עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני שוקל לבסס מערכת על לוח זה. מכיון שאינו זוכה לפופלאריותת אשמח לקבל חוות דעת תודה

2. Started by etain2,

שלום, בעוד כמה ימים אני רוצה לקנות את המעבד הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6300~3~0.htm לפי האתר של אינטל http://processormatch.intel.com/COMPDB/SearchResult.aspx?Boardname=dq965gf הלוח מתאים חלקית למעבד אבל לא ממש הבנתי. עם מישהו יוכל להסביר לי במה זה תלוי יעזור מאוד. גם פה http://processormatch.intel.com/COMPDB/SearchResult.aspx?ProcNbr=E6300 יש איזה לוחות מתאימים למעבד אבל לא הבנתי במה זה תלוי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by boim,

אני בטוח שכבר דיברתם על זה 12312312 פעם פה, אבל אני לא מוצא את זה.. 1. מה עדיף? 2 מעבדים שונים או מעבד בעל 2 ליבות (מה ההבדל??) 2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם כדאי לחכות ל dual core של אינטל? מתי הוא צריך לצאת? מחיר? נ.ב. ראיתי שה AMD צריך בסוף החודש, אבל אני מעוניין באינטל...

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by go_go,

מעבד אינטל אקסטרים אדישן ליבה כפולה 840 בסקירה ראשונה http://www.legitreviews.com/article.php?aid=184&pid=1

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. Started by KMA12,

מה עדיף Intel Dual core או AMD Dual core ????.....והאם זה מגביר את הביצועים בצורה משמעותית לאומת מעבדי 64ביט בעלי ליבה אחת???? (מבחנת משחקים,עריכה של סרטים,המרה וכו')

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by susuFOX,

סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: INTEL DUAL CORE945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון : 4MB cache מה יותר כדאי Intel או AMD? הבנתי שב Dual Core אינטל פתחה פער משמעותי מול AMD זה נכון?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by FastJack,

שלום. כאשר אני מעלה את המחשב אני מקבל בזמן הboot את הלוגו של אינטל במקום לקבל את המידע הרגיל (מעבד, זיכרון, וכו) הבעיה היא שאני לא מוצא בBios שום אפשרות לבטל את זה. מישהו מכיר/יודע איך ניתן לבטל זאת? צירפתי את הmanual של הBios http://downloadmirror.intel.com/19926/eng/DZ68DB_ProductGuide01_English.pdf

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by lior0101,

איזה מהמעבדים יותר טוב? תודה מראש ולילה טוב!

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. איזה מעבד מאלה שלמעלה עדיף?? ועוד שאלה.. יש הבדל אם קונים 2 זכרונות בנפרד ושמים אותם בתור dual channel או אם קונים את הזוגות האלה שבאים ביחד? שמתי לב שאם קונים בנפרד זה יותר זול, כמו במקרה הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8021 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8024

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  10. אני יודע שיש אנשים שיגידו ששיגעתי אותם אבל אני רוצה לדעת גם לי מותר לדעת לא ? תודה בכל אופן

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by curdi1,

שלום לכולם איזה מ-2 המעבדים הנ"ל יותר חזק לשימושיים משרדיים וצפייה ב-HD ? האם ישנם מבחני השוואה בין השניים ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by asafasaf29,

מה עדיף למשחקי מחשב משני מעבדים אלו? AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EDT,

שלום! איזה מעבד עדיף לקנות: E6600 או E6550? ל-E6600 יש מהירות של 2.4GHz ו-FSB של 1066MHz. ל-E6550 יש מהירות של 2.33GHz ו-FSB של 1333MHz. המעבד אמור לשבת במחשב שישמש כשרת, ולא מתוכנן לו שום OC. לוח-אם: MSI P35 NEO-7 זיכרון: OCZ 2GB 800MHz Platinum. תודה מראש! EDT עריכה: המחיר של שניהם זהה, פחות או יותר.

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by dramatic,

שאלה בקשר למשחקים. כיום איזה מעבד יהיה טוב יותר למשחקיםם ? מבחינת כוח ידוע לי שאינטל אבל מבחינתת ביצועי משחקי וכו'.... תודההה

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by uriby,

לפני כשבועיים, בת'רד קודם עלתה שאלה בקשר ל-Intel Flex Memory. נתקלתי בזה במקרה היום ורציתי לברר האם התכונה מובנית או ברירה שיצרני הלוח צריכים לממש. גם בלוח שלי, GA-945P-S3, וגם על פי ה-manual של Asrock ConRoeXFire למשל לא ניתן לבצע זאת. בלוח שלי הם כותבים שניתן לשים רק 2 או 4 סטיקים. בלוח של Asrock כתוב: If only one memory module or three memory modules are installed in the DDRII DIMM slots on this motherboard, it is unable to activate the Dual Channel Memory Technology. אשמח לקבל עוד מידע

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  16. שלום. אני רוצה לדעת אם המעבד G2020 של אינטל יתמודד ללא תוספת כרטיס מסך (הרי קיים בו מעבד גרפי פנימי) עם סרטים 1080p, גלישה באינטרנט ומוזיקה באותו הזמן? -המחשב לא נבנה לשמש כמחשב למשחקים או כל פעולה אחרת חוץ מסרטי FHD וגלישה באינטרנט. הבנתי שהוא יותר חזק ממעבד זול של I3 באותו טווח מחירים 270 ש"ח +\- תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by roisg,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לצורכי אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי full hd. אולי גם משחק אחד (למשל מדמה טיסה). הוצע לי i3 מהדור החדש דגם 3220 עם הגרפיקה המובנית. ראיתי שיש מעבד עם גרפיקה משופרת (גרסה 4000) בדגם 3225. האם זה אכן יהיה משמעותי עבורי בתור מי שלא ירכוש כרטיס מסך ייעודי? האם אולי כדאי בכלל ללכת לכיוון של מעבדי amd ואם כן אז איזה דגם? תודה וחג שמח

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. http://www.guru3d.com/news_story/intel_haswell_e_released_in_september_core_i3_and_pentiums_20_july.html השאלה שלי מה יתן PCI Express link speed of 8GT/s ?

19. שלום. לא מזמן מכרתי את המחשב האישי שלי (2500K), ששירת אותי מעולה עם כרטיס המסך המובנה בו (HD 3000). אני רוצה לבנות לעצמי מחשב צנוע, ומוצא עצמי מבולבל לגמרי מכל האפשרויות. HD 2000, HD 3000, AMD APUs, וכרטיסי מסך יעודיים. אשמח לבחור בפלפורמה פשוטה דוגמת Intel Pentum מסדרה G, אשר מכיל את HD 2000, אם די בכך. המחיר הוא שיקול, כמובן. יכול להיות שהכי קל לשאול כך: במידה והנכם מתגוררים בארה"ב, ומבקשים מחשב שסך הכל יגלוש ברשת (אם כי גלישה עמוסה, מלאה בתוספים), כאשר ברקע כמעט תמיד מתנגן ווידאו (בד"כ אחד מערוצי הטלוויזיה), ושלא ירגיש שהוא גורר את עצמו.... לאיזה כיוון הייתם פונים? אני משתמש ביום האחרון במחשב הנייד שלי (מעבד E-350 מבית AMD), שמחובר למסך המחשב שלי 1920x1200 - U241…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by danatg,

היי חברים, מקריאה באינטרנט הבנתי שה4005 שייך לדור הישן שהוא Haswell לעומת ה5005 ששייך לדור החדש שהוא Broadwell. החדש בעל נתון של 2.0Ghz לעומת הישן שבעל 1.7Ghz. בנוסף, לחדש מוצמד כרטיס מסך מובנה של Intel HD Graphics 5500 לעומת 4400 בישן. על הנייר יש הבדל בנתונים - במה זה מתבטא וכיצד אני אמור להתיחס אליו? האם הוא זניח או משמעותי? אשמח להסבר והרחבה בנושא. אשמח גם לדעת אם אכן מדובר במעבד טוב יותר - למה אותו יצרן (לצורך העניין אסוס) ממשיך לייצר מחשבים חדשים עם המעבד הישן ובו זמנית מייצר מחשבים חדשים עם המעבד החדש בתג מחיר זהה? המון תודה

21. Started by rotemlp,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני נורא מתלבט האם לבסס את המפרט שלי על AMD או Intel. לפי הלך הרוח בפורומים פה, אני רואה שממליצים יותר על AMD (אותם ביצועים פלוס מינוס, בפחות כסף..). מצד שני, יותר מדי אנשים שאני מכיר שיש להם ניסיון רב בתחום החומרה ושנים של ניסיון(מהנדסי אלקטרוניקה, מהנדסי מחשבים, מתכנתים וטכנאים מנוסים מאוד) טוענים ש Intel עולים על AMD כמעט בכל קנה-מידה ואף הראו לי בנצ'מרקים המוכיחים זאת. בנוסף לביצועים, אחד הטיעונים הוא שאם ביום מן הימים תהיה לי תקלה בלוח/מעבד של AMD, זה יהיה הרבה יותר מורכב לתת לי תמיכה/החלפת המוצר מהסיבה הפשוטה ש Intel הרבה יותר נפוצים בישראל מאשר AMD. מה דעות המומחים פה בנושא?? בגדול אני מעוניין במעבד 4 ליבתי שיודע "לתת עבודה" - אני מתכוון ל…

22. שלום! השימושים העיקריים הם משחקים(לא חייב ברמה הגבוהה ביותר), פוטושופ (לא מקצוען,חובבן+) , סרטים, אינטרנט . (כל זה בהנחה שאני קונה כרטיס מסך GTX460 או 5770 או 6870) בנוסף, על איזה לוח אם תואם אתם ממליצים? (חייב שיהיה תומך USB3...) תודה נשמות שלי.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by shaks,

יש לי את המעבד הנ"ל. אני רוצה לדעת אם הוא תומך ב64 ביט כי אני רוצה לקנות WINDOWS 7 (כן כן... לקנות) ואני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות גרסה של 64 BIT (אם בכלל יש שתי גרסאות שונות?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן שמתי לב שבמצב LOAD המעבד שלי מגיע ל-67 מעלות. יש לי OC ל-4.4GHZ וקירור של NOCTUA. באתר של אינטל רשום שה-T CASE המקסימלי שלו הוא 67 מעלות. יכול להיות שהגיע הזמן להחליף לו משחה טרמית? עברו כבר 4 שנים בערך... תודה X

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by guyx77,

האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של הדגמים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.