עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avidan28,

שלום היום אחרי שיטוט בזאפ ראיתי פונקציה קטנה וחשובה בשני מעבדים שאני רוצה opteron 175 HT - 1000 MHz athlon 4400 HT - 2000 MHz אני יודע..שניהם ישנים אבל זמינים פה ושם...וכבר חיפשתי דיונים דומים.אבל הפיצר הזה משמעותי בכלל??? אחרי קריאת הדאטה שיט שלהם קלטתי פתאום שהאתלון יותר טוב למרות שכולם אומרים שהאופטרון הוא החזק יותר.אז על מי ללכת? בכל מיקרה זה מעניין לדעת אם זה חשוב.תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by audi4,

חברים הלכתי היום לקנות מחשב והמוכר שיגע אותי הסביר וניראה לי גם חירטתת אותי יותר מידי קטע של שיווק נכנס גם במחשבים אני רוצה להבין בגדול דבר אחד מהו מעבד בטכנולוגיית דואל קור מה ההבבדל בין קור טו דו לבין הקווד קור אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה זה בעצם כל המעבדים האלו

3. Started by compman112,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד 3 חודשים בערך אני מחשב חזק למשחקים אז אני רוצה להחליט על מעבד מה כדאי INTEL או AMD איזה דגם, מחירים, השוואות, המלצות תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  4. יש לי תקציב של 2700-+ המחשב מיועד בעיקר למשחקים... אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם וזכרונות קירור טוב(לא מים) אני מתלבט בין AMD ל INTEL תודה אני גם צריך שתמליצו לי על חנות באזור המרכז

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  5. 3000+ 939 gigabyte k8nf-9 - nforce4 4x gigabyte k8nf-9 ultra - nforce4 ultra pci-e: x600 pro 6600 gt אני לא רואה הבדל בין שני הלוחות חוץ מערכת השבבים, בכל לוחות ה NFORCE4 שנמכרים בארץ יש ULTRA בREVIEW של PCARENA לא ממש הקדישו זמן להסביר את ההבדל בין הערכות, אם יש הבדלי ביצועים.. מה ההבדל ביצועים בין הכרטים ואם הוא שווה את ההכפלת מחיר. חשבתי על 6200 (לא TC) אבל הוא חלש בטירוף, מזדחל מאחורי ה 9600PRO (משתווה ל NP). ה X600PRO נראה לי מינימלי, ובתקציב סבבה, למי שלא משחק במשחקים שווה להכפיל את התקציב ולקנות GT ?! בגלל שאני לא משחק משחקים אז אני לא צריך כרטיס חזק, אבל! מתי שאני כבר מריץ משחק (פעם בחצי שנה) אני רוצה שהוא יפעל סבבה לא יצלע בטירוף.. תודה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכם אני בונה מחשב שיעודו העיקרי להיות מעיין אולפן הקטלות בייתי (ערכיה ויצירה של סאונד וכד'..) כמו כן גם משחקים סרטים ושאר ירקות.. המערכת שאני הולך לבנות כנראה תיהיה מבטססת מעבד AMD2600+ ולוח אם, ספק Epox 8RDA3+ ספק ABIT NF7-S (הכול שאלה של תקציב..) המטרה היא לבנות מערכת לביצועים מרחיקי לכת בתקציב דיי נמוך כשהדגש הוא בעיקר על זכרונות טובים ותקווה לעשות אוברקלוק מכובד ויציב. המיבחר הוא דיי גדול וחלק מהזכרונות אף חורגים מהתקציב שבערך הצבתי לעצמי (750שקל). הייתי מודה לכם אם הייתם עוזרים לי לבחור את הזיכרון שיתן לי מענה טוב ומספיק מביין הבאים: GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory - 750 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_…

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by biton161,

אני צריך 8GB למחשב מבוסס i5 האם אפשר לשים שני סטיקים של 4GB כאלו: https://www.tms.co.il/product/10392 שאני מניח שהוא CL11, או שכדאי שניים כאלו: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1R_4 שהם CL9? אם אני רוצה את המהיר יותר אני יכול לשים בכלל שניים כאלו או שחייבים את הקיט 2*4GB: https://plonter.com/detail.tmpl?sku=KHX16C9B1RK2-8X שמשום מה עולה יותר...

