מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למעבד לוח אם וזיכרון וקירור למעבד הכי טובים שיש (במיוחד לוח אם) ב 3500 שקל פלוס מינוס... זה דיי דחוף תודה מראש!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לנסוע לחו"ל עוד כשבועיים ולפי בדיקה ב www.newegg.com המחירים בארה"ב זולים בהרבה מהמחירים בארץ. אבל אני פוחד מהענין של האחריות ולכן החלטתי לקנות שם רק את המעבד והזיכרון. וזה המפרט המוצע: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 672.26 nis את זה אני קונה בארץ AMD ATHLON XP 2500 "Barton" 333 FSB PROCESSOR CPU- OEM 87$ (374 nis) GEIL DDR RAM 512MB PC-3200 Value 400MHz Ultra 73$ (314 nis) את אלה אני קונה ב www.newegg.com אז ככה, אני לא מכיר חנויות בארה"ב. אם מישהו מכיר חנות יותר זולה - אני אשמח. דבר שני, תעירו לגבי המפרט עצמו - האם הרכיבים טובים ומתאימים. אני לא מתכנן אוברקלוקינג בתקופה הקרובה אבל רוצה להשאיר אופצ…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני קונה לי שילוש קדוש למחשב חדש מ newegg, וחשבתי על זה: A64 3200+ Abit K8V-MAX3 2x buffalo Tech PC3200 /WC model (CH-5 בחרתי את הMAX3 כי הוא הלוח אם היחיד שיכול לתת 3.2V לזכרון, מה שצריך בשביל להפעיל טוב CH-5. והככונה היא לקחת את ה 3200+ למהירות של 3400+. מה דעתכם? יש לוח אם אחר שיתן לי 3.2V/3.3V לזכרון?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זה יתחבר עם כרטיס מסך 4850 או 4870 יש מצב לOC מסך 24" מעבד זה יהיה בודאי E5200 אני מתלבט בעיקר על הלוח אלו P31-ES3G G31M-ES2L G31M-S2L 73PVM-S2H ASUS P5KPL-CM MSI G31M3-F
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות שילוש חדש ויש לי מיש שירקיב אותו במארז אני די נעול על פנטיום אבל גם AMD בסדר אני צריך לוח אם כרטיס קול הכי טוב יחסית לOB שיהיה 5 ערוצים ולפחות 4 PCI רצוי שיהיו כמה שיותר סלוטים לזיכרון ושיהיה טוב לOC בעתיד מעבד אני חושב ש P-4 2.4 800MHZ 512CACH יספק אותי במיגזר הפנטיום ו 2500+ אם מדובר על AMD זיכרון 400 אבל סטיק 1 של 256MB גם די טוב ועמיד ל OC הארד דיסק ברור ש 7200RPM ורצוי 8 BUFFER אני ממש מיתלבט לגבי הלוח תנו עצות
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המוצר הראשון הוא לוח של GigaByte דגם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 510nis הוא בא עם כרטיס מסך מסוג Geforce 6100 כמה שאלות על הלוח מה אתם אומרים עליו האם הוא יציב ? אני מחפש לוח לא לאוברקלוק אלא לוח זול ( אם אפשר עם כ.מסך משולב) שיעשה את העבודה ושיהיה בוא את מירב הטכנוולוגיות המהירות כגון USB 2,Sata 2 ,PCI-E, F-WIRE ,802.11 כל מה שאין כמובן אפשר להוסיף בכרטיסים ... השאלה העיקרית פה בעצם מה אתם חושבים ? יציב לא יציב יחזיק זמן ממושך או לא... ? הלוח השני שאני רוצה לסקור הוא : K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420nis כנ"ל אותו לוח אבל עולה פחות והסוקט שלו הוא 754 שלפי דעתי כבר נעלם מהשוק... אבל עדיין שומר על המעבדים עם המחירים הזולים ... שוב מה דעתכם ...…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שימו לב טוב טוב לתמונות אני עובד עם 2 מסכים 19 אינצ' אז בפרינט סקרין הוא תופס לי את שניהם כתמונה אחת...סתם לבדיקה כמה אפשר להעמיס עליו שימו לב איזה תוכנות רצות... BF2 FEAR DEMO ACT OF WAR EMULE KAZAA WINAMP ICQ ועוד כמה ברקע אנטיוירוס . WINDVD . DEAMON TOOL .ZBOARD TOOL [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
