עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by JONathan144,

שלום ...כיום יש לחבר שלי 2GIG RAM OCZ 400 והלוח אם שלו תןמך בעד 800 הוא רוצה לקנות 800 השאלה שלי אם אפשר לשים את ה400 וה800 ביחד או שזה לא אפשרי?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by hutorihunzu,

אוקי יש לי שאלה קטנה בקשר לגודל לוח האם. לפי מה שראיתי יש שני גדלים ללוחות האם בשוק, האחד הוא ATX והשני הוא microATX לשאלתי רציתי לדעת האם ההבדל בין השניים הוא רק הגודל? הרי גודל בה על חשבון משהוא... האם המשהוא הזה הוא כמות החיבורים? כמות חריצי ה PCI ? האם לוח אם נורמלי לאדם ממוצע שמשתמש בעיקר במחשב לצורך גיימינג ועבודה יש העדפה לבחירה מוסיימת של אחד הגדלים? האם אחד מהגדלים מהווה בעיה כלשהיא בעת התקנת חומרה מסויימת? בגדול העליתי שאלות רבות אתם לא חייבים לענות עליהם אחד אחד פשוט לענות בצורה שתכסה בערך את כולם... בסך הכל אני ניתקלתי רבות בפרמטר זה שלא הבנתי את משמעותו עד הסוף ולכן אשמח אם תרחיבו את הידע שלי... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. המממ (אני בן 15 D: גם אני גאון לא קטן במחשבים) אבל לפני כמה זמן ביקשתי מאבא שלי שישלח לשידרוג את המחשב שלי... ובגלל שאני בפנימייה... לא יכולתי לדעת מה שמו לי במחשב מה שאני יודע שהוסיפו לי 128 RAM (קצת נמוך...) אבל אני חסכתי כסף בשביל שעכשיו אני יקנה מאיפה שאני רוצה ולא מהטכנאי היקרן הזה עוד משהו כמו 512 או אפילו 1G אבל קודם אני רוצה לדעת איזה RAM אני צריך לקנות אבל אני לא יודע... כי אין לי שום מושג איזה RAM אני צריך לקנות כי אין לי שום נתונים עליו... אז רצתי לשאול איך אני יכול לדעת מה המאפיינים של הRAM שלי..... ( Mhz, ו C מה שזה לא יהיה!) אז בקשה תגידו לי איך! אני יודע שיש לי INTEL P4 1.6 או 1.8 Ghz מעבד לוח אם ... לא יודע.. חדש בעיקרון דיסק קשיח רק מה שידוע לי ש…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  4. לאחר שמיקרון הכריזה על זכרונות DDR5 חדשים בנפחים שלא היו קיימים בשוק עד כה - MSI מזדרזת להיות הראשונה שמאמצת אותם עבור לוחות האם המודרניים שלה, הן במסגרת מעבדי אינטל והן במסגרת מעבדיה של AMDלכתבה

5. Started by motizkn,

שלום, ביום ראשון אני הולך לרכוש את הלוח הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=47 ובקרוב אני הולך לחבר לו את המעבד החדש 3770K, איזה זיכרונות אתם מליצים לקנות עד 400 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון? בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותר משני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים? אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות: 1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו. 2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור. 3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  7. שלום, יש לי רק שתי סלוטים של זיכרון על לוח האם ושלושה סטיקים של זיכרון. יש לי אפשרות לעבוד בדואל צאנל עם שתי סטיקים של 256 או לעבוד עם שתי סטיקים שונים אחד 256 והשני 512? תודה!

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by RT2,

טוב אז הרכבתי הכל, וישר כמו שזה עשיתי בנצ'ים. לא נכנסתי אפילו לביוס, ולא שיחקתי עם שום הגדרה בשום מקום כמו שאומרים, "לא נגענו". הOC הראשוני יבוא מחר או מחרתיים, כרגע חסרים לי 2 מאווררים למארז..בלעדיהם אני לא רוצה להתחיל. אשמח להצעות, שיפורים ותגובות רציניות. המפרט בחתימה.. http://img236.imageshack.us/my.php?image=cp2ac8.jpg

