עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XxomriXx,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כי אני מרגיש שהמחשב שלי לא מריץ הכל על משו.. מפרט נוכחי נא פרטו את כל המפרט הקיים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, דיסק קשיח, ספק, מארז. מעבד: I5 650 3.2 GHZ לוח אם: intel DH55PJ כרטיס מסך: HD 6850 זיכרונות 4 GB דיסק קשיח 500 GB ספק 600 CORSAIR מארז: LANCOOL K62 אני כבר די סגור על מפרט רק רציתי לדעת מה אתם חושבים .. התקציב שלי הוא 2500 שקל המפרט הוא I5 3550 Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL 2 GB RAM ‏‎‏Noctua NH-U9B SE2 CPU Cooler‎ רציתי דעה על השיפור דרך אגב אני עושה מערך כרטיסי מסך.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by idang,

שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by Goldenmario,

יש לי כרגע את המפרט הבא: מעבד: Intel E8400 לוח אם: ASUS P5QL SE ספק: SeaSonic S12 II 520W זכרונות: NCP DDR2 2x2GB כרטיס מסך: HIS HD5770 1GB *המחשב מיועד בעיקר לגיימינג וסרטים. המחשב לא מריץ משחקים כמו Assassin's Creed III ו Far Cry 3 חלק, ובכלל המחשב רץ יחסית לאט למרות שפירמטתי אותו ובדקתי אם יש וירוסים. (המחשב עובד כבר 5 או 6 שנים, והשידרוגים היחידים שעשיתי לו זה כרטיס מסך HD5770 וספק Seasonic 520W.) חשבתי לשדרג את הלוח אם, מעבד, וזכרונות. השאלה האם ההבדל יהיה משמעותי מבחינת ביצועים, והאם זה אפשרי? חשבתי ללכת על: מעבד: intel i5 3470 לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H http://www.tms.co.il/product/11303 Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 (מה ההבדל ביניהם?) http://www.tms.co.il/product/105…

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by amit132,

היי אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי(זה בעצם יותר מחשב חדש כי את הרוב אני מחליף) בעיקרון מה שאני משאיר זה: כרטיס מסך GTX770 2GB OC של GIGABYTE ספק כוח SEASONIC 620W BRONZE וכונן קשיח(אבל מוסיף עוד אחד) אז אני צריך המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון אני מעדיף את המעבדים של intel והשימושים שלי הם: משחקים, תכנות(גם בסביבת אנדרואיד אז יש את האימולטורים) וגם מכונות וירטואליות מדי פעם התקציב הוא בערך 3500 אפשר לחרוג, אבל לא יותר מדי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  5. שלום לכולם ושבת שלום שתיהיה, אני חושב שאחרי הרבה זמן, יותר מידי זמן - אני בוחר להשתדרג קצת . המערכת שלי היא כזאת: מעבד PHENOM || X4 B55 לוח אם GA-MA770-UD3 (rev. 2.1) זכרונות KINGSTONE HYPERX 4 GB 1066 כרטיס מסך HIS HD 7950 ספק כוח SeaSonic M12II 500W קירור למעבד noctua - nh - 14 אני חושב שהמעבד מייצר צוואר בקבוק נוראי !!!! מה האפשרויות שלי ? לאיזה מעבדים (מהחדשים) אני יכול לשדרג בתלות בלוח אם שיש לי ? במידה ואקנה מעבד+לוח אם מה יהיה השילוב ? אם השילוב שארגיש בו את השיפור המירבי יהיה קניית שילוש - מעבד, לוח אם וזכרונות - מה אז המלצתכם ? מוכן להשקיע 600-700 למעבד 300-400 ללוח אם. זכרונות עולים בערך 250 שקל אבל לא בטוח שאחליף, תלוי אם אני אהיה חייב או לא בעקב…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by mushies,

שלום חברים, לפני כשנה קניתי כרטיס מסך בעלות מאוד גבוהה ASUS V9999 ULTRA DELUXE (מבוסס על ה 6800 ULTRA כמובן) כמובן שעד היום אני מאוד מרוצה ממנו אבל המחשב שיש ברשותי מגביל את הביצועים שלו.יש לי מחשב P4 2.4 אפילו לא HT ויש בו רק 512 זיכרון פנימי. העניין הוא שהמחשב מבוסס RDRAM ואני לא צריך לספר כמה יקר לשדרג מ-512 זיכרון ל1.5 ג'יגה (זאת בהתחשב שכל הסלוטים שלי של הזיכרון תפוסים - משמע אני צריך להוציא לפחות 2 ולקנות עוד 2 של 512 כל אחד - ממש לא משתלם בעלות של כ3000 שח). אז מה שהחלטתי במקום להוציא כסף מיותר, על זיכרון לשדרג את המחשב וכאן אני מאוד מוגבל כי - יש לי AGP. אז החלטתי ללכת על מה שייתן לי את הביצועים הכי טובים לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE זיכרונות CORSAIR 2x1024 CAS2 וה…

