מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אז בעקבות שני התרדים הקודמים אני גם רוצה להראות פה את המחשב החדש שלי (עוד לא חודש)ולשמוע את חוות דעתכם בקשר אליו. Mobo: Gigabyte GA-7VRXP (VIA KT333)l +Proccessor: AMD Athlon XP 2100 Memory: Transcend 512 DDRam 333Mhz Graphic Card: Gainward ultra 750 golden sample- Geforce4 Ti4600 Hard Disk: Maxtor 80GB 7200 RPM+ IBM 40GB 7200RPM Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 Case: Enermax 3 fans 450watt Speakers: Creative cambrdige soundwaorks-four points soround -5 speakers Monitor: IBM G78 Series CDR-W: ASUS 32X12.X40 אוקיי,חוץ מהבעייה בלוח אם שסידרתי אותה(אך אני עדיין ממליץ לא לקחת לוח אם מסוג זה)אז המערכת עובדת מצויין והחרטה היחידה שלי היא שאולי יכולתי לקחת כרטיס מסך מסוג…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם אתם ממליצים למעבד AMD XP 1600+ ושיתמוך גם בכרטיס מסך HERCULES RADEON 8500 LE והכי חשוב שלא יעשה בעיות ושיהיה אמין! אתם מכירים משהו ? ;D
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי את הלוח אם והוא עושה בעיות עם ה AGP X4 ובקיצור אולי כל המבחנים אומרים שזה לוח מצויין אבל יש לי אותו ויש לי רק בעיות איתו ויש לי פה כמה טריידים שיסבירו לכם והקיצר הלוח הזה ממש ממש לא מומלץ ואם כבר ללכת על לוח מסדרת VIA KT333 אז לך על הלוח של ABIT http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=6&threadid=14437 http://www.community.tomshardware.com/community/showflat.pl?Cat=&Board=comp_mainboards&Number=381194&page=0&view=collapsed&sb=5 http://www.amdmb.com/vb/showthread.php?s=f372bd9a8e5dc4442fb12fc94059afa3&threadid=128762&perpage=15&pagenumber=1
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הבהרה אחרונה בעיניין . לוח 7VXRP לא תומך ב G4 TI 4400 , 4600 של LEADTEC ושל MSI. גם בגרסת REV 1.1 חשבו שהבעיה נפתרה והיא לא !. הבעיה היא לא הכרח בעיה של לוח אם. יש אכן מספר לוחות אחרים שלפעמים עושים בעיות עם הכרטיס הזה. אני פשוט עוד לא מכיר לוח אחר שאני יכול לציין אותו כלא מסתדר עם זה. פשוט הלוח של גיגה בייט נמכר הרבה ולכן הבעיה ידועה לי . אני לא מאוהבי גיגה בייט אבל זה עדיין לא עושה את הלוח ללא טוב (אני פשוט לא אוהב אותם יותר).
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום!!! גם לי יש את הלוח הזה ואני מרוצה מאוד!!! עכשיו יש בלוח הזה פיצר של כרטיסי זיכרון!!!! אם אלא ביטלתם את האפשרות הזאת הביצועים של המחשב שלכם ירדו בצורה דראסטית!!! לי יש את ההרקולס ובמקום לקבל 8900 קיבלתי 6800 בקושי! ניכנסתי לביוס ביטלתי את זה והתחלתי לקבל 8900!!! בטלו את זה ויכול להיות שכל הבעיות שלכם יפתרו (אני מקווה)....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נואש למצוא לוח אם מעבד וזכרונות הכי טובים שיש במחיר של עד 2200 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיע הזמן להיפטר מהp3 copermine 1ghz שלי ולהשתדרג אבל עקב המצב הכלכלי הקשה בארץ (מה לעשות...) לא רציתי להגזים ולעשוק את אבא ;D אז הנה המפרט החדש של העקרב: celeron 1.1ghz (מתוכנן לoc) asus tusl 2 256mb sdram corsair 150 @ 2-2-2 seagate barrcude IV 40gb thermalright AX7 (עוד לא החלטתי מאורר.... בכל מקרה לא דלתא) וזה יתווסף למפרט בצד אבא יקבל את החלקים הישנים שכוללים: p3 1ghz intel d815epea2 512 sdram kingston +genric fujitsu 10gb ואת כל השאר הוא קונה....... מזל טוב לי קובי אני הולך לעשות איתך תחרות ;D
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני לא מבין נראה לי שיש בעיה עם המחשב שלי, PC ALERT מראה שהמתח של ה 3.3V יורד ל 2.76 אני לא מבין למה ? המקלדת USB שלי מאבדת קשר למחשב כשזה קורה... מה הבעיה הספק יכול לגרום לבעיה הזאת ? יש לי ANTEC 400W
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
המטרה העיקרית שלו היא OC. לא צריך RAID, עדיף שיהיה USB 2.0 אם לא אז לא נורא. אני לא צריך תמיכה במעבדי 533 ועדיף שהלוח לא יעבור את ה900, 1000ש"ח מקסימום. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שאל אותי אם 44 מעלות זה תקין ואין לי מושג לגבי מערכות מבוססות AMD... מה המצב אצלכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחבט בשאלה , לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג מהp3 1g מכיון שאני לא יכול לעשות לו o/c ואני רוצה ביצועים יותר טובים . חשבתי על ה athlon xp 1900 או 2000 או שמה כדאי לי ללכת על אינטל ? על ה INTEL P4 2000 - 478PIN 512k Cache חשבתי . אם תוכלו לפרט יותר על הדגם של אינטל ( הרבה המליצו על הנותרווד , רק שהסתכלתי בפנדה לא היה רשום את השם). לגבי לוח אם לamd אני אלך על msi הדגם של הkt333 ואני לא יודע לגבי אינטל . אני אקנה בעוד חודש בערך ומכיוון שלא ידוע לי על מעבדים חדשים יוצאים אני אלך על מה שתמליצו לי ואני מקווה שתהיה הורדת מחירים נוספת כי צריך גם זיכרון . סה"כ התקציב שלי יהיה 2000-2400 אם תמליצו לי על אינטל אני גם אוכל להסתדר עם 512mb sdram עד שאני אחסוך ל ddr או לrdram .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שווה לקנות ב-4000 שקל: מעבד: אינטל פנטיום 4 1600 מגה-הרץ (478) לוח אם: מ.ס.י 645 אולטרה. זכרון: 256 מגה-בייט DDR PC-2100. חברת - MTEC LTD כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV OUT הארד-דיסק: 40GB 7200RPM ATA-133 מסך: IIYAMA 17" מודם: INTEL AMBIENT V.90 מארז: MIDI ATX FOR P-4 מדפסת + סורק + צורב NEC 24X. CD ROM X52. FLOPPY אני מודה -מפרט לא מלבב... אני רק שואל אם זה שווה את המחיר.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מכירים את SE7EN? ידידי קנה לפני כחודשיים-שלוש מעבד AMD XP2000 ולוח אם של ASUS שתומך בזיכרונות 333MHZ. נראה מערכת חלומית, לא? אז לא! מהיום הראשון הטמפרטורות של המעבד לא ירדו מתחת ל 50 ולעיתים עלו על 60. שום דבר אינטנסיבי לא רץ בלי לאתחל את המחשב (3DMARK, משחקים וכו'). אז הלך לו ידידי וקנה את ההיטסינק הטוב ביותר שכסף יכול לקנות היום (SLK600) וגריז טרמי מעולה. שמח וטוב לב הרכיב אותו על גבי המעבד והניח שבעיותיו בעולם נפתרו... אתם בטח חושבים שפה נגמרה הסאגה? (טוב, הכותרת בטח סיפרה לכם שלא...) היום, התקשר אליי יניב וסיפר לי שהמעבד נשרף! הלוח אם שלו צווח בקול נשי ובהתרגשות רבה - CPU PROBLEM. ד"א - אני חייב לציין ששלוחות אם של ASUS יש פיטצ'ר שנקרא COP - CPU OVERHEATING PROTECTION…
-
- 58 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