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  8. Started by zaroor,

חברה מה עדיף בקנייה מבין 2 המעבדים זה לא לעבודה קשה, משחקים וכו' פשוט המחיר כמעט אותו הדבר חוץ מזה לא מובן לי בדיוק הקטע של הקונרו למשל זה E6300 שזה 1.8 GHZ אז בגלל שהוא ליבה כפולה הוא עובד כמו 3.6 או מה בדיוק הסיבה שאם כבר יצאו בדגם החדש במעבד אז הורידו את המהירות (הבנתי שבעתיד יצאו דגמים יותר מהירים) ומהי טכנולוגיית -VT למה זה תורם ,ראיתי גם שההיפרטריידינג בוטל

9. Started by Sarm1x,

ערב טוב לכולם! אני מחפש הרבה זמן קירור למעבד I7 תושבת 1150 ולא מוצא משהו טוב וכמובן משתלם. אני אשמח להמלצות ורצוי שיהיה בסכום 200 - 350 ש"ח תודה ענקית לעוזרים!

10. Started by XDude,

שלום , אני רוצה לבחור בין אינטל לAMD וזה ממש קשה להחליט שניהם נכנסים לתקציב! מישהו יכול לתת לי דעה מוצקה לגבי שני השילושים, מה יתן ביצועים מהירים חלקים בכלל ופרט במשחקים? וגם מה יותר טוב לOC? (אני יודע שאם ה2100 אני יעבור את אינטל אבל עם אינטל אני יעבור את 3000 P4!) CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1193.53 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1 Sound,USB 2.0) [ ¤ 653.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 Cases : Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower(P/S not included) [ ¤ 487.08 ] 1 Subtotal : ¤ 2839 CPU : AMD Athlon XP 21…

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  11. לקראת קניה אני מתלבט בין מערכת מבוססת I7-930 או I7-860 או סביב AMD 6X1090T ואני מעוניין לבחון את מחיר הפלטפורמה כולה: * מעבד * זיכרונות (6G ל-1136, 8G לשאר) * לוח אם * קירור חזק וחרישי עניין התקציב לא זניח אבל מעט פחות חשוב - היעד הוא בסביבות ה-3000 ש"ח ללא מע"מ. יש כבר לוחות שתומכים באופן מלא ורשמי במשושה הליבות של AMD? תודה! עריכה: עדכון בעמוד הבא עם מפרטים אפשריים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458684.msg3916185#msg3916185

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by izikd,

AMD: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX GIGABYTE GA-K8NSC 939 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881&ModelName=GA-K8NSC-939 Kingston DDR 512MB 400Mhz CL3 (יש לי עוד 512 מגה כאלה בבית(בשביל ליצור דואל)). *יש לי כרטיס AGP בגלל זה אני לא שם AM2. INTEL: Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm 512MB Twinmos ddr2 667*2 *היתרון באינטל זה שיש לו DDR2 אבל המעבד של AMD יותר טוב... *המחשב ישמש לי ל-3 שנים הבאות אז אני לא מחפש שיפורים כל מיני במהלך השנים. *אני יחכה עוד קצת לעוד ירידת מחירים. אז השאלה המרכזית היא איזה…

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  13. בחנות ברעננה ממש ליד ביתי ברחוב אוסטרובסקי אמרו לי שהם לא עוסקים עם AMD כי השירות שלהם גרוע. נאמר שלוקח הרבה זמן להחליף מוצר וכד'. נשמע גם שהשירות של אינטל מצויין. האם עליי לשקול מחדש רכישת מעבד AMD? תודה

• 60 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

זה הלוח אם: לוח אם Asus P4P800 למעבדי Intel שבב Intel 865PE יצרן- Asus דגם- P4P800 Intel Usb- 8 , Pci- 5 , Agp- 1 , 4 DDR , כ.קול- 6 Channel Audio כ.רשת - 3COM 10/100 O/B Fsb- 400/533/800 זה המעבד: INTEL PENTIUM 4 Prescot 2.4Ghz 533FSB 1M מה אתם אומרים כדי לקנות בשביל עבודה וקצת משחקים?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by sam1441,

שלום, קיבלתי הצעת מפרט עם המעבד הבא: cpu intel core 2 Duo 775 4400 1.6G 1066MHZ האם הוא טוב למחשב חזק רגיל לשימוש ביתי, סרטים, אופיס, גלישה, וכו'? או שעדיף מעבד אחר, יותר טוב? אשמח מאוד להצעות! (אם אפשר לפרט את כל הדגם עם מס' ה-HZ, איזה סוקט וכו'.אני לא כ"כ מבין בזה. תודה.

