מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
עוד מעט אני קונה מחשב ואני מתלבט בקשר למעבד והזכרונות. מה מ-2 השילובים הבאים יפיק יותר ביצועים: axp 2000 +512 ddr (3000) -corsair axp+2400+256mb (3000) -corsair אני מתלבט אם להשקיע במעבד יותר או בזכרון יותר0 המחשב יהיה מיועד למשחקים בעיקר ! אני אישית נוטה יותר לכיוון של ה- axp200 וה-512 זכרון בעקבות דרישת הזכרון הגדולה של משחקים ! אבל בכל זאת נשמע מה אתם אומרים...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CORSAIR TWINX 512MB DDR 500MHZ 4000 CL 3-4-4-8 CORSAIR TWINX 512MB DDR 400MHZ 3200LL CL 2-3-2-6 CORSAIR TWINX 512MB DDR 400MHZ 3200C2 CL 2-3-3-6 מערכת p4 2.4c @ 3.1 מתכוון לעשות אוברקלוק יותר רציני Asus p4p800
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, האשכול שלי ננעל בהתקפת נעילות האחרונה של אט'לון בכל מקרה הנה הלינק למי שרוצה לראות מה כבר דובר בעניין ולמי שאין כח אז בקצרה. יש לי כיום לוח אסוס עם ציפסט i440BX עם מעבד P2 350. אני שואל לשדרג את המעבד שלפי הבנתי הוא נמצא ב SLOT1. שאלתי היא איזה מעבדים מהירים יש על הסלוט הזה (חלק מה P3? סלרונים?) או/ו האם יש מתאם שאני אוכל לשים מעבד יותר חדש. אנא אל תמליצו לי לקנות מחשב חדש, זה יקרה מתישהו, לא עכשיו. עכשיו אני רוצה לשים כמה מאות שקלים על מעבד יותר מהיר.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במדריך למריחת מישחה תרמית כתוב להכין משטח טוב לעבודה כמו שקית אנטיסטטית. יש לי כמה שקיות קטנות כאלה, זה משנה אם אני אשים את המעבד על השקית מבחוץ או שעדיף לפתוח את השקית ולהניח אותו על החלק הפנימי? ותוכלו להגיד לי אילו משטחים (מאיזה חומרים) עלולים לקצר את המעבד/לוח וכו'..? תודה.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
דרך לברר איזה סוג של זיכרון יש לי, נאמר לי שאפשר להבין על פי הפינים, אבל אפשר בבקשה הסבר על סוגי הפינים? והסדר שלהם? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה שבכותרת. בתודה מראש, יאיר
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני יודע בינתיים רק שאסוס מתכננת לעשות כרטיס פיזיקה חוץ מזה מה עוד יש? האם רק חריץ אחד של pci-e 1x יפריע לי ואני יצטרך עוד?
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הרבה אומרים שה 775 מת כבר ולא שווה לקנות מחשב חדש שכזה. כמובן שהחלופה של אינטל היא רק לשוק הגבוהה, עם ה I7 (שנראה לי בזבזני למי שלא עושה חישובים כבדים / מולטימדיה). AMD בדיוק יצאו עם ה AM3 שלהם שהו הפלטפורמה העתידי שלהם (שאני מבין שגם תעבוד להרבה זמן, וגם תומכת בכל פלחי השוק). גם ראיתי אומרים שה I7 נורא יקר היום ולא משתלם, אבל בהנחה שאנשים מתכוונים גם ככה בעתיד לקנות I7, שהוא מיועד לפלח שוק הגבוהה, אז בכמה ירד כבר מחיר לוחות אם ? מ 1300 ל 800 שקל עוד איזה שנה/שנה וחצי ? המעבד ירד מ 1500 ל 1200 ? אולי 1000 ? אז גם ככה אם קונים מחשב ביצועיום היום ב 450 ללוח ועוד איזה 850 למעבד, כשישדרגו אותו בעוד כמה שנים יצטרכו להחליף הכל ואז ההפרש שחסכת עכשיו באי-קניית I7 (בהנחה שתקנה אז …
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שאלת השאלות ..... כמובן מבלי לאבד ביצועים .... https://www.youtube.com/watch?v=gjdRQ2iEccI
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב. אני רוצה לעשות יציאה קידמית לUSB, לוח האם הוא GA-7ZM של Gigabyte. אני מבין את פירוט הפינים הנמצאים על הלוח היכולים לשמש לחיבור של פורטים נוספים לusb. איזה מחבר משמש לחיבור הכבל ללוח האם? באיזה כבל מומלץ להשתמש למטרה? תודה רבה, בוקר טוב וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
