מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הלוח שמופיע בחתימה שלי למטה שבק חיים סופית . אני מצליח למצוא לוחות מבוססי via בלבד (כמו kv7vt4a pro מבית asrock ) שלא מאפשרים ככול הידוע לי את ה-overclock שאני רגיל מהלוח הישן שלי (ה-barton 2500xp עבד אצלי בצורה יציבה לחלוטין במהירות של barton xp 3200) חשבתי להזמין מ-ebay לוח זהה לשלי בעלות של 40$ אולם היבנתי שעד שזה יגיע לארץ זה עלול לקחת חודשיים ולכן אני מעדיף להוסיף כסף ולקנות בארץ ,אבל אני פשוט לא מוצא מקורות. עצות לינקים לרכישה והערות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
במחשב של אח שלי יש מודם וראוטר, ואני משתמש באינטרנט הזה דרך כרטיס רשת אלחוטי במחשב הזה.. אני קונה מחשב חדש(מחר על הבוקר אני הולך לחנות לקנות את המחשב)ואני צריך לדעת אם כבר יש בלוח אם הנ"ל כרטיס רשת אלחוטי מובנה, או שאני אצטרך לקנות אחד בנפרד. תודה מראש, רן
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב לפני יומיים. המעבד שהזמנתי היה +AMD 4800. עכשיו התקשרו מהחנות ואמרו לי שאין להם את הדגם הספציפי הזה אבל הם ייתנו לי את הAMD5000+ באותו מחיר. השאלה שלי האם מדובר באמת במעבד יותר טוב? יכול להיות שהזכרון מטמון של ה-5000 יותר נמוך או שלא קראתי טוב. אם אפשר תשובה מהירה מחכים לאישור שלי בחנות.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הלוח אם הזה מספיק טוב? Product Name: ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 CHIPSET ULTRA ATA150 ATX FORM FACTOR 1xAGP(8X)/5xPCI/3xDDR W/SATA RAIDLAN(Gb)1394USB 2.0 & AUDIO והוא יותר טוב מהלוח המפורסם של אלברטון??
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה באייבורי למפרט שקיבלתי באתר עם מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box הם אמרו שאין דבר כזה מעבד Intel Core 2 Duo E7200TRAY ההבדל הוא שאחד בא ארוז והשני מגיע לא ארוז כי הם קונים כמות(RTAIL) האם זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף מבין השניים...?? הצרכים הם בסיסיים אינטרנט הורדות אימיול וסרטים המחיר בערך אותו הדבר. יעבוד עם AMD 3800 dual 65w
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זה מאוד מאוד דחוף לי אבא שלי רוצה שנלך עכשיו איזה לקחת את ה6400+ אני צריך להזמין ועכשיו אני בכל זאת הולך לקנות את הלוח אם!!! אם אפשר לא תגובות רק של השם אלה במה הוא טוב ואיך ובאנצ'ים תודה!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה ההבדל מין DDR ל- DDR2.? נא לפרט עד כמה שאפשר במונחים בסיסיים תודה מראש לכל האלופים
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי שתי אופציות לכרטיס מסך radeon 9600se fx5500 אה ויש גם את ה FX5700LE כולם בגירסה של ה 64bit מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
חברה יש לי לי בעיה עם הלוח-אם VRXP. כפי שהבנתי ישנה התנגשות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי GEFORCE 4 TI4200 וזה בגלל שהגרסה של הלוח אם היא לא 2.0(אני לא יודע איזה אבל לא זאתי) בחנות שקניתי ת'מחשב הסכימו להחליף לי תלוח אם לגירסה 2 אם אני יראה להם מקור מוסמך שבו רום כי אכן הגירסה השנייה מתקנת תבעיה ובכלל משהו על הגירסה שתיים של הלוח אם בבקשה עזרו לי זה נורא דחוף תודה מראש לכל המוצא מידע
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=A4354017 זכרון PATRIOT .. וגם מה דעתכם על המחיר? אותו זכרון בדיוק של CROSAIR עולה 15 דולר יותר.. האם שווה לקנות אותו? ראיתי שהוא קיבל EDITOR CHOICE ב TOMS HARDWARE
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ברשותי זכרון ADATA 512 MB DDR 400. קניתי היום עוד סטיק של זכרון זהה.לאחר איזה חצי שעה עם מאבקים בלוח המחשב זיהה סוף סוף את שניהם והעלה ת WINDOWS. אחרי 3 דקות עבודה הוא קרס לפתע וסרב לעלות לאחר כך.הוצאתי סטיק אחד בינתיים{את הישן}והכל עובד כרגיל. מה לעזאזעל הבעיה?