• 14 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by eozeri,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי אתמול מעבד Athlon 4800 X2 box, לוח אם של ASUS M2A HDMI וזכרונות 2GB. (בנוסף קניתי גם ספק וצורב בחיבור SATA) אז מה עכשיו? זה הזמן לשחק בלגו.... קראתי בשאלות ותשובות איך לשדרג מחשב בלי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. פירקתי את לוח האם והספק מהמארז. ומה עכשיו? פשוט להניח את המעבד על הלוח החדש, לשים עליו ת'מאוורר, לתקוע ת'סטיקים של הזכרונות לחבר מתח ולהפעיל? יש איפשהו מדריך איך עושים את זה? דברים שצריך לשים אליהם לב? כמו למשל - צריך למרוח ת'משחה הזו בין המעבד למאוורר? לא לשכוח לחבר את כל המתחים הרלוונטים / חיבורי USB למארז/ לחבר את מפסק ההפעלה... תודה רבה!!! אייל

• 11 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Ofer Matityahu,

יש לי מערכת מחשב 6700K אני שוקל לשדרג אותה או ל 8700K או ל 7900 המחשב מיועד לעריכת וידאו 4K ומשחקים 4K ככה שהמחשב צריך להיות חזק יש לי SLI 1080 32gb זכרון האם לשדרג ל 8700K? או שעדיף 7900? או אולי לחכות חודשיים למעבדי 10 ננו?

9. Started by dlivneh,

אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהחליף: מעבד לוח אם זכרון סה"כ תקציב לעניין 2100 ש"ח אני לא נוהג לשדרג לעיתים תכופות (פעם בשנתיים - שלוש ), האם לא כדאי לי לקנות 1 גיגה זיכרון ? האם כדאי לרדת במהירות הזיכרון בשביל לקנות 1 גיגה זיכרון במקום 512 מהיר יותר ? למשיב אודה.

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by wooper,

הי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מדובר ב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON HD 3600 THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY אני רוצה לשפר את הזכרון אם אני יוסיף 2 גיגה של חברה אחרת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=176 בנוסף ל 2 סטיקים 512 mb כל אחד שיש לי עכשיו האם זה אפשרי? חוץ מזה אני זוכר שקראתי בזמנו ש amd לא עובד טוב עם 4 סטיקים של זכרון. האם זה כדאי כי אני מעדיף לחכות עוד שנה לקניית מחשב חדש תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by VanGuard,

ברצוני לשדרג את המחשב של סבתא שלי (גלישה באתרי חדשות וקריאת מיילים) שכרגע מבוסס על מעבד core2quad ישן למערכת מבוססת AMD ATHLON\SEMPRON. לאילו דברים עליי לשים לב כדי להבין אם השדרוג אפשרי? ספק?מארז?זכרונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by rozenasf616,

יש לי מחשב p-4 3GH ורציתי לדעת אם כדאי לשדרג את הddr 512MB ל 2Xddr 512MB(יענו להוסיף עוד ציפ) האם כדאי?(אני יודע שעדיף להחליף את כל המחשב אבל אני לא יכל). למשחקים.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by maayan,

אני מעוניין לשדרג: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך אני מעוניין לעשות אובר קלוק !!! אפילו אובר קלוק רציני אז תתחשבו בזה אם המעבד לא יבוא עם מאוורר ואם ישאר כסף אז תוסיפו גם איזה מאוורר + היטסינק נחמדים אני חושב שהמעבד צריך להיות 1700 T BRED B אבל לא הבנתי את הקטע של הסטפינגים שלו אם אפשר תרדו גם מ2000 שקל

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם , ברשותי מחשב P4 3.2 פרסקוט : ( כ.מסך 5200 AGP זיכרון 512 קינגסטון DDR 1 HD 250 + 80 SATA לוח אם MSI קניתי מסך LCD חדש לחדר ברצוני לחבר אותו למחשב, אין יציאות מתאימות במחשב שלי וכבר חשבתי לקנות כ.מסך טוב לא ראיתי טעם לקנות כרטיס AGP כי ההשקעה לא שווה לטווח הארוך. בנוסף גם רציתי לשדרג את הזיכרון ומחירי הDDR יקרים מאוד בהשוואה ל DDR2 לכן החלטתי על השדרוגד הבא : המעבד נשאר כרטיס מסך 8600GT 512 http://www.skypc.co.il/pl_product~28562~8~0.htm לוח אם P35 DS3L ג'יגה בייט http://www.skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm זיכרון קינגסטון 1 ג'יגה CL5 800 http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR800D2N51G~15~0.htm למישהו יש הצעות לשיפורים או שהבחירות נכונות בהתאם לתקצי…

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום, הייתי פה בעבר (בפורום כרטיסי מסך) כדי להתייעץ: פוסט ולבסוף החלטתי שלא לשדרג (מאיזשהי סיבה) לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי ממש מקרטע אז פירמטתי והתקנתי מחדש את המע' הפעלה ולהפתעתי זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב שלי כבר כל כך ישן שכבר אין לי ברירה אלא לשדרג\לקנות חדש. אוסיף ואציין שהמחשב שלי לא איטי מחוסר מקום בהארדיסק בו מותקנת מע' ההפעלה (143 ג'יגה פנויים מתוך 198 ג'יגה) המפרט הוא אותו מפרט להזכירכם: חוץ מהזיכרון שגדל: זיכרון: 7168MB DDR2-SDRAM אבל אני מניח שכבר לא רלוונטי אם וכאשר אלך לקנות חדש. הפעם אני רוצה קצת יותר מהמחשב (לא רק צפייה בסרטי D באייכות 1080P באופן חלק אלא) שגם יחזיק לטווח ארוך וכמובן לא יהיה איטי. להזכירכם ב…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ilanb0,

ברשותי מחשב לשימושים ביתיים (אינטרנט/אופיס). לא מתעניין במשחקים וכול'. אחרי 7 שנים אני רוצה לתת לו דחיפה בשדרוג מ - Intel E5400 Tray Socket 775 הקיים, למעבד RYZEN3. אוסיף גם זכרונות DDR4 ויהיה לי שוב שקט למספר שנים. הבנתי שיש כמה לוחות שיכולים להתאים למעבד RYZEN. אשמח לקבל המלצות (אין בכוונתי לעשות המהרה למעבד).

17. יום טוב לכולם. זו הודעתי הראשונה, אם עברתי על חוקי הפורום, קבלו את התנצלותי. לעניין, ברשותי המפרט הבא: מעבד : intel core 2 duo 2.0GHz לוח אם : Intel DG35CE זיכרון : 4X1GB 800MHz כרטיס מסך : Sapphire ATi HD 4780 512Kb כרטיס קול: Creative X-fi xtreamgamer אני מעוניין בשידרוג המחשב. מחפש משהו שיתן לי שקט של שנתיים לפחות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (PES2009' GTA IV, FIFA08, Crysis...) וגרפיקה (Photoshop, Blender ...). חשוב לציין כי כרטיס המסך עושה לי המון בעיות. חשבתי שאולי שידרוג ללוח חדש יותר יעזור. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מעבד Intel I7 + לוח אם ו4G זכרונות DDR3 - הכי יקר 2. מעבד intel core 2 quad + לוח אם X48 3. מעבד AMD Phenom II + לוח אם. 2 האפשרויות האחרונות לא יצ…

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  18. אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי,כך שאוכל להריץ משחקים חדשים.בבדיקה שערכתי גיליתי כי כרטיס המסך שלי לא מעודכן,וצריך לשדרג את כרטיס הזיכרון. אם אני רוצה לשדרג ל 8800,אני כנראה אצטרך לשדרג גם את לוח האם שלי. אילו זכרונות ולוחות אם אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשב יפעל כראוי עם הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by chenrp,

שלום, אני דיי מרוצה מהמחשב שלי כרגע. יש לי E6600, 2GB RAM 666MHZ וכרטיס מסך 7600GS. מה לדעתכם יהיה הכי שדרוג למחשב מבחינת תפקוד יומיומי של גלישה ברשת, ומשחק סביר פעם בשבוע.... להוסיף עוד זיכרון, או להחליף כרטיס מסך...? תודה לממליצים. עדכון: במידה ואני משדרג כרטיס מסך ל 7750, האם יהיה שיפור כלשהו בשדרוג הרכיבים האחרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by johny,

