עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ashand,

שלום כל הלוחות שחיפשתי אין בהם pcie x16 אני רוצה לבנות סרבר קטן , יש לי כרטיס sas/sata 6gb/s שאני רצה להתקין עליו + 4 הרדיסקים של 3tb 6gb/s הבעייה שאני לא מוצא לוח כזה...יש לי cpu ram etc להתקין עליו. האמת שגם על מארז אני חושב שיתאים לי ללוח ושיכול להכיל 4 הרדיסקים אולי עם hd cage שיש לי. בכל אופן מישהו מכיר לוח כזה??

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by kouliben,

בספסיפיקציה של הלוח שלי מופיע שיש כמה USB 1. וכמה USB 2 אבל מופיע ש1.1 זה כמו 2? מה פירוש והאם זה אכן כך? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

3. Started by alon3212,

לוח אם asus tuf gaming b460m plus יעבוד טוב עם מעבדi9 10900?

4. http://www.tomshardware.com/cpu/20030217/index.html האתר של טום עשה השוואה של 65 מעבדים כולל אפילו מעבד P1 100MHZ. והתוצאות מדברות בעבד עצמן.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by Pundag,

שלום לכולם .... אני מחפש לקנות לוח אם של ינטל שיהיה לו PCI-E יתמוך ב DUAL CHANNEL ויוכל להריץ משחקים מהר.... כמובן שבקשר למשחקים יותר חשוב כרטיס מסך , אני קונה 9800XT , אבל בכול זאת , אני מחפש לוח אם מהיר טוב ואמין. בתקציב של עד 1000 בערך. חשבתי על משו בסגנון 915 , אז אם אפשר המלצות ורעיונות תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  6. שלום השאלה שלי היא מה ההבדל בין הצ'יפסטים הנ"ל מבחינתי כמשתמש במחשב. מה היתרון המיוחדבכל צ'יפסט מול האחרים. תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by UberGitter,

שלום, לפני שנתיים קניתי את הלוח אם הזה יחד עם קיט זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4. היום אני החלטתי לשדרג ולקנות עוד קיט זהה OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum מן הסתם הPART NUMBER יהיה שונה ואני מניח שמפני שהזכרונות הישנים כבר עבדו תקופה, הם אולי יהיו טיפה יותר איטיים מהחדשים, אבל חוץ מזה הזכרונות אותו דבר בפרמטרים שלהם. המטרה כמובן זה שהכל יעבוד בDUAL CHANNEL, היות והלוח אם למיטב ידיעתי יתמוך ב4GB DC. האם העובדה שהזכרונות טיפה שונים היא בעייתית מבחינת הDUAL CHANNEL? (קראתי את הFAQ בסטיקי למעלה כמובן, אבל לא יזיק לקבל עוד חוות דעת...) האם בכלל יהיה הבדל אם זה לא יעבוד בקונפיגורציה של DC, כלומר האם כדאי לי במקרה הזה להישאר עם 2GB (במידה ואנ…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by matityahoo,

הוספתי כרטיס של 2 גיגה על שניים של 512 כרגע יש לי 3גיגה השניים הישנים יותר חלשים (פרטים בקובץ המצורף) השאלה היא עם עדיף להשאר רק עם הכרטיס החדש באיזה סלוט להשתמש ואם כדאי פשוט להוסיף עוד כרטיס ???? כשבררתי על עוד כרטיס ראיתי שהם יותר מהירים משלי החדש לא מצאתי תואם ( המחשב עובד בסדר השימושים הם גראפיקה אריכת וידאו אפטר אפקט מיה פלאש פוטושופ אילוסטריטור) אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  9. קבלו: http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15177-1502-35-35-x (אני לא אומר ש-deluxe טוב אלה שה-dfi לא כזה סוס כמו שכולם חושבים) ודרך אגב אני יחפש עוד השוואות.....

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שלום אני רוכ מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ורציתי המלצה ללוח אם לא יקר שתומך גם בבלוטות' כדי לאפשר תקשורת עם הנייד שלי תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by Albetron,

אני מתכוון בקרוב לרכוש מחשב שמכיל את הרכיבים הבאים: 1.I7 4770 2. R9 290 2. זיכרון פנימי 32 ג'יגה. איזה לוח אם עדיף לקחת? אבל שלא יהיה ממש יקר..רק אם זה לא יגביל אותי ממש בביצועים..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mekory,

מה עדיף P-D 945 3.4 או Core E6300 שניהם בעלות 900 ש"ח יש לציין שלוח האם שלי יהיה intel 946 istelon זיכרון 1GB של חברת OCZ CL4 או קינגסטון CL5 או TEAM CL5

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  13. יש לי לוח אם ASUS P3V133 ( ומעבד intel pentium 733 Mhz כרגע ) עכשיו עלה לי לראש שאולי אני ירצה להחליף מעבד ל AMD Athlon XP 1600 + או יותר מהיר ! העם ההתאמה הזאת אפשרית עם הלוח אם שלי וה AMD אפשרית ? ? ? לי אישית לא נראה ( אבל אני לא בטוח ! ) תודה בכל אופן ! :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AMIT1024,