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום הדלקתי ת'מחשב והוא רושם לי לפני שהמחשב עולה בטרייה low זה סימן שהבטרייה ניגמרה?! אם כן מאיפה קונים בטרייה?!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by zohar678,

באיזה מקרים כדאי להוציא ולהכניס את הבטריה בלוח האם? והאם צריך לאחר מיכן להגדיר הגדרות בביוס?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by eli.g,

אז ככה אינטל הודיעה שהיא מפסיקה לייצר את הצ'יפסטים שתומכים בrdram, אבל מה שלא הבנתי זה שנגיד עם יש לי 128 זיכרון RDRAM ואני רוצה להוסיף עוד אז אני לא יוכל עם אני לא יעשה את זה עכשיו???? (זה גם נוגע לכל שער האנשים שיש להם RDRAM) הנה קישור להודעה: http://www.xbitlabs.com/news/chipsets/display/20030518083911.html

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  20. ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252 (מעבד לשרתים ותחנות עבודה) ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252, הוא שונה מהאופטרונים הקודמים קודם כל במהירות השעון 2.60GHz אבל בנוסף גם תדר העבודה של אפיק התקשורת HT (הייפר טרנספורט) גדל מ 800 מגה הרץ ל 1000 מגה הרץ ונוספה תמיכה ב SSE3. כמובן שהמעבד החדש מיוצר בתהליכי ייצור של 90 ננו מטר. פליטת החום המקסימלית של מעבד זה היא 67W ובמצב "קריר ושקט" 21W. האופטרון הוא מעבד בשקע 940. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050211015829.html הערות: SSE3 הם הוראות מעבד מיוחדות שאינטל הוסיפה בזמנו לקו מוצרי הפנטיום 4 (החל מהפרסקוט). עידון תהליכי הייצור מאפשר לייצר יותר מעבדים עם אותה כמות של חומר גלם (פרוסת סיליקון) ובאופן תיאורטי גם אמור …

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by Dano,

שלום..נכנסתי לתוכנת AIDA שבודקת את המערכת שלי אז ראיתי בביוס שהוא ישן אז רשום לי הביוס כבר בן יותר משנתיים ומומלץ לעדכן אותו אז מה אני צריך לעשות כדי לעדכן?! צריך להוריד נכון? אז נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את הדבר המתאים וזה פותח לי את הדוס ואז מופיעה שגיאה שוינדוס לא תומך משהו... אז מה עושים? דרך אגב זה גם system וגם Video צריך לעדכן

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

האם מישהו ניסה?(חוץ מהיחיד שדיווח עליו לראשונה) יש הצלחות איתו?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  23. Started by Boomer,

היום עדכנתי ל-F7 ומאז יש משהו שמעצבן אותי... אחרי שהוא מראה את המסך של הכרטיס רשת ועובר לטעינת ה-Windows יש ביפ חזק ומעצבן כזה מהמחשב... כמו במחשבים פעם שהיה ביפ כשהם היו עולים. (זה בדיוק כשנגמר המסך של הכרטיס רשת, המסך של טעינת ה-Win עדיין לא מופיע כשיש את הביפ) ועוד משהו בלי קשר: ל-SMART כדאי לי לעשות Enable? יש לי Maxtor 40gb ATA100. ל-AGP Fast Write כדאי? ל-AGP Read Synchronization כדאי? כל אלו נמאים ב-Disable ב- Default...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1.קניתי באייבורי corsair xms2 cl4-4-4-12 על כרטיס זכרון עצמו רשום נתון זה אך ב BIOS כתוב לי cl5-5-5-18 ניסיתי גם לראות ב EVEREST אך אין שם נתונים כאלו 2.המעבד הוא q6600 המפרט שלו כולל 8mb L2 cache אך EVEREST מראה 4mb L2 cache כאן אני לא יודע אם זה נחשב ל 4x2 או שגם כאן יש בעיה בחומרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי חברה אני רוצה להתקין ווינדוס על המחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד העברתי את הווינדוס ל USB..מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר אותו למחשב? לאן אני אמור להכנס בביוס בשביל לכוון אותו שיקרא מה USB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.