מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד Q9400 6MB 4ליבות מהירות 1333MHZ יש לי זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ כרגע המעבד עובד בלוח אחר עם זיכרון מסוג DDR2 אני מחפש המלצה של לוח אם עד 250 שקל שיתמוך בDDR3 1333MHZ יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מזל טוב לי, רכשתי Core i5 3570k, ולוח BioStar TZ77XE3. בזמן שאני מחכה למשלוח, הגיע הזמן להוסיף להם זיכרון. מבחינת נפח, חשבתי על 2x4GB (אם כי אני לא לגמרי סגור). מה כדאי? התקציב הוא כ-400 ש"ח, עם אפשרות לגמישות (אפשר גם גמישות כלפי מטה אם אין טעם לנצל את ה-400). זה יהיה מחשב שולחני, והשימוש הכבד יהיה פיתוח תוכנה (Eclipse וחברים נגיד); אני לא טיפוס של משחקי מחשב גרפיים כבדים. אם כי... כשאני חושב על מצב הדפדפנים היום וזלילת הזיכרון על-ידיהם, לפעמים נדמה שהגלישה היא השימוש הכבד האמיתי :-( מה שחשבתי עליו בעצמי הוא Corsair - שתי החתיכות האלה או שתי אלה: מהירות נקובה 1600MHz, תזמון 9-9-9-24, 325 ש"ח. מהירות נקובה 2000MHz, תזמון 9-10-9-27, 420 ש"ח. מה דעתכם/ן? האם יש טעם להסתכל ע…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי HTPC : מעבד קיים- INTEL 2DUO E7500@2.93GHZ לוח אם קיים - gigabyte EG41MF-US2H זכרון - 4GB האם לדעתכם זה מספק לצרכי עריכה? האם אצטרך להחליף לוח אם או רק כרטיס מסך (הכרטיס הקיים מובנה על הלוח)? תודה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה הבדל בין p67 לZ77 אני יודע שה67 זה דור קודם של מעבדים אבל הוא תומך גם במעבדים החדשים לפי מה שאני רואה אני לא באמת מוצא ביניהם הבדלים קריטיים מישהו יכול לתת לי כל ההבדלים ביניהם בבקשה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כל אחד אומר משהו אחר,חלק אומרים שצריך להשים עיגול בגודל אפונה ועליו את הקירור וחלק אומרים שצריך למרוח את המשחה על גבי המעבד וחלק אומרים למרוח את המשחה על הקירור בכלל אז מה הכי נכון לעשות? כאן זה פורום של מבינים אז אני שואל כאן
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הפרדוקס הזה לפני שאני חוזר לחנות עם שאלות? רכשתי מחשב נייד חדש עם מעבד i5-3337U http://ksp.co.il/?uin=18231 שלפי האתר של אינטל אמור לעבוד ב מהירות של 1.8 שבפועל בCPUZ אני מקבל i5-3427U מה גם שאני מעמיס עליו עם prime95 אני רואה שהקצב עולה עד ל 1.2 וזהו.. למה זה ככה? למרות שאני מקבל מעבד לא נכון אני גם מקבל ניתונים לא נכונים נ.ב יש תמונה שמראה את הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הזיכרון הזה טוב? http://www.tms.co.il/product/12438.. יתאים לגיימינג כבד ולא יהווה בעיה? יהיה אמור לתפקד כמו זיכרון של CORSAIR לדוגמה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה ובכל מצב אם במאמץ או לא תמיד הליבה הראשונה יותר חמה ב5-10 מעלות מאשר השניה, האם זה נורמלי או שיש בעיה בקירור?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לוודא כי אכן ניתן לבצע OC עם ה3470 CORE I5 ו GIGABYTE B75-D3H
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן המעבד, לוח האם, או שניהם מתו. לכן, אני מעוניין לקנות חדשים. זהו המפרט הנוכחי: Intel i5-750 Gigabyte GA-P55A-UD3 Noctua NH U12P G.skill DDR3 1300 2x8GB ATI HD5850 Intel X25-M 80GB Samsung Spinpoint F3 1TB Seasonic X-650 CM HAF 932 חשבתי על קניית Intel i5 3470 ולוח האם Gigabyte H77-D3H. השאלה היא, האם ישנה תאימות מלאה בין אלה והרכיבים לעיל, והאם אלה "יספקו" את כלל הדרישות שלהם. שנית, האם המעבד ולוח האם מהווים החיבור האופמטימלי לתקציב בסביבות 1500 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש מעבד g2020 זכרון 8G סטיק אחד 1600 אני מעוניין לחבר 2 מסכים למחשב בחיבור dvi יש כזה דבר ? ושאלה נוספת - האם ניתן בחיבור שכזה לראות בכל מסך משהו אחר לדוגמא במסך אחד פייסבוק ובמסך השני לראות את תיבת הגימייל שלי ביקשתי המלצה למפרט בפורום מפרטים אבל לאחר כ-6 ימים שלא היתה כל המלצה כבר התייאשתי ואני ארכיב כבר לבד ולכן השאלה הנשאלת. אם אין כזה דבר אז אשמח על המלצה של לוח אם מתאים ראיתי בפורום של מפרטים שממליצים על gigabyte ga-b75m-d3h תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי להוסיף זכרון למחשב שלי. הפרטים המלאים של המחשב שלי: -------------------------------------- Summary -------------------------------------- Computer Brand Name: GIGABYTE P55A-UD4P Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601 Service Pack: Service Pack 1 Processor: Intel Core i5-750 (2666.7 MHz) Motherboard: GIGABYTE P55A-UD4P (Intel P55 (IbexPeak)) Memory: 4 GBytes (Dual-Channel) Hard Drive: Seagate ST2000DM001-9YN164 (1,907,725 MBytes (2000 GB)) Optical Drive: …
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מפרט: מעבד intel i5 3470 ivy זכרונות ( corsair 2x4GB(8GB) 9-9-9-24) CMX8GX3M2A160 לוח אם gigabyte-Z77-DS3H כרטיס מסך: gigabyte gtx 660 יש לי בעיה בכרטיס מסך שלפעמים הוא מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז יש לי מסך לבן. ראיתי באחד מהפוסטים בפורום שגם הייתה את אותה בעיה והוא הצליח לסדר אותה על ידי סידור הגדרות זיכרונות. אשמח עם מישהו יכול להגיד לי מה בבדיוק לעשות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ואם אפשר קישור לקנות אותו ושינצל HD6850 OC של MSI בצורה הטובה ביותר תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בבית מחשב עם לוח אם Gygabyte GA-g41mt-S2 ומעבד Intel Pentium® D 3.2 עקב ביצועים קצת חלשים, אני חושב לשדרג את שני הרכיבים האלו, אבל לפני שאתחיל להוציא כסף, יש לי שאלה. יש לי אופציה לקבל בחינם את הלוח הבא GA-M61PME-S2P האם ללוח הזה יש יותר פוטנציאל או שפשוט לשכוח מהכל ולשדרג? התקציב שלי הוא בסביבות ה 1000-1200 שקל. תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקבל המלצה ללוח אם של גיגהבייט בעל 5-6 חיבורי SATA למעבד Intel G2020 ואשר תומך בחלונות 8. הקנייה תעשה ב-TMS מיועד לשימוש כללי ללא משחקים, מעט עריכת ווידאו בסוני ווגס. תודה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, פירקתי היום מחשב ישן שיש לי בבית, ומצאתי בפנים שני כרטיסי זיכרון פנימי מסוג Kingstone, 512MB, וכרטיס אחד DDR2 2GB. החלטתי להוסיף את הזיכרון למחשבים קיימים בבית, וכאן עולה השאלה: לי במחשב יש שני כרטיסים של 1GB כל אחד מסוג Kingstone, האם אפשר פשוט להוסיף את הכרטיס של ה 2GB ללוח אם? כמו כן אני רוצה להוסיף את שני הכרטיסים של ה 512MB לשני מחשבים נוספים שיש לי בבית, אחד לכל אחד. גם במקרה זה, פשוט להוסיף את הכרטיסים ללוח אם, סתם ככה? אין בעיה עם כך שמספר הכרטיסים יהיה אי זוגי? (פעם אמרו לי שבנוגע לזיכרון פנימי, צריך שהכרטיסים ילכו בזוגות..). תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד+זיכרון+לוח אם כדי לקבל בוסט במשחקים ובעבודה בכללי. מעבר לזה אני גם מתכנן להוסיף כונן SSD ל OS (סתם לידיעה). כרגע אין תקציב לכלום, אני אחליט עליו לאחר שאראה את האפשרויות. מעבד- אינטל i7 או i5 מהדור החדש ביותר. האם כדאי לחכות למעבדים דור רביעי? http://hexus.net/tech/news/cpu/50813-intel-haswell-processors-launch-2nd-june/ לא מתוכנן OC. האם אני צריך להחליף את הקירור למעבד? לוח אם- מחברה מוכרת כי היו לי קצת בעיות למצוא דרייברים למערכת 64BIT עם הנוכחי. תמיכה ב USB 3. תמיכה מלאה ב SSD שאני מתכנן לרכוש. מספיק חיבורי SATA לכל הכוננים הנוכחיים + אופציה לעוד כוננים. רצוי שיהיה כרטיס מסך OB שאין לי כרגע, סתם למקרה שהחיצוני יחליט להתפגר. זכרון- 6 או 8 …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי gigabyte ga-p35-ds3l תומך ב DDR3 ? אני חושב על שדרוג של הזכרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם בהתקנת דריברים למערכת הפעלה חדשה, יש סדר מסויים שבו כדאי להתקין? האם חייבים להתקין את כולם? במיוחד אני מתלבט לגבי השורות המודגשות מדובר בלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ומערכת הפעלה Windows 8 64 + כונן SSD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#dl הרשימה כוללת: Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip Chipset -Intel Management Engine Interface Chipset -Intel INF installation Realtek LAN Driver Intel Rapid Storage Technology Hot fix (Note) After installed IRST 11.6 driver, please install Hot fix (Intel SATA Preinstall driver (For AHCI / RAID Mode Intel VGA Driver בתודה,
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון כנראה לחצתי חזק מדי והקליפס שתופס את הקירור ללוח אם נשבר, והלך ה arctic freezer 7 pro. הייתי רוצה שתמליצו לי על קירורים בתקציב 50-100 שקל, אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד, אני מחפש מקסימום עלות תועלת. שוב כמובן רצוי לא להתקרב ואין טעם לחרוג את ה100 שקל כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם מאיפה לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ההתלבטות היא בין שני מעבדי אינטל i5 3570 או 3470 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3570-vs-Intel-Core-i5-3470 עפ"י cpu boss ה 3570 יותר חזק.. וגם הציון שלו בבנצ'מארק גבוהה יותר ובכל זאת שמתי לב שרוב המשתמשים בוחרים ב 3470.. אני רוצה שהמחשב שאני מרכיב ימשיך לתפקד כראוי גם עוד 3-4 שנים האם שווה להוסיף 150 שקל ולקחת את ה 3570?? ------------------------- אני צריך גם עזרה בבחירת קירור (אני לא מתכנן OC) בחנות הציעו לי שני דגמים: akasa x4 או arctic freezer 7 pro rev2 באותו מחיר.. מה עדיף? ****חשוב מאוד שיהיה קירור שקט! (הקירור הנוכחי שלי עושה רעש של טרקטור) המחשב ישמש לתוכנות עריכה גראפית ואודיו חובבנית (פוטושופ וקיובייס בעיקר) ומשחקים כבדים למניהם bf3 farcry3 gta iv אססי…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם וזכרונות [8GB] למעבד I5 3570K למטרת OC קל/בינוני בתקציב של 1000 שקל . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם שמעתי כבר פעם-פעמיים בפורום, על כך שיש דרך לקחת ראם ולהשתמש בו ככונן נוסף (שנמחק בכיבוי המחשב), שנותן ביצועים מהירים מאוד. אז קודם כל- זה מעשי? איפה אני יכול לקרוא על זה עוד? דבר שני, זה שווה את המאמץ? דבר שלישי, איך בכלל מבצעים את זה? ??? וחוץ מזה, איך אני בכלל מנצל את ה"כונן" הזה? אני מתכנן לבצע את זה עם 4GB כי יש לי כרגע 2*4GB ואני על מערכת 32, אז עד שאני אשיג 64 זה ייתן עלייה בביצועים...
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם המעבד G2020 של אינטל יתמודד ללא תוספת כרטיס מסך (הרי קיים בו מעבד גרפי פנימי) עם סרטים 1080p, גלישה באינטרנט ומוזיקה באותו הזמן? -המחשב לא נבנה לשמש כמחשב למשחקים או כל פעולה אחרת חוץ מסרטי FHD וגלישה באינטרנט. הבנתי שהוא יותר חזק ממעבד זול של I3 באותו טווח מחירים 270 ש"ח +\- תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-