מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב חדש amd 64 3200 וקניתי איתו קירור למעבד של זלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4297 הטמפרטורה של המארז היא 28 והטמפרטורה במעבד היא 73 ואתמול בלילה הייתה לי הזעקה וזה ביקש ממני לכבות את המחשב. כרגע אני עם המחשב הישן שלי. בבקשה מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי, אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות: 1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?) 2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר? 3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת? ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
E2180 או PD925 רק בין שניהם מה עדיף? אני מבקש תשובה כי זה דחוף לי קצת
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לאחותי הקטנה שיתבסס על i5 4440 ואני תוהה איזו ערכת שבבים אני באמת צריך , המחשב תכלס לצרכים בסיסיים וקצת משחקים , ברור לי שבחירת הלוח אם או הציפסט לא באמת משפיע על החלטות אלו,אבל בגלל שזה מחשב לאחותי הקטנה אני לא בטוח מה כדאי h81 או b85? אני באמת צריך כל מני פיצרים שבאים בb85 או שלהסתפק בפשוט יותר? זה גם שאלה כלכלית כי יש הבדל בכל מני מקומות שאפילו לפעמים בין 50-100 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGA-BYTE דגם 7VAXP והורדתי את העדכון ביוס האחרון שלו איך אני מתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני גיימר כבד עם מסך 24 (רזולוציה 1200X1900) ומוכן להשקיע עד 1500 שח בשביל לשפר את המפרט הקיים. המעבד שלי בOC מקסימלי שהלוח אם מציע, וגם הכרטיס מסך מנוצל עד הסוף, אבל עדיין זה לא מספק אותי במשחקי HIGH END אולי זה יפתיע כמה אנשים אבל אני מרוצה מגודל הדיסק קשיח וזה החלק האחרון שארצה להשקיע בו. מה אתם מציעים לעשות? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי השוואה באתר של INTEL וזה נראה הבדלים מזרעים האם כדאי להשקיע .?? http://ark.intel.com/compare/65719,65516
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש על בסיס i5 3570K וכרטיס מסך GF GTX670 ובגלל שאני יודע שלא תהיה לי אופציה בעתיד לבצע קניה של מחשב שלם חדש (לפחות לא בשנים הקרובות רחוקות) אני מעוניין שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך במועד מאוחר יותר. בדקתי את הדגמים המומלצים שבד"כ אני רואה במפרטים בפורום (msi z77a-g45 או gigabyte z77-D3H) והם שניהם תומכים בXfire אבל לא בSLI... רציתי לדעת האם אני מחוייב להוציא את ה800+ שקלים על z77x-d3H או על הz77a-g55 על מנת לקבל את היכולות הללו או שיש עוד אופציות רלוונטיות? כמו כן כמה יהיה ההבדל אם אני אקח לוח עם צ'יפסט z68 במקום? יש לוחות כאלו עם תמיכה בUSB 3 או PCI-E דור 3? תודה רבה! (נ.ב MSI וGigabyte הם הברנדים הנמכרים ע"י TMS וזאת החנות שכנראה ממנה אקנה את המח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחים שלי אני לא יודע מה לעשות! הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את החומרה במחשב החדש שלי וראיתי שהזיכון הוא ddr-sdram pc3200-256 כפול2 כאילו שני סלוטים של הזיכרון הזה ביחד רשום לי שהם 512 MB השאלה שלי מזאת אומרת DDR-SDRAM? הזיכרון שלי הוא SDRAM? או DDRAM? הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X-X האם הלוח הזה בכלל תומך -dual chanel ? האם הזיכרונות שלי מביאים ביצועים יותר טוים מאשר בסלוט אחד מאוטו דגם רק במהירות 512MB? תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, הינני מגיימר,הפנו אותי מפורם חומרה ותוכנה לפה, הלוח אם שלי הוא: K8N Neo2 Platinum 939 AMD MSI אני רוצה לקנות בימים הקרובים 256mb A-Data מksp ב125 שקלים,יש לי כרגע 512, יש לי 256*2לא יהיו לי בעיות להוסיף עוד 256? (יש לי 4 מקומות לזיכרון),זה לא יוריד לי את מהירות הזכרונות? אמרו לי שזה יהרוס את הדואל,אבל עד כמה זה יפגע בציונים? אחד אפילו אמר שזה לא יפעיל לי את המחשב(אני ממש בעטרף בגלל זה), בבקשה לא להגיד לקנות עוד 256 כדי שיהיה דואל,כי אין לי עכשיו כסף. תודה תודה!לעוזרים!אתם ממש תותחים אם אתם עוזרים P:
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
Kingstone 1GB value - שני סטיקים או סט שני סטיקים של גי'גה של Mushkin .. מדובר על 800MHZ פרטים על MUSHKIN http://skypc.co.il/pl_product~996529~15~0.htm ומה זה VALUE? THANKS
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לוח Asus P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68 לנגיד Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, או משהו פשוט יותר .. המטרה היא לשמור על לוח חזק כדי שאני ישדרג אותו בעתיד (כשיהיה כסף ) גם לוח גדול ולא צפוף זה בונוס אני לא מבין גדול כלכך בנושא הזה העיקר שיהיה עדכני להרבה זמן .. אין לי בעיה להשקיע עוד 300 אבל לפחות שיצדיק את התוספת בנתיים אני אשים מעבד I3 בפנים אבל בעתיד אני יחליף למשהו אחר .. השאלה היא אם יש הבדל גדול בין הלוח הזה ללוח פשוט יותר בשביל המשתמש הפשוט (גיימר בינוני משחקים משחקים כבדים אבל לא כ מסך מפלצתי.. חוץ מזה אינטנרט וסרטים.. אבל לא נראה לי שזה משנה) בנוסף חשוב לי לציין שמתוך נסיון רע אני מעדיף להתרחק מGIGABYTE ובגלל שאני לא מ…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD שכפי ששמעתי הוא אכן יותר חזק ואמין מאינטל קיצר הוא אמר לי שהוא מוכר לי מעבד "AMD 2400T" ובטעות אני בדקתי את המהירות של המחשב שלי עי לחיצה כפתור ימני על המחשב שלי וראיתי שרשום ככה AMD ATHLON 1800+ 1.51 GHZ חברה תגידו לי אם זה ככה אצל מעבדי AMD או שפשוט עבדו אליי.... ו... וואלה אם כן אני הולך לסחוט אותו שיביא לי AMD 3200 או ...... תביעה חחחח בבקשה תעזרו לי...... בתודה יוני
