עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. יש לאחי את הלוח INTEL DH67BL ושמדליקים את המחשב יש לא פחות מדקה וחצי את הלוגו של אינטל עד שהמחשב מתחיל להתקדם... ניסיתי לחפש בביוס משהו אבל לא ראיתי משהו שהייתי בטוח שזה זה ולכן לא רציתי לגעת סתם... היה רק משהו אחד בתפריט הSecurity שהיה נראה לי קשור אבל גם לגביו לא הייתי סגור... תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yarl,

שלום אני רוצה לעשות עידכון ביוס לאינטל רוק לייק אבל אין לי ניסיון בזה האם מומלץ האם מסוכן ומאיפה מורידים עדכון משהוא יכול לשלוח לינק הלוח זה רוקלייק 865PERL תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Gal763,

היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שיריץ יותר טוב תוכנות כמו Eclipse, Android Studio וחבריהם. יש לי כונן SSD שאכן האיץ את המחשב אבל עדיין לא כמו שהייתי רוצה. האם אתם חושבים שמה שצריך כאן זה מעבד? זה המעבד שלי כרגע: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz זיכרון RAM 4GB

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by subarel,

אחרי חיפוש בפורום נתקלתי בזה.. השאלה היא האם יש דרך לשנות את זה איכשהו, ג'אמפר אולי, הגדרות לזכרונות..? הבנתי שההבדלי ביצועים יהיו שווים את הטרחה... תודה.. בראל.

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by tomz,

טוב אני קונה מחשב חדש וכל השטויות המחשב הוא מבוסס על AMD והלוח אם הוא EPOX 8RDA3+ אני הולך לעשות אוברקלוק , והוא מיועד למשחקים בעיקר אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit 2-2-2 LL - Matched pair for Nforce2 or Granite Bay Dual-DDR motherboards NIS 1,168.82 או Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3500 CAS2 Memory 434 Mhz (אם אני לוקח את הקינסטון אז שני סטיקים) או אם יש לכם הצעות נוספות לזיכרון עד 1200 גג אני ישמח תודה מראש

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by shuy,

עבור E6600 ו-DDRII 800, לא צריך יכולות SLI או CF, כמובן בעל PCI-E ועם לפחות 3 חיבורי PCI רגילים. כ.הקול שעל הלוח אינו רלוונטי מכיוון שהולך לשבת עליו כ.קול חיצוני. לא ל-OC. תודה...

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  7. שלום זה ממש חשוב לי לדעת עם יש בעית התחממות של המעבד הזה . כי שמעתי על קיבוץ שלם שהחזיר מחשבים בשל התחממות של מעבדי amd אני לא יודע איזה סוג. אתם יודעים אם תיהיה בעיית התחממות במעבד הזה? אפילו בעיה קטנה? זה ממש חשוב לי אז בבקשה ממכם רק מי שבאמת אבל באמת מבין בזה שיענה לי. תודה רבה ועוד שאלה איך המעבד הזה: 755 3.4 (650) pc800 2mc box

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by Hawie,

יש ברשותי מערך כזה של זכרונות : 512mb : samsung 256 mb 400mhz samsung 256mb 400mhz עד עכשיו חשבתי שהם פועלים בדואל אבל היום שהביוס עלה היה רשום Memory : Single Channel, 64bit ובנוסף ב HWINFO32 רשום SINGLE CHANNEL איך הופכים אותם לדואל?

• 12 תגובות
    • 723 צפיות
  9. יש לי בבית מארז,ארד דיסק של 20GB,צורב,סידי,כרטיס מסך,רשת,קול,עכבר,מקלדת,זיכרון 64MB,ועוד 2 זכרונות 32MB. המורה שלי יכול להשיג לי זיכרון 128MB ב80 שקל ולוח אם סלרון+מעבד 500MHZ ב100 שקל סכ''ה 180 שקל. האם שווה לי להשקיע 180 שקל למחשב כזה? וכמה זמן הוא יחזיק מעמד?

• 12 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by IPIP,

המחשב שלי: LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 Samsung 990 PRO NVMe M.2 2280 2TB SSD HDD 2TB HDD 4TB שדרוג לגיימינג כבד , אלה בחירות טובות : לוח אם GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7 AM5 כרטיס מסך GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE OC SFF 16GB מעבד AMD Ryzen™ 9 9950X3D זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x16GB DDR5 5200MHz האם הכל תואם אחד לשני ? הספק שלי מספיק טוב ,המארז מתאים לגודל של הלוח אם החדש , הSSD תואם ללוח אם החדש ? והקירור של המעבד יהיה תואם ? Amazon.com: Scythe Fuma 2 C…

11. Started by Offset,

שלום, ברשותי מעבד INTER CORE 2 DUO E7500 בעלת 2.93GHZ נראה לי לאחר OC שהביאו לי את המחשב הוא היה ככה מהטכנאי. יש ברשותי שני זיכרונות DDR2 שכל אחד מהם 1GB (2X1 = 2GB( ולוח אם של GIGABYTE G31M-S2L. ראיתי בCPU-Z שרשום שהמעבד EM64T שנראה לי זה אומר שהוא תומך ב64 BIT ונראה לי כתוב שהלוח אם גם תומך. השאלה אם כדאי לי לעבור? פרמוט זה דבר קל אצלי אז אל תייחסו חשיבות, אני מתכוון מבחינת חומרה. תודה מראש, עודד

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by locke,

של 2600 Barton במנוחה ובמאמץ עם קירור רגיל.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אחרי מחקר ארוך שגזל הרבה שעות שינה הגעתי למסקנה שABIT הוא הלוח הכי מוצלח (אלא אם מישהו יכול להראות לי אחרת) השאלה איזה מעבד לקחת איתו. הכי חשוב לי המחיר וכמות החום שהוא פולט, פחות הביצועים חוץ מזה חשוב לציין שיש לי זיכרון 2100 שאני לא מתכוון להחליף אז השאלה אם כדאי לקנות מעבד בFSB מתאים או ביותר גבוה?

