מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שכתבתי אשמח לשמוע תשובות
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שניה ואני מתעסק הרבה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אילוסטרייטור וכד'.. ככה שאני צריך מעבד חזק. אני עובד תחת מערכת הפעלה win7. המחשב הנוכחי נקנה לפני כארבע שנים והוא מתחיל לתת איתותים שהוא עשה את שלו והוא רוצה להשתדרג. חשבתי להחליף כרגע רק את המעבד אבל אני לא כ"כ מבין בדברים האלה, אני יודע שיש לוחות אם שתומכים במעבדים מסויימים ובמהירויות מסויימות ואני לא רוצה לקנות מעבד שלוח האם לא תומך בו או שחלק המפרט יצור התנגשויות איתו(מהירות זיכרון יכולה להתנגש עם מהירות מעבד?) -תקציב הוא עד 1000 ש"ח, ושוב רק למעבד, בעדיפות לאינטל. לא מעוניין להחליף לוח אם או כל דבר אחר.. אז תודה מראש לכל העוזרים ולמבינים בתחום.. כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד : אי…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם, יש לי לוח אם Epox 8RDA3I, וכשאני מכבה את המחשב אז העכבר והמיקלדת נשארים דולקים, בתמיכה טכנית אמרו שזה בגלל שחלק מהלוחות של Epox מעבירים חשמל גם כשהם מכובים. אולי מישהו יודע איך לבטל את זה ? אם לא אז אני יחליף לוח לAbit nf7.
-
- 13 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום! קניתי זכרונות חדשים למחשב המשודרג שלי : Winbond 512MB PC3200 DDR400 עכשיו אין מדבקה אין כלום כמו לחמנייה קיבלתי אותו. רק עם מדבקה של אחריות... וראיתי שכתוב BH-5. זהו באתי הביתה שמח לקראת המחשב ה"חדש" שלי... ט-ו-נ-ה של בעיות אי יציבות המחשב עושה ריסטים HD לא נדלק פול בעיות משהו מפחיד!!! ביקצר ישבתי ופתרתי כמעט את כולם אחת אחת....בייאוש גדול. עכשיו , הגעתי למסקנה שלדעתי הזכרונות דפוקים והם גורמים למס' בעיות מכיוון שכאשר אני מפעיל אותם על DDR266 הכל עובד טוב. כשאני מעלה ל-333 יש כבר חוסר יציבות...וב-400 כמעט שום דבר לא פועל ואח"כ יש ריסט אוטומטי. ללכת לחנות ולהחליף סטיק ???????? ואם להחליף...לקחת שוב ווינבונד או שכדאי לי כבר ללכת על חברה אחרת ואולי גם באותה הזמדנות על …
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האים זה תקין? בזמן משחקים כגון PUBG GHOST RECON FORTNIGHT COD WWII כרטיס המסך הוא ASUS GTX 1060 DUAL OC 6 GB דרייבר כרטיס מסך מעודכן לאחרון. זיכרון CRUCIAL 8GB 2400 MHZ
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקצרה: הייתי רוצה לשדרג מחשב קיים (p4, 1.8ghz) מ- 256MB ליותר. הרבה יותר. מיותר לציין שהמחסור בזיכרון משמש כצוואר בקבוק רציני. מאחר שלא התעסקתי עם חומרה מזה זמן רב, שהרי אני עדיין משתמש ב 733MHZ שלי עם ה- SDRAM האהוב(?) והמוכר, הייתי מבקש לדעת: כיצד ניתן לזהות האם מדובר ב DDR, DDR2 או אולי בכלל SDRAM? האם הדרך היחידה היא לחפש את דגם הלוח ולהמשיך משם, או שיש איזו תוכנה שתוכל לעזור לי לאתר את מבוקשי? כמו גם, אני זוכר שבזמנו היו כל מני מגבלות על נפח זיכרון אפשרי שהלוח מסוגל לספוג. אני מניח שהמצב עדיין קיים? וגם, אם אני זוכר נכון, היה עניין שמאפשר מקלות זיכורון בכפולות של 2, או משהו כזה.. כאילו, מקל אחד לא עובד אבל שניים או ארבעה עובדים. הזיכרון שלי ממש מעומעם. אז, מה אתם אומ…
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-
-
החלטתי בעזרת ליאור על מאשקין, עד שהיום מצאתי עוד דגם של מאשקין במחיר דיי טוב 1. http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=276 2. http://www.mushkin-europe.com/products/991527.htm למה זה ש800Mhz יש תיזמונים יותר גבוהים (פחות טובים ?) מאשר ל667 ? ה667 עולה 1500 וה800 עולה 1300 חן עריכה : תוקן הלינק
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רוצה להמהיר אותו עד ל3.8 Gככה. ובמחיר עד 350 -400 עם כרטיס קול מובנה ,LAN ו4 תושבות לזכרונות DR2 800 תודה
-
- 13 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כמובן שלוח זה יעבוד המהרה חביבה ואני מתלבט בין : P-4S 333 DDR + sb + lan P4 (sis) 4SDA DDR (478) 645Ultra (sis) DDR +sb עצות של המנוסים באלה..
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום רוב התוכנות משתמשות בליבה אחת אבל עקב המעבר לליבה כפולה יגרום שתוכנות החדשות ישתמשו בשתי הליבות אז איך נוכל להריץ שתי תוכנות בו זמנית ? אולי עדיף שלא יתכנתו תוכנות שמשתמשות בשתי הליבות ? תודה לעונים יהודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
?????
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חשבתי במקור על הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 אבל החלטתי שעדיף לוח שיתמוך ב- DDR3 (לחסוך שדרוג). אם יש לוח שבא גם עם תמיכה לFW ,RAID ו- eSATA II זה מבורך. תודה, הריפר
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
המלצה ללוח תואם קונרו עם כרטיס מסך משולב
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
משפחת ה-Core של הדור התשיעי נמצאת על המדפים כבר כמה חודשים במחירים גבוהים למדי - ועתה נראה כי יהיה פוטנציאל לקבלת עלויות קורצות מעט יותר תודות לדגמים ראשונים מסוגם בהם הליבות הגראפיות המובנות אינן פעילות לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
XP שעובדים על MAX 133FSB?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשבועיים מחשב כפי שמתואר במפרט הבא. כנראה שיש בעיה בלוח אם מכיוון שלפעמים המחשב לא מצליח לעלות (להגיע לשלב ה-BOOT). בASUS יש מספר עידכונים שאמורים לפתור את הבעיה, והטכנאי של החנות לא צליח לפתור אותה למרות הכל.סקר קצר בלוחות של אסוס שמתחילים עם P5K העלה שיש לכל הדגמים את אותה הבעיה (זו הנחה שלי שלא נבדקה עד תום). 1.יום ראשון אני צריך ללכת לחנות ולהזמין לוח חדש למחשב אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא תחליפי כאשר עדיפות גבוה ל ASUS ואם אין ביררה גם gigabyte.. 2.אין לי בעיה להוסיף עוד-150 ש"ח בשביל משהוא איכותי. 4.מומלץ(לא חייב) שיהיו 2 יציאות PS2 5.המחשב משמש בעיקר לעבודות כמוSOLID WORKS MATHLAB וכד' 5. אשמח אם תוכלו לסביר לי מה המשמעות של כל הסיומות הק…
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. הבעיה שלי כזאת. רציתי להרחיב את זיכרון המחשב שלי. לוח האם שלי לא תומך בDDR2 וכו'.. אלא רק בDDR DDR266 DDR333 DDR400 . ראיתי שכבר אין הרבה מבחר והרבה מלאי מזכרונות כאלה (דור ישן) וגם הם עולים יקר ביחס למקבילים שלהם בDDR2. לכן רציתי לשאול מה כדאי לעשות לקנות זיכרון DDR שהוא במהירות נמוכה של 400 מגה הרץ ולהסתפק בזה או להשקיע בלוח אם חדש ולקנות זיכרון יותר זול ועם מהירות ונפח גדול יותר? האם יש סיכונים בקניית לוח אם חדש? זה יצרוך התקנות חדשות של דרייברים וכו'? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1696723&sku=A455-2127 אני רוצה להזמין ו..אמרו בפורום "מפרטים" שכן אבל .. מישהו אחר אמר שלא .. בקיצור השאלה שלי היא : האם הלוח אם הזה תומך בחיבור 2 כרטיסי ati x1900xt בcrossfire ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי כרגע E6600 והלוח שלי INTEL P965L אשר גם תומך במרובעי ליבה. אני מעריך שאני יכול למכור את המעבד בסביבות 800 שח כי יש עליו אחריות והכל ולקנות ב220$ את המעבד החדש. לא מתוכנן OC אבל הבנתי שאני חייב ספק של 600W לפחות בכדי להריץ את ה Q6600 ב 100%. האם כדאי למכור מעבד 1 ולקנות 1 אחר ועוד ספק שיעלה בסביבות 500שח נוספים או להשאר איתו? או, שכדאי לקנות ב 220$ ולמכור במחיר גבוה יותר בשביל הרווח? תודה.
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש פה, ישלי מחשב בבית XEON 2.4 ורציתי לדעת איזה זכרונות עליי לשים לו 266 או 400 ואיך אני יכול לדעת את התזמון הטוב ביותר לזכרונות שאני ישים? תודה רבה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מעבד I5 3470 עם לוח אם z77m-d3h. כמה שאני יודע, טכנולוגית הTurbo boost עבור המעבד שלי עובדת באופן הבא: 1core -3.6 2cores -3.6 3cores -3.5 4cores -3.4 וככה זה גם מוגדר בbios ווידאתי שturbo boost לא מכובה. כשעשיתי בדיקה בprime 95 ובמקביל בתוכנה עם אינפורמציה על הליבות קיבלתי שכל הליבות פעלו בתדר של 3.6. מה אני מפספס פה? אגב, כשאני מעלה את התדרים לx40,x40,x39,x38 בbios אז כולם עובדים על 4ghz באופן דומה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכולכם רק שתדעוץץץקצת להבהיר לכם כיצד פועלת מדיניות המחירים של אינטל והיבואן המרכזי בישראל הלוא הוא חברת "איסטרוניקס" הרמת אביבית. אז קודם כל תיקון קטן לידיעה: המעבדים 2.26 ו 2.2 כבר לא מיובאים לארץ, מי שמוכר אותם זה משאריות מלאי אז יתכנו מחירים גבוהים יותר ממה שאמור כי הדילרים מנסים להיפטר מהסחורה בלי להפסיד. רשמית כל המעבדים של 400MHZ החזקים לא מיובאים יותר לארץ אלא רק 1.8. המעבדים שכן ישנם הם 2.53, 2.4 ו 2.8 כולם בבאס של 533 וכולם כבר ניתנים להזמנה (2.8 עולה מחיר ראשוני של כ 3650 ש"ח). חוצמיזה סתם שתדעו, אינטל מורידה באופן קבוע מחירים כל 3 חודשים, דהיינו רבעון: בספטמבר, דצמבר, מרץ ויוני. אם אין השקה של מעבד חדש המחירים יורדים בכ 10-20 אחוזים באופן קבוע. אם יש הקשה,…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביצרנית האמריקאית לא ממתינים לאף אחד וחושפים עדכון לדגמי ה-XPS 15 המוערכים, שמספק לנו הצצה למעבדים החדשים של אינטל ולכרטיסי המסך הניידים החדשים של NVIDIA לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-