עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמו בכותרת.. תודה.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by Kululu,

היי קניתי מעבד חדש בצירוף המאוור הזה: GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro כרגע הטמ' במצב מנוחה של המעבד (כלומר שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס) עומדת על 81 מעלות. האם זה נורמאלי? או גבוהה מידי? ואיך אני יכול לסדר את זה אם זה לא בסדר. תודה.

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מעבד Intel Xeon 5460 המתאים לתושבת 771 ולוח אם Asrock G41-771. המפרט הנוכחי של המחשב הסלוני הוא כזה: מעבד: AMD Athlon X64 4000+ 2.11ghz (ישן רצח!!!) מארז: Antec Minuet 350 HTPC Micro ATX Black Case With 350W PSU לוח אם: MSI K9N6GM זיכרונות: Kingston KVR800D2N6/1G Kingston KVR800D2N5/2G כונן קשיח: Fordisk KRD-S228064GBSSD כרטיס מסך: MSI Radeon HD 5450 1GB DDR3 אני רוצה להחליף את הלוח והמעבד הישנים במעבד Xeon ומכיוון שהלוח 771 תומך בזכרון DDR3 - יש לי בשבילו stick של G.skill DDR3 4GB 1333Mhz 9-9-9-24 NT. מבחינת הספק אני רואה שהוא 120 TDP (יותר גבוה מהi5 שלי עם 95 TDP). האם זה משפיע על משמעותית על הצריכה והחום שהוא מפיק והאם הוא יחזיק עם קירור…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ychamp,

הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  5. מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 1MB CACHE - ADX6000CZBOX - BOX ₪991 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ₪1092 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪366 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ₪199 זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ₪626 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ₪79 מחיר סופי: ₪3353 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il *עדיין בחיפושים אחרי מארז לוח אם שלא יגביל את המפרט הזה, שינצל את מלוא הפונטציאל, אבל שלא יהיה יותר מזה, רק בול. כמה שיותר לחסוך בכסף, אבל ממש כמה שיותר זול, אבל עדיין שיהיה אמין…

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  6. תראו הבנתי שה 3WAY SLI לא שווה השקעה אבל הלוחות החזקים יותר הם תומחים בזה... התקציב שלי הוא עד 1800 +- חשוב מאוד שתיהיה חברה אמינה(דוגמה ידוע לי שאסוס היא חברה אמינה מאוד) אז מה לבחור בתקציב הנ"ל? השמח אם תעזרו......

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  7. היי אני רואה שכולם ממליצים וקונים זיכרונות 667 עם המעבדים החדשים של אינטל אבל בעצם לא עדיף לקנות 533 כדי שהיחס יהיה 1:1 עם תיזמון נמוך לזיכרון מאשר 667 עם יחס 5:4 ותיזמון גבוה ? או אפילו בלי קשר לתיזמון, הרי המעבד לא מנצל את מלוא 667 בכל מקרה, כמו שהוא לא ינצל 800 mhz כל זאת במידה ולא עושים overclocking. (כי אם כן אז ברור שעדיף זיכרון כמה שיותר מהיר)

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by JSK,

שלום. ראיתי שיש את המעבד של AMD ה FX-62 לסוקט AM2 שעולה 10000 ש"ח. 10000 ש"ח למעבד? למה מי מת? מה כל כך מיוחד בו שהוא כל כך כל כך יקר (יותר מפי שתיים מהתקציב של כל המחשב החדש שלי)? לאיזה מעבד קונרו הוא משתווה והאם בכלל? ועוד שתי שאלות: 1.אם אתם אומרים שהתדירות כבר לא משנה, אז מה ההבדל בין לדוגמה E6600 ל 6700? הם עם אותו קאש ורק התדירות שונה (למיטב ידיעתי). מה באמת ההבדל בין הקונרויים (ולא האלנדיילים) השונים? 2. קראתי את המאמר על ה X6800 ועדיין לא הבנתי, מה מבדיל מעבד קונרו/אלנדייל בנגיד סתם 2GHZ לבין Pentium D 2GHZ? תודה רבה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  9. שלום לכולם, אני אחרי רכישה של מערכת מחשב חדשה. קניתי כבר את כל המוצרים חוץ מהזכרונות ואני מנסה לעשות קצת סדר לפני שאני קונה. נתקלתי בזכרונות הבאים של חברת G.Skill: [ Ripjaws ] F3-12800CL9D-8GBRL (4Gx2) [ Ripjaws-X ] F3-12800CL9D-8GBXL (4Gx2) [ SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR (4Gx2) אני מנסה להבין מה ההבדל ביניהם, שלושתם עובדים בתזמונים ומתחים זהים. הפער מגיע לכמעט 100 ש"ח. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MaC_MaN,

שלום רציתי לדעת איזה לוח אם אתם ממליצים. אני מחפש לוח אם קטן שיהיה בעל כרטיס מסך בנוי + כרטיס קול, המטרה לתוכנות "פשוטות" winamp, media player, וכרטיס רדיו. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי יש לי לוח אם של LEADTEK שהלך לעולמו ... ואני מחפש לו מחליף ... עברתי על המפרטים באתר ובכל חשבתי לשאול גם כאן בהנחה שיש סיכוי שאני אמצא לוח אם שיתאים לי יותר... חשוב לי שתהיה ללוח 3 שנים אחריות ... שיהיה זול (עד 400) ושהיה לו כרטיס מסך מובנה ... וכמובן שיתאם לAMD 1800. תודה מראש. רון ;D