פנתה אלי איזה מישהי שהמחשב של הבת שלה מאוד איטי. יש לה פנטיום 2 350MHZ, עם 128MB זיכרון והארד-דיסק ישן עם מערכת הפעלה WIN98. היא רוצה בתקציב של כמה מאות שקלים (עד אלף שקל) לשדרג לבת שלה את המחשב. הבת משתמשת בעיקר בICQ ובגלל שהמחשב ישן והיא מורידה תוכנות די חדשות - המחשב זוחל. אין לי רעיונות איך לשדרג את המחשב שלה. אין מאיפה להשיג מעבדים יותר מהירים לפנטיום 2, לא נראה לי שהוספת זיכרון תשפר את המצב (הזיכרון גדול יחסית ליכולת המעבד והדיסק הקשיח) ולא נראה לי שרכישת דיסק חדש במאות שקלים שווה את זה. יש למישהו רעיונות יצירתיים?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by ykg,

היי, יש לי מחשב ישן שמשמש לצורך גלישה ואני מעוניין לשדרג אותו. מותקן בו הלוח הנ"ל ויש לי כמה שאלות לפי ה-Spec הזה http://www.cnet.com/products/abit-ip35-motherboard-atx-lga775-socket-p35/specs/ הזכרון שמותקן בו הוא למיטב זכרוני הוא RDRAM (סוג שנכחד מהעולם) אולם לפי המפרט יש בו מקום רק ל-DDR2 SDRAM. יכול להיות שזה אותו ה-SLOT או שאני טועה ויש לי DDR2 SDRAM. בכל מקרה האם ניתן להשיג היום את הזכרון DDR2 SDRAM לגבי הוספה של זיכרון אני פשוט מכניס וזהו? צריך לקנפג משהו בביוס לגבי ההארד דיסק, רשום במפרט ATA-300 - connector(s): 6 x 7pin Serial ATA - 6 , זה SATA1? האם ניתן לחבר לזה הארד דיסקים שתומכים ב-SATA2? הייתי רוצה לשדרג את ההארד דיסק והשאלה אם מה שמוכרים היום בחנויות יתאים ל…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, לפני הרבה הרבה זמן(ב-2006) קניתי את המחשב הבא: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Radeon X1800 אני מריץ ווינדוס 7 והמחשב זוחל לפעמים(בשימוש רגיל, אפילו לפני שאני עובד עם מטלב ואופיס), בלתי אפשרי לצפות בתכני 1080p גם כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב כל עוד המחיר לא יהיה גבוה מידי, שדרוג הזכרונות ו OC יכולים לעשות שינוי משמעותי? במידה וכן על מה תמליצו לרכוש ואיזה OC כדאי לעשות? (גילוי נאות: אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג ירוק איך וכמה עושים) תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה מה שחשבתי לפי מה שראיתי פה בפורום: זיכרון : OCZ 2048MB DDR2 667 (1024MBX2) X2 ¤ 505 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤ 1238 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 ¤ 308 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1563 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4121 ללא OC המחשב לרינדור וגרפיקה לעסק אני מחפש אמינות ושכלום לא יצור חסימה במהירות .אם יש שיפורים יש לי כבר ספק 500W אמין וכרטיס מסך G8800GTS רציתי לדעת מה אתם חשבים על זה בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by xgtx,

היי, ברשותי מחשב שנרכש לפני כחמש שנים ויועד בעיקר להפקה מוזיקלית ביתית בתוכנה - Cubase. כרגע עובד עם Cubase 12 וחווה קריסות אקראיות בזמן עבודה על פרוייקטים כבדים המשלבים הקלטות אודיו, פלאגינים(VST)/MIDI. אני מעוניין לשדרג את ה-RAM ולדעת איזה זיכרון יתאים לחומרה במפרט המצורף. בנוסף אשמח להמלצות שדרוג נוספות אם רלוונטי. תודה מראש! מפרט המחשב: מעבד Core i7 4790 3.6GHz Quad Core 8MB קירור מעבד Noctua NHU-14S Silent CPU Cooler זיכרון (RAM) 16GB DDR3 1600 התקן תצוגה HD4600 מערך שבבים ואפשרויות הרחבה Intel H97 Express Chipset: - Up To 6x USB3 - Up To 8x USB2 - 1x PCIeX16, 1x PCIeX4 - 2x PCIeX1, 2x PCI - Gigabit LAN 10/100/1000 RJ4…

דיונים חדשים בפורומים