עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alex.turovsky,

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  2. שלום רציתי לדעת אם מישהוא מכיר חנות בראשון לציון שמוכרת זכרונות DDR2 במהירות 533MHZ בנפח 2GB (לא משנה אם זה 1GBx2) שימושים...: סתם אני קונה כרטיס מסך חדש (8600GTS) למחשב ישן (PENTUIM 4) עם 512MB RAM אז רציתי לקנות לו עוד RAM כדי שיריץ משחקים חזקים כמו CRYSIS כמובן שלא על מקסימום אבל יש לכרטיס OC נחמד והמחש דיי איטי כי חסר RAM (לפעמים נתקע קצת עם אני פותח FIREFOX במקביל עם INTERNET EXPLORER) בקיצור צריך מקום בראשון (חייב בראשון כי אני משלם במזומן ואני לא מתכוון לנסוע לכל מני מקומות) CL לא ממש משנה לי אם אפשר אז לענות בהקדם האפשרי כי אני מקבל את הכרטיס מסך ביום חמישי (אולי שישי) תודה רבה רבה רבה למי שעוזר ;D עמנואל.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by Oren_25,

שלום.... ברצוני לרכוש מעבד I3 540 וניסיתי למצוא לוח אם מתאים ואז ראיתי במדריך של הפורום שמסביר שהמעבד צריך להתאים ללוח לא רק בסוקט אלא גם ב-Chipset הבנתי שיש H55, P55 , H57 ו-Q57 ואני מבובל אני לא רוצה לקנות ואז להבין שאין בכלל תאימות.. אנא עיזרו לי

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום, הזמנתי היום באייבורי מחשב חדש, המוכר שיכנע אותי לקחת תלוח אם הבא: msi p965 neo-f 7.1 למעבד E6600 רציתי לדעת אם זה לוח אם טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 472 צפיות
  5. אז AMD ממשיכה להוציא מעבדים חדשים. המעבדים מהסדרה הזאת כמובן פחות רלוונטיים למשתמשי קצה ומיועדים לשרתים אבל כמובן , מתבססים על אותה הארכיטקטורה החדשה שלהם, כמו RYZEN ולפחות לפי המודגם בסרטון הזה, הביצועים גם בתחום השרתים מצליחים מאוד אל מול המעבדים של אינטל, גם החזקים ביותר. הכרזה על מעבדי NAPLE של AMD והשוואה למעבד Intel Xeon E5-2699 V4

6. שתי יצרניות לוחות האם הגדולות מציגות לראווה את המוצרים המתקדמים ביותר שהן יצרו מעולם. Gigabyte בוחרת שלא להשאר סולידית עם כמות שיא של אורות צבעונייפ ואסוס בוחרת בלבן על שחור לכתבה

7. אל תתיחסו לתקציב ... אני הולך לעשות Oב בינוי למחשב שהחדש שאני יקנה ואני רוצה לשאול איזה זכרונות עדיפים? אינ צריך 2G לפחות... המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1520 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤603 מארזים 1 Antec P150 quit case +430w 833 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤517 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 182 1 מסך מחשב ViewSonic 19" LCD VX922 ¤1247 עכבר מתצ…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  8. יש לי וויכוח עם חבר. אני טוען שכבר שנתיים שלוש אינטל מייצרים עבור שרתים מעבדי 64 ביט. האם זה נכון? (הוא לא מאמין לי )

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by TRISOMY,

את האמת, שנים לא התעסקתי בכל מה שקשור לחומרת מחשב ודי לא ברור לי מה שהיה ברור בעבר.... בכל אופן, המחשב בן כמעט 4 וטפו טפו טפו עובד בסדר גמור פרט לאיטיות מדי פעם בהרצת תוכנות.... השאלה היא האם זכרונות זה מה שישפר את המצב? 4 גיגה יהיה משמעותי יותר? ואם כן, אז אני אצטרך המלצה איזה לרכוש.... ד"א, אם זה משנה, אז המחשב מריץ נכון לעכשיו וינדוס VISTA בגרסת 64bit כרגע יש אצלי 2 סטיקים של 1GB כל אחד(סה"כ 2). אלו יתר הפרטים: מעבד: INTEL CORE2DOU E6550 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L לא בוצע OC וגם לא יבוצע

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by bilbo,

מתי אמורה להיות ירידת המחירים הבאה?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  11. אני לא נוהג להמהיר את המחשב בשום דרך. קניתי מעבד חדש (amd 4800x2 2500 mhz)התוכנה מראה לי כאילו שאני ממהיר את המעבד. דבר נוסף: במעבד הישן, לא דואל (amd 3200 ) הטמפרטורה היתה הרבה יותר גבוהה. כ 45-50c ופה היא נמוכה בצורה מוגזמת. זה צריך להיות כך?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  12. ????????

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , קניתי היום את הלוח GA-H77-D3H , אני חייב יציאת אודיו קואקסאלית. מצאתי את המתאם הבא : http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Motherboard-12CR1-1SPOUT-02R-SPDIF-Bracket-/260682438945?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3cb1e25921 הבעיה היא שבספר ההוראות של הלוח מתואר שיציאת ה SPDIF של הלוח היא בעלת 2 פינים בלבד. האם יש סיכוי שהמתאם הזה יעבוד עם הלוח שלי? או שאולי מישהו מכיר מתאם שכן יעבוד? או כל שיטה אחרת לארגן לעצמי יציאת סאונד קואקסאלית? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by motii011,

שלום אני מעוניין לבצע RAID 0 במחשב שלי הבעיה שמשום מה לא מופיע לי אופציה של RAID בביוס למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה? דגם הלוח אם שלי הוא BIOSTAR G31-M7 TE Ver. 6.4/6.5