• 6 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by OvD,

http://www.tvcom.co.il/product.asp?productid=86 איך אני יכול לדעת אם זה E3 או E6 ומה ההבדל ביכלל?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Delux,

??? ?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by ZiX,

הלוח הקיים שלי עושה בעיות עם הכרטיס מסך משום מה , הוא לא רוצה לעבוד עם החריץ של ה16X :\ הכרטיס קורס כל הזמן , ובמחשב זהה עם לוח אם אחר הכל עובד פיקס (הכוונה עם הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר) בגלל זה אני מעוניין להחליף אותו , ורציתי המלצה לאחד אחר שיתאים לי טוב למחשב שיש לי.. (המפרט מופיע גם בחתימה וגם בפרופיל..) יש לקחת בחשבון שהמארז שלי חסית קטן.. אז שזה לא יהווה בעיה יש עדיפות ליציאת HDMI מהלוח אם אבל לא כזה קריטי אם לא.. אני רוצה לוח שלא יגביל אותי בעתיד אם אני ארצה לשדרג דברים , ושיתמוך RAID.. תודה

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by yuval_cohen,

האם לדעתכם הכרטיס מסך מובנה (ג'יפורס 2MX) שבא עם האנפורס 1 יספיק למחשב עם צרכים ביתים בסיסים (וורד, אינטרנט וקצת שטויות...) או שעדיף ללכת על צ'יפסט אחר בשילוב עם סלרון וכרטיס מסך מובנה? הכל במסגרת תקציבית מצומצמת...

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by extra-g,

אני מתלבט בין מעבד INTEL לAMD. אניי ודע שאם אני בוחר באינטל אני הולך על לוח אם עם צ'יפסט intel P35. מה לגבי AMD? אם אני הולך על מעבד שלהם הצ'יפסט צריך להיות שונה? בקיצור מה צריך להיות תואם בין המעבד ללוח אם? תודה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by shai2009,

שלום, יש לי כרגע כרטיס זיכרון אחד של 256MB DDR 400MHZ, ואני רוצה להוסיף לו עוד סטיק. השאלה פה היא מה כדאי לי יותר? סטיק של 256MB שיביא דואל צ'אנל, או כרטיס 512MB שיביא יותר זיכרון? ועוד משהו, להרכיב את הזיכרון במחשב זה מסובך? או שרק צריך לחבר את הסטיק? ועוד משהו אחרון, רשום לי 200MHZ, לפי מה שהבנתי ה-MHZ מוצג רק כחצי ממה שהוא, נכון? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by danik,

שלום אני צריך לקנות זיכרון DDR של איזה חברה עדיף? אני יודע שKingston היא חברה מאוד טובה מאמינה... אבל לאחר עיון קצר בפורם הבנתי שהרבה ממליצים על SAMSUNG אז איזה חברה היא חברה טובה? יש גם את OCZ ועוד כמה חברות... מה עדיף? למשתמש הביתי....

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  19. דור ה-Kaby Lake של יצרנית השבבים נכנס סוף סוף להילוך גבוה, ואנחנו כאן בשביל לעשות סדר לכתבה

20. Started by TECH AMATEUR,

אינטל מכינה מעבדי של SKYLAKE-X תושבת 2066 הכרזה ב12/6/2017... המעבדים i9-7920X מעבד 12 ליבות i9-7900X מעבד 10 ליבות i9-7820X מעבד 8 ליבות i9-7800X מעבד 6 ליבות כל המעבדים עם Turbo Clock 3.0 ויש שני מעבדי של KABYLAKE i7-7640K וi7-7740K כל המעבדים מלבד מעבד 12 ליבות יהיו זמינים לרכישה ב29/6... מעבד 12 ליבות צפוי רק בחודש אוגוסט-ספטמבר... פרטי המעבדים כבר מופיעים בuserbenchmark עבור מעבד 12 ליבות ו10 ליבות

21. שלום רב, החלטתי על רכישת מחשבי Intel 2 quad core שישמשו לחישובים ולא למשחקים וסרטים. 1. האם כדאי לקנות 4 יחידות זכרון בגלל ארבעת המעבדים או שאין שום קשר ו-2 יחידות זכרון יספיקו? 2. איזה לוח אם מומלץ התומך בארבעה ליבות ומחזיק גם יציאת DVI onboard? תודה.

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by sababchik,

שלום בכל פעם שאני מחבר את כרטיס המסך לחריץ pciex16 התצוגה לא ברורה (מצ"ב) האם יש בעיה בלוח אם שלי? אציין שחיבורי המתח ללוח האם חוברו טוב

23. Started by _Amaterasu_,

הלוח שאני מתכנן עליו הוא H87 של ASUS עכשיו אני רוצה שמעבד 4770 לא יוריד את התדר במצב מנוח ? אם אפשר לתקוע את המעבד במהירות הטורבו שלו ל4 ליבות ?

24. ערכתי חיפוש בפורום לגבי ערכת/אריזת OEM למעבדי AMD, הבנתי ש: BOX - מגיע עם גוף קירור ומאוורר של AMD ויש לו 3 שנות אחריות. TRAY - אין קירור, שנה אחריות. ומה זה OEM? מעבד בלבד? ללא ספרות? בקיצור, מה אני לא מקבל באריזת OEM? תודה.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by Kfir,

איך אני יכול לדעת בWINDOWS באיזה רוחב פס AGP אני עובד ? (עם כפול 4 או 2 או 1). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.