עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ביז'ו המוס,

מה ההבדל בין DDR לDDR2? נגיד DDR2 במהירות 533MHZ לDDR 1 שעובד באותה מהירות. ממה שראיתי הDDR2 עובד בתיזמונים ממש רעים אבל צורך מעט מאוד מתח ויש לו 240 פינים (מה זה בכלל?) אז מה בעצם השיפור הגדול בין DDR 2 לDDR1?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

אני לא מבין את כל הקטע הזה.... הRDRAM עובד במהירות של 800MHZ והDDR עובד ב333MHZ או 400 בלוחות החדשים.... והRDRAM לא יקר בהרבה (חוץ מהדגמים של ה 1066 שהם ממש יקרים) אז למה אנשים הולכים על DDR הRDRAM יותר מהיר לא??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by pringles,

האמ יש הבדל בין ddr הרגיל לddr2 בביצועים במשחקים בהנחה והמע' דומה בהתאם....? אני לא מצליח למצוא איזו השוואה שתעזור לי להבין... תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by pringles,

מה יותר עדיף בכל תחום כאילו באיזה תחומים בddr שולט ובאילו הrdram וגם מבחינת תיזמונים והכל

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by WarSoul,

שלום יש ברשותי מחשב פנטיום 4 אם לוח אם מבוסס על צ'יפסט 865p שלא תומך ב ddr2 . השאלה שלי זה מה יותר כדאי לי , לקנות שני סטיקים של ddr בעלי ג'יגה אחת . או לקנות לוח אם חדש ושני סטיקים של ddr2 . אני לא מתכננן אוברקלוק והמטרה של הקנייה היא למשחקים , רציתי לדעת אם שווה היום עדיין לקנות ddr . תודה מראש לעונים .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MINIME,

אם אני קונה 512 SDRAM זה שווה ל256 DDR. אם כן אז כן אם לא אז תסבירו בבקשה. תודה מראש MINIME.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by darkviper,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול: אם יש לי לוח אם ddr אז האם אני יכול לשים עליו זכרונות sdram? ??? ואיזה לוח אם הייתם ממליצים לי לקנות? ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ag43,

מה ההבדל בין DDR לניידים לDDR רגיל? יש לחבר שלי מחשב נייד סיני עתיק והוא רוצה להוסיף זכרון. הזכרון שאצלו נראה כמו DDR רגיל ואני רוצה לדעת אם אפשר לחבר DDR רגיל

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by carizma,

יש לי זיכרון DDR PC3200 265*2 עכשיו אני מעונין להגדיל את הזיכרון לDDR 265*4 עכשיו אני היבנתי שלא מומלץ להגדיל את זיכרון ל4 סיטקים של 265 אלא ל2סטיקים של 512 עכשיו ריצית לדעת מה ההבדל??? ואם הוא משמעותי??? ומה אתם ממליצים לעשות??? (אם זה חשוב יש לי לוח אם P4S800D ASUS ומעבד 2.8C) אשמח אם הקבל תשובה תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by JSK,

שלום, סבא שלי רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון למחשב שלו של 512MB. (יש לו 512 MB) בדתי אצלו ב CPU-Z וכתוב DDR- SDRAM, 200Mhz 512Mb. דבר ראשון DDR-SDRAM זה אומר DDR או SDRAM? איפה ניתן למצוא כזה זכרון של 512MB 200MHZ שיתאים? תודה!

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by OmEr.il,

היי יש לי שני סימים של 256 של סמסונג(רק הפיסיבי)עם צ'יפים של וינבונד רציתי לדעת אם אני אקנה עוד שני אי דאטה גם 256X2 עדיין יוכל להיות לי דואל צ'אנל כשכולם יחד?

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by King Of Action,

שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by skywalker13,

שלום קוראים לי דני. אני מראשון לציון. לומד בשבח... וזה פרטים שלא ממש משנים אבל בכל מקרה. אז לפני בערך שנה הקרתי חבר טוב שלי לאון מת"א מי שמכיר והוא הפך בשבילי למקור השראה. לפני זה לא התעניינתי בכלום. רק הסתובבתי באינטרנט ושיחקתי במשחקים. ולא ידעתי כלום. ואז התחלתי להתעניין. אז כיום שעבר כבר מלה זמן אני כבר מתמצא די טוב במערכת ההפעלה וינדוס.. לומד שפת סי, מתעניין וקורה... אבל בכל מה שקורה בתוך המחשב ואיך הוא בנוי התחלתי להתעניין רק בחודש חודשיים האחרונים... אז אני מבין שזאת שאלה דפוקה ויש לה מדריכים אבל הכל באנגלית אם מושגים מוזירם שאני לא מבין לכן החלטתי לשאול את השאלה. אז מה שמעניין אותי הוא בעצם מה תפקידו של הזיכרון הפנימי? מה ההבדל בין זכרונות ddr, ddr2, sdrm ועוד....…

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by andrey12341,

יש לאחי לוח של אסוס עם שבתוכו אפשר לשים 4 זיכרונות שתיים דידיאר ושתיים אס די אר,כרגע יש שם שתיים של ddr,מה יקרה אם אני ישים עוד שתיים שהם sdr?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by qweewq11,

ואני שואל ברצינות כחלק בנסיון שדרוג שלמחשב ישן לוח האם תומך גם בDDR1 וגם בDDR2 יש לי סטיק של DDR1 1 GB וסטיק של DDR2 512MB אני יודע שהמחירים של DDR2 מאד זולים ואני אכן אקנה בקרוב... אך בכל זאת, מה עדיף לחבר במקרה הזה? 1gb של DDR1 או 512mb של DDR2? מי מהם אמור להציג ביצועים טובים יותר? הכמות או "הקדמה"?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by tgen,

אני רוצה לקנות מחשב והבנתי של- AMD יש ביצועים טובים יותר אבל לעומת זאת שמתי לב ש-AMD לעומת INTEL לא תומכים ב-DDR2 אז מה בעצם עדיף? הנה, לשם השוואה שני המפרטים (שאר החלקים לא חשובים כרגע): מעבד AMD Athlon64x2 (S939) 3800+ *Manchester* Dual-Core 64bit 2000MHz 512kb(x2) 1600Mhz HTB לוח אם Socket939 - nVIDIA nForce4-Ultra - Asus A8N-E זיכרון פנימי DDR-1 - 1G PC3200 - Samsung Original 400MHz X2 או מעבד Intel Pentium D 930 (S775) - 3.0Ghz Dual-Core , Pressler, 2MB(x2) Cache - 800MHz FSB לוח אם LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 זיכרון פנימי DDR-2 1GB Samsung 667mhz X2 מה בסופו של דבר ייתן ביצועים יותר טובים במיוחד למשחקים ולא לאוברקלוקינג! ואם כבר מדברים על זיכרון... למה במפרטים ה…

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BornToBWild,

קיבלתי פה כמה המלצות לפצל את ה-1024 מ"ב שאני מתכנן לקנות לפעמיים 512 אבל מצד שני, אם בעתיד אני ארצה לשדרג ל-2048 אני לא אוכל. לעומת זאת, אם אני קונה אחד של 1024 אני אוכל בעתיד פשוט להוסיף אחד נוסף של 1024. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by RobiNooB,

מה יותר כדאי ? ( מתוכנן אובר קלוק על GA-P35-DS3L 8400 )

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by yogev_23,

לאחרונה יצא לי לעבוד\לסדר שני מחשבים מדור הCore2Duo, עם ערכות שבבים P35 וP43. היו לי גם 6 סטיקים של זכרונות DRR2 1066 כביכול, של החברות kingston, corsiar, g.skill. מתוך כל ששת הזכרונות, רק אחד הצליח לעבור memtest86+ 4.20 בלי להוציא אף שגיאה במהירות 1066 (זה היה סטיק של corsiar, אחד מתוך dual kit. הסטיק השני לא הצליח לעמוד במשימה). הזכרונות כן הריצו בדיקה חלקה כשסורסו למהירות 800 בתזמונים 5-5-5-18 (בטח היה אפשר למתוח עוד ל15, לא בדקתי). לדעתי הממצאים מוכיחים שאף יצרנית לא באמת עשתה פס יצור מיוחד לPC8500 אלא פשוט כולם בחרו PC6400 שנראו להם 'מובחרים' מספיק כדי לעמוד באוברקלוק הכפוי (מה גם שהוולטים 2.1-2.3 שצויינו עליהם די מאששים את זה). מילא אם זה היה עובד, אבל רובם לא מספקי…

20. Started by mosdef,

האם זה נכון ? קראתי כבר שני כתבות עם באנצ'ים שמראים ש DDR2 553 יותר מהיר מ 667 , וזה בעיקר במשחקים , ב FAR CRY לדוגמא היה הבדל של כ 5 FPS ...

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by Pro_2004,

שלום אנשים אני לקראת קניית מחשב חדש ורציתי לדעת אם באמת אני צריך לשלם כל-כך הרבה על זיכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2037 או שמספיקים לי זיכרונות כאלו שהם בחצי מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 צורכי העבודה שלי הם גרפיקה ותלת מימד כאשר נעשה שימוש בHT . תודה ומקווה שהנושא הזה לא נטחן כבר (ואז תכעסו עלי) :s05:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mosdef,

אני מתלבט בזכרון , איזה עדיף ? CORSAIR או GSKILL או משהו אחר ? כמות נדרשת 1 GB

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by WhiteTigerK,

שלום לכם, בימים אלה אני מרכיב מפרט של מחשב חדש לחלוטין, בתקציב של עד כ-6,000 ש"ח (פרסמתי הודעה מתאימה בפורום מפרטים). אחד הדברים שאני רוצה לדעת עליהם יותר פרטים, הוא נושא הזכרון. בהתחלה חשבתי ללכת על 1GB זכרון (2 כפול 512) במהירות של 800Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E. לאחר מספר התייעצויות הבנתי שככל הנראה עדיף לי ללכת בכיוון אחר והוא הכיוון של 2GB זכרון (2 כפול 1024) במהירות של 667Mhz, ובהתאם לכך לרכוש את הלוח : GIGABYTE 945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E. המחירים בסה"כ דומים (100 ש"ח פלוס/מינוס אם אני לא טועה) ועכשיו השאלה היא מן הסתם - מה עדיף ? באופן כללי המחשב ישמש בעיקר למשחקים, אבל לא מעט …

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by havlin,

שלום האם הזיכרונות-CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail יתאימו ללוח intel bad axe או שהמהירות המרבית של הזיכרונות היא 667 ? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. Started by DUDU O.C,

geil - PC2-6400 800Mhz 2x1g.b DDR2 Black Dragon Dual Channel Kit geil - PC2-6400 800Mhz 2x1g.b DDR2 Ultra Dual Channel Kit רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הזיכרונות הנ"ל מבחינת ביצועים?... או אם יש הבדלים אחרים בין 2 הסדרות הללו?... ואם יש זיכרונות אחרים שמומלץ לקנות בתקציב של עד 350 ש"ח ל- 2g.b צריך עזרה בדחיפות!!!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.