חיישן החום של של המעבד אלא "SYS", איפה הוא נמצא על לוח האם? האם זה תלוי בלוח או ידוע כי ליד חלק כזה וכזה? לי יש 7VTX-H של gigabyte ולא מצאתי בחוברת איפה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקנתי את הזכרונות הנ"ל : Corsair DDR Twinx 1024-3200 C2 2x512 mb 400MHZ בלוח זה: ASUS P4P800 DeLuxe HT 2.8 MHz לפי איזה תוכנה ומה התוצאה צריכה להיות כדי שאני אדע שה-DUAL CHANNEL עובד? כשאני אני מריץ cpu-z-121 הוא מראה שהזכרונות DUAL אבל ב-PERFORMANCE הוא מראה DISABLED משום מה הסנדרה לא מזהה את ה-CPU והזכרונות שלי האם אני צריך להגדיר בביוס משהו שונה מברירת מחדל?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, כשרכשתי את המחשב שלי לפני כשנה וחצי, קניתי את לוח האם הבא: DFI LANPARTY X38 T2RB לאחר שהתקלקל במסגרת האחריות שלחתי אותו לתיקון ולפי הבנתי לא היה להם לכן נתנו לי לוח עדיף DFI LANPATY X48 T2RS . עכשיו אני לא מצליח לאמת איזה לוח יש לי מן השניים.... לפני שהמחשב עושה פוסט יש לי ברקע תמונה של DFI- X48 אך על לוח האם עצמו רשום X38. ב-EVEREST רשום לי שהלוח אם לא מזוהה. ב-OCCT רשום לי DFI X48 . אני מבולבל כבר מכל זה... מה לעשות ? איך אני מאמת בדיוק את זהותו של לוח האם , כולל דגמו המדויק ? תודה רבה. משהו מוזר - בדקתי גם ב CPU-Z : http://img805.imageshack.us/img805/9633/87202749.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! איך אני מאמת שה- NF7-SL החדש שלי הוא באמת REV 2.0 כמו שהזמנתי???? תודה וחג שמח!
-
יש לי מדפסת EPSON600 שאני ממש לא רוצה להחליף כי אני מדפיס המון והיא חסכונית והדיו שלה עולה גרושים והיא גם מדפיסה תמונות ממש אחלה. רק מה היא LPT ועכשיו כששדרגתי את המחשב שמתי לב שאין ללוח שלי שהוא DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D יציאת LPT. אז מה עדיף כרטיס PCI ל LPT או מתאם USB ל LPT? מקודם בלוחות אם שהיה להם LPT אז כשהייתי מדפיס זה היה ממש מאיט את המחשב עד שההדפסה לא הסתימה, אם אני מביא את המתאם USB זה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם ZOTAC NM10-ITX WIFI בסקי פי סי הנה הקישור: http://skypc.co.il/sg_product~10007~10~0.htm לאחר התקנה במארז של גיגה בייט http://skypc.co.il/pl_product~407300~6~0.htm הלוח אם מתחיל לעבוד והדיסק הקשיח נשמע מתפקד וגם הכונן האופטי אך אין יציאת ווידאו - לא רואים דבר על המסך (בשתי היציאות) - אפילו לא ביוס. פשוט אין אות במסך (ניסיתי כמה מסכים). החלפתי את הלוח בסקיי פיסי ללוח אם אחר וגם הוא אותו דבר. הם אומרים לי להביא אותו שוב לבדיקה אולי - אני מפספס משהו - מישהו נתקל במקרה כזה? פעם ראשונה שאני קונה מוצר של ZOTAC מאוכזב מהם קשות. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אף אחד לא מוכר AMD בארץ !! מה קורה עם זה אמרו לי עוד חודש !! מישהו מכיר מקום שמוכרים ?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איזה טמטום. פיצ'ר בסיסי שהיה קיים בכל לוח ב20 השנה האחרונות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב שאוכל להגיע לOC גבוה ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399165.0 החברים שלך לכוכבים כותבים שטויות בדברים שלא יודעים ואתה במקום להעיר להם לא לכתוב על דברים שלא מבינים ,עוד בשיא של חוצפה מעיר לי שאני לא מקבל את השטויות של החברים שלך אין גבול לחוצפה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שעות לפני מסיבת העיתונאים הרשמית של החברה בתערוכת Computex 2017 - שקופיות מודלפות מצביעות על כך שהיא מתכננת לנקוט בצעדים קיצוניים בשביל לשמור לעצמה את ההובלה הטכנולוגית לכתבה
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37444 K10 ;D
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מה הם דפוקים אסוס? חצי עולם קונה את הלוח הזה והם עוד לא סיפקו דרייבר לויסטה!! יש רק דריבר אודיו בגרסת beta לויסטה, חוץ מזה כלום. מישהו רוצה לתקן אותי?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-