מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לעוזרים, ברצוני לרכוש מעבד חדש. ברשותי מעבד מסוג +Athlon 64 3200 . לוח האם שלי הוא של ג'יגהבייט, התושבת של המעבד היא 939. הזכרונות שלי הם מסוג 3 ג'יגה של DDR 1. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא פוטושופ ומשחקים. (ברשותי כרטיס מסך מסוג GT9800 ). השאלה שלי היא כזו: 1. מהו המעבד המתקדם ביותר כיום המתאים לתושבת שלי? והיכן אפשר לקנות אותו? 2. האם שווה לי לקנות לוח אם חדש וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המעבד לדור החדש? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (גמיש) תודה מראש, יותם
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בין 6-8 כרטיסי מסך ומחפש לוח אם אמין שיסחוב אותם שחיפשתי באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל יש בינהם הבדל מחיר של פי שתיים למשל: http://motherboard.findthebest.com/l/627/ASRock-X79-Extreme11 עולה 600-700 דולר ויש לו 7 חיבורים http://motherboard.findthebest.com/l/35/ASUS-P9X79-PRO עולה 280-310 דולר ויש לו 8 חיבורים אולי אני מפספס משהו אבל מישהו יודע למה ההבדל מחיר הענקי הזה?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בעוד חודש~חודשיים, ואני רוצה להתחיל לעשות שיעורי בית בנושא. התקציב למחשב יהייה סביבות ה3.5K, בלי מסך. אני מעוניין בלוח+מעבד (וקרור)+ זכרונות בעלות כוללת של כ-1500 ש"ח- ורצוי מאוד בפחות מזה. אני מעוניין לעשות OC למעבד ככה שאני רוצה לוח עם צ'יפסט שיכול לעמוד בזה בכבוד. אני לא צריך יותר מ-6 יציאות USB, לא צריך SLI או קרוספייר, וכמובן שלא צריך כרטיס מסך מובנה. לגבי זיכרון- אני לא חושב שצריך יותר מ-2GB מכיוון שאני לא מתכוון להתקין על המחשב את ויסטה, ומשחקים של היום יכולים להסתדר יופי עם 2GB AMD או אינטל- תציעו את מה שהכי משתלם. אין לי כיוון נכון לעכשו. העיקר שהמערכת תהייה יציבה (דרייברים טובים, ביוס טוב...) תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הי מה ההבדל בין הזכרונות? הכוונה לסיומת השונה PK\NT\HK\PI G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤350 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1520 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1407
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
הבנתי שהתוספת בביצועים פחותה למדי. האם לדעתכם היא פחותה עד כדי כך שעדיף לחסוך כמה שקלים ולקנות סטיק של 512 מגה?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA זה מה שיש לי זה לוח אם טוב?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
10,000 מעבדי Rome עם 64 ליבות Zen 2 בכל אחד צפויים להעניק יכולות חישוביות של כמעט 25,000 טריליון פעולות בכל שנייה - שחושפות לנו גם את אחד מתדרי העבודה המיועדים של המוצר החדשני לכתבה
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם הבא: ASUS MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/ יחד עם הלוח קיבלתי דיסק דרייברים. זה מאוד נוח שהכל יותקן ישירות מהדיסק וברצף, כדי לנצל את כל הפיצ'רים שמציע הלוח. השאלה היא, האם הדרייברים הישנים שעל הדיסק, יתעדכנו לחדשים יותר באתר אסוס לאחר ההתקנה או שלא? אולי יש פתרון אחר? (נגיד במחשב הנייד שלי, יש תוכנה שהייעוד שלה הוא לבדוק אם יש עידכון לדרייברים של הלוח אם) אשמח לתשובתכם
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