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by 21gy,

קודם כל תודה למי שיעזור. הנה השאלה- אני חסכתי למחשב חדש, אני מוכן להשקיע בערך 6000 ש"ח, אולי גם יותר. אבל אני רוצה לחכות שיתחלפו הטכנולוגיות.. 4 ליבות כבר יש במחיר סביר, וגם DX10, השאלה היא מתי זכרונות DDR3 יכנסו, וימכרו במחירים סבירים? כן, אני יודע שאי אפשר לדעת במדויק, אבל אני רוצה הערכה ממי שמבין בזה.. ואני מוכן לחכות עם קנית המחשב שנה, אם עד אז זה יקרה, (כי אם אני אקנה מחשב עכשיו, ואעשה שדרוג בעתיד לזכרונות DDR3 אני אצטרך להחליף גם את הלוח אם :-\)

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by Tommy,

שלום... אני קונה מחשב אז רציתי לדעת מה עדיף p4 3.0 או amd64 3000 אבל אמרו שהamd עושה בעיות... והאם כדאי לי זכרונות Kingston 512 400mhz pc3200 או twinmos או a-data זה למשחקים...לא אוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  17. יש לי לוח אם P5WD2-E PREMIUM ובטעות תוך כדי עדכון הביוס החלפתי את התמונה שמופיעה בבוט סקריין, מישהו יודע איך אני משחזר את זה למקורי? זה עם תת תוכנה שנקראת MYLOGO.... פליייייז

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  18. שלום לכולם! היום הגעתי לעבודה ו... הפתעה!!! על שולחני ועל שולחנות עמיתי לעבודה (בכל המחלקה) החליפו את המחשבים למחשבים חדשים (נו... הגיע הזמן להחליף את ה-Celeron 466 שהיו עד עכשיו). ממש לא ברור לאף אחד למה לא הודיעו לנו מראש, שמחליפים את המחשבים (הלכתי אתמול ב-17:00 הבייתה, הגעתי היום ב-9:00 ויש מחשבים חדשים). כמובן שלא טרחו להעביר את החומר מהמחשבים הישנים למחשבים החדשים (סתם חלמאות), אבל הדבר נפתר בקלות, על ידי שחזור החומר מהגיבוי (אצלנו מגבים על בסיס יומי). המחשבים נראים מדהים! מארז קטן, מסך LCD של 18.1 אינץ'! בקיצור השקיעו מאוד! ואחרי ההתלהבות לעניין... כמובן שבתור חובב מחשבים עניין אותי מאוד לדעת מה יש במחשבי ה-HP הקטנים שקיבלנו. אז הרצתי את AIDA32 (גרסה 3.85) וגיליתי …

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by alon1982,

אז ככה יש לי דילמה ... כרגע יש לי 2x512 pc4800 600Mhz ואני רוצה לשדרג יש לי שתי אפשרויות : 1. להוסיף 2x512 2. להוסיף 2x1024 האם כאשר יהיו לי 4 סטיקים של זכרון המהירות שלהם תרד ל333 למרות שיש לי opteron 170 ? יש פה מישהו בעל נסיון עם 3gb של זיכרון שיכול לתת את עצתו ? תודה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  20. תשכחו מ-Naples ואמרו שלום ל-Epyc לכתבה

21. שלום, יש לנו מחשב עם לוח אם עבור התושבת הישנה. כרגע המעבד הוא E4300 וזיכרונות DDR2. הלוח תומך גם בזיכרונות DDR3,יש לו סלוטים מיוחדים לכך בנוסף. האם כדאי לשדרג אותו למעבד חזק יותר שמתאים לתושבת הזאת? האם כדאי להחליף את הזיכרונות ל DDR3? האם יהיה שיפור משמעותי בשימוש במעבד מרובה ליבות חלש יחסית או כפול ליבות חזק? או שפשוט למשוך איתו שנה-שנתיים ואז כבר להחליף את הלוח/זיכרונות/מעבד, למשל למשהו מהסדרות החדשות שיצאו עם כרטיס גרפי משולב. השימושים הם פשוטים למדי, גלישה,אופיס,סרטים וכדומה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום שמעתי שכשמחברים זיכרונות בדואל, רוחב פס (או משהו כזה ) גודל מ 64BIT ל 128BIT... אפשר לקבל הסבר על זה בעברית? מה זה רוחב הפס הזה?...מה הוא עושה?... וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  23. שלום לכם אז זה קצת מורכב תשתדלו לא לאבד סבלנות יש לי מחשב HP שמבאס לי את החיים בתכלס המארז נוראי וקטן ואין לי שם מקום לכלום - לא להרחבות ולא לשינויים ותכלס מצטער שקניתי אותו אפילו הלוח אם מולחם למארז עצמו ולא ניתן להוציא אותו מהמארז כי זה מחשב מותג . מה שחשבתי לעשות זה לקנות לוח אם חדש ומארז חדש ולקחת את כל החומרה ולדחוף לחדש. יש לציין שחצי מהחומרה במחשב חדשה כולל כרטיס מסך , ספק כוח , דיסק קשיח הכל חדש ומשודרג. אני מתכוון להשקיע כרגע במארז ממש טוב שיחזיק לי לשנים ונכון לעכשיו לוח אם טוב וחדש שמתאים למעבד שציינתי . התקציב 400 ש"ח ללוח אם - מחפש משהו שמתאים לגיימינג ויש לו יציאות SATA 3 - הלוח אם אמור להספיק לשנתיים עד שאחליף מעבד למעבד מתקדם יותר וכתוצאה מכך גם אח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.bit-tech.net/news/2008/05/30/nehalem-and-x58-show-up-in-taipei/1

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Gigabyte GA-965P-DS4 2x PEGx16 Core 2 Duo PCI-E לוח טוב ? תודה.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.