-
- 62 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חברים אני בלי מעבד ואני לא יכול לעבוד מהבית, (מכרתי את המעבד שלי) אני רוצה לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים לשימושי ALL AROUND ללוח של GIGABYTE X38. המערכת מים צריכה להגיע אלי מארה"ב שבוע הבא - אז אני רוצה גם מעבד ל OC אבל לא משהו אימתני שיגמור לי את המערכת אלא משהו בטווח ראוי שאפשר להגיע עם מערכת קירור מים טובה מאוד. אני כן הולך לעשות OC אבל לא במתחים וטמפ קיצוניות,אלא בגבול סימפטי. מצד אחד אתם אומרים ש Q6700 הוא טוב ל OC אני רוצה לדעת שסה"כ שורה תחתונה אני אקבל מקסימום ביצועים. לדוגמא אם אני אקנה את ה Q6700 אני יוכל לעבוד 24/7 ב 4GHZ בשקט עם המערכת קירור שלי (400*10) לעומת זאת הבנתי שה 9450 מוגבל עד 450~ ואז נניח אני אלך על FSB בערך של 430 *8 אני אקבל 3400 השאלה אם סה"כ…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות יש לי מערכת חזקה, אבל היא זקוקה למעבד חדש (ישן = E6300 1.86GHZ) קיצור, אני צריך מעבד, הקטע.. שאני לא יודע אם כדאי Q9450 או Q6600 Q6600 = לקנות וזהו Q9450 = לחכות שיצא בחנויות שמהן אני מוכן לקנות, וכולל זאת גם לקנות לוח אם חדש (כנראה P5K) ולא רק זה! אני נתקע פה עם הלוח אם שיש לי עכשיו P5B לא בזבוז לקנות במלא כסף בשביל שדרוג כזה לא משמעותי?! ולא! אני לא מוכן לעשות שום עדכון ביוס! לא לוקח סיכונים מיותרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי E6300 קונרו, לפחות כך אני מאמין. אני לא סומך על המוכר שמכר לי את המחשב, כבר תפסתי אותו בזכרונות משומשים ותקציב גורד שחקים. איך אני בודק אם יש לי את המעבד שבאמת רשום לי לפחות כך זה נראה במאפיינים על המחשב שלי ובאוורסט CPU-Z וכו'.. שמעתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרכיב כמוצר שונה.. איך אני בודק שיש ברשותי רכיב מקורי?
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הלוח GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE? הוא זול (735). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני אצל חבר שלי מנסה לעזור לו להתקין Win XP. ההתקנה כל הזמן התרסקתה אז דפדפתי בביוס וגיליתי שהוא מדווח על.... 89-90 מעלות!! המעבד לא היה אמור לעלות באש? יש לו מעבד AXP 2500+, עם גוף קירור של Spire, לוח אם Gigabyte GA-7N400L, מארז Aopen 2 מאווררים 80mm, המארז פתוח והחדר מקורר. החנות הרכיבה את המחשב כולל הגוף קירור, והם בדקו את המחשב ועבד טוב. לדעתי הלוח מזייף, זה יכול להיות? מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בזכרונות DDR 1600/2100. אם אני אשים עליו DDR חדש של 3200 לא יקרה כלום? (בשילוב עם אחד שהוא 2100) בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
סליחה על הכותרת העקומה. אני מחפש מישהו שיש לו לוח K8N Neo4 Platinum שיגיד לי כמה פינים יש לחיבור שלו למתח. (לספק) כמו כן אשמח לדעת איזה זיכרון יש לכם. נראה שיש ללוח הזה מספר בעיות תאימות ולא היתי רוצה להזמין מחו"ל משהו שלא יעבוד בסוף. חיפשתי כבר בכל מקום, ואני לא מוצא את התשובות והגיע הזמן להזמין אותו מארה"ב ע"מ שיגיע בזמן למשפחה שלי שם לפני שהם באים הנה. מעבר לזה, יש למישהו מושג מי היבואן של MSI לארץ ואיך יוצרים איתו קשר?
-
http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 אני יודע שזה פרסקוט,אבל זה לא מחשב טוב? המחיר ממש טוב. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב, זה סופי. הPDP שרציתי לקנות לא עובדים עם הלוח הזה. (ז"א כן, אבל רק הדגמים הזולים שלא עובדים בDUAL) (הנה לינק למפרט) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 אני מרים ידים. אני זקוק בבקשה לעזרה מאחד שמבין וימליץ על זיכרון. אני קונה מNEWEGG כך שאת החיפוש צריך לעשות שם עם הקריטריונים הבאים: Type [184pin DDR DIMM] Capacity [1 GB (2x 512 MB)] Speed [PC3200 (DDR400 200MHz)] Max price: [222] Keywords:[dual channel] ליתר ביטחון, אני אלך על אחת מהחברות שרשומות באתר של MSI. Buffalo Crucial Corsair Kingston Mushkin OCZ Technology Princeton Technology Super Talent הלכתי לאתרים של החברות האלה והשתמשתי ב Memory Configurator בכולם. כמעט באף אחד מהם אין …
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני מחר הולך לקנות 256 מגה זיכרון ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת SDRAM או DDR יש לי אופציה לשניהם על הלוח אני רוצה לדעת מחירים של יחידת 256 לכל אחד מהם, ומהירויות... וכמה שיותר מהר, ומה יותר שווה לדעתכם יש לי P4 1.7GHz תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא למשחקים תאכלס. וככה המפרט שלו : מעבד -E8400/E8500 שתי דיסקים קשיחים 320 ג'יגה לרייד 0 (כמובן שהלוח צריך לתמוך ברייד 0) 2 זכרונות של 2 ג'יגה פנימי 800MHZ וכרטיס מסך ATI 4870 . אני צריך לוח אם שקודם כל לא יהווה שום צוואר בקבוק לאחד מהדברים הנ"ל אני לא בקיא בנושא של לוחות אם בהבדלים מ P45 ל P43 וכו'... אני ישמח להסבר מה לקחת ולמה. אני לא הולך לעשות ממש OC אולי רק בסיסי לכרטיס מסך ולמעבד אבל לא ברמה של קירורים ושל שינוי מתחים בכלל. הלוח צריך לתמוך ברייד 0 והדגש הוא ביצועים שיהיו טובים למשחקים. זה ממש יעזור לי תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות למחשב: אחת הכוללת מעבד AMD SEMPRON 3200 AM2 והשנייה Pentium D 2.8Ghz, s775 . המחיר שווה לשתי ההצעות! ושאר הרכיבים זהים (זיכרון DDR2 1G וHD של WD 250G לוח האם הוא של ASUS) השאלה אם שני המעבדים הללו הם באותה רמת ביצועים? על פי מה שאומר המוכר הם שווים בביצועים והבחירה בידי.. במה לבחור???
-
- 18 תגובות
- 933 צפיות
-