Vr-Zone מדווח שYorkfield לא יהיה המרובה ליבה האמיתי הראשון מבית אינטל, כנראה שני ליבות Penryn שיצרו "DIE" אחד ולכן Yorkfield יכיל כ820 מיליון טרנזיסטורים (שני Penryn בדומה לKentsfield) Penryn הכפול ליבה 45NM יכיל כ410 מילון טרנזיסטורים! לעומת 291 מיליון טרנזיסטורים לקונרו. צריכת החשמל 35W לשוק הניידי, 65W לשוק הביתי, 80W לשרתים ואקסטרים (אל תשכחו שהם העלו את התדר שעון בהרבה) Penryn. חבל :-\ דווקא ציפיתי מ Yorkfield, אבל בגלל שהוא לא מרובע האמיתי לא אומר שהוא לא יהיה מתחרה לK8L http://vr-zone.com/?i=4545
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512 של זיכרון של a-data 400 מגה הרץ השאלה: יש לי מחשב ישן יחסית סוקט 478 אם מעבד 2.4 נורטהוד ולוח אוקטק ריינו אחד יש לי זיכרון אחד של סמסונג 400 מגה הרץ 256 השני אותו דבר רק שכנראה הוא גנרי אם אני לא טועהההההההה!כי בדקתי ולא רשום תשם ... אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אחד זה ישפר לי תביצןעים(יש לי שלושה חריצים של זיכרון)
-
לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤392 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤44 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail אז זה המחשב שלי איזה מעבד כדיי? E8400 או Q6600? ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש.. והציעו לי כמה מעבדים שפסלתי מראש ונשארו לי רק 2 מתמודדים.. השאלה שלי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעוזרים ! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם. קניתי מחשב שיש בו זכרונות American Data. אני לתומי חשבתי(בעקבות הסתכלות בזאפ) שA-Data זה קיצור של american data. אם תעשו חיפוש בזאפ תראו שכל או כמעט כל הזכרונות שרשומים תחת american data הם למעשה - A-data. החנות שמכרה לי את המחשב טוענת שלא מדובר באותה חברה, דבר שהופך אותי למבולבל. חיפוש בגוגל בנושא לא הניב שום דבר, וכפי הנראה רק בישראל שמעו על דבר בשם american data. מישהו יכול להבהיר קצת את העניין בשבילי? האם מדובר באותה חברה או לא? ואם לא אז מי הם בכלל american data והאם הם שווים משהו(או חמור מכך האם הם ג'נריים?)
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם , בהמשך לפוסטט קודם שלי בפורום אחר אסביר בקצרה , לאחר שעדכון BIOS כנראה הרס את הלוח אם , מכיוון שלאחר מכן המחשב לא נדלק למרות שהנוריות מאחורה דולקות משמע יש חשמל וזה לא הספק יוצא שאני צריך להוציא את הבטריה של הלוח-אם+לבצע פריקת מתח ולהמתין כשהמחשב ללא חשמל 9 שעות לפחות כל פעם עד שהוא נדלק מחדש!! הבנתי מכמה טכנאים וגם פה שהלוח כנראה מת ושעליי להחליפו . כיום יש ברשותי מפרט כזה : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 Seasonic S12G 650W Gold + Fractal Design Define R5 Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב ישמש אותי ללימודים, אינטרנט,משחקים ועריכת סרטים. אני פשוט מאוד מבולבל מההיצע הגדול של לוחות אם שאני לא לא יודע איזה מרכיבים יהיו חשובים לי. המעבד שאני אקנה יהיה - AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939. והלוחות האפשריים (מה שמצאתי) הינם: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 או כל לוח אחר שעולה בראשכם - ואשמח לדעת מה לעי לחפש בלוח אם לפני שאני רוכש אותו. תודה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אולפן ביתי אבל מיקצועי , ובו יש מחשב מן הסתם אבל הוא לא משהו אני צריך משהו יותר טוב לעריכת מוזיקה המפרט: amd 3100a 512ddr msi לא מכיר את הדגם אפילו וכל השאר מעולה בעיקרון אני רוצה להחליף את השילוש העיקרי