עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Omri4u,

So what happens if you raise the FSB speed to say, oh 140 Mhz from 133?? Well it also raises the speed of the connected AGP and PCI buses as well. Here is where the ratios become important - if CPU/AGP/PCI is set at 4/2/1 then, at 140 Mhz CPU FSB the AGP bus runs at 4/2 or 1/2 ratio = 140/2 = 70 Mhz AGP bus speed, likewise the PCI bus is running 1/4 FSB speed, so 140/4 = 35Mhz up from the standard 33Mhz. The more you push the FSB up, the more you also overclock your AGP and PCI cards by fractional amounts as well. קראתי על זה באיזשהו פורום ואני לא מבין משהו אחד אם הראטיו CPU/AGP/PCI מוגדר ככה 4/2/1 וה FSB הוא 140 זה אומר שהמעבד פועל 140/4 שזה 35? והAGP ב 140/2 שזה 70? …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Jar with me,

שאני רואה את מהירות המעבד שלי אני בעצם רואה את מהירות הבאס כפול המכפלה. בקשר לבאס יש לי משהו , זאת מהירות , מהירות תקשורת בין רכיבים שונים במחשב שלי. אבל אני ממש לא יודע מה זאת המכפלה , אני פשוט לא יודע מה זה , מהיסוד למישהו יש תשובה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by Regev,

שאלה דחופה מאוד. אני קונה מארה"ב שבוע הבא מחשב ואקח כנראה פנטיום 4 1.6 עם 80 ג'יגה או 1.8 עם 60 ג'יגה, אותו מחיר. אני רוצה להגיע לתוצאות אוברקלוק טובות עם לוח EPOX 4SDA וזכרון CORSAIR 256MB DDR PC-2700, עכשיו - איזה היטסינק טוב וזול לקחת, שיהיה שקט הכי חשוב????? איזה מארז??? FULL TOWER או שיספיק הMIDI ATX??? כל זאת, בפרק הבא של HWZONE...

• 76 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by orrm,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ובודק את השוק לגבי לוחות אם..... מצאתי את הלוח אם של ASUS P4T533 בלי שום תוספות אחריו.... לא LC ולא S ולא כלום... עכשיו השאלה היא: איפה הוא בארץ? האם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by MDK,

בבקשה תענו בהמוניכם! אני פונה לכל מי שיש מעבד את'לון XP!!!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by KoDkOd,

לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

אני שמח להודיע שכבר היום התחילו לשווק את הTBred של אמד בארץ!! בינתיים מייבאים אותו ג'יירו טק בלבד כי רק הם מוציאים מחירון פעם בשבוע...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. במקרה נתקלתי בלוח אם ששמו INTEL MARYVILLE 3 D850MV2. חבר שלי קנה מחשב עם הלוח הזה וכשהוא סיפר על זה הבנתי שאני לא ממש מכיר את הלוח, בכלל לא שמעתי מאינטל ולוחות יותר מדיי מבזמן האחרון. אולי מישהו יכול לספר לי על הלוח הזה? הוא טוב או לא טוב? מה יש ומה אין לו? באיזה זיכרונות הוא תומך וכו... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by 6kwar,

מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון באתר של טום בקשר להורדת הלוח קירור של הKT333 תודה!

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by Notter,

אני לא זוכר בדיוק מה זה ה CPU 2 אם זה הצ'יפסט או המעבד עצמו, אבל אני הורדתי את התוכנה Hmonitor והיא מראה לי שהטמפ' של ה CPU 2 היא קבועה על 81-82 מעלות!!! (דרך אגב, כל מי שרוצה לבשל חביתה מוזמן להביא בייצים, מחבת, נייר אלומניום ולשים על ההיט סינק) גם הבורד שלי מגיע לטמפ' של 51 מעלות... אבל זה סיפור אחר גם ככה קניתי עכשיו crystal orb ו volcano 7+ ואני רק מחכה ל arctic ice 3 בכל מקרה לא רציתי לשאול בקשר לקירור אלא בקשר למעבד אפילו אם אני לא נוגע במחשב במשך יום שלם, כשאני פותח את המחשב התוכנה מראה לי שהטמפ' עדין 81 מעלות! וזה לא הגיוני שזה לא יתקרר במשך יום שלם! וחבר שלי סיפר לי שמעבדים יכולים ככה להידפק אם משתמשים בהם הרבה בזמן שאין קירור טוב מספיק במחשב (אני משתמש במחשב כבר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה. ניתקתי והוצאתי ושיניתי דרייברים של הצורב. ואפילו הלכתי לאתר של ACARD TECHNOLOGY והורדתי דרייבר לXP. הבעיה פתורה. (נראה לי) המחשב עולה בחצי מהזמן שהוא היה עולה פעם והוא יורד באיזה 10 שניות. תודה רבה וכל הכבוד לפורום הזה. תודה רבה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by rosesr,

amd xp 1800 msi kt3 ultra-aru ddr 512mb pc2700 samsung dvd-rom samsung 16/48 floppy wd 80gb +8mb suma gf4ti4200se 128mb dragon ax-01sld ax7+מאוור 80מ"מ ספק 350W זהו עם סככתי משהו תומרו לי

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by WarMachine,

לחבר שלי מצוי המעבד הזה והוא רוצה שאני אעשה לו אוברקלוק ,נראה לי שאלו המעבדים הישנים ולא הנורטווד כי אני לא זוכר שיצא נורטווד של 1700,בכל מקרה אם זה המעבדים הישנים כמה אוברקלוק אני אוכל כבר לעשות והאם זה באמת מעבד Williamate

