מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לקחנו לביקורת את ספינת הדגל החדשה של אינטל - מעבד Core i9 9900KS בעל 8 ליבות במהירות מירבית של 5Ghz עבור כולן יחד. עד כמה מהיר באמת הדגם אשר מתיימר להיות המהיר ביותר בעולם הגיימינג? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
כבר חודש וחצי אני פה וזה המחשב שהרכבתי עד עכשיו INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache 1,275 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 Leadtek GF4 Ti 4400 128MB DDR + TV OUT Retail 1,576 ASUS CD X 52 164 PLEXTOR CDRW 40X12X40 808 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 72 Hercules Game Theater xp 6.1 652 Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + window 551 5844 ש"ח כמו שאתם רואים אני צריך מחשב קומפלט.........התקציב של ההורים זה 8000 (כלומר נישאר בערך 2150 שקל)...וחסר לי …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלוח אם: ?GIGABYTE? - ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? רשום שיש שם כרטיס קול מובנה עם שמונה ערוצים... מה זה אומר בדיוק? מה זה ערוץ? זה כמו 5.1?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי זכרון של mushkin 256MB DDR 3000 כמו כן ספק של ANTEC 400W הבעיה: ווינדוס XP קורס כל הזמן בהתקנה ולפני כן כל כמה זמן הווינדוס היה נידפק והייתי צריך להתקין מחדש את XP. אני חושד בשני גורמים מרכזיים: א: ספק כוח ב: זכרון בשביל לבדוק ספק אני צריך מודד מתח שאין לי כרגע ובשביל הזכרון אני מחפש תוכנה שבודת את הזכרונות באופן יסודי כלומר כתובת כתובת בצורות שונות אם למישהו יש תוכנה כזאת או יודע על דרך אחרת שאפשר לבדוק את הזכרון אני אשמח אם תצרו איתי קשר או ב ICQ או ב EMAIL. תודה.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שידרגתי את הזכרון של המחשב מ-2GB ל-4GB ועדכנתי לVista Ultimate 64bit. העניין הוא שהמחשב (ברמת הביוס) מזהה רק 3.2GB. לוח האם הוא Gigabyte GA-945P-S3 והמעבד הוא Core2 E6400, הזכרונות הם ארבעה 667 4 Corsair 1GB Value סטיקים זהים. 1. האם לדעתכם עדכון הביוס יעזור ויגרום למחשב לזהות את כל ה-4GB? 2. האם, למרות שכתוב שהמערכת מזהה רק 3.2GB, היא באמת יודעת לנצל את ה-4GB? ואם לא, איזה השלכות יכולות להיות למערכת 64 שעובדת רק עם 3.2? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאתמול מישהו פתח שאלה בנושא, אבל התשובה לא היתה ברורה לי. אני מעוניין להוסיף זיכרון של 1GB למערכת שיש לה 2GB, וההעדפה היא שיהיה DUAL CHANNEL. !_Nike_! רשם בתשובה לשואל הקודם שיפנה לשאלות הנפוצות, אך שם רשום בסעיף 5.3 (א) ששילוב של DDR2 ו-DDR לא אפשרי שכן פיסית אין התאמה ללוח אם. זה אומר שאם יש אפשרות לחבר במקביל זכרונות שונים אז כן אפשרי להפעיל במקביל? כמו כן רשום בהמשך שאם מרכיבים זכרונות במהירויות שונות, הזכרונות יפעלו לפי מהירות הכרטיס הנמוך יותר (שני זכרונות xDDR זהה). אין הפשרות להגדיר בלוח אם למהירויות שונות בסלוטים שונים? יש לי לוח אם ASUS P5QC, זכרון Kingston KVR1333D3N9/2GB. שאלה אחרונה: אני מעוניין להוסיף זכרון 1GB DUAL CHANNEL 1333MHz, לוח האם תומך …
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם הזיכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHZ PC3200 CL3 יעבוד על המחשב שלי במפרט הנתון בקובץ המצורף ?? והאם הוא יוכל לעבוד גם בהרמוניה עם הזיכרון הקיים היום ? (מקסימום הוא יעבוד לבד לא קרה אסון אבל לפחות חשוב לי שיעבוד גם אם לבד...) תודה רבה מראש !! מצ"ב נתוני הלוח והזיכרון הקיימים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מעבד XP1700 והגעתי איתו ל2.15 ג'יגה. יותר מזה המחשב לא יציב (המתח כבר 1.85). האם יש דרך פשוטה כלשהי לקבל יותר מתח מזה?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מתי יהיה אפשר לקנות ולקבל את הקונרו? והאם זה ישפיע על איזשהו מחיר של משהו (חוץ מהירידת מחירים שהייתה כבר)
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, ברצוני לשדרג את הזיכרון RAM של המחשב שלי ברשותי לוח אם ASUS P5KC עליו כרגע מותקנים זכרונות (2X1GB 800MHZ ) , ומעבד (INTEL CORE 2 DOU E8400 3.0GHZ) http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KC/ מהמפרט הטכני ורשימת ה QUALIFIED VENDORS של הלוח באתר של ASUS לא ממש הצלחתי להבין עד כמה אפשר באמת להרחיב את הזיכרון?! האם כדאי לעבור ל DDR3 ואם כן עד איזו מהירות ועד איזה גודל ? אשמח לשמוע מניסיונכם הצעות לגבי גודל ומהירות הזיכרון המומלצים לדעתכם ובאיזו קונפיגורציה ??? תודה לעונים. :
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה יש לי בעיה באחד הזכרונות שלי. 4GB OCZ 2X2 DDR2, אז לדעתי כבר שווה להשתדרג ללוח אם חדש שיתמוך בDDR3. כיום יש לי את הלוח הנל AM2+ שתומך בDD2: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097#ov המעבד שלי הוא פנום 720 שלוש ליבות שפתוח לארבע ומומהר ל3.7 (2.8 במקור) עם קירור של מיוגןII. (אני מאוד מרוצה מהמעבד ולכן לא רוצה להחליף בינתיים) אני צריך המלצה ללוח אם חדש תומך AMD כמובן, שייאפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית במעבד שלי, וכמו כן יתן לי אפשרויות שדרוג עתידיות למעבד חדש יותר. אני מניח שזכרון של טרנסקנד 8GB יעשה את העבודה. התקציב הוא סביבות 700 שח ללוח אם ולזכרון. מארז ANTEC 300. אין צורך בPCI כפול. תודה רבה, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקציב הוא 1200ש"ח... מה שאני צריך הוא לוח אם וזכרונות מתאימים.. אגב יש אפשרות שזכרון DDR יעבוד עם המעבד הזה?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21780 גרסה E היא הווניס, עלפי הידיעה אי התאימות נובעת מהשינויים בפליטת החום אצל גרסת ה E. הערה: נשמע מוזר, עלפי AMD לאחר עדכון ביוס לא צריכה להיות בעיה.
