מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מה שכתוב בכותרת. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 767 צפיות
-
-
על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה לי אם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לוח האם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ולפי האתר של ג'יגה בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3276#ov תומך בACC שנחוץ לצורך פתיחת הליבה הרביעית. מישה נתקל במדריך איך לעשות את זה בדיוק? האם מישהו בפורום ניסה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אז ככה לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-P35C-DS3R Specifications CPU Supports Intel® Core2 Extreme Quad-Core/Core2 Duo /Intel® Pentium® Extreme/Intel® Pentium® D processors Supports1333/1066/800 MHz FSB Chipset Northbridge: Intel® P35 Express Chipset Southbridge: Intel® ICH9R Gigabit Lan Controller 8 Channels ALC889A Audio controller Memory DDR3 2x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 1333*/1066/800 MHz memory modules DDR2 4x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066*/800/667 MHz memory modules יש לי שתי סלוטים שלocz ג'יגה כל אחד…
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, בשיחה שהיתה לי עם מוכר של חנות מחשבים נאמר לי שהקירור שאינטל מספקת למעבדים שלה הוא עלוב וקיים רק כדי לצאת ידי חובה. עד כמה נכון הדבר? דבר שני, נאמר לי שאחוז החזרי הלוחות של אינטל נמצא בשיעור אדיר לעומת אחוז החזרי הלוחות של גיגבייט לדוגמה. ההסבר שניתן היה שאינטל מייצרת לוחות ברמה נמוכה מבחינת הלחמות, רכיבים וכו'... עד כמה דבר זה נכון גם הוא? לא הגיוני שפאקינג *אינטל* לא יודעים להכין לוחות ומאווררים!! בבקשה אל תתיחסו לחוסר הפיצ'רים ונעילות הקלוקים של אינטל, רק לגבי האיכות/היציבות/אורכות חיים/ אמינות וכו'..
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש. במפרט אני ירכיב את אחד משני לוחות האם הבאים: ABIT IP35-E או GB P35-DS3L ראיתי שיש הבדל די ניכר במחירים ביניהם, ורציתי לדעת האם יש איזשהו הבדל נחוץ שבגללו אני חייב לקנות את הGB.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע רץ על לוח Abit NF7 2.0 עם Sempron 2800+ ושני סטיקים של 256MB. אם אני אוסיף עוד סטיק של 256mb זה יעזור? כמובן שאז לא יהיה Duel Channel. תודה.
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אוקי אני קונה מחשב חדש,אני רוצה לקנות לוח אם של חברת Gigabyte,הינה שתיים שאני מתלבט: GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4 אני חושב ללכת על אחד משני אלה,אני יודע שיש הבדל של 200 שקל אבל אני לא יודע איפה ההבדלים בלוחות,אז אם מישהו יוכל לעזור לי זה יהיה טוב. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כמה שאלות בקשר לזכרונות הDDR2. אני עומד להרכיב מערכת די איכותית שתכלול בין היתר 2GB של זיכרון, השאלה שלי היא האם ברכישת שני סלוטים של זיכרון איכותי מחברה טובה שווה להשקיע ולרכוש את ה800HZ או שה 667HZ מספיק וההבדל לא משמעותי? בנוסף מה מציינים המספרים 4-4-4-15?... בנוסף, מתי יגיעו זכרונות הDDR3, האם הם יתמכו ע"י הלוחות של היום (לא נראה לי...) והאם שווה לחכות? תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בקשר לנושא, המעבד E6300 עובד על 1066MHZ.. עכשיו אם יהיה לי לוח שתומך ב 1066, וזיכרונות שתומכים ב 800.. הם לא יהיו מסונכרים כמו שצריך, נכון? ובלי OC הם לא יעבדו כמו שהם אמורים לעבוד, בסינכרון מלא. עד כאן אני צודק? אם זה עובד ככה, לא מומלץ ליקנות זכרונות שיצליחו להגיע ל 1066 ושהיה 1:1 RATIO ? ואם זה לא עובד ככה, אז איזה מהירות זיכרון + לוח אני צריך כדי שהיה סינכרון מלא, 1:1 RATIO ? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ברשותי כעת מעבד XP1800 ולוח ASUS A7V333. אני בונה מחשב שני לבית ורציתי לדעת איזה מעבד להביא במקום האם להביא XP1800 או מעבד 2500 או 2600 BARTON האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המחשב ? המעבד החדש יורכב על הלוח של האסוס. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך דריוורים ללוח הישן הזה. האתר של Epox אומנם פעיל אבל לא ניתן להוריד ממנו את הדריוורים(הלינק שבור, כנראה שרת הFTP לא פעיל). אני מניח שהסיבה לכך היא שהחברה כבר לא פעילה. אני לא מוצא את הקופסא של הלוח, ניסיתי להתקין כמה דריוורים מהאתר של Nvidia, שמתאימים לNforce ללא הצלחה, כרטיס הקול לא עובד, ואני מניח שהדריוורים לא מתאימים. אם למישהו יש את הדריוורים האלה בבית והוא יכול להעלות אותם אלפי תודות. אם למישהו יש לינק רלוונטי אחר גם אשמח מאוד. החיפוש שביצת. בגוגל לא הניב תוצאות, נשאלו שאלות דומות בפורומים אחרים שהפתרון שנתנו שם לא עבד. בנוסף אשמח ללינק לעידכון ביוס אחרון ללוח הזה, וכן הוראות איך לבצע את העדכון. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חיצוני של חברת trenscend storjet 25m3 בעל 1tb ובגלל שאין לי במחשב חיבורים מסוג Usb 3.0 ברצוני לקנות את הכרטיס הרחבה הזה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3136 הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-p35-ds3l האם הכרטיס יתאים ויראה שיפור במהירות העברה לעומת usb 2.0?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט מדהימות התמונות של הכרטיסים וגם המארז נראה רוצח
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום רב, אני קורא אדוק של הפורמים והאתר. אני יודע שיש כאן הרבה אנשים עם ידע בחומרה ויכולים לעזור לי, במקום שאשים פעמי לחנות הרשת (לא חשוב שמות) הפסיד יום עבודה וכנראה יאלץ לשלם מחיר על תיקון או העזרה שתינתן. אני פונה אליכם. אז אנסה לקצר זאת כמה שאפשר. רכשתי את המוצרים האלו לוח-אם Gigabyte Ga-P67a-UD5-B3 מעבד Intel I7 3770K 3.5GHz גוף קירור Nocuta NH-D14 זכרון crosair xms3 2X8 GB ddr3 1600Mhz כונן קשיח intel 60 GB ssd 520 series sata III ספק antec high current gamer 620W כ.מסך sapphire Radeon HD 6850 הכל מחובר לפי הספר כמו שאומרים, הבעייה היא שהמחשב עושה רושם מתחיל לעלות אבל לא נראה שום תהליך על הצג, אין אפשרות אפילו להכנס לביוס כיוון שאין תצוגה. לפי החובר…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-GD55 (B3) אותו מחיר.... צריך לוח לOC של 4.5 ... SLI CROSS 99 אחוז לא יהיה... מה עדיף משניהם??
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יתכן OC בעתיד הלוח שיבחר יעבוד עם מעבד E7200 או E8400 תודה.
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלו מאמזון למערכת חדשה שאקנה בקרוב . BL2K8G36C16U4B https://www.crucial.com/memory/ddr4/bl2k8g36c16u4b האם עלולות להיות בעיות כלשהן מבחינת תאימות ללוח אם ? האם הם נחשבים לבסדר ? הם יתאימו לכל לוח אם שאקנה ? מתכוון לשדך אותם למעבד 5600/5800XT תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
ביומיים האחרונים צנחו מחירי הזכורונות באופן פלאי כמעט אם אפשר להגדיר האם מישהו יודע למה ומדוע ירידת המחירים הפתאומית הזו , האם זה בגלל כניסתם של Geil לשוק? או בגלל משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח US58-UD5 ה CPU-Z שהביום שלי מ2008 ו1 הזכרונות שלי לא מזוהים יש לי שלישיה של 4 . ורשום לי מקסימום 8 גיגה . פתרונות ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה 2 סטיקים ג'יגה כל אחד של זכרון ddr2 667mhz של קינגסטון לפי כל הבדיקות האפשריות קיבלתי באמת את הסטיקים שרציתי, אבל משום מה המהירות שלהם שאני רואה בBios או בתוכנות ניטור היא 533 ולא 667. אני רואה שהם בcpu-z שמהירות כל סטיק בנפרד היא 333, שלפי מה שרשם פה באתר שווה ערך ל667 ועדין בסך הכל אני מקבל מהירות קטנה יותר. יש סיבה הגיונית לזה? הלוח אם אגב, תואם 667 ומעבר לזה אני לא יודע מה עוד אפשר לבדוק..
-
- 12 תגובות
- 715 צפיות
-