ראשית שלום לכוווווולס.....הרבה זמן לא הייתי כאן.....ובכן יש לי מספר שאלות .....יש לי כרגע מחשב שאני אתמקד רק בשילוש הקדוש..... מעבד 4800+ לא AM2 זיכרון GEIL 0NE 1GIGA כרטיס מסך LEADTEK 8600 ULTRA עכשיו שאלתי היא כזאת....האם לשדרג את המעבד הלוח והזיכרון לFX70/72 עם GIGA PQI 800MHZ ולהישאר על ה 6800U או.....שלהישאר עם המעבד הקיים להוסיף לו עוד GIGA (כלומר 2 GIGA)......ולקנות כרטיס 7950 GTX..... מה אתם אומרים חברים? ואם אני מחליט לשדרג את המעבד....האם ה FX72 מצדיק עוד 600 שקל? הבנתי שחוץ מהמגה הרצים הוא עם BUS יותר גדול....זה נכון?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by -Sky_Lord-,

איך הזכורונות האלו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-332&depa=0 והגרסה הבודדת: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-331&depa=0 כאילו רואים שהם נותנים תיזמונים טובים בסטוק, אבל איך הם בOC, מישהו יודע? עריכה - מישהו כתב שם בהודעות שהוא עבר את ה270 ב2-3-3-6

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  16. שלום, המחשב שלי מראה סימני עייפות. לפעמים הוא עובד מהר כרגיל אבל לרוב כל מעבר חלון זה כמה דקות... הזיכרון (4 גיגה DDR3) נמצא על 90% רוב הזמן (WIN7). אני מעוניין להוסיף זכרון ואולי אף כונן SSD. וכאן השאלה אליכם, כי אני כבר מזמן לא מבין בכל זה אני מניח שמחקר וקריאת מאמרים במשך שבוע יספקו לי את התשובות אבל כבר חצי שנה אני מנסה ולא מוצא זמון א. האם אני יכול להוסיף או חייב להחליף זכרון? אני מעוניין בלפחות 8 גיגה. ב. איזה כונן SSD יתאים לי לחיבורי לוח האם שלי? מצורף מפרט מלא. המון תודה למי שיעזור. המון תודה - אורי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קניתי מחשב חדש ובו לוח אם Abit NF7-SL . משום מה התוכנה Aida32 לא מזהה את הלוח... ליד Motherboard name כתוב Unknown . האם יכול להיות שעבדו עליי וזה לא הלוח?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by assaf990,

משיקולי תקציב אני מתלבט לרכוש את אחד משני הלוחות הבאים (עבור מחשב משרדי, אינטרנט, סרטים.) gag31m http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov או gag41m http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov אולי רעיון אחר? מה רצוי? האם לשפוט לפי השבב הגרפי?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  19. שלום רב אני לא מוצא לוח אם המתאים לI7 שיש לו כרטיס מסך מובנה, אלא אם אני שם בו I3 אשמח לדעת אם קיים כזה ואם כן, אז איזה תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש וזכרון של שני ג'יגה, ואני רואה שלי את החלקים האלו? KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 (שתיים כאלה) 238.00 ש''ח ויש גם את זה: KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 PC2-5300 DUAL CHANNEL KIT (שזה כבר 2) 599.00 ש''ח אבל יש הבדל גדול במחירים, ואני לא מבין מה ההבדל... הרי שניהם זה 2 של 1GB ואותם נתונים... אז מה ההבדל?? מה עדיף??

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by Swimmer,

במהלך חיפושיי אחר לוח אם, קראתי ב-MANUAL, של לוח של GIGABYTE, שניתן לחבר שני סטיקים ב-DUAL CHANNEL, ושניתן לחבר ארבעה סטיקים ב-DUAL CHANNEL, האפשרות השניה נראית לי דיי מוזרה, האם יש איזה אתר שמסביר על אופציות(כן, חיפשתי...)

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי את הלוח אם ASUS P5B-SE רציתי לדעת אם יש לי חיבור HDMI .... הכ.מסך שלי הוא 8800GT 512MB Evga SC אולי זה קשור אליו לא יודע... פשוט קניתי עכשיו טלוויזיית LCD של סמסונג 32 אינץ עם היידפנישן רדי ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות סרטים באיכות מקסימאלית וכבר יש לי סרטים מוכנים על המחשב באיכות היידפנישן 1080P ( יש יותר איכותי מזה? )

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by naki,

הנייח שלי מבוסס 580x ו3080 אני משחק משחקים כבדים על 1440p 165hz עד עכשיו הכל חלק... קראתי שהמשחקים הבאים של שנת 23 דורשים 32gb ram... זה הזמן לשדרג? עדיף כבר 64? ישנה משמעות אם זה סטיק אחד או 2? או למהירות הזיכרון? תודה

24. Started by lidor578,

זה יעזור לכולם!! אני ממליץ על הAMD

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by Wond3r,

מה ההבדל בינהם? ואם באמת שווה להשקיע יותר כסף לq9400?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.