מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני רוצה לקנות מעבד חדש כרגע זה המפרט שלי : E6400 MSI PLT CF 975X 4G ddr2 ocz 800mhz HD4850 HEC 550 אני רוצה לקנות מעבד חדש ושיהיה טוב לאובר קלוק כי אני מעוניין להתחיל באובר קלוק.. אז יש לי 2 שאלות.. איזה מעבד כדאי לקנות ? והאם הלוח אם הזה טוב לאובר קלוק וטוב בכללי? ואם לא למה אתם ממליצים להחליף?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
סידרתי כמה דברים במחשב של אחותי, כל מיני הגדרות בביוס, שלפתע נתקלתי בזכרונות: הם על BY-SPD ו 2-2-2-5. חשבתי אולי אני לא מבין את זה נכון. אז הפעלתי CPUZ ואלה התוצאות. הגיוני?!?! או טעות בזיהוי?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בעקרון אני מתכנן לחכות ולקנות מחשב חדש איך שיוצא דור חדש, כדי שהוא יהיה רלוונטי גם לכמה שיותר זמן. מה שיש לי היום הוא די ישן וזה גם אחת הסיבות למה אני מחכה... עכשיו, יש סיכוי שבסוף 2020 כבר יהיה אפשר לקנות מעבדים מהדור הבא של רייזן + לוחות חדשים וכרטיסי מסך חדשים? גם הבנתי שסה"כ שנה אחרי AMD הולכת להוציא דור חדש עם תושבת אחרת, וכנראה גם יגיע עם DDR5. הקטע הוא ש-DDR5 גם יהיה מעבר חדש ואני כן מחפש את המעבר המשמעותי הזה. כיום יש לי DDR3, וגם זה לא שכל שנה יש DDR חדש בשוק. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
So what happens if you raise the FSB speed to say, oh 140 Mhz from 133?? Well it also raises the speed of the connected AGP and PCI buses as well. Here is where the ratios become important - if CPU/AGP/PCI is set at 4/2/1 then, at 140 Mhz CPU FSB the AGP bus runs at 4/2 or 1/2 ratio = 140/2 = 70 Mhz AGP bus speed, likewise the PCI bus is running 1/4 FSB speed, so 140/4 = 35Mhz up from the standard 33Mhz. The more you push the FSB up, the more you also overclock your AGP and PCI cards by fractional amounts as well. קראתי על זה באיזשהו פורום ואני לא מבין משהו אחד אם הראטיו CPU/AGP/PCI מוגדר ככה 4/2/1 וה FSB הוא 140 זה אומר שהמעבד פועל 140/4 שזה 35? והAGP ב 140/2 שזה 70? …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל מה הבדל בין שני הסוגים של לוח האם בכתבה שהיתה הדגם SLI היה אחרון ונחשב לטוב מבין השלושה , DFI לא היה רשום כלל .
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
^^ אני רק יודע שהצפוני אמור לקבל 1.5V ..אך אני לא יודע איפה אפשר לראות כמה הוא מקבל באמת. יש כזאת תוכנה? חוץ מEVEREST כי שם זה לא מראה. -נחום.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דבר ראשון מה עדיף INTEL 845PE או SIS 655 דבר שני.. איזה לוח לקחת ASUS P4PE\L או את ה GIGABYTE GA-8PE800 - 845PE ואם אפשר וחשוב מאוד- המלצה ללוח לפנטיום 4 עם dual ddr הכי זול שיש
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את המחשב הישן שלו, בעל מעבד e2220 @ 2.4Ghz, כאשר הוא קנה חדש בגלל שזה הפסיק לעבוד. בכל מקרה, קצת ניסוי וטעייה העלה שככל הנראה, הלוח אם אינו תקין ולכן אני מעוניין להחליף אותו. הדרישות שלי אינן בדיוק בשמיים, אני פשוט מעוניין בלוח אם עבור סוקט 775 שמתאים לו זכרון DDR2 (האם יש בכלל DDR3 לסוקט הזה? לא משנה...) אין לי צורך בהרבה סלוטים של זכרונות, אפילו שניים יספיקו לי ככל הנראה. מבחינת יציאות - FW יהיה נחמד, אבל לא חייב שיהיה. יש צורך ל-4 חיבורי SATA אין צורך ב-USB3, SATA3 או ESATA. כרטיס מסך מובנה - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (לא למשחקים, אבל המחשב ישמש אותי בתור HTPC ב-FullHD) אז זה יהיה טוב, כאשר חייב שתהיה לו יציאת HDMI ועוד יציאה אחת (או DVI…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם טוב שיהיה מעבד e6600 אני מחפש המלצות עד 500 ש"ח תודה רבה המפרט המלא נמצא בדיון הזה המפרט שלי
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול מה ההבדל בין אותם מעבדים בהנחה שמדובר באותה סדרה? באילו מקרים כדאי לקחת I3U ובאילו מקרים כדאי לקחת I5U ? האם לשימושים פשוטים כמו יוטיוב, אינטרנט, והפעלת כמה דברים במקביל יורגש הבדל ? תודה