קניתי מ SIMPELTECH ATHLON 1700 PLUS לו GIGABYTE GA-7VRXP והחום של המעבד 61 מעלות ו SYSTEM TEMP = 45-47C !!!! למה? האם זה סביר למצב מנוחה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד- P4 1.8A Northwood לוח אם- Abit TH7-IIRAID הארד דיסק- WD 80 GB "Special Edition" זיכרון- Samasung 512RDRAM 1066(128X4) כ. מסך Leadtek GF4 TI4400 ספק Antec 430W TruePower מארז- Chieftec AX-01SLD מסך- IIyama VisionMaster pro452 דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר עם מדריך לאופטימיזציה של BIOS של Asus A7V133 או של לוחות מבוססי KT133A באופן כללי ושמסביר את המשמעות של הפרמטרים השונים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ... חבר שלי מתכונן לקנות מחשב וביקש שאני ימליץ לו על מה לקנות.. הוא כבר היה מוכן לפני איזה חדשיים אבל אני אמרתי לו שיחכה עוד איזה חודש עד ליציאתו של Ti 4200 ... טוב הזמן הגיעה וגם ה Ti4200 . אז עוד הייתי נעול על AMD אבל היום המצב השתנה לגמרי , כלומר מבחינת מחיר כבר עדיף לקחת P4 1.6A וזכרונות RDRAM לא כאלו יקרים היום ... אני גם לא כל כך רוצה לקחת בשבילו AMD כי הוא לא כל כך מבין בכל העניין הזה :-/ כי אחרי זה יבוא עלי בטענות ,מה בחרת לי ,כל פעם ניתקע לי במשחקים ... יש לי בעיות . ואני לא צריך את זה . אני לעצמי אולי הייתי לוקח AMD .. אבל כמו שהסברתי כבר שווה יותר P4 . בקיצור הוא לוקח בלי מסך ואני התחלתי להיסתכל כבר איזה חלקים לקחת ... הוא אמר שרוצה להיכנס במסגרת של 4,00…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה!! יש לי את הkingston וניראה לי שיש לי בעיה איתו כי אני מקבל איתו ציונים ממש נמוכים
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! קניתי את הזיכרון הזה! ואני עושה בנמרקים ואני מקבל ציונים די נמוכים!!! ושראיתי את הציון שמקבל הcrucial ddr 256 333 הבנתי שיש בעיה מישהו יכול לעזור לי זה התמונה של הבדיקה ניראה לי שיש משהו די דפוק!!! המפרט שלי רשום תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-7VRXP + RAID איזה זכרון מתאים ללוח אם הזה אני מדבר על זכרון מתאים גם ל AMD XP 1600 ושיהיה איכותי דחוף דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אנו חווים דגות חום שחבל על הזמן. ובתו מי שקוא הבה פה בפורום אני ממליץ לכולם(או יות נכון למי שאין מזגן בחדר מחשב) אם אתם לא עובדים על המחשב כבו אותו . ולא משנה אם יש לכם צלעות קירור חזקות ולא משנה אם יש לכם, איוורור מסיבי במארז. פשוט מאוד : אתם לא עובדים על המחשב, כבו אותו. יש לי מעבד שכבר גמר את הקריירה שלו פשוט כי חם אצלי (טמפ חדר 50%) אל דאגה אני עוד חי ונושם והלכתי לחדר ממוזג. אז אני המלצתי מה שלדעתי הכי כדאי לעשות עם המחשב בימים כאלו, עכשיו כל אחד יעשה כטוב בעיניו.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר קריאת כמה מאמרים, לא הצלחתי לפענח, איפה עומד המעבד הזה מבחינת ביצועי לונג וFLOAT, בביצועי מולטמדיה הוא יורד מסלרון 667, אבל לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בעבודה על לינוקס בערך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצת מתלבט בנושא לאחרונה... הכי חשובים לי ביצועים ומהירות. עדיף אם יהיה גם RAID ו- USB 2. בכלללללללללל לא מעניין אותי OC. הבנתי ש Sis 645 זה צ'יפסט מעולה עם ביצועים יותר טובים מ 845 בפחות כסף, אז חשבתי על MSI 645 Ultra, אבל אז הלכתי ל motherboards.org ונתנו לו 4/15 בביצועים, שלא נדבר על שאר הציונים... מצד שני זה נראה לי אתר מעפן, לדוגמא הם לא כותבים ליד כל לוח לאיזה מעבד הוא, הם ממליצים על חנות ספציפית לקנות בה (משוחדים?) והם גם כתבו על איזה לוח שהוא "Lightening fast"... דבילים ;D בכל אופן, אם תוכלו להמליץ לי על לוח טוב (שניתן להשיג בארץ לדוגמא בפנדה/זיגזג/למיר), ולהגיד לי מה לדעתכם הצ'יפסט העדיף בכלל, אודה לכם מאד ואני די נעול בקטע של לא לקנות AMD, מה גם ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-