עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shloosh,

האם החדשה המרעישה על כך שהמשחק לא ירוץ כל כך טוב על מעבדי ה-64 ביט החדשים של AMD היא גם כוללת מעבדים כגון AMD Athlon xp 2000?? הרגילים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

האם אתם ממליצים למישהו עם מעבד חזק (כמוני :) לקנות כרטיס פריסה?? ואם כבר אני מחפש כרטיס שמקודד MPEG 4 ו DVIX!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Athlon-WINGS,

למה באמת AMD מתחממים יותר מINTEL, מה גורם לכך? וכיצד זה משפיע? נ.ב: מי, אבל מי באמת יותר טוב, AMD 2200+ או INTEL 2.26 ??? רצוי שתביאו גם הוכחות ;D תודה מראש :saint:

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by MAOR,

יש לי חיישנים במחשב אבל אף תוכנה לא מזהה אותם בגלל שהביוס שלי לא מעודכן !!! הסתכלתי בתוכנה Sisoft Sandra בקטגוריה MAIN BORED INFORMATION והיא רשמה לי MANUFACTURER - VIA Technilogies, Inc. Model - VT82C692NX (שממה שהסבירו לי זה החברה של הלוח שלי + הדגם) עכשיו אני צריך לעדכן את הביוס בשביל לדעת את החום במחשב ואין לי מוסג איך !!! בבקשה תעזרו לי לעשות את זה ........ תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  5. ראיתי באיזשהו אתר טבלה של הגרסאות החדשות של מעבדי ה- Pentium 4 עם ה- stepping החדש של כל מעבד. הכוונה היא לא למהירויות גבוהות יותר, אלה core חדש למהירויות שכבר כימות. ניראה לי שהגרסאות החדשות איכותיות יותר, ומאפשרות המהרה גבוהה יותר. מישהו יכול להפנות אותי לאינפורמציה הזו?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  6. יש באפשרותי לקנות את הכרטיס החדש של ATI - Radeon 9700 אבל בשביל להישאר במסגרת התקציב שלי אני אצטרך כנראה לקצץ את הזיכרון ל 256 האם יורגש הבדל משמעותי? זה יגביל אותי בצורה כלשהי? דרך אגב אני עובד עם WIN XP (עם זה עוזר) ???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by MAOR,

יש לי לוח של VIA APOLLO PRO ואני צריך לעדכן את הביוס ....... איך אני עושה את זה ?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by slider,

כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 779 שקל CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000CS2 700 שקל Kingstone 256MB DDR333 מה יותר כדאי?...ואיזה לוח אם טוב תומך בהם? והאם כדאי להוסיף 200 שקל ולקנות (לא שאני קונה) TRANSCEND 512MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 ?

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by beber,

הלוח נקרא INTEL BILLINGS 845 DDR + SB מתאים לפנטיום 4 כמובן... חיפשתי באתר של אינטל אך לא מצאתי דבר...תוכלו לעזור בבקשה? ולתת עליו את דעתכם

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  11. Started by Amitai,

לפי מה שאני יודע שניהם פועלים ב 400MHz. ידוע שה RDRAM חייב לבוא בזוגות, אז אם ניקח נגיד: 2 כפול 256 DDR 400 ונשווה אותו ל 2 כפול 256 RDRAM PC800. מי יקח?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. Started by iib,

שלום חברה חשבתי לחלוק את זה איתכם. הנה כמה תמונות של המפעל ליצור מעבדים (הידוע גם כ FAB) המדהים של AMD בעיר דרזדן שבגרמניה למעשה היחיד שמיצר היום מעבדים (היה עוד אחד באוסטין טקסס שהומר ליצור FLASH) עד סוף שנה זו התפוקה שלו תגיע ל 50 מיליון מעבדים בשנה: הנה waffer המשטח העגול עליו מיוצרים מעבדים. 200מ"מ : bunny ppl, I wonder if they have bunny girls תמונה אחת - אולי מיליון דולר (במעבדים):

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by תמיר.......,

בסביבות סמפטבר אני מתכוון לקנות מחשב חדש הייתי רוצה את המלצותיכם בקשר למעבד זיכרון ולוח אם המחשב החדש ישומש בישביל משחקים מוסיקה סרטים אין הגבלת מחיר ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם המחשב ישן שלי שהוא פנטיום 2 266 וזיכרון 64 ושאר החלקים... אנא עזרו לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

משהוא יודע כמה ה SYSTEM CLOCK ב P-4 1.7

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Killer-Storm,

אוקיי אני רוצה מעבד Athlon XP חדש ו512DDR 333 חדש. יש לי לוח חדש של Elite לוח באמת מעולה ואני מתרשם ממנו המון והוא באמת מראה יכולות טובות אבל אני רוצה לשים Athlon XP חדש וזיכרון מתאים (והרבה) ידוע לי שהAthlon XP2400+ ו ה2600+ יוצאים בקרוב ושהם יעבדו בבאס של 333 אבל המהירות של המעבדים יהיו כשל המעבדים הקימיים וכנראה שלא יתאימו ללוח שלי, אני לא רוצה לשדרג לוח אז רק תגידו לי איזה מעבד אני יכול לשים על הלוח שיש לי שהוא במהירות הכי גבוהה בין המעבדים האלו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by penny_hardaway,

מה קורה כולם? רציתי לשאול איך זה שתוך יום אפוקס החליפו את הלוחות שלהם לAMD ל8k5a2 ו3 בלי הודעה מוקדמת? בכל מקרה רציתי לשאול איך הלוחות החדשים?

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. אבל לא של חברה מפורסמת של חברת Transcend האם זה ילך?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי אפשרות לקנות 2 יחידות בנות חודשיים של CRUISIAL 256DDR2100 ב-600nis יש עליהם גם HEAT SPREADER.. שווה לי ללכת על העיסקה הזאת?? והאם הזכרון הנ"ל יפעל עם EPOX 4G4A+? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. קניתי לוח אם של Gigabyte - GA-7VTXH . לאחר מספר חודשים ת החלפתי את כרטיס המסך שלי בחדש , אולם במהלך החלפת הכרטיס נשבר לי קצה הסלוט של ש AGP וכעת המחשב לא עולה . החלפתי במהלך חיי עשרות פעמים כרטיסים והשבירה לא נגרמה מהפעלת כח רב או מאי ידיעה. האם אני יכול לתבוע מהיבואן / חנות החלפת הלוח - הרי מדובר בפעולה פשוטה ותכופה שלא מצריכה הפעלת כח רב וברור שהשבירה היא כתוצאה משבריריות הלוח? האם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת בלוחות של Gigabyte , או שזה חוסר המזל שלי? :-[ ואם לקנות לוח חדש - האם מומלץ לקנות את אותו אחד או משהו מתקדם יותר תודה מראש על כל תגובה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

לא לבחור בכוונה את ה-512 רק עם באמת אתם ממליצים, אני משתמש בעיקר לאינטרנט, משחקים, ותוכנות גרפיקה כמו: Flash5, flash mx , photo shop6 , paint shop pro7 תודה מראש, gonzila

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Fetalo,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב) אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיון אז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ORrrr,

נתקלתי לאחרונה במושג QDR ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין DDR. תודה.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  24. Started by Amir74,

מישהו יכול להסביר מהם המספרים האלו אומרים CAS x-x-x ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים