מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
חיפשתי גם באתר וגם ברשת כתבה שמסבירה באופן ישיר וברור מה ההבדל בין הצ'יפסט החדש 915 לבין הצ'יפסטים הקודמים 875 וכו'? מה בעצם נותן לי הצ'יפסט החדש ומה נותן לי הסוקט החדש 775? תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני עכשיו בתהליך של רכישת מחשב "כפול ליבה" 3.4 MHz מציעים לי לוח של צ'יפסט 945 ו 946 מתוצרת MSI ההבדל ביניהם 300 שקל, כמובן שה 946 הוא היקר יותר. השאלה היא מה ההבדל ביניהם, ואם יש הבדל משעמעותי ששווה את ה 300 שקל. בנתיים התשובה היחידה שקיבלתי היא שה 946 הוא חדש יותר :-X מוכר לא מקצועי תודה מראש, מיכאל
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קראתי בכל מיני מקומות שלוחות עם 945 לא מנצלים את כל ה FSB של מעבדי ה C2D. רציתי לדעת האם זה נכון? ואם איני מתכוון לעשות OC האם יהיה הבדל אם אני אקנה ל"א מצי'פסט 945 ולא 965?
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם מומלץ כבסיס למחשב של 4000 ש"ח למשחקים? איזה מעבד כדאי להתאים לו והאם זה נכון שהלוח הזה מתאים רק לכרטיס של ATI?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב אם מעבד A6 3650, השאלה היא איזה צ'יפסטים יש בלוחות אם למעבדים האלה (הבנתי שזה סוקט FM1) ? מוזר מאוד, אבל פה : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3045 רשום שזה ערכת שבבים אינטל, אבל בכותרת רשום שזה AMD A75, אז זה של אינטל או AMD ? מה שעוד יותר מוזר זה שבאתר של AMD אין שום זכר לצ'יפסטים A75 : http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/Pages/desktop-chipsets.aspx
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לבנות מפרט על בסיס הG31 והE8400 עם זכרון סטנדרטי ושאר הדברים הרגילים. יש צורך בערכת שבבים יותר חדישה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם יש עדיפות לאחד על השני ? ההתלבטות היא בין בורד זול של MSI עם H61 לבין יקר ומאובזר קצת יותר של GIGABYTE עם H55 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצא הצ'יפסט הנ"ל? ובסביבות מתי הוא מגיע לארץ?
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
נמכרים בSKYPC לוחות אם עם צ'יפסט P31 בגרסאות DS3L וS3 מה ההבדל בין צ'יפסט P31 לP35? כי ההבדל במחיר די גדול.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הלוח אם שלי הוא Gigabyte 965 s3 שמתי לב שהמעלות בצ'יפסט שלי הוא בין 40-44 ככה. שנגעתי בצ'יפסט הוא היה ממש חם, סביל אך עדיין מאוד חם. רציתי לדעת אם זה נורמלי, חשבתי לשים על זה מאוורר אבל הוא צמוד למעבד ונראה בלתי אפשרי. אפשר לעבוד עם זה או שהטמ"פ גבוהות מדי? נ.ב האם אוברקלוק למעבד קשור לטמ"פ של הצ'יפסט? ולמה הצ'יפסט קשור בכלל?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, עומד לקנות מחשב חדש אשר ישמש כ HTPC שיוחבר ל LCD בסלון (ברור שגם ישמש למשחקים, כשהאשה תרשה..) על איזה צ'יפסט כדאי ללכת עם אני מתכנן לקנות לוח אם בסכום של 600-700 ש"ח? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טב אז ככה יש לי שאלה לגבי צ'יפסט למה אין צ'יפסט שAMD מייצרת כמו INTEL וה915 925 וכו'??? או עם יש אז הם טובים בכלל?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הכי מומלץ היום מבחינת ביצועים/איכות? nVidia/Intel? לטובת משחקים. תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה צ'יפסטים של אינטל כדאי היום לקנות , מה ההבדלים בינהם ואיזה לוחות אם כדאיים? אני יודע שעכשיו כולם יקפצו ויגידו שהכי כדאי זה לרדת מאינטל ולקחת AMD . אפשר להרגע , אני כבר יודע את זה , אבל חבר שלי מתעקש על אינטל - אז לפחות שיהיה לו לוח אם שווה.... האם כדאי לקחת PCIe ? איזה לוחות תומכים בזה? ומה לגבי ההתחממות , איך מטפלים בזה? המחשב לא ייועד להמהרה בשום שלב
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה דחופה!! תודה, ניר.