-
- 6 תגובות
- 10.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן קניית מחשב חדש , לדעתכם יש טעם לחכות למעבדים החדשים של אינטל? תכננתי על ה8700k , האם המצב של שוק המעבדים כמו המצב של כרטיסי המסך ברגע זה? שלא כל כך משתלם לקנות את הסדרה האחרונה כי עומדת לצאת עוד אחת והמחירים ירדו. מה לדעתכם הפער בין ה8700 ל9700 שיצא? מה לדעתכם התג מחיר של הi9 9900 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי כזה לוח אם http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-17048298--_JM מישהו יודע מה שמו ? מה אפשר לעשות איתו ? רעיונות משהו ? רשום באתר הזה שהוא של קופמפאק והוא Micro ATX
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אתם מכירים חנויות אונליין בארץ או בחו"ל שיש להם קיט כזה? במחיר "נורמאלי" אשמח לקבל לינקים תודה
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המחשב הקיים: e4400 4GB 800 ddr2 asus p5q pro שאר הרכיבים עוברים בטוח (ssd, כרטיס מסך) המחשב השני: e8400 gigabyte ga-ep43t-ud3l ddr3 8GB 1066 השאלה המרכזית היא, האם הלוח של אסוס שווה השארות עם DDR2 ואז אני יעביר אליו אל המעבד החזק יותר. או שעדיף לשכוח מהמחשב הישן ולהעביר את הכרטיס מסך והSSD למחשב החדש?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
is there a mother with PCI express 2.0 +SLi for two video cards for nvidia if not are there going to be with and if yes then when??? tnx for answering
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד, לעבודות, אינטרנט וכד', משהו טוב. רק שלא יהיה כל כך יקר סביבות ה-10,000. תודה!
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן P3 ומחוברים אליו 2 סטיקים של 64 ויש בו XP ובמידע מערכת ובמחשב שלי הוא מזההה רק 64 ולא 128 זה משגע אותי... מישהו יכול לעשוזר נ.ב ואם אני מחבר כל אחד בנפרד הוא מזהה 64 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=am2c&page=1
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מה זה נכון שהלוח הזה תומך רק CrossFireX Gigabyte GA-MA790X-UD4 AM2-AM3, יחידות 1 ¤665 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1662 ועם הוא תומךCrossFireX אז אי אפשר להשים כרטיס של NVIDIA.?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כמו הכותרת, זכרונות 2GB 1066MHZ CL5 ב5 ש"ח, הנה הירידה שכולם ציפו לה ;D http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3210 אז קדימה, רוצו לקנות את המחשב שלכם!!! (כמה זה עוד יכול לרדת?! חחח)
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה amd 3000 plus בעוד בשבעויים ואני רציתי לדעת מה דעתכם כל הלוח אם הזה ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard אם איזה chip set הוא מגיע ואיך הוא ל-oc ואיזה זכרונות הכי טובים בשביל-oc ב-amd בגשי ללכת על dual אן רק stik אחד של זכרון ??? נ.ב אינ רוצה 1 גיגה של זכרון תדה לכל האוזרים
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס זכרון sdram 128Mb לפנטיום 3 + התקנה בבית הלקוח יש הצעות.
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם לP4 אבל אני לא יודע איזה P4 יש לי וכרגע המחשב מפורק ולא עובד אז אני צריך לדעת.. לוח אם של 875 לא עובד על מהעבד של 865? או להפך? ויש לי זכרונות DDR איך הם קשורים לזה? וכמה זה משנה?
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך קצת יעוץ. יש לי כרגע 512 ראם - שני סלוטים של 256 DDR400 של סמסונג. אני רוצה להשלים לג'יגה ראם עם עוד שני כרטיסים זהים. הבעיה היא שלאף חנות כמעט אין אותם. חיפשתי גם בזאפ וקיבלתי רשימה של חנויות באינטרנט שרשום שיש להן את המוצר במלאי, אך לאחר שהתקשרתי הסתבר שאין. מצאתי רק מקום אחד שבו יש רק כרטיס יחיד, ואני זקוק לשניים. רציתי לדעת אם תהיה בעיה כלשהי אם אשים במקום הסמסונג כרטיסים מאותו הסוג רק של יצרנית אחרת, קינגסטון נגיד. אם אני לא טועה, לוח האם שלי הוא אינטל D865 PERL
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-