מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי זכרונות למחשב - שני סטיקים של CORSAIR 512MB CL2.5 400MHZ VALUE סה"כ 1GB בקיצור התקנתי חלונות ויסטה, ו1GB לא מספיק לי ... (החלונות תופסות 512MB מהזיכרון תמידי) עכשיו השאלה שלי עד כמה יפגע לי בביצועים עם אני יקנה עוד 2 סטיקים של 512MB ? והאם זה חשוב שהם יהיהו מאותו דגם של הזיכרונות שיש לי ? והאם אני יקנה CL2 זה ישפר לי ביצועים ?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי1.7 P4 עם לוח אינטל D850MV וזכרונות RDRAM PC800רציתי לדעת כמה דברים בבקשה א האם אני יכול להחליף לזכרונות DDR?? ב אם אני רוצה להוסיף זכרון אני חייב של אותה חברה?? והאם אני יכול לשדרג מעבר ל PC800 תודה.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם לוח האם הזה: http://www.msi.com/product/mb/G41MP21.html#hero-specification מדובר בלוח אם ישן... כרגע מותקן לי 2GB זכרון, ואני מעוניין להוסיף זיכרון. חשוב לי לרכוש זיכרון שאוכל לחבר למערכת חדישה יותר בבוא העת כשאשדרג, כך שלא אצטרך לרכוש שוב פעם זכרון. הלוח מסוגל לקבל עד 8GB RAM. השאלה היא מה עדיף 2 סטיקים של 4 או אחד של 8 מבחינת הביצועים. כמו כן, הלוח תומך עד 1333MHz, אך אני מעוניין לרכוש זיכרון 1600 מהסיבות שציינתי למעלה, האם כל זכרון 1600 יצליח לעבוד בלוח בתדירות 1333? אשמח לקבל המלצות על זכרונות שיעבדו היטב בלוח הנ"ל. תודה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הי חברים יש לי מחשב נייח ישן, שהלוח אם שלו כנראה הלך.. המפרט הנוכחי: לוח DP55WB מעבד I 5 750 כרטיס מסך HD 7950 ספק CoolerMaster MWE GOLD 750W קשיח + SSD אני רוצה לשמוע הצעה (או כמה הצעות) להחלפת הלוח + מעבד + זיכרון (רוצה גם קירור טוב למעבד, אז אשמח להצעה גם לזה בהתאם), שאר הרכיבים כמובן שארצה להשאיר. המחשב מיועד לשימוש ביתי, עבודה, וגם למשחקים פעם ב... לא רוצה להשקיע יותר מידי, אבל מצד שני רוצה כן לקחת חלקים טובים, תקציב - 1500 שקל - מעדיף לא לחרוג אלא אם חייב. תודה רבה!
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ahshav yesh li dual channel ve yesh li 2X512 RAM im ani yosif od 2X512 ze iie beseder?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, ללפני מספר ימים עשיתי דחיסת מחיצות וביום למחרת הלכה המערכת הפעלה. נסיתי בכל דרך לפרמט ולא הצלחתי (נתקעתי בשלב של הBOOT, פתחתי פה אשכול ולא הצליחו לפתור את הבעיה). שלחתי את המחשב לאבחון בSKYPC והתשובה שלהם הייתה שמספר קבלים בלוח הלכו. שאלה קטנה: אם הלוח בן 4 שנים, לא עבר את ה50 מעלות (בבדיקות שלי הSYSTEM היה 35 קבוע) ועבר OC קטן, יכול להיות שהם סתם ככה שבקו חיים? לעניין, קרוב משפחה שלי מגיע עוד מספר ימים לארץ מארה"ב. אני רוצה לבקש ממנו לקנות לי לוח חדש משם. אפשר המלצה? עד 60$. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לדוד שלי את הלוח הנ"ל ויש לו בעייה מוזרה הוא קנה אותו לפני 4 חודשים ומאז הספיק להביא אותו פעמיים לאחריות אבל באחריות לא מצאו את הסיבה לבעיה שביגללה הוא הביא אותו.מה שקורה זה שיום אחד המחשב פשוט לא נדלק בדקנו את כול החלקים במחשב שלו והכול עובד שמגיעים ללוח אין שום תגובה עכשיו חיפשתי באינטרנט חומר על הבעייה ומצאתי שמה שקורה על פי טענות אחד האתרים זה שהטנזיסטורים ליד המעבד פשוט מתחממים לטמפרטורות קיצוניות ועד כדי כך שהם אפילו מתחילים להינמס כתוצאה מכך אבל אחרי זה שהלוח מיתקרר זה חוזר לפעולה תקינה וזה מה שקרה שהוא הביא אותו לאחריות אחרי יום הם בדקו אותו ובשניי הפעמים שהוא הביא אותו היתה אותה בעיה והבן אדם לא מצליח להוכיח שיש לו בעייה בכול אופן אשמח לשמוע תגובות א…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום לאחרונה קיבלתי לוח אם מדגם gigabyt GA-M61PME-S2P לינק לדגם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3009#sp חשוב לציין שהדגם הנ"ל מגיע בשני גירסאות גירסה 1.0 וגירסה 1.3 מה שלי יש זה את גירסה 1.0 השאלה שלי היא איזה סוגי מעבדים אני יכול לשים בלוח הנ"ל? לפי מה שראיתי אפשר להרחיב את סוגי המעבדים עם משדרגים גירסת bios אבל אני לא בטוח ואשמח לקבל את עזרתכם. נוסף לזה לא מובן לי עם אפשר לשים בסוקט הנ"ל מעבד מגירסא am3 זאת מיכוון שעל הלוח מצויין במפורש שהסוקט הוא AM2+ ועם כן העם יהיה בעיה בביצועים בתודה רבה לכל המשיבים.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
תיעוד מפת דרכים מעודכנת של AMD מאשר את הכוונה להשיק את דור ה-Ryzen 2000 כבר ברבעון הראשון של 2018, לכאורה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
כרגע יש לי מחשב חדש לוח Asus p4p800 se Deluxe האם הוא טוב לאובר ???(אני שואל סתם לידע כללי היא לפרסקוט שלי אי אפשר לעשות OC - כי אז אני אשאר בלי מחשב) יש ליכרגע סטיק אחד של זיכרון 256 MICRON שהתיזמונים שלו General Size 256 MBytes Channeles # Single Performance Mode disables Modules Information DIMM#1 - Micron Technology DDR-SDRAM PC3200 - 256 MB Timing Frequency 199.9 MHz FSB:DRAM 1:1 CAS# latency 3.0 clocks RAS# to CAS# Delay 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (Tras) 8 clocks כל השדות אחרים ריקים ואני שומע לאחרונה הרבה אנשיםמדברים על ADATA PC 4000 האם כדאי יותר לקנות שתי סטיקים שלהם ????