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/490/1051490/ati-880g-info-surfaces-linux-driver קראתי הרגע. הסיום של זה הצחיק אותי מאוד.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
למשל הדבר הזה... שווה 470 ש"ח? עריכה: לינקים מהאתר של ATI IGP 320 - Integrated Graphics Processor for Desktop AMD® Duron , Athlon XP or Athlon Processors IGP 330/340 - High Performance Integrated Graphics Processors for Intel® Pentium® 4
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בוקר טוב, בקרוב אני אמור לקנות מחשב חדש ואני ככל הניראה אלך לכיוון של מעבד E6550. מזמן כבר לא התעסקתי בתחום ולכן אני לא כל כך מבין מה הולך היום בנושא לוחות אם. יש מלא בחירות ואיני יודע מה ההבדל? האם מישהו יוכל להסביר בקצרה מה ההבדלים בין הצ'פסטים השונים - P35 , P31 , P965 ועוד.. מה שחשוב לי הוא שיהיו יציאות FIREWIRE משום שלעתים אני מעביר וידאו מהמצלמה הדיגטלית.. אולי יתוכנן OC קטן בעתיד.. אם תוכלו לתת גם המלצה ללוח שיתאים לי אני אשמח, משהו לא מפואר מידי סביב 600 ש"ח.. אם צריך להרחיב את התקציב זה אפשרי.. תודה רבה מראש,
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בביקורת זאת נספק לכם מבט על ערכת זיכרונות מעניינת מתוצרת G.Skill בנפח של 32GB ובמהירות של 3600MHz - קיט מופלא נוסף תוצרת החברה הנודעתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
המשמעות של צבעי החוטים אינה ברורה לי , לכן לא תמיד ברור לי מה צורת החיבור הנכונה במקרה שיש שתי אפשרויות לחבר את החוטים ללוח האם. עד היום חיברתי חוטים לפי ניחוש והתפללתי שאיני גורם נזק, כנראה שמעולם לא גרמתי נזק אבל בכל זאת מטרידה אותי חוסר הידיעה בנושא. אתמקד בשאלתי לגבי חיבורי חוטים מהמארז ללוח האם שמפעילים את הפונקציות הבאות: מתג הפעלה, מתג ריסט, נורית LED של מצב פעיל של המחשב בכללותו, נורית LED של מצב דיסק קשיח פעיל. ברוב המקרים אילו החיבורים שבהם קשה לדעת אם החיבור נעשה בכיוון נכון או בכיוון הפוך. בכל החיברים הנ"ל יש חוט לבן וחוט צבעוני , מה המשמעות של חוט לבן ושל חוט צבעוני ?
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי פנטים 4...128 ראם.. דוד שלי קנה לי 2 סטיקים של ראם שנייהם של סמסונג.. 1 בצבע כסוף (נמצא אצלי) 1צבע כחול (נמצא אצל דוד שלי מאמריקה..) האם זה יעבוד טוב???
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב אז ככה. יש לי מחשב פנטיום 4 1.5 Ghz וזיכרון Sdram לוח האם שלי הלך.. אני צריך לרכוש אחד חדש. עכשיו קשה נורא להשיג לוח אם כזה. אשמח אם תתנו לי שמות של חנויות ופרטים עליהם(מומלץ חנויות עם אתרי אינטרנט) כדי שאני יוכל לראות מה יש להם להציע ובאיזה מחיר. חנויות מאזור גוש דן בלבד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום אני כמעט בטוח שיש לי צוואר בקבוק, רציתי לשאול האם ייתכן שגם הדיסק קשיח יכול לגרום לזה? או שזה המעבד? לא רואים לאגים אבל במשחק PES 2010 המשחק מגיב לאט יותר, במשחקים אחרים לשניה המשחק רץ מהר יותר כגון: DIRT2, JUST CAUSE 2 זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400@2.66 הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 לוח אם: Asus P5QC כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON HD 5850 1GB הציון ש WIN 7 נתן: 7.7 זיכרונות: OCZ 1066Mhz הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 דיסק קשיח: WD 250GB הציון ש WIN 7 נתן: 5.8 ספק כח: Hec 600W מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-