Voltage Values CPU Core 1.65 V +2.5 V 2.48 V +3.3 V 1.49 V +5 V 5.00 V +12 V 13.82 V ממה ההפרש הזה של פי 2 יכול לנבוע ? המתח לא עולה גם שאני מאמץ את המעבד.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות הלך לי הלוח אם, היות והמחשב היה כבר בן מספר שנים לא הי שווה לי לתקנו. פרקתי את חלקיו למיקרה שהזדקק בעתיד. שאלתי היא כזו? אני רוצה להוציא את המעבד ממקומו ולאכסנו, ורציתי לדעת היכן נכון לאכסנו בצורה טובה? שמעתי שאסור למעבד להיות חשוף לאור יום, כך שעלי להוציאו בחושך. האם זה נכון? מדובר על מעבד אינטל סלרון 2.66 ג'יגה הרץ. כרגע הוא מונך בתושבת שלו בתוך לוח האם, ואני רוצה להוציאו ולזרוק את הלוח לפח.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום וחג עצמאות שמח אני על WINDOWS XP עם SP3 השאלה שלי היא האם זה הגיוני שבזמן מנוחה אני מסתכל בTask Manager ובלי סיבה השימוש בCPU קופץ לו כל שניה וחצי בערך ל50% וחוזר מיד ל4-6%? בדקתי גם בתוכנת Speedfan וזה אותו דבר בProccess Explorer לעומת זאת, הדבר לא קורה. ניסיתי לסגור תהליך תהליך לראות אם זה משתפר עד שסגרתי את כל התהליכים והשארתי רק את אלה האחראים על פעולה מינימלית של המערכת ואז המצב נשאר קבוע על 4-7% של הCPU לא מדובר בתהליך מסוים ניסיתי להפעיל כל תהליך בודד וזה לא קשור.. כמובן שניסיתי להפעיל במצב בטוח אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב בטוח, הוא מפעיל מחדש לפני שהוא מסיים לטעון את מצב בטוח. ודבר אחרון, שמתי לב בתוכנת Speedfan שיש רק מאורר אחד שעובד וזהו ה-Systemfan בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי לכולם התחלתי לחקור לגבי כרטיסי הרחבה של USB3 SATA6 G ונתקלתי בכמה כרטיסים משולבים דוגמת זה http://www.testfreaks.com/blog/review/review-of-asus-u3s6-usb-3-0sata-3-6gbps-pcie-card/ בהם בין אם כדי לא להגביל את המהירות או מסיבות אחרות ממליצים (או מחייבים) התקנה ב PCI-E *4 (בחלק ראיתי שהיה מצויין בביקרות שאין מניעה להתקין גם ב- * 8 ). הדבר אולי פשוט יותר בלוחות כמו חלק מאלה שאסוס מציעה בהם יש בנוסף סלוט PCI-E*4. אבל על פניו גם לא אמורה להיות בעיה להשתמש בהם עם אחד מהלוחות מבוססי ציפ 790 של GIGABYTE בהם ישנם שני סלוטים PCI-E.אחד *16 ושני *8. שאלותי: 1. האם באמת אין כל מניעה להתקין בלוחות כאלו בסלוט אחד (*16) כרטיס מסך ובשני את כרטיס ההרחבה? האם התקנה מסוג כזה (ובלוחות בהם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה-Vitesta, של A-DATA, כלומר DDR500. הבעיה שהמערכת שלי עומדת כרגע על FSB227 בלבד, ולא 250 למשל, שאני צריך כדי להריץ את הזכרונות על מהירות אפקטיבית של 500, וכרגע אני נאלץ להריץ אותו על 454 מה"צ בלבד. הבעיה שהמחשב לא רוצה לעשות פוסט בכל פעם שאני מגדיר שימוש ב-Ratio לזכרונות שיתן להם יותר מ-1:1 ובכך יגדיל את המהירות שלהם. יש לציין שאם אני שם Ratio שלילי (כלומר כזה שמאט אותם יחסית לבאס הכללי) אז הוא כן עושה פוסט. ניסיתי לתת לזכרון יותר מתח, (אפילו שזה לא ממש עניין של יציבות) 2.9 וולט לא שינה כלום למשל. גם העליתי תזמונים לגבוהים במיוחד. זה עדיין לא עשה פוסט. יש למישהו רעיון בקשר למה אני יכול לעשות כדי בכ"ז להעלות את המהירות של הזכרונות ל-500 ואף ליותר? (בביקורת על זכרו…
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח מדגם GA-8I915PL-G של gigabyte בלוח ישנם 3 חיבורי ide המסומנים 1 2 3 2 ו3 צבועים בצבע שונה וכאשר אני מחבר אליהם הארד דיסק או כונן אופטי הם מזוהים בתור רייד (בעת ביצוע תהליך הבוט עם המסך שבו מופיעים כל הכוננים שזוהו, מופיע מסך נוסף שמציג לי את מה שמחובר לחיבור ide 2 או 3 ורושם לי שהמכשיר שמחובר אינו תומך ברייד). אותו מכשיר שמחובר לide2 או 3 מופיע בביוס אבל לא מופיע בוינדוס. המכשיר שמחובר בide2/3 מופיע כscsi. ישנם 2 הארדדיסקים sata ועוד 2 הארדיסקים ide + כונן dvd ide. האם יכול להיות שניתן לחבר רק עד 4 מכשירים? או שאולי צריך רק דרייבר scsi לוינדוס? הבעיה נפתרה: התקנתי דרייבר רייד לוינדוס. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי 2GB RAM איך אני גורם למחשב להשתמש קודם ב2GB ואחר כך בזיכון וירטואלי ???
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי לאדם שמשתמש במחשב לצרכים משרדיים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במפרט כרטיס מסך רשום DDR3 , הלוח אם תומך בDDR3 הזיכרון במחשב הוא DDR2 , האם הזיכרון בין הלוח לכרטיס מסך יעבוד על DDR3
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקנים V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz אני מעוניין חהרחיב את הזיכרון ל 32 אך לחנות ממנה רכשתי אין זכרונות כאלו ולא מצאתי באחרות. האם זכרונות DDR4 של יצרן אחר ב3000Mhz יתאימו (למשל Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16) ? האם לרכוש 2 סטיקים של 8 או אחד של 16? תודה
-
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רואה שכרטיסי הזיכרון קטנים הרבה יותר מהסטיקים המסורתיים של הRAM - במיקרה הטוב ביותר micro SD יכול להכיל 8GB ואני שואל את עצמי: למה לא להחליף את הסטיקים המסורתיים בכרטיסי זיכרון? הם הרבה יותר קטנים וככל שיהיה יותר מקום על לוח האם כך יכניסו לתוכו יותר דברים, המחיר ירד וכו'. קראתי שלויסטה יש אפשרות להתייחס לכרטיסי הזיכרון כאל תוספת לRAM וניסיון העבר מוכיח שהגירסה שתחליף את ויסטה כבר תיכלול את האפשרות הזאת באופן מובנה - הRAM באמת יהיה כרטיס זיכרון. אני רוצה לדעת מתי יהיה ניתן להשיג לוח אם שהזיכרון הפנימי שלו הוא כרטיס זיכרון, שנאמר כבר היום: למה לי סטיקים אם אפשר micro SD בנפח 8GB? תודה!
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש דרך בה ניתך להשתמש בזכרון של מחשב נייד לנייח?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש זכרונות של APPLE G5 DDR 400 במחיר מצוין. הזכרונות הינם בעלי CL3 ונפח זכרון 2GB ודומים במאפייניהם לזכרונות DDR הסטנרדטים. שאלתי היא האם הזכרונות יפעלו על מחשבי AMD\אינטל ? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני שוקל לקנות לוח אם: Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI הכוונה היא להשתמש בכרטיס המסך המובנה שבלוח ובכך לחסוך קניית כרטיס מסך חיצוני, אינני משחק הרבה (לצערי - אין זמן), אך אני כן עורך תמונות ורואה סרטי HD על המחשב, עיקר העבודה זה גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, סרטים, הורדות, והרבה גיבויים, אולי פעם בחצי שנה יוצא לי קצת לשחק Call of Duty ... האם לוח אם זה יכול לספק את צרכיי או שמא עליי להוסיף ולרכוש כ. מסך חיצוני ? תודה, יוני.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מחשב חדש I7 עם 12GB זיכרון אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות ותלת מימד - אך המחשב מנצל רק ליבה אחת ( אני ראואה שהוא מגיע מקסימום ל25 אחוז ניצול) ובמצב כזה המחשב ניהיה איטי בריבוי משימות ברינדור ב 3DMAX זה כן משתמש בכל הליבות מה ניתן לעשות על מנת שהמחשב ישתמש בכל הליבות תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שלום יש לי לוח GA-8IK1100 וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 RPO ליד כניסת AGP על הלוח יש כניסת מתח של 12V וגם על הכרטיס יש כניסה של 12V ואני לא יודע עם מותר לחבר את שניהם ביחד לספק הכח או אולי צריך רק אחד , ואם אחד אז איזה מהם ??? ??? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש להימנע מהתקלה המשפיעה על לוחות SB. ברשותי כונן SSD, כונן קשיח "רגיל", וכמובן כונן DVD. למיטב הבנתי, עלי לחבר את כונן ה DVD לחיבור התקול. אבל לא ברור לי מי מבין החיבורים הללו הוא ה"בעייתי" - האם זה ה SATA 2 או ה SATA 3?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-