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה זה ה CACHE 1 LEVEL ולמה כשר הרצתי בדיקה ב s@m היה רשום לי נכשל למה
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
סליחה על הבורות , אבל מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לבין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה עדיף OC לא נדרש אולי בקטן ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E מישהו יכול להמליל על לוח זה? ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב משחקים ללא OC מסך 19 אינצ' בסביבות ה-3.5Kוזה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe או Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD מארז ANTEC NSK4480 380W Black או מארז ללא ספק Antec Three Hundred וספק כח Hiper HPU-4S425-PU 425W
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המליצו לי עליו. עד כמה הוא עדיף מהליבות המרובעות.. אני לא יודע, אבל פשוט אומרים שהליבה המרובעת היא יותר איכותית. עד כמה זה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
RAMPAGE EXTRIME 2 מעבד קור I7 920 אשמח להמלצה של זיכרון טריפל 6 GB תודה.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להכין עמדה שתשמש לפיתוח, הרצת שרת WEB לבדיקות, הרצת שרת אורקל/MYSQL. מערכת ההפעלה תהיה OSX למי שמכיר. אבקש המלצות בהתאם. המעבד חייב להיות אינטל ואבקש גם זיכרון של 4GB במהירות מתאימה. הדיסק שיהיה הוא בגודל של 250GB SATA2 שזרוק לי בארון... וכרטיס המסך יהיה ככל הנראה אחד מאלה: HD3850,HD2400XT, ATI 2600
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למישהו כאן יש ניסיון של הזכרונות של OCZ בקטע של OC ?? אני מעוניין להביא לי ערכה של DCDDR מה אתם אומרים על הזוג הזה : http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-4200+Dual+Channel
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה PCMark04 והתחלתי לשוטט בפרטים של המחשב שלי אחרי שהרצתי כמה טסטים מקיפים... ואז ראיתי שרשום שלי במידע של המעבד ככה: HyperThreadingTechnology Available - Disabled זה אומר שלמעבד שלי יש את ה- HyperThreadingTechnology ? אם זה נכון אז אני מבין למה זה על DIABLED... הלוח שלי אינו תומך ב HyperThreadingTechnology (למרות שנכנסתי אתר של החברה של הלוח ואם אני יעשה לו עדכון ביוס אז הוא כן יתמוך ב- HyperThreadingTechnology). אם אתם רוצים לדעת מידע כלשהוא על המפרט שלי אז זה נמצא ב... מפרט! אה ואת המעבד שלי קניתי לפני שנה+... אז אני חוזר על השאלה: האם למעבד שלי יש HyperThreadingTechnology ?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
בגלל האשכול הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145611.0 אני מחפש מבחנים לכרטים מסך-מעבד בסגנון שנתנו שם רק מי אתר אחר
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מעבד AMD 4800X2 וזכרון 2GB DDR2. פתיחת קבצי RAR של סרט בלוריי לוקחת הרבה זמן יחסית לקבצים רגילים. שאלה ראשונה-איזה מעבדים הולכים חזק בשוק כיום? שאלה שניה-האם החלפת מעבד תזרז את פתיחת קבצי הבלוריי באופן משמעותי? תודה
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
של nf-7 v2.0 לפי החוברת צריך ליצור דיסקט איתחול ולהעביר אליו את הקבצים של העידכון פעם ראשונה שאני הולך לעדכן ביוס... אז קצת עזרה לא תזיק
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד עם מעבד Intel® Core™ i5-1035G1 Processor. בעל 8 ליבות. חשבתי לפי המפרט שהתדר שלו הוא 3.6 אבל עכשיו אני רואה שהתדר שלו הוא 1.0 ורק בטורבו הוא מגיע ל 3.6 והרי התדר זה נתון משמעותי מאוד פי3.6פיולות בשניה! מה זה אומר בדיוק תדר בסיס ותדר טורבו(ושההפרש בניהם כה גדול)? שהמעבד רוצה לחסוך בחשמל אז הוא בתדר נמוך ואם יד צורך הוא מאיץ אוטומטית? כי פתאום ראיתי את המחשב עם דפדפן עם כרטיס אחת שהגיע כמעט ל 80 אחוז cpu ,זה כיוון שהמחשב לא ראה צורך להאיץ לטורבו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-