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Mr_Eli,

שלום יש את הלוח אם הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm Gigabyte GA-G31M-ES2L רשום שיש לו כרטיס מסך מובנה.. אני רוצה ליקנות את הלוח אם הזה אך אין לי כרטיס מסך שמתאים לכניסת PCI ואין לי עכשיו תקציב לקנית כרטיס מסך טוב אז זה אפשרי פשוט לקנות את הלוח אם ולהישתמש בכרטיס המובנה שלו? אפשר לקבל בבקשה מידע על הכרטיס? ליראות שהוא לפחות ממוצא ולא גרוע מידי תבינו אני לא צריך כרטיס טוב אפילו עם 64MB זיכרון יספיק לי.. אני רק אשאר איתו חודש~חודשיים ואז אקנה כרטיס מסך טוב

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by gal.w,

למישהו יש מושג מה המהירות המירבית של זכרונות שהלוח הזה תומך בה? בדקתי ועל מודולות הזכרון שלי כתוב PC-2100 עוד משהו שמטריד אותי הוא טמפ' הלוח והמעבד. PCprobe אומר שטמפ' הלוח היא 32 מעלות וטמפ' המעבד (1800+) היא 57 מעלות האם כדאי לי לשקול קירור נוסף? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מה תוכלו לספר לי עליו? ממה שעד עכשיו ראיתי אצלו זה שהוא נחמד מאוד

• 7 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by [NOS],

למה אסור חתימות קצת גדולות? אולי תשנו קצת את הרזולוציה החוקית בשביל שלפחות יהיה אפשר לשים USER BARS ? אחרת החתימה משעממת תודה

13. Started by CyberBot,

אני מעוניין לשדרג את הזוג החמוד שמלווה אותי זה מספר שנים בזוג חדש מפרט קיים : ASUS P7P55D Intel® Core i5 CPU 760 @ 3.4GHz‏ Antec H2O 920 RAM: G.Skill 2X4 GB F3 @ 1333 MSI Radeon R9 270X OC Corsair VX550W KingStone 120GB 2TB HITACHI Dell E2213H תקציב עד 2100 גג 2500 המעבד בOC כבר אז ניצלתי אותו יפה מאוד אבל אני מרגיש שכבר מיציתי בכמה אפשר למכור את הזוג הקיים אחרי הקניה? שימושים : גיימינג ARMA 3 + BF4 וכולי... ועריכה חובבנית של הגיימפליי רוצה מיצוי מלא של התקציב לטווח הארוך אז אם מדובר בI7 אל תתבישו אם אפשר לחסוך את ה400 למקלדת מכאנית אשמח אופצייה קניה באילת נתונה לשיקול

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by amir77a,

אני הולך לרכוש זיכרון של 1 ג'יגה DDR 3200 - 400MHz - כנראה שארכוש 2*512 מגה. אני לא מתכנן כנראה לבצע O/C. אבל ביצועים מהירים חשובים לי. הכל מיועד ללוח אם MSI Neo 2 - i865PE כמה שאלות: 1. מה ההבדל ביןDual Channel ל-Single Channel? האם לראשון יתרון ביצועים. 2. האם שווה להשקיע בזכרון שעובד ב-CAS2 במקום הרגילים שרובם עובדים ב-CAS2.5 ? הפרש המחירים כאן 130 ש"ח האם שווה? 3. האם לוח האם תומך בזכרונות מהירים יותר? 4. האם זיכרון של Geil כגון Golden Dragon נותן תמורה טובה לכסף? תודה.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  15. עוד הדלפה ברשת נראה שאינטל מקדימה את הדור השמיני Coffee Lake עם לוחות אם 1151v2 לוחות של Z370 לפי מה שנראה מעבד Coffee Lake יהיה עד 30% יותר מהיר Kaby Lake ??? המעבד יהיה עם שיש ליבות

16. הייתי היום בחנות לעשות הזמנה למחשב. באתי כבר די סגור על הרכיבים, הלוח שרציתי הוא MSI H61M-E23, בערך 300 ש"ח אדון מוכר התחיל להסביר לי שזו חברה עלובה, שהלוח יתקלקל ושיש רק שנה אחריות הוא הציע לוח של אסוס, גם H61 בסביבות 450 ש"ח בתואנה שרק ככה אפשר יהיה לנצל ולפתוח את קבצי המשחקים הדחוסים, שזה הלוח אם עושה [glow=red,2,300]את כל העבודה[/glow] (לא מעבד, לא כרטיס מסך, לא דיירקס) ואמר שזה לא השבב של H61 שמשנה אלה הלוח עצמו... לי זה נשמע כמו שטויות, אני די בקיא במה שהולך בחומרה וכזה דבר בחיים לא שמעתי. היש דברים בגו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SheZiF,