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה כדאי לי לשדרג יש לי : pentium 4 1600 mhz ddr 128 400 mhz geforce 2 31 MB אני חשבתי לקנות pentium 4 2600 ddr 512 3200 mhz + ה 128 הישן Geforce FX 128 Mb asus והמחשב רץ עם windows Longhorn כל זה עולה לי 2000 שקל שווה?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית בינוני ואני רוצה לדעת איזה חלק הכי חלש (מעבד או כרטיס מסך) כדי לקנות חלק יותר חדש וטוב (אני לא צריך המלצה על מעבד או משהו כזה...) התפקידים של המחשב שלי זה פיפא 2K12 NBA וAFTER EFFECT וקצת וורד ואינטרנט מפרט ATI Rendoren hd 4650 Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz Kingston KVR800D2N6/2G X2
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
חברים אני חייב את עזרתכם בדחיפות דבר ראשון שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב עם מעבד דואל קור אי 5200 , ולוח אם ג'יגהבייט ga-g31m-s2c . החלפתי לו מאוורר למעבד לתושבת 775 , פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס וכל התוכנות. המחשב התקין עדכונים אוטומטים והפעיל את עצמו מחדש מאז הוא תקוע על המסך ההתחלתי של המחשב של הביוס והוא לא נותן לעשות כלום גם לא להכנס לביוס. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וסידירום השארתי רק את ה-24 והתקע של המעבד מחוברים וכלום אין תזוזה. הוצאתי את הסוללה של הביוס ואת הג'אמפר הפעלתי וכיביתי פעמיים והחזרתי למקומם ואין תגובה, החלפתי גם זכרונות וספק כוח. מה שמפתיע שהכל עבד בסדר ואחרי התקנת העדכונים של הווינדוס הכל קרה. לא עשיתי שום עדכון ביוס אודה לעזרתכם זה המחשב של העסק ובלעדי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2844&ProductName=GA-EP45-DS3L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2898&ProductName=GA-EP45-DS3LR ובכלל מה המשמאות של השמות המוזרים האלו?? ASUS יותר הגיוניים
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם נכון שיש לי מעבד 8500 של אינטל ולוח תואם בגודל ITX רציתי לדעת אם אני עובר לרייזן בשביל עריכות (לפי הבנתי הם יותר מתאימים) במחיר כמה שיותר זול שניתן בשביל שילוב שכזה איפה ניתן לקנות או כדאי לקנות לוח בגודל ITX (מארז NANO S של FRACTAL) . אשמח לעונים שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.4, ושאני רוצה לראות סרטים הוא פשוט מגיע לכ- 90 אחוז מהמאמץ שלו, זה הגיוני או שמשהו פה לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה המלצה ללוח אם שיש בו גם APG וגם PCI-E באותו לוח. ושיתאים למעבד D 775 . תודה.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא AMD Athlon 64 2GHZ 3200 512 ram חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה של סמסונג, הסטיק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=1528 כדאי? אני ארגיש הבדל בביצועים (שימוש יומיומי... לא משחקים)? כי עכשיו מספיק שהFF והאייטונס פועלים והמחשב כבר לא זז... תודה
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש בכרטיס מסך המובנה על הלוח יציאת TV OUT ? ואם קיים לוח ל AMD בעל כרטיס מסך מובנה עם יציאה כזו? תודה
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למעבד חזק מאוד ומשתלם. רצוי עד 2000 שקל אך אפשר גם יותר אם זה משתלם. השימוש הוא לתוכנות שחמט כבדות שמנצלות ריבוי ליבות מעולה. דוגמא לתוכנה: http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/Logic-Fritz-Chess,2419.html כל שאר המערכת תהיה די מינימליסטית בשביל לתמוך במעבד (לוח אם די בסיסי, 4 או 6 GB זיכרון). ההתלבטויות שלי: 870, 2500, 2500K, 2600, 2600K. כמובן אם יש מעבד אחר שהוא טוב אז אשמח לשמוע. בנוסף, אפשר קצת הסבר על הטורבו של אינטל? לדוגמא רשום שהמעבד 2500 רץ על 3.3 ובטורבו על 3.7 . תודה עריכה: אולי שווה לחשוב בכיוון של מעבד לשרתים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הוא P43? G31 מאפשר לי לשים 4GB זכרון? לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-