עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NiMo1771,

יש לי לוח אם P67A UD3 B3 של גיג'הבייט בגרסת ביוס F2 בדקתי עכשיו באתר שלהם וראיתי שיש כבר גרסת F5 יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  2. בשביל משחק גובהה מחשב שלי amd athlon xp 2400 asus a7n8x deluxe geil 1024mb ddram pc3200 400 SAPPHIRE ati x1600pro 256mb agp תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. הכי טוב ביצוע משחק.. תודה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yoahe,

שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  5. עזרה מה יותר עדיף לוח אם Asus P5L-VM 1394 או 945P S3 ? הAsus P5L-VM 1394 לא בא אם כרטיס מובנה נכון הלוח מתאים לOC קטן? הלוח יותר טוב מ 945P S3 ?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  6. i5 2500 בא עם מעבד גרפי בילט-אין HD 2000, בעוד ש-i5 2500K בא עם HD 3000, שעולה על ה-2000 בביצועים. הבעיה היא שאם רוצים לרכוש מחשבים (מדובר בכמה יחידות) ללא כרטיס גרפי נפרד וללא אוברקלוקינג, יש הגיון ללכת בכ"ז על ה-2500K? האם נכונה הידיעה שקראתי שה-HD 3000, זהה ביכולותיו לATI 5450?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם לפעמים איך שאני מדליק את המחשב רשום לי באנגלית CPU FAN - LOW ממה שהבנתי המהירות של המאוורר לא מהירה מספיק כדי לקרר את המעבד.. זה קרה לי כבר פעמיים הבעייה התחילה מאז שהחלפתי את הספק כוח מ 300W ל420W ..... עם יש לכם פתרון אני אשמח לשמוע עידן .

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by Impax,

איזה מעבד עדיף לקנות.. Intel Core 2 Quad Q6600 או Intel Core 2 Duo E6850 תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  9. שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ו99 אחוז שיבצבץ לו שם איזה Gigabyte GA-965P-S3. אני חשבתי על כמה זכרונות במהירות 667, והמחירים לא הכי סבירים (במיוחד אחרי העלאת המחירים הזאת ) לפתע עלה לי רעיון ובו קניית זיכרון בEