עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קודם כל זה לאחי הקטן שכמעט כל משחק אצלו עובד לאט(גנרלס, ועוד) עכשיו יש לו p4 1400mhz 128 RDRAM geforce 2 64mg ולוח אינטל מאוד ישן (עם 2 usb ) הוא מעוניין להחליף רק מעבד ולהוסיף זכרון ולהחליף לוח...(שיהיה מעבד אינטל כמובן) זאו מחכה להצעות ...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני בונה מחשב HTPC עם מעבד AMD Athlon 3500+ AM2. אני רוצה לקחת לוח אם שכולל כרטיס מסך Nvidia 6150 שמותאם לתכני היידפנישן -HD. למעשה קיימים 3 לוחות אם שמתאימים לAM2 בעלי הכרטיס 6150- אסוס, MSI וDFI. הלוח אם של MSI בנתיים לא מובא לארץ.. אז הבחירה היא בין הAsus לבין הDFI. הבחירה הטבעית שלי היא דווקא ASUS כי הלוח אם הקודם בסדרה שלא תומך בAM2 נחשב להצלחה בקרב מחשבי הHTPC.. שני הדגמים הם: Asus M2NPV-VM http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 DFI INFINITY C51PV-M2 http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4718&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=UK עכשיו כאן מתחילה הבעיה.. הפעם ASUS החליטה להוסיף…

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by Oprapc,

מהם החברות והדגמים של הלוחות אם הכי טובים בעולם? למשל ותגידו לי אם אני לא טועה שASUS, GIGABYTE ולאחרונה הבנתי שגם A-BIT הם בין החברות הטובות ביותר.

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  4. Started by IpDo,

אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור מה עדיף. אני רוצה מעבד ולוח אם ב 600-700 כל אחד. ההעדפה שלי היא AMD (רק בגלל שכל המחשבים שיש בבית שלי הם AMD) אבל אני מניח שזה לפי השימוש בתכלס. המחשב מיועד בעיקר לעבודה שותפת תחת עומס ז"א גלישה, הורדות, ניגון מוזיקה / סרטים, וממש בקטנה משחקים. בעיקר שיעמוד בעומס של המון דברים שעובדים במקביל ז"א הרבה מאוד טאבים ב FireFox, eMule, uTorrent, ובקיצור הרבה חלונות ביחד, זה השימוש העיקרי של המחשב. בנוסף המחשב צפוי ל Uptime מקסימלי (ז"א כמעט ולא יהיה סגור) אז אם אחד פרוססורים ידוע בחימום יתר זה לא יעבוד ביננו אני חשבתי על Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore בתור מעבד של AMD עם Cache של 1024X2 אני גם צריך לוח אם תואם את המעבד ככה שאם אפש…

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by Kiwovo,

שלום, אני רוצה אולי לשדרג לQUAD , הלוח שלי מגביל אותי והכי טוב שאני יכול לשדרג אליו זה QUAD. השאלה היא אם זה משתלם.. או שפשוט עדיף לקנות לוח חדש וI5? מבחינת ביצועים QUAD יכול לתת לי ביצועים דומים לI5? הסיבה לשדרוג היא שאני חושב שאני מתחיל לראות סימנים של צוואר בקבוק (בין המעבד לכ.מ 5770). תודה

6. Started by alexta-z,

ראיתי ב pch מעבדי amd 1700 0.13 , 1800 0.13 , 2000 0.13 , ה1700 זה כבר נפוץ אבל ה 2000 וה1800 , פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה !!! , האם הם גם טובים לאוברקלוק (נראה לי שכן כי הם 0.13 ) האם מישהו כבר קנה אותם , כי אני חושב שאני אקנה לי בחופש איזה amd xp 2000 0.13 micron נחמד ונעשה לו אוברקלוק טוב .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by BedBoy,

לוחות האם של Epox למעבדי AMD : 8HDA5J S-754 sata, gbl ו 8KDA3J S-754 sata, gbl מה ההבדלים בינהם? איזה יותר טוב? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 620 צפיות
  8. גם בוט מהיר יותר וגם תיקוני באגים למיניהם http://forum.gigabyte.de/forumdownload/betabios/betabios2.htm

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מספר התלבטויות ואני צריך שיעשו לי קצת סדר לפני הקניה. מצד אחד מעבד I5 יספיק לי ללא ספק לשימושים שלי. מצד שני אני מאוד רוצה לוח שיתמוך בריבוי כרטיסים ברוחב פס מלא בשביל הכרטיסים החדשים והעתידיים שיצאו ופשוט אין לוחות P55 כאלה, גם אם אני מתפשר על לוח שנותן רוחב פס של X8X8 אני מגיע למחיר גבוה שמתקרב ללוחות X58 שניתן למצוא במעט מעל 1000 שקלים היום שנותן רוחב פס מלא ותואם NV\ATI... לדוגמה: http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1092 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4008&CatCode=543 ועוד. בנוסף הבנתי שדווקא בתושבת 1366 יתאפשרו שידרוגים עתידיים בניגוד ל1156... אבל אין ספק שזה הופך את העסק ליקר יותר. צריך חוות דעת, תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני שוקל לקנות נייד עם מעבד AMD Turion 64 לצורכי גרפיקה והיתי מעונין לדעת האם מישהו פה עובד עם נייד כזה בכלל ואם כן מה דעתו עליו ובכללי מה הדעה על מעבדים אלו

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by FriXus,

1.בלוח הזה רשום שיש שני ATA100, וגם: Extra IDE Port by HPT372 with Ultra DMA-133 & IDE RAID x 2 (Up to 4 Devices) מה זה אומר שיש לו גם ATA133? צריך לחבר משהו שיעבוד עם ATA133? 2.זה לוח טוב לאובקלוקינג, נגיד עם אני שם בו P4 2G, ו256 PC2100? אני יכול לשים זיכרון יותר טוב כמו PC3700 או משהו כזה והOC יהיה עדיין טוב? 3.אפשר לשים בכלל זכרונות יותר גדולים מ-2100 כי במפרט שלו רשום: 3x DDR-DIMM Slots for PC2100 ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום יש לי זכרונות של GEIL Value איך אני יכול לדעת איזה צ'יפים יש בהם?! :\ ניסיתי באברסט אבל לא רשום שם

• 12 תגובות
    • 728 צפיות
  13. הגיע הזמן לעשות שידרוג.... אני מעוניין בAMD מעבד לוח אם זכרונות אהה וגם הארדיסק המחשב הוא למשחקים והכרטיס מסך הנוכחי הוא 1950 פרו יש לי עוד שאלה האם כדאי לקחת לוח אם עם SLI?

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  14. שלום, שאלה שנתקעה לי בראש די הרבה זמן, אז הגיע הזמן לשאול, קצת טכני ותיאורתי אבל אני אנסה להסביר בצורה פשוטה. האם זיכרון שפועל במהירות 800 יתן ביצועים טובים יותר מזיכרון במהירות 667 על לוח אם שה FSB שלו הוא 667 (נצא מתוך נקודת הנחה שהוא יעבוד בצורה תקינה, זרקתי סתם מספרים, זה לא משנה) מבחינה תאורתית, לא, כי הזיכרון "יחכה" בגלל הקצב של הFSB, אבל חשבתי על משהו אחר, זיכרון במהירות 667 לדוגמה לא באמת מעביר מידע בקצב של 667 מגהרץ בגלל שחלק מהפעימות שעון "מתבזבזות" על זמני תגובה, אז בעצם מפסידים קצב העברת נתונים, לעומת זאת בזיכרון של 800 מגהרץ, אחרי ה"בזבוז" של הזמני תגובה יצא שמנצלים את כל ה667 מגהרץ של הFSB התאוריה שלי נכונה או שטעיתי במשהו? תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, המחשב שלי איטי מאוד בחודשים האחרונים ואני לא הבנתי למה יצא לי לברר וכנראה שמצאתי את שורש הבעייה - הזיכרון במחשב יש לי מערכת ווינדוס 7 עם מעבד אינטל Core i5 ויש לי זיכרון של 4GB אבל כשבדקתי עכשיו בMy Computer זה ציין את הדבר הבא: Installed memory (RAM): 4.00GB (2.00GB usable) בדקתי בPerfomance ובאמת יש לי הגבלה של 2GB זיכרון, למה? בציון של ווינדוס 7 המערכת שלי מקבלת 7+ אבל הזיכרון קיבל 5.5 ומשהו פה לא מסתדר לי האם הזיכרון שלי פגום??? אני אשמח מאוד לתגובות שיעזרו!

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by Antigo,

שמעתי די הרבה תגובות טובות על Asus P5B DELUXE ושקלתי לקנות אותה, עכשיו ראיתי שקיים גם Asus P5B שהרבה יותר זול - מצד אחד אני מבין שיש סיבה לשוני במחיר מצד שני אני לא ממש רואה הבדל ביניהם... האם DELUXE באמת הרבה יותר טוב?... בקיצר מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  17. יש לי 512MB במחשב וכל הזמן מופיעים לי הודעות של זיכרון נמוך ...והוא בקושי זז. בקיצור יש באתר ZAP זיכרון 1GB מהירות 400 סמסונג ב 170 ש"ח ואני אוכל כבר חודש את הראש מה לעשות מצד אחד אני צריך מחשב נטו אינטרנט ואופיס ומוזיקה ובשביל זה מספיק סטיק של 1GB DDR1400MHZ אבל מצד שני זה זיכרון ענתיקה ומחיר מופקע ! ב 330 ש"ח אני יכול לשדרג את המערכת שלי מצד ימין במקום לוח 661FX ל G31 ובמקום זיכרון 512DDR1 ל 2048 במהירות 800 . אני אקבל לוח יותר טוב וזיכרון יותר טוב ומהיר אבל באינטרנט אני בקושי ארגיש הבדל אני בסרטים זה הפרש של 160 ש"ח כולה אבל אני לא יודע מה לעשות כבר חודש אני שובר את הראש :bash: חשבתי לחכות אבל נראה לי שתהיה עליה של מחירים סטיק של 2GB במהירות 800 עולה …

18. מעוניין לקנות קיט של 2GB - DDRII למחשב חדש צריך את הכי טוב שאפר בטווח ה-1000 ש"ח. המערכת מבוססת על ASUS P5B DELUXE + CORE2DUO e6700

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  19. טוב שניהם 3GHZ אבל הE6850 בטכנולוגיה יותר ישנה של 65 ננומטר ומכיל רק 4 מגה לעומתו E8400 בטכנולוגית 45 ננומטר ומכיל 6 מגה! אז איך זה הגיוני?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 00:13:19 בינתיים בזמן שחיכיתי שמישהו בר דעת יענה, הלכתי להתייעץ עם טום מ tomshardware.comעשיתי כמה בנץ'-מארקינג לשני המעבדים האלה והתחרות מאוד מאוד מאוד צמודה, הם כמעט שווים בכל פרמטר.... לפעמים אחד מהיר יותר לפעמים השני. אז עם הבדל של כמעט 400 שקל בינהם, האם אני בכלל צריך לשקול מה אני קונה? האם יש משהו שאני מפספס? תודה!

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  20. לא ידעתי כל כך באיזה פורום לשים את זה, אז אם אחד מהמנהלים חושב שזה מתאים לפורום מסויים, שיעביר את זה לשם בבקשה.. אני רוצה לשדרג ת'מחשב בקרוב ושהוא יהיה מהיר, ויהיה לו אפשרות לאוברקלוק טוב, לא רצחני מידי, ולא חלש מידי מעבד אני כנראה הולך על ה2.0 או 2.26 (מה עדיף?, ל2.0 אין באס של 533?) לוח אני קצת מבולבל, אני רוצה אחד של אסוס, אבל אמרו לי שעדיף אפוקס או אביט, מה כדאי? (התקציב שלי לא בשמיים, קחו את זה בחשבון..) זיכרון: בגדול רציתי ללכת על הrdram 800 שהוא נראה לי הכי מהיר, אבל אמרו לי שאם אני רוצה אוברקלוק עדיף לי ddr 333, האם זה נכון? מה אתם אומרים? מצד אחד אני רוצה ת'מהירות של ה800 ומצד שני את האוברקלוק של ה333 ? אני לא יודע מה להחליט, אולי אני ילך על מה שיותר זול מבין השנ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הלוח DFI Infinity 975X for LGA775 למטרות אוברקלוק (לא רצחני-סביר) איך הוא? הוא יותר זול מהASUS P5B DELUX וניראה לי יותר מישתלם....הא עולה 1000 ש"ח בנועה...כדאי בשילוב של מעבד E6300? (שכבר יש לי) יש לי שאלה עליו...עד כמה מהירות זיכרונות הוא יכול לקבל...כלומר הצ'יפ שלו זה 975X ככה שאני חושב שהוא מקבל לפחות עד 800MHZ נכון?! בקיצור אשמח לחוות דעת עליו.

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  22. יש לי ALTHON XP 1800 GA-7VAX ופלאפון של מוטורולה

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by dankken,

שלום לכם. מה דעתכם על הלוח הנ"ל ? http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 אני רוצה לבנות מחשב סביבו לשימוש ביתי וקצת למשחקים רגילים, לא יותר, ללא OC. אנא אימרו מה עלי לרכוש ואיזה דגם כדי להרים את המחשב. ספק, מעבד וכו תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by bono_71,

בוקר טוב לכולם. ברשותי מחשב p-4 1.7 שהקבלים התנפחו והתפוצצו אני מעונין להחליף את הלוח לחדש איך אני יכול לדעת איזה לוח לקנות הייכן אני יכול לראות איזה תושבת יש למעבד בלוח הזה. ודבר אחרון מה המחירים בערך של לוח כזה כרגע הלוח שלי עם כרטיס מסך משולב ואני רוצה שהלוח החדש יהיה עם כרטיס בנפרד. תודה לעונים. יום טוב.

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by MatrixDevil,

יש לי מחשב Amd 2.8 2.2 ghz a7n8x delux שלא תומך ב PCI-E יש לי 5200FX עכשיו אני חושב להחיף כרטיס מסך אך הם עולים יותר ל AGP לכן חשבתי על PCI יש איזה לוחות אם טובים ל PCI E שעולים לא הרבה .(600) תודה

• 11 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.