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rosesr,

שלא יעבור את ה5000 בלי מסך רמקולים מקלדת עכבר.אני רוצה אחד שיחזיק מעמד שנתיים בלי OC לכרטיס מסך אולי OC אם אני אדע בעתיד אדיף G4TI תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by diablo4u,

שמעו יש לי בעיות רציניות וגם אני לא כל כך מבין במחשבים (חומרה) כי אני רק בן 14 לא שזה כל כך קטן. אז ככה יש לי מחשב כזה: פנטיום 3 1000 256 זיכרון DDR א 40 גיגה 7200 RPM GEFORCE 2 GTS\PRO 32 MB CREATIVE SB LIVE (נראה לי בקשר לכטיס קול) WINDOWS XP PRO CD +52 CDRW YAMAHA 2100S 16 10 40 עכשיו אני הורדתי את כל הדרייברים המתאימים שיכולתי למצוא לכרטיסים שלי XP DETENATOR SBLIVEDRVUPDATEXP והמחשב פשוט עובד חרא. הוא עולה לאט ויורד לאט והכוונה היא ממש לאט. וזה עוד אחרי ששיתי פרמוט והוא חצי ריק. 26 גיגה פנוים. הוא עולה בערך ב40 טעינות של הXP ויורד באיזה 2 דקות או יותר. ולפעמים במשחקים הוא פשוט עושה רסטארט מתי שבא לו. ועוד....... כמעט כל המשחקים לא פועלים טוב. או מקרטעים ונתקעים או …

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by DXT,

כחלק מאמציי למצוא את הלוח אם הכי טוב שיתאים לי באתי אל הלוח הזה. יש לו את כל הפיצ'רים שצריך ללוח אם KT333 וגם הוא לדעתי יציב מאד ואמין מאד. יש למישהו הערות לגבי ההחלטה שלי? מישהו חולק על דעתי? להזכירכם לא להמליץ לי על אביט או אפוקס כי אני לא עושה OC לכן אין לי ממש טעם לחשוב על אף אחד מהלוחות הנ"ל. כל תגובה תתקבל בברכה .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, לחבר שלי יש מחשב פנטיום 1 233 מגה הרץ ושמתי לב כשהמחשב עולה כתוב לו שיש 512 קילו בית של קאש שזה הרבה מאוד האם זה יכול להיות או שזה טעות??? ???

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by zippobuyer,

יש לי כרגע AMD 1700 לוח 7VTXH PLUS של גיגהבייט ו256 זכרונות BUFFALLO. השאלה שלי היא כזו, אם אני יוסיף עוד זכרונות שישלים לי ל256, אני כבר אוכל לבטל את הזכרון הוירטואלי ב WIN XP, וכמה זה ישפר לי את הביצועים בלי זכרון וירטואלי, בסך הכל 256 MB DDR של סמסונג PC2100 ב 296 שקל זה כדאי? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  20. שלום. אני מתכנן לקנות את המפרט בא מסימלפטק Athlon XP 1800 epox 8k3a TRANSCEND 256DDRAM PC2700 33MHZ S/U/M/A Platinium GeForce 4 ti4200 64mb SE MAXTOR 40GB 7200 rpm Enermax FS710B 350W TEACH 1.44 LG X52 שאלות: הבנתי שמהירויות 1800 האט'לון מתחמם יותר. לא כדאי לקחת 1700? לכרטיס מסך מתוכנן O\C. אני לא קונה אצל סימלפטק וינדוס. האם כל פעם שאני מפרמט אני צריך לעשות O\C מחדש? מארז: צריך\כדאי\איפה להוסיף איוורר? אני חושב להחליף את הכונן תקליטורים בDVD שיבוא במקומו. מה הפרש המחיר לDVD טוב ומה הפרש המהירויות. כמו כן, הייתי רוצה המלצה לצורב. בתודה.

• 45 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by maxos,

כשהוציאו את האפשרות לצרף למעבדי INTEL זכרונות DDR בעצם יצרו בעיה חדשה, מה יותר מהיר, AND DDR 333 או INTEL DDR 333.? חיפשתי חיפשתי אבל לא מצאתי מאמר על הנושא או איזה השוואה.. אולי אני פשוט לא מחפש טוב.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא השוואה כזו?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  22. Started by rosesr,

האם הלוח אם הזה :ABIT AT7 טוב? ומה זה DDR רשום(תרגום חופשי מאנגלית)?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by Stealth,

היי קניתי xp 1500+ עם לוח של msi k7t266 pro 2 .. הבעיה היא ... ואולי זו איננה בעיה זה שהמעבד מזדהה כ1000mhz זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם המעבדי xp ולכן אני שואל .. זה נורמאלי? אם לא מה עלי לעשות / לשנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by sarusi79,

אני רוצה אותו בעיקר לאוברקלוק אני מתלבט בין ASUS P4S533 לEPOX 4G4A+ מה עדיף לפי דעתכם???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חבר רוצה לקנות מחשב אני לא חושב שהמחיר הוא בעיה אבל כדאי להיתחשב בו ושלא יהיה גבוהה מידי הוא רוצה מחשב בעיקר למישחקים כלומר שתיהיה לו יכולת עיבוד גרפי טובה ניסיתי במיפרטים שהאתר מציעה אבל הוא רוצה פנטיום לא AMD וגם GFORCE אני צריך מפרט להכל לוח אם מעבד כרטיס גרפי הארדיסק\ים זיכרון (ואם שכחתי משהו אז אפשר להוסיף ללא מארז ומסך (הם ישנם) והכרטיס קול הוא מוכן להיסתפק באון בורד אבל חוץ מזה אני צריך הכל ! והבנתי שהGFORCE 4 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן אפשר לקבל מידע בנושא ובלי הפניות בבקשה..

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים