מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
נניח ויש שני מעבדים מאותו יצרן, מבוססי אותה ליבה, רצים באותו תדר (בערך), אבל הראשון FSB800 והשני FSB533. נניח שאת שניהם ניתן להרכיב על לוח תומך FSB800 בצירוף זכרונות DDR400. למה מקובל להעדיף את המעבד הראשון? הרי לשני יש מכפלה גבוהה יותר, והזכרונות/לוח יגבילו אותו פחות באוברקלוק.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה דעתכם ציפסט 655TX תשובת מחץ ל ל875 או לא לאחרונה היגיעה הלוח הזה לארץ: http://www.gigabyte.com.tw/motherboard/products/products_ga-8s655tx%20ultra.htm ועל פניו ניראה כי במחיר של 115 דולר הוא אלטרנטיבה ל 875. ביקורות: http://www.clubedohardware.com.br/8s655tx.html http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1500&page=9 מה דעתכם אני לפני קניה. ERO
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאוד והכול דיי סגור למעט הלוח אם, אני כבר מזמן לא בקיא בדקויות בין הלוחות השונים. בעיקרון אני מחפש לוח איכותי לטווח הרחוק למעבד 4 ליבות עם כרטיס מסך בודד. שיהיה חדיש עם כול הירקות הטריים וכניסות יציאות אך בתקציב שפוי... איזה צ'יפסט הכי מומלץ? איזה לוח? תקציב בסביבות ה 800~
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 לפנטיו d ובכלל מה זה פנטיום d????
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב מצויין בן כמה שנים, עם זכרון DDR3 של 16 ג׳יגה במהירות 2133, בשני סטיקים של 8 ג׳יגה. בגלל צרכים אני רוצה לשדרג ל 32 ג׳יגה, ואני תוהה האם אפשר לשלב ולהכניס למערכת עוד 2 סטיקים אבל במהירות שונה. נניח 2400, או לחילופין 1600. הבעיה היא שדי קשה למצוא (בייחוד בארץ) כבר סטיקים טובים של 2133 כמו שיש לי. אז אני שואל האם אפשרי בככלל לשלב מהירויות שונות? אם אני שם סטיקים של 1600, האם זה יוריד את המהירות של הסטיקים הקיימים שלי, או שכל זוג יעבוד במהירות המירבית שלו? אגב, אני עובד על לוח אם של אסוס, דגם P8Z77-V pro. שתומך בזכרון עד מהירות 2600(O.C.) תודה מראש לכל העוזרים, יואל
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם טוב הסיפור הוא כזה יש לי את הזכרונות שמצויינים במפרט שלי, והתכונתי לרכוש עוד זוג מתישהוא... נראה שהפסיקו לייצר את הדגם הזה... מה עושים? האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה למכור את מה שיש לי ולקנות זכרונות אחרים. ואני לא אוהב את האופציה הזו אולי אפשר להמליץ לי על זכרונות עם נתונים דומים? זה יהיה מספיק טוב? יש לציין שמה שיש לי עכשיו זה UCCC, וזה עושה 3-4-4-8 ב-500MHz ו-2.5-3-3-8 ב-400MHz.....
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
במיקרה בדקתי באתר הידוע tomshardware.com את ה- Tom's Hardware Guide CPU Charts והיסתכלתי ב- Interactive CPU Charts , תיסתכלו ב-לינק המצורף http://www23.tomshardware.com/index.html?modelx=33&model1=75&model2=64&chart=25 שבוצעו תוך שימוש בכרטיס זהה לשלי מבוסס 6800gt ועם אותה כמות זיכרון (1024 ) על מנת לבדוק כיצד שידרוג של המעבד ל- 3000 64bit ישפיע בתכלס על הביצועים הגרפיים , והתרשמתי שנכון לעכשיו השיפור הוא לא משמעותי ברמה שמצדיקה שידרוג של הלוח אם והמעבד (סיפור של 1500 שח) מפני שבשורה התחתונה כול ההבדל הוא בסך הכול 26 fps לטובת המערכת המשודרגת ( 163 fps ). ב-לינק המצורף רואים הייטב ש-3200 xp בשילוב 6800gt משיג frame rate של 137 ואני לא מ…
-
- 51 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
נגיד 2 זכרונות של RDRAM 256 800 וכרטיס מסך FX 5200 למשל? יהיה שיפור ? ??
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם כדאיי לחכות ליציאת המעבדים בעלי 4 ליבות ?? - כי אם כבר הם יוצאים עדיף לרכוש אותם ? - או בעקבות ירידת המחירים הקיצונית של מעברי 2 הליבות ? [ האם בכלל המחירים של מעבדי הליבה הכפולה ירדו באופן ניכר ? ]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לעניין, אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל. OC בזמן הקרוב לא מתוכנן... (לפחות שנתיים.) גם שארצה לעשות OC אז הוא יהיה בסיסי ביותר. חשבתי על ה645P-S3 של ג'יגה בייט. מה אתם אומרים? ועוד משהו, כדי שתוכלו לעזור לי בצורה יעילה יותר (אוהב אותכם =] ) אני קונה מהאתר NewEgg, והעדפה שלי שהלוח יהיה בסביבות 70$. תודה.
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מרובע הליבות החדש של מפתחת השבבים שיוצע בעבור פחות מ-200 דולר זוכה לבחינת גיימינג אל מול התחרות מאינטל, ימים ספורים לפני ההשקה הרשמית לכתבה
-
- 59 תגובות
- 6.5k צפיות
- 5 followers
-
-
-
האם זה נכון הטמפרטורה שהלוח אם נותן דרך החישן המובנה לא נכונה? אם זה ככה ידוע למישהו כמה השינוי זה ללוח שלי?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם הלוח אם 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E תומך במעבד E6750 ....ואם כן האם הוא הכי משתלם או שיש משהו עדיף?
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין שתציעו לי את מעבד ה AMD ,Athlon XP הטוב כיום ומהיר ביותר , את שמו ,ועוד דבר ,גם את שם מעבד ה AMD 64 BIt החזק . תתנו לי כמה אופציות שאני יכול לקנות למחשב ביתי ,אני רוצה מעבד חזק במיוחד ... אודה לכל העוזרים ! יום טוב ;D
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
ב"ה שלום, יש לי אפשרות לקנות מארה"ב ב 120$, אני כרגע צריך מעבד ולוח אם. השימושים שלי הם לא משחקים או עיבוד גרפי, אלא יותר הפעלת שנים או שלושה מכונות וירטואליות במקביל. אני חושב שכ. מסך מובנה יתאים לי, השאלה שלי היא איזה מעבד ולוח לקנות, כי ישנם כ"כ הרבה סוגים. יש לי כבר 4GB זכרונות של DDR3. אני הולך להריץ על המחשב לינוקס, אם זה משנה משהוא מבחינת תאימות. אני מעדיף לקנות מ NEWEGG, כי יש לי נסיון טוב איתם. אם אתם יכולים להמליץ על משהוא טוב, אני אשמח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למעבד, לוח-אם וזכרונות עבור HTPC. גודל המארז הוא 435W x 150H x 458D (מארז מאלומיניום). גודל הלוח-אם (ATX) הוא 254W x 232L (מקסימום). גודל הספק כוח הוא 150W x 85H x 140L. האם מדובר בגודל סטנדרטי של PSU למארז ATX? המארז אמור להיות מקורר בצורה פאסיבית בלבד (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך), מלבד שני מאווררים שקטים בגודל של 60mm שמוציאים אוויר מהמארז בחלק האחורי של המארז, ומאוורר שקט בגודל של 80mm (או 120mm) בחלק הפנימי של הספק כוח. הייעוד של ה-HTPC הוא ניגון סרטים ושירים, קידוד של סרטים ושירים, הקלטת סרטים באמצעות כרטיס PVR, גלישה באינטרנט, הפעלת תוכנות שיתוף קבצים ומשחקים. המחשב אמור לאפשר ניגון סרטים, קידוד סרטים, הקלטת סרטים, והפעלת תוכנות שיתוף קבצים …
-
- 209 תגובות
- 19.3k צפיות
-
-
-
האם עדיין מספק את הסחורה, או שנחשב כבר כסוס מת שאבד עליו הקלח ? על השאלה הזו ננסה להשיב. ראשית נשתף על כך שבכל הנוגע לעבודה תחת שולחן העבודה, קרי בסביבת ה- desktop שבכללה גלישה באינטרנט, עבודה תחת אפליקציות office וכיוצא בזאת... עבודה גנרית טיפוסית כמו שנעשית בכל מחשב בייתי ומשרדי נפוץ, המעבד עושה עבודה מעולה, ואפילו אחיו הקטן מעבד השני ליבות Core2Duo מספק את העבודה ללא קושי מובחן. את זה לא צריך להראות, זו עובדה ידועה ומוכרת בתחום. אך מנגד, האזור שבו המעבדים הללו נכנסים לאתגר הוא ביישומי Real Time כגון משחקי מחשב מודרניים. שם אנו לוקחים את המעבד לסביבה מאתגרת, שבה הוא נדרש להתאמץ ולחלץ את כל מה שיש לו על מנת לשמור על ק…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
סטיב הגדול מכולם בעוד פרק משעשע ומעניין, ללא ספק בעל כשרון הגשת תכנית, שהוא לטעמי בין הטובים שיש כיום בשוק:
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי את המפרט הבא: Intel pentium 4 3.0 Prescott 32 bit Asus לא משנה כרגע הדגם 2*512 DDR גם לא משנה המהירות והחברה אני לא מעוניין לקבל ביקורת על המפרט או הצעות אחרות למפרט וכו' אלה אני רוצה שתתמקדו בשאלה שלי מה יותר משתלם מבחינת ביצועים (לא מבחינת תשלום) ל 4-5 השנים הקרובות מעבד 32 ביט או 64 ביט (אני לא מעוניין בשידרוג במשך 4-5 השנים הקורובות) במקרה ואני לקוח 64 ביט אני חייב לקחת לאוח אם אחר וזיכרונות DDR2 שכל זה + תוספת של 90$ אז מה יותר שווה להוסיף את ה 90$ (שאין לי בעיה להוסיף) וקחת 64 ביט או להישאר אם 32 ביט? אני חוזר שוב אני לא מעוניין בתשובות כמו קח 32 אחרי שנה תשדרג אני לא מתכוון לשדרג/להחליף/לקנות מחשב חדש או חלקים בודדים (רק אולי כרטיס מסך) במשך 4-5 שנים הבא…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
GEIL 400MHz 2*512MB GOLDEN DRAGON תזמונים 2-3-3-6 CROASIAR TWINX 1024-3200LL 2*512 MHz עובד ב2-2-2-6 GEIL נחשבת חברה פחות טובה במשהו, שההבדל הוא כזה אסטרונומי?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשדרג את המחשב המאוד מאוד ישן שלי, על הפרק: מעבד + לוח אם + 4GB זכרון. כרגע ההתלבטות היא בין האופציה הזולה AMD ATHLON QUAD 640 לבין INTEL I5 2500. אני מהנדס תוכנה ולכן רוב השימושים שלי הם קומפילציה, ZIP, עיבוד והמרה של פורמטי וידאו וצפייה התכני HD. האם ה AMD יספיק לצרכים האלו? אבקש המלצה ללוח אם עבור כל אחת הקונפיגורציות, כאשר חשובה התמיכה בצ'יפ הגרפי המובנה (מאחר ואני לא מתכוון לרכוש כרטיס מסך), USB3 וחריצי הרחבה לכרטיס או שניים נוספים. כמה שיותר זול יותר טוב. כמו כן, הבנתי מקריאה בפורום שאין ממש משמעות למהירות הזכרונות, אם כך איזה זכרון מומלץ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-