2000MHz וזה עם OC. ללא OC,המקסימום שאני יכול זה DDR3 1866MHz. לפה נכנס המעבד מ-2009,שתומך עד DDR3 …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך הצעות לכרטיס זיכרון 1X2 GB 667 DDR2 תקציב 1250 מתכנן OC
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם i7 620m. רציתי להתעניין איך הturbo boost עובד. האם התוכנה עצמה אחראית לניצול המעבדים (הקוד שלה), או שהמעבד עצמו מחליט איך לחלק את העבודה בתוכנה? אני שואל את זה כי לפני מספר שנים, כשעוד היו מעבדי dual core, אז לא כל התוכנות ידעו לנצל את כל המעבדים של המחשב. שאלה נוספת. יש לי בבית שני מחשבים ניידים. האחד עם i7 620m, והשני i5 480m. כששני המחשבים עובדים, אצל 480 המאווררים פועלים בשקט, ואצל 620 על מקסימום, גם אם הוא על idle או בזמן שאני מריץ משחק כבד. האם זה נורמאלי בשביל i7 620?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש מעבד טוב בשביל משחקים.. המפרט שאני מרכיב הוא כזה (ללא המעבד): SeaSonic 560W gold x-series Gigabyte GA-x58-usb3 או ASUS P8P67 B3 (תלוי במעבד שתציעו) WD1002FAEX דיסק קשיח 1TB G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1333MHz LG SATA DVD X22 ASUS GTX550 Ti-Top 1GB GDDR5 איזה מבין המעבדים הוא הכי טוב (אם תוכלו לדרג לי) core i7 960 3.2GHz core i7 2600 3.4GHz core i7 2600K 3.4GHz ומה בערך הפרשי מחירים ביניהם??
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא שקיבלתי לאחרונה תגובות קוטלות עליו. שהצי'פסט שלו גרוע ושבכלל הוא ממש לא מצדיק את המחיר שלו. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד והלוח אם האלה מעבד intel pentium D (830) 3.0 GHz 1MX2 LGA 775 , Fsb 800 MHz לוח אם ASUS P5LD2 - Deluxe - Intel 945P Chipest For LGA775 CPU הם נחשבים לטובים או שעדיף משהו אחר באותו רמה? ואני לא רוצה AMD
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום . מחשבי הנוכחי הוא: מעבד- E6550 לוח אם- ג'יגבייט P35 S3 כרטיס מסך - 9600GT זיכרון 4GB (גם למטה בחתימה אפשר לראות) עכשיו אני מתלבט בין ה-Q9400 לבין ה-E8400 השימושיים העיקריים שלי הם : קצת משחקים דוגמא COD6 DRIT 2 FIFA 10 לא משחקים יותר מידי דרמטיים , וכמובן אינטרנט וכו' מה לקחת אתם מציעים ?? אני העדיפות שלי זה ה-Q9400 כי אני גם חושב לטווח היותר רחוק גם מבחינת הערך כספי וגם שזה 4 ליבות והוא אמור להיות יותר מתקדם. אם לא עכשיו אז יותר מאוחר אני רוצה ללכת לקנת היום אם אפשר כמה שיותר עזרה מהירה אודה מאוד לעוזרים. (בבקשה מנהלים לא לנעול)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המעבד Q6600 שהזמנתי עם OC והחנות עשו לי OC ל3GHZ, אבל הדבר המוזר הוא שכשאני בודק בתוכנה CPU-Z היא מראה לי שהמהירות של המעבד היא רק 2010MHZ למה זה קורה? מה לא בסדר פה? הנה התמונה: ואם כבר פתחתי את התר'ד אז אני אשאל שאלה נוספת: המחשב כמו שאתה רואים מראה שיש לי 3.5 GB זיכרון, אבל בעיקרון אני יודע שיש לי 4 (וכך מראה גם CPU-Z) אז למה הוא מראה רק 3.5?? תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לבנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מתלבת בין שני המעבדים הבאים, חשוב לציין שאת המעבדים אני קונה בארהב וההפרש במחיר כמעט 100 דולר לטובת 6750. Intel Core 2 Quad Q6600 quad-core processor - 279$ 190$ - Core 2 Duo E6750 Processor כרטיס מסך 8800GT לא סגור עדיין איזה ייצרן תלויי מה יהיה במלאיי תודה, איציק.
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה לדעתכם המחיר הראוי לחלקים הבאים כאשר הם יד שניה ( יש לציין עם אחריות ל3 שנים , וברשותי 3 חודשים גג) 1. Abit NF7-SL v2.0 2. AMD Barton 2500 512 cache + Volcano 12 תודה !
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כפי שכבר הבנתם מהנושא אני מחפש מעבד QX6600 (לא Q6600). אני לא יודע אם קיים מעבד כזה אבל מה שבטוח שבחיפוש דרך גוגל הוא קיים. אז אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מעבד כזה, וכמה הוא עולה זה מאוד יעזור לי. מה גם שמעתי שקיימת גרסת QX6400 שגם יותר זולה מ-QX הבכירים. אני מחפש את גירסת ה-QX כדי לבצע אוברקלוק של מכפלה ולא של FSB.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-