מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני רוצה לקנות CELERON1300( 256K Cache Inc. Fan Socket 370 0.13 Micron OEM (סלרון טוטלין) אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות :-[ אני רוצה לוח זול. מישהו יכול לעזור לי? אני לא עושה ולא יעשה OC!! תודה.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב. מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ זיכרון: 256MBDDR PC2700 כרטיס מסך: S/U/M/A G4TI4200SE 64MB ג'יגהבייט אמרו לי שיש בעיות. אני חושב על אפוקס, אבל אני צריך שתגידו לי אם ה EPOX 8K3A?KT333 הוא טוב. עוד משהו: אני הולך לעשות O\C לסומה(מי לא ), אני רוצה לדעת אם יש קשר בין הלוח אם לבין הכרטיס מסך, או אם יש קשר בין רכיב כלשהו לכרטיס מסך. הO\C כנראה יהיה 250/550 -> 320/650 MHz ולכן מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! חשוב לי לקבל המלצות לגבי כמות המאווררים, מארז אנרמקס 350W. בתודה רבה רבה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד חדש ולשמור על עלויות כמה שיותר נמוכות (גם בלוח) רציתי AMD 1600או 1700 אבל אני מפחד שהוא ישרף לי. לקנות P4 1.6 או שהAMD בסדר??
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כן כן, ה AMD 1800 שלי מת, אחרי חודש מהקניה. הוצאתי אותו כדי לנקות אותו מה Thermal paste שהיה עליו, יותר מדי לדעתי, ניקיתי לגמרי. החזרתי חזרה ללוח אם, הדלקתי את המחשב, הגעתי עד ל BIOS, ושם נתקע. אחרי Reset לא עלה כמובן, אחרי הפעלה מחדש גם לא, ופעם השניה עלה ריח של שריפה.. כל זה היה ביום שישי, היום אני אמור לקבל מעבד חדש וסף סוף אני יוכל להשתמש במחשב שלי שוב, אפשר למות בלי מחשב..באמת.
-
- 53 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
- אני לא עושה OC. - כרטיס מסך: GeForce2 Pro 64MB DDR - זכרון שיהיה עם הלוח: Samsung 512MB PC2700 - מעבד שיהיה: AMD Athlon XP 1800+ בבקשה תצביעו ותסבירו את בחירתכם. בבקשה הסברים רלוונטיים ועובדתיים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה, יצרו מאיץ גרפי כדי להוריד מהעומס של המעבד את רוב הקטע של העיבוד הגרפי ואחת הסיבות של הכרטיס קול הוא כדי שהוא יעבד את הקול, כנ"ל לגבי כרטיס רשת... (בקשר לאחרון אני לא בטוח) עכשיו מה שאני שואל זה למה לא ליצור כרטיסי פי סי אי שמורידים מכוח העיבוד של המחשב, יקחו מהמעבד את הצורך לעבד a.i או גאומטריה של שלבים הוא מיליון ואת דברים, או בכלל ליצור כרטיס פי סי אי שהוא עוד מעבד נגיד של עוד 300 מגה הרץ... תחשבו, עולה 200 שקל ובמקום up-grade של כל המעבד פשוט קונים אחד כזה, יש בעיה עם דבר כזה? נ.ב. ברמה עקרונית גם הראם הוא חלק מהעניין. וחוץ מזה, מעבד כזה (300 מגה הרץ) לא צריך להתחמם יותר מדי, ככה שheatsink קטן ופשוט יספיק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לרוב לא עושה יותר מידי עם המחשב בעיקר משחק (SOF2 GTA3 THPS3 וכו...)ובאינטרנט. אני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בלפחות AGP X4 ובגלל שאני לא רוצה להחליף לוח ולהשאר עם הP3 אני רוצה להחליף גם מעבד. יש לכם משהו להמליץ לי (מעבד+לוח) בעלות הכי נמוכה ועדיין שייתן תמורה נורמלית. תודה מראש רום
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנא הביעו דעתכם על טכנולוגיות מהירויות וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא נוהג להתעסק יותר מדי בלוחות אם, אז רציתי לשאול אם הלוח שלי טוב, i850-W83627 ולפי מה שהבנתי הוא פועל עם זיכרון RDRAM. האם הלוח הזה טוב? אם כדאי להחליף אותו? האם הוא ישן? כי יש לי 382 זיכרון פנימי ועדיין המחשב שלי איטי יחסית(win XPpro )
