עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. OCZ EL Dual Channel 2048MB PC5400 DDR2 667MHz Gold Memory (2 x 1024MB) - OCZ 520Watt ATX Modstream Power Supply-OCZ Leadtek Winfast PX7800GTX Tdh W / Myvivo,pci-express, 256-BIT, 256MB DDR3 Ram Maxtor L01R250 250GB 7200RPM, 16MB, U133 Processor - 1 x Intel Pentium D Dual-Core 830 3 GHz ( 800 MHz ) - LGA775 Socket - L2 2 MB - Box זה בעקרון כל החלקים הראשון זה זכרונות דרך אגב זה DDR2 השני זה ספק כוח השלישי זה כרטיס מסך PCI-E הרביעי זה דיסק קשיח דרך אגב זה SATA-2 והחמישי זה מעבד עכשיו חסר לי רק לוח חשבתי בכיוון אסוס אבל תמליצו לי על מה שאתם חושבים גם בכיוון מחיר וגם בכיוון דברים חדשים איכותיים וטובים תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 560 צפיות
  2. היי חברה, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו ולדעתי שדרוג של הלוח+מעבד+זיכרונות יעשה את העבודה. אם אתם חושבים אחרת אז אשמח כמובן שתשתפו אותי. לא צריך שהמשחקים החדשים ביותר יראו מדהים, אבל כן אשמח אם הם יעבדו (כרגע המשחק היחיד שלי זה the secret world). המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה כל יום, וה8GB גRAM שלו כמעט תמיד מנוצל עד הסוף (2 גרסאות של פיירפוקס+כרום+אקספלורר, תוכנות עריכת קוד, לפעמים דברים של adobe, והמון דברים אחרים קטנים). אני משתמש במחשב גם כדי לראות סרטים דרך מקרן תלת מימד. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: AMD Phenom II x3 720 BE לוח אם: Biostar ta790gxe 128M זכרונות: לא זוכר את הדגמים בדיוק, אבל יחסית איכותיים 2GB*4 DDR2. (אם צריך אני אמצא את הדגמים) כרטיס גרפי: NVIDIA G…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by oriel,

שלום לכולם..... רציתי לדעת איזה חלק במחשב הוא בעצם הפנטיום?...כלומר המעבד הלוח האם??.. וגם איזה סוג פנטיום הכי טוב קיים היום בשוק????.... תודה מראשש וחג שמח

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by es88,

ש לי מפרט שבמקור נקנה לפני 3 שנים, ועבר כל פעם שדרוג קטן. (אני לא מעוניין לקנות מחדש חדש) C2D 6320 ASUS P5B 4GB DDr2 ATI HD4770 ספק 400HEC זכרונות וכ.מסך נוספו לפני יותר משנה וחצי בערך, ואני לא צריך יותר למה שאני משתמש. החלפתי ספק שנשרף לאחרונה, ודווקא המעבד הוא זה שקצת עוצר את המחשב. (אני לא משחק משחקים כבדים, אבל גם שם הוא החוליה החלשה יותר בוא נגיד) עכשיו בגלל הלוח-אם, אני מוגבל באפשריות שלי, ואני מתלבט בין שני מעבדים Intel Pentium Dual Core - 2.93GHz 2MB cache E6500 1066Mhz - LGA775 Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93 GHz - 3MB cache 1066 - LGA775 ההבדלים ביניהם זה 250+ ש"ח, האם ההבדלים בביצועים ביניהם שווים את ה-250? (לא מתכנן OC וכאלה) שראיתי איזה השוואה ביניהם, ראיתי שהם…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אחרי שוטטות קטנה באינטרנט מגלים במהרה שאפשר למצוא זיכרונות של CORSAIR בחצי מחיר מהמחיר בארץ (תבדקו ב AMAZON וב NEWEGG) ,הבעיה שאתרים מחול בד"כ לא שולחים לישראל , אם מישהו מכיר חנות בחול ששולחת לארץ והמחירים בה טובים כמו המחירים של AMAZON וNEWEGG בבקשה שתפו אותי ואת הקהל הרחב. תודה.

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by tamir.fri,

מה ההבדל בין הלוחות אם שב: LANPARTY, LANPARTY UT, INFINITY, GENERAL & silent PC ?? למה כל אחד מהם מיועד? ומה מומלץ למה?

7. Started by pMor,

ראיתי בלמיר מחשבים שהם שינו את כל הברטונים לסמפרונים.. אלף: זה אומר שלא מייצרים יותר ברטונים? בית: האם יש שיפור (בביצועים) בין הברטון לסמפרון?.. אני צריך את זה למחשב שאני קונה בקרוב.. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eviatarp,

אני קונה מחשב חדש לגיימינג זכרונות:2*4gb 1600 sniper מעבד:i5 4670 כרטיס מסך:מתלבט בין r9 290 ל970gtx אני מתכנן לעשות oc ושתיהיה לי את האופציה בעתיד לעשות cf

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by טל דרעי,

מה דעתכם על המעבד: AMD A6-1450 APU WITH RADEON TM HD GRAPHICS 1 GHZ? זה מעבד חזק/בינוני/חלש?

10. המשמעות של צבעי החוטים אינה ברורה לי , לכן לא תמיד ברור לי מה צורת החיבור הנכונה במקרה שיש שתי אפשרויות לחבר את החוטים ללוח האם. עד היום חיברתי חוטים לפי ניחוש והתפללתי שאיני גורם נזק, כנראה שמעולם לא גרמתי נזק אבל בכל זאת מטרידה אותי חוסר הידיעה בנושא. אתמקד בשאלתי לגבי חיבורי חוטים מהמארז ללוח האם שמפעילים את הפונקציות הבאות: מתג הפעלה, מתג ריסט, נורית LED של מצב פעיל של המחשב בכללותו, נורית LED של מצב דיסק קשיח פעיל. ברוב המקרים אילו החיבורים שבהם קשה לדעת אם החיבור נעשה בכיוון נכון או בכיוון הפוך. בכל החיברים הנ"ל יש חוט לבן וחוט צבעוני , מה המשמעות של חוט לבן ושל חוט צבעוני ?

• 13 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. Started by xgamer,

שלום לכם. אחרי חיפושים נואשים אחר לוח של ABIT או EPOX (הדגמים הטובים) שלא צלחו, החלטתי ללכת על לוח אם חדש. יש לציין שאני מתכוון לעשות לו OC. ראיתי את הלוח הבא של אסוס: ASUS A7N8X-E Deluxe http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7969 מה אתם אומרים? שווה להוציא 500 שקל (זה סוקט A ולא 64)? נ.ב יש מישהו שהיתנסה בהחלפת קבלים נפוחים בלוח כלשהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=316 יש סיכוי זה אמיתי ? לפי התמונה והפרטים באתר זה זכרונות TCCD...

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  13. האם יש הבדל הבדל מבחינת ביצועים בין 4 גיגה (לדוגמה...) של זיכרון שמורכבים מ 4 סלוטים של 1 גיגה כל אחד מהם, או 2 סלוטים של 2 גיגה, או סטיק 1 של 4 גיגה (באותה מהירות כמובן!)? כלומר האם כמה סלוטים שנותנים אותו נפח של זיכרון מפחיתים מהמאמץ או מהעומס שעובר בזיכרונות והאם זה מייעל איכשהו את מהירות העבודה????

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) - אני מחפש גם לוח עם ארבע סלוטים של זיכרון. - אז מה אתם אומרים האם כדאי לקנות אותו ?

• 13 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שלום לכולם. שמעתי איפשהו , אולי אפילו פה באתר שללוחות האם של Gigabyte לאחרונה יש אילו בעיות עם מערכת החשמל שלהם , שהיא לא יציבה או משהו כזה , אז רציתי לדעת האם זה נכון או שלא קיים דבר כזה , וגם רציתי לדעת האם אין שום בעיות בולטות גם בלוחות האחרונים של ASrock ו-Asus , האם אצליהם הלוחות בסדר ? לי יותר חשוב לדעת על ה-ASrock מכיוון שאני השבוע כנראה קונה אחד . תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by subzero08,

ההתלבטות הסופית היא: i7 4790K עם לוח זול (עד 600+- שקל) i5 4690K עם לוח יקר וטוב יותר (עד 900+- שקל) אני רוצה לוח Z97 ומפוצ'ר ככל האפשר כמחשבה לעתיד אז בגדול זה לשים את הכסף על מעבד או על הלוח... השימושים פחות חשובים, רוצה את ההכי טוב במסגרת התקציב, ומחשב שיחזיק כמה שיותר זמן אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים והסבר שאלה נוספת, כמה זה קריטי BOX לעומת TRAY? פעם שמעתי שמעבדי BOX יותר איכותיים.. זה נכון? המון תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי לוח של ג'יגהבייט VAX ומעבד +2600 - כשבביוס אני בוחר TOP PERFORMENCE המעבד רץ ב-2.13 GHZ וכשאני לא בוחר באופציה הזאת הוא רץ ב-2.09 GHZ . המעבד הוא עם באס 333 החדש יחסית אבל עם הפונקציה עובדת הוא עושה לי ריסטים לעיתים קרובות - שאלתי היא באיזה מהירות הוא אמור לעבוד כרגיל ? ולה ה-TOP PERFORMENCE משפיע על המהירות שלו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shlomi219,