ובכן הכותרת אומרת הכל, האם יש לוח בסוקט 939 שתומך בAGP בתודה מראש,

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by nadavmor,

או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  19. מישהו יכול להסביר לי - איך מעבד 64 3200 סוקט 939 שרץ תכלס במהירות 2400 - יכול לקחת פנטיום בקלוק של 3 גיגה ?? ואיך לכל הרוחות מעבד amd 3200 64 מפרפר לו מאחורה במבחן מאמץ אפליקציה http://www6.tomshardware.com/cpu/20041221/cpu_charts-21.html#application אפילו מאחורי 3000 AMD64 בסוקט הישן . האם אפשר להגיד שהמעבד 3200 בסוקט החדש הוא הדבר הלא נכון לאפליקציות של חישובים כמו פוטושופ ?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by maccabeast,

אז ככה חיפשתי בחיפוש אך עדיין לא מצאתי תשובה ברורה... יש לי לוח אם אינטל גריבלדי ,D850GB ,ישל י 2 סטיקים של RDRAM 64MBכ"א של סמסונג מדגם PC800 400MHZ.נראה לי שזה זה בכל אופן. אני רוצה להגדיל את הזכרון שלי. עכשיו השאלה היא האם אני חייב זכרונות מאותו סוג ואותו התדר או שמספיק רק שיהיה PC800 ללא קשר לתדר והאם זה יעבוד טוב עם תדר אחר, כלומר 800MHZ עם 400MHZ ? ואם מישהו מעוניין למכור זכרונות הנ"ל אז... עוד משהו, אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי יש לי GEFORCE 2 64MB ,כל כרטיס מסך יתאים ללוח ? איזה יתמאימו ואיזה מומלץ. תודה.

• 7 תגובות
    • 455 צפיות
  21. האם ניתן להשיג פנטיום 4 אבל עם ליבה של נורטווד?אפשרי? ואם כן הביצועים של הליבה הצפציפית הזאת יותר טובים מהפרסקוט ופחות מתחמים? תודה לעוזרים! נ.ב אהההה....ומאיזה דגם יצא הפרסקוט מ2.8 או לפני?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  22. יש לי את המחשב שלי שקניתי אותו לפני 3 שנים ואני רוצה לחזק אותו אז קניתי לו כרטיס מסך טוב (HD4850) ועכשיו יש לי בעיה רק עם המעבד אז לאחותי יש מחשב והיא משתמשת בו לאופיס פעם בשבוע בערך אז חשבתי לקחתי אותו ופשוט להתקין עליו את הכרטיס מסך החדש ורציתי רק לשאול אם זה כדאי לי בכלל המחשב שלי: לוח אם : ASUS P5N32-SLI DELUXE מעבד: PENTIUM 4 3GHZ HT ספק כוח: HEC 550 ושל אחותי: Motherboard Name Hewlett-Packard HP Compaq dc7700 Convertible Minitower - זה הלוח אם זה המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (12 x 250) המחשב של אחותי זה מחשב קומפלט של HP הדבר שהכי מדאיג אותי זה שאני לא חושב שיש ללוח אם חיבור של PCI EXPRESS בשביל הכרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by ohad23,

ראיתי שיש לוחות אם שבאים עם שני כרטסי רשת מובנים! למה הדבר משמש? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by catsmonster,

אני רוצה לקנות I5 750, ואני מתלבט כל הזמן איזה לוח אם לקנות. אני הולך לשחק במשחקים כבדים והתקציב שלי הוא עד 750 ש"ח ללוח אם. יש לי כבר כרטיס מסך HD5850 וספק חזק 650W. זכרונות אני רוצה לקנות G-SKILL RIPJAWS 1600MHZ CL 7-7-7-24- 2N ב- 620 ש"ח וקירור NINJA 2 REV B ב- 180 ש"ח. את הכל אני רוצה לקנות מקי אס פי. יש לי התלבטות בין הלוחות אם שכתבתי בכותרת, מישהו יכול לתת לי רעיון מה כדאי לי לקחת? יתרונות, חסרונות ומה הכי מתאים למפרט שציינתי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אינטל פנטיום 4 1.8 ram 256 Geforce 4 mx 440 128MB 60 ג'יגה לוח של אינטל לא זוכר מה השם שלו בקיצור האם אני צריך לקנות מחשב חדש?? או שהמחשב ישן ועם כן מתי לקנות חדש?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.