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
מה אתם אומרים איזה לוח אם הכי מתאים amd xp2100 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף??? Samsung 256MB DDR PC-2700 Samsung 256MB DDR PC-2100 (x2) בקיצור - 256 מ"ב 333 מול 512 מ"ב 266.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מה שאני צריך לשדרג, וזה התקציב שלי פחות או יותר (לא הרבה יותר אולי 100+ שקל MAX). איך הדבר הזה: AXP 1800 + Epox 8K3A+ + Mushkin 256 PC3000 זה ב 2045 שקל. זו בעצם חבילת ה AXP 1800 של פנדה, רק עם לוח אם שונה שעולה ב100 שקל יותר. תעזרו לי, אני רוצה את הטוב ביותר במחיר הזה. לא לאוברקלוק. ואין סיכוי להגמשת המחיר.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר קניתי פשוט מחשב חדש הכל אצלי חדשששש קניתי מעבד ולוח חדשים היום קניתי GF3 עשיתי פורמט והוא עובד פחוא טוב מ GF4 MX ! המשחקים לא עובדים חלק הDEMO של 3DMARK2001 ניקתע כזה ולא זז חלק מה לעשות חברייה? למה דווקה לי יש את כל הבעיות שבעולם?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח אם EPOX 8K3A+ וגם זכרון של מושקין PC3000 או PC3200. הלוח אם הרי מותאם לזכרונות מקסימום PC2700, זה ידוע. אז השאלה היא איך פועל כל הקטע של זכרונות יותר מהירים על לוח שתומך בפחות מהירים. האם אני אצטרך במיוחד לעשות להם מן אוברקלוק כדי שיגיעו למהירות שקניתי (נגיד ל 400 מה"צ ב- PC3200). ויש במהירות הזאת עליהם אחריות כמובן, נכון? פשוט תסבירו לי את כל הקטע של הזכרונות המהירים, כל מה שאני צריך לדעת על זה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הבנתי שזה דרייברים לצ'יפסט, אבל מה הם נותנים לי? ומתקינים אותם כמו בעידכון ביוס, כלומר בצריבה של פלאש, או פשוט כמו דרייברים של כרטיס מסך למשל. ד"א יש עידכונים לצ'יפסטים של אינטל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה נראה לכם שעדיף: 512 MB של זיכרון KINGSTONE DDR 2100 פשוט, או 256 MB של זיכרון CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C ללוח GIGABYTE 7VRXP שתומך עד 2700. תודה...!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
F7 GA 7VRXP 1. Support "System Information" display in CMOS setup when pressed 2. Support Q-flash utility "Protect function" 3. Hide "Show Full Screen Logo" CMOS setup option when no Logo file in BIOS. 4. Fixed boot from USB ZIP, USB CD-ROM 5. Correct "IRQ Priority" CMOS setup item function.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מה יותר עדיף? AXP 1800 + MSI KT3 Ultra-ARU + Mushkin 256MB PC3000 + Maxtor 60GB ATA133 או AXP 1900 + MSI KT3 Ultra-ARU + CORSAIR XMS 256MB PC3000 + Maxtor 40GB ATA133 הזכרון נראה לי אותו הדבר, מילא אני לא מתכננן לעשות OC. אז נשאלת השאלה מה יותר חשוב: עוד קצת מהירות למעבד (וזכרון יותר טוב?) או יותר נפח כונן קשיח? תודה.
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ואני לא מצליח להחליט אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי להחליט המחשב הוא בעיקר למשחקים אני מעוניין בצע אוברקלוק לא רצחני בעתיד אתם יכולים לראות את פרטי המערכת שלי למטה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-