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by naorai,

יש לי חבר מתעסק עם עריכה גראפית ומוזיקה מה יותר עדיף לו AMD או INTEK ואיזה דגם ביחס של מחיר\ביצועים? נ.ב לפי דעתי עדיף לו אינטל אם אני טועה אז תסבירו לי אם אפשר למה 8) ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sapartil,

באחד מאתרי מכירות המחשבים (אתר ידוע מאוד) ישנו מחשב שיש לו את המעבד המהיר בעולם (ככה הוא מוצג) איך יכול ליהיות שלמעבד המהיר בעולם יש רק 1.86 GHZ ואלה הפרטים שלו : מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 CONROE דגם מעבד: E6300 מהירות מעבד: 1.86 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by stojakovic,

חשבתי לקנות את הלוח GIGABYTE GA-965G-DS4. קודם כל, אם מישהו התנסה איתו, אז איך הוא? ודבר נוסף, אם למישהו יש לוח מומולץ אחר עד 1000 שקל עם כרטיס מסך מובנה (כי יש הפרשי זמנים בין קניית המחשב לקניית בכרטיס מסך) אז שימליץ... לצורך העניין, לא חשוב לי 2 חריצי PCI-E... השאלה שלי היא- לפי תמונות של הלוח - נראה שאין מספיק מקום לגוף קירור גדול. האם sunbeam tuniq יכנס כאן? ו.. ראיתי את הזכרונות האלה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT משו בהם נראה לי פישי... מה אתם אומרים עליהם? כדאי לקחת? (לא מיועדים לOC אפילו של MHz אחד!!!) ואם כן לOC אז עדיין כדאי?

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  17. איזה מעבדים טובים יותר לגרפיקה [משחקים] AMD או INTEL ? וגם אם זה נכון שרוב המשחקים משתמשים רק במעבד אחד כך שאין צורך במעבד כפול אלה במהירות שלו, אשמח לתשובה כי בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיריץ את FSX

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המפרט שלי בחתימה הלוח אם הוא Asus P5KPL-CM והקירור הוא הסטוק .. לכמה אני יכול להגיע? וממתי מתחילים להרגיש הבדל ביצועים? נגיד מ2.8 או מ3.1 סתם דוגמא..

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Twinmos ocz סמסונג קינגסטון או חברה אחרת שאתם ממליצים..ואיזה סטיקים כדי לקחת למחשב הזה.... אני לא עושה OC אני חושב לקחת 2 סטיקים של 256.. או לקחת אחד של 512 ובעתיד להוסיף עוד אחד כזה... מה כדיי? מחשב לקידוד סרטים TVRIPS משחקים וקצת גרפיקה.......... Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם קודם כל אחלה אתר שמשום מה רק גילית לפני מספר ימים :-[ אני צריך בבקשה המלצות על שילוש לוח אם,מעבד וזיכרון בתקציב של 4000-4500 (כבר הוזמן כ.מסך X1900XT ובמידה שיומלץ לי פה על משהו אחר בהתאם לשאר ההמלצות יש לי אפשרות להחליף אותו) דרך אגב אני טס לארה"ב עוד 3 שבועות אז יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים שם אז אתם יכולים להמליץ לי על דברים שכדאי לי לרכוש שם (כלומר אולי דברים חדשים שלא הגיעו לארץ) גם שמתי לב שמחיר הזכרונות שם ממש זול אז בכל מקרה אתם יכולים לבסס את ההמלצות שלכם על המוצרים והמחירים בארה"ב תודה רבה עומרי

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by motifi,

האם יהיה שינוי גדול במהירויות ? ואם כן מה מומלץ כלוח אם וזיכרונות לוח עד 1000 ש"ח זכרונות 4 גיגה סכום בסביבות 500 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idan,

יש לי זכרון מאפן שקיבלתי של 256 DDR 266Mhz אני רוצה לשדרג ל512 איזה זכרון הכי מומלץ.... תודה מראש עידן

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by redbull52,

שלום, יש לי כרגע 384MB RDRAM במחשב... ואני רוצה להרחיב ל1024. עכשיו ראיתי שכרטיסים של RDRAM עולים הרבה מאוד וכבר יוצא לי יותר זול להחליף את כל הכרטיסים שלי בDDR. אבל השאלה היא ככה. האם הלוח אם שלי תומך בDDR??? הנה הפרטים על הלוח אם שלי מהתוכנה everest. תודה לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Mr_Kevin,

יש ברשותי את הלוח P35-DS3 של GIGABYTE,יש לי דיסק של דרייברים ורציתי להתקין WINDOWS 7,רציתי לדעת אם הדרייברים תומכים בווינדוס?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ajl,

לוח אם intel D946GZIS ומעבד D925 למחשב שישמש לגרפיקה (flash, illustrator, ואיור ממחושב) חשבתי על שני מעבדים, הראשון E6600 והשני Q6600. מה עדיף ? האם כדאי בכלל לחכות למעבדים החדשים (שלא בטוח יעבדו על הלוח הנוכחי). גם המלצות על קירור יתקבלו בשמחה

• 12 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.