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי את הזיכרון הזה: Mushkin DDR 1024MB 400Mhz CL 3-3-3-8 SP http://www.skypc.co.il/pl_product~991130~15~0.htm פרטים על הלוח אם והזיכרון הישן מאוורסט: (Motherboard Name: Gigabyte GA-8SIML (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN Motherboard Chipset: SiS 650 (System Memory: 480 MB (PC3200 DDR SDRAM יש בלוח אם מקום ל-2 זכרונות. בהתחלה קצת הסתבכתי עם ההכנסה של הזיכרון החדש בסלוט הפנוי אז הוצאתי את הישן ושמתי את החדש במקומו. אחרי כמה נסיונות הצלחתי להכניס גם את הישן (בסלוט שהיה פעם ריק). עכשיו המחשב מזהה רק את הסטיק של הג'יגה. איך אפשר לסדר את זה? יש איזה התקנות או הגדרות מיוחדות שצריך לעשות כמוסיפים זיכרון? או שרק מחברים וזהו? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למעבד-amd3200 כרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B 1- ABIT- AN8 Ultra-S939 nForce4U,GBL,SATA II,F.WIRE או 2-Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 תודה חברים!!!!!
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אנא הביעו דעתכם על טכנולוגיות מהירויות וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות / קומבינה לאחד שני לוחות אם ? עם מעבדים וזכרונות עליהם שיעבדו כמו אחד ? כמו כרטיס מסך SLI CF ?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם ישנן אלטרנטיבות טובות יותר בסכום דומה? תודה. אמיר.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעצת איתכם לגבי בחירת לוח אם חדש במקרה שאני אכן צריך לחליפו. (להלן קישור לבעיה שיש לי במחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384571.new#new). השימושים העיקריים שלי הם עבודה ומשחקים, לא מתכנן OC וישנה אפשרות לחיבור של SLI אולם זה ממש לא קריטי מבחינתי וזה לא באמת שיקול. השיקול העיקרי הוא מחיר, מה גם שאני לא רואה סיבה להשקיע כמעט 1000 שקל בפלטפורמה שהולכת (על פי מה שאני מבין) להיעלם עם בואו של ה I7. קראתי חלק מהדיונים סביב סדרת P5Q של אסוס ורציתי לדעת האם שווה להשקיע את ה300 שקל או משהו כזה ולקנות P5Q Deluxe. חשבתי לקנות P5Q או P5Q Pro. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים ביניהם ולכן לא נראה לי שזה כזה משנה בשבילי. רציתי את עזרתכם בבעיה זו - תודה מראש, …
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על עזרה שלכם אני רוצה לקנות מעבד חדש אני לא יודע מה לקח ואולי תעזרו לי לבחור את מעבד! 1.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - TRAY 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX מה שונה בין TRAY לBOX מה שווה לקחת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום אין לוחות שתומכים בזיכרון של 3700. אז איך אני יכול להפעיל אותם על לוחות האם של היום בשוק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם , אני מקבל משלוח מאנגליה הכולל : 1x cpu cooler 1 x amd 4200 dual core 1x asus 8600gts pci-e ברצוני להרכיב את כל הבלאגן במקום המערכת הקיימת כרגע , שהיא pentium 4 3ghz , agp vcard . - זכרון ddr 400 . כלומר , אני צריך לוח אם אחר , כזה שיהיה בעל pci-e , socket 939 . כמו כן בדקתי וראיתי כי הלוח אם הקיים הינו בגודל atx . אשמח לקבל המלצות על לוחות שיתאימו (נאמר לי כי גם micro atx יהיה אפשרי להרכיב) , וחשוב לא פחות , היכן לקנות אחד . נ.ב - משומש זו גם אופציה , רק מכיוון שהבנתי שקשה להשיג אותם . תודה .
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php או זה: http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=9020 ואם אפשר כמה עובדות???
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למעבדי הקונרו יש את טכנולוגיית ה Advanced Speed Step כלומר כשהם לא פועלים תחת עומס אז הם לא משתמשים בכל ה GHZ שלהם (הם משתמשים בכל ה GHZ שלהם רק כאשר הם צריכים) אז עכשיו השאלות: 1. איך האוברקלוקרים יודעים לכמה GHZ הם הגיעו? 2. מי שקונה E6600 ולא יודע כמה GHZ יש לו (2.4) אז איך הוא יכול לדעת? 3. כשניכנסים ל המחשב שלי -> לחצן ימני על העכבר -> מאפיינים אז רשום שם את שם המעבד ואת כמות ה GHZ שלו (וגם את כמות הזיכרון של המחשב) כמות ה GHZ של המעבד E6600 שרשום שם זה הכמות 2.4 או הכמות הנוכחית שהוא משתמש בה ? תודה מראש לעונים (מטער עם סיבכתי מישהו...)
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-