שלום לכולם אני בונה מחשב חדש וחסרים לי רק הזכרונות. יש לי התלבטות לגביהם כיוון שאני לא יודע עם כדאי לי לקנות זכרון של 1066 מגהרץ או שזה בזבוז של כסף כי לא יהיה ניצול המהירות בכלל. הלוח: Asus Maximus II Formula המעבד: INTEL QUAD CORE Q9550 2.83GHZ 12MB BOX 1333Mhz הכ. מסך: ATI SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 D.DVI 256BIT טוב לפי מה שידוע לי המחשב בסופו של דבר עובד במהירות של החלק שנותן מהירות הכי נמוכה. את מהירות המעבד מחלקים ל-4 מה שנותן לי 333 מגהרץ אז השאלה היא האם זיכרון במהירות 800 מגהרץ יספיק כי למעשה גם 800 מגהרץ שמחולק לשתיים יתן 333 מגהרץ בסוף. האם אני טועה בעניין?..והאם זיכרון במהירות 1066 מגהרץ יפיק תועלת יותר טובה במערכת או שאין לו כל חשיבות? בתודה שלומי..

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by Ro-K,

מעבד AMD64 3000 s939 הטמפ' לא גבוהה מידי?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by erezMASTER,

המחשב החדש שאני מתכנן לקנות הוא במחיר של 6K. מה דעתכם על ערכת הזיכרון הזאת? OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHZ PC2-8500 PLATINUM 5-5-5-18 OCZ2P10664GK במחיר של 660 ש"ח? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=21607 לדעתי OCZ אחת החברות הכי אמינות. דעתכם? אם אינכם מסכימים איתי אשמח להצעות לערכות נוספות על למחיר הנ"ל. אני מחפש ערכה חזקה, איכותית ולא מתפשרת על כלום.

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  21. רציתי לשאול האם כדאי לשים סטיק אחד של 512MB במערכת אינטל הכוונה למעבד D805+לוח 8I945pg כמובן. ההתלבטות היא האם לשים סטיק אחד של 512 ולהרוס את הדיואל צ'אנל בשביל שדרוג עתידי או 256X2 בשביל דיואל צ'אנל וכבר לתפוס 2 סלוטים של זיכרון. כמה אני מפסיד פה? והאם זה משתלם?

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by noam1979,

שלום לכל חברי הפורום כאשר אני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט מופיע לי תפריט של ה Express Gate השעלה שלי היא עם מישהוא יודע מה כל אופציה שיש לי שם אומרת ומה אפשר לעשות דרך שם בתודה מראש לכל המשיבים

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by magnezion,

האם אינטל 3.0 נגיד זה כמו AMD 3000? או איך זה הולך בכלל ?AMD3200 זה כמו אינטל 3.2 ?????תסבירו בקשה !!!??? :screwy:

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  24. אז בניתי והזמנתי את רוב המפרט, אבל לוח אם אני צריך עזרה לא יודע מי מה למה כמה ואיך אני רוצה להתחיל OC מתון ולהגיע למקס' שיאפשר עבודה 24/7, לכן צריך OCיר טוב אני חושב מעבד : E6600 או X6800, תלוי מה אני אקבל :-) זיכרונות : G.Skill 2GB HZ 4 4 4 12 איוורור : נינגה או טוניק טאוור + קול-לאברטורי HDD : מקסטור מקסליין 3 250 GB כפול 2 צורב : Sony DRW-120AB2 כרטיס מסך : Leadtek 7600GS מסך : LG 1970HR רמקולים : X530 או ATP3 ספק : אנרמקס 400 מארז : בתיקווה לאורורה 570 אגב, יש משו שצריך להחליף ?

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by peacebringer7,

שלום נזכרתי שיש לי עוד 2X1 GB DDR2 667MHZ שבנתיים שוכבים בצד.ומכיוון שאני עומד לקבל וינדוז 7 64 ביט אז השאלה שלי האם יהיה כדאי להוסיף אותם למחשב?יש לי (כתוב במפרט מחשב) איזה 800MHZ 2GB מצועצע כזה עם צלעות קירור או משהו.אז אני מניח שלהוסיף אותם יוריד אותו ל667MHZ,אבל מצד שני אותם בטח נוכל להפיל בDUALL CHANNEL,+יהיה לי 4 גיגה+הם מחולקים על 3 סטיקים אז זה בטח גם תורם למהירות.אז זה ייתן שיפור בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.