שמוצג למעלה אני הולך על מערכת של אינטל ושיהיה לוח עם pci-e ו- ddr2 וכל התמיכות החדישות אם יש לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם חריץ של pci-e זה יהיה מעולההה זהו בעיקרון תמליצו על השילוש הכי הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של 2000-2500 גג תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע עם מערכת בעלת 2*256 מ"ב של RAM בדואל (של חברת HYNIX). אני מעוניין לשדרג את המערכת בעוד 512 מ"ב. שאלתי היא, האם לשדרג לסטיק נוסף של 512 או שאולי כדאי להוסיף מערך נוסף של שני סטיקים של 256 מ"ב בדואל. כמו כן רציתי לדעת אם יש חשיבות למותג במערך השני של הדואל, כלומר האם יש משמעות לכך שכל מודולי הזכרון הם של אותה חברה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,בשעה טובה,עם מעבד corei3. יש לי 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך מובנה. כמה שאלות: 1.הצלחתי להפעיל אימולטור של Playstation 2,והוא עובד חלק,להפתעתי הרבה. האם יש צורך בשדרוג זיכרון,או לא? פשוט כי אני משתמש ברגיל בגלישה,שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים,לא מעבר לזה.(הכל תחת Windows 7,וברגיל המחשב עובד פיצוץ) אני חושב פשוט למכור את זיכרונות ה-DDR הישנים שלי-2 ג'יגה,ובכסף הזה לשדרג זיכרון. אם לשדרג,לקנות ישר עוד 2 גי'גה,או שמספיק 3 ג'יגה זיכרון?(מערכת 32bit) כי אני גם צריך לקנות שלט לאימולטור,והוא לבד עולה 139 ש"ח. 2.האם כבל HDMI יביא תוצאות משמעותית יותר טובות מכבל DVI?(העלות זניחה,כ-35 ש"ח) ואם כן,איזה כבל לקנות?(מוזהב/פשוט/Whatever?) מקווה שזה הפורום הנכון. תוד…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדים מאותו סוג ובאותה מהירות רק שההבדל היחידי הוא בכמות הזיכרון המטמון מה עדיף 2X512 ו 2X1024 ומה הסיבות לכך.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את הזיכרון כרגע מ-768 לג'יגה + יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד amd 2.8 לוח אם של Gigabyte אני רוצה לשדרג לזיכרון הבא: http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=110 שזה ג'יגה ולהשאיר זיכרון של 512 . האם הזיכרון יתאים למחשב שלי? תודה
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק Intel Core i3 דגם מעבד: 540 מהירות מעבד: 3.06 GHz זכרון מטמון cache: 4 MB או Intel Core 2 Duo דגם מעבד: E7500 מהירות מעבד: 2.93 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 3
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה זכרונות יתאימו לי עם המוגן 3 שיש לי ? DDR3 שמונה ג'יגה לסטיק אני מחפש תודה
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מתקשה להחליט בין הלוחות האלו, המעבד יהיה Phenom II x3 720BE באוברקלוק, ואם אפשר אז לפתוח את הליבה הרביעית מצד אחד Biostar שבחיים לא שמעתי עליהם עד לא מזמן שהתחלתי לחפש לוחות ל AMD, צ'יפסט 790 של הביו מול 770 של ג'יגהבייט ו SB750 של הביו מול SB700 של ג'יגה (מה שאומר גם שבביוסטאר ניתן לפתוח את הליבה הרביעית ובג'יגה לא) 2 חריצי PCIe לקרוספייר של הביו, ורק אחד בג'יגה. אוברקלוקר מטורף, מלא מלא שיאים נשברו עם הלוח הזה הביקורות באינטרנט (בעיקר ב Newegg) על הביו הם קצת משונות, הרבה אומרים שהלוחות פשוט לא אמינים ולא יציבים ומצד שני הרבה גם אומרים שזהו לוח מושלם ל OC ויציב מאוד. ומצד שני Gigabyte שהיא חברה אמינה ומוכרת, הביקורות על הלוח באינטרנט מעולות סידרת ה Ultra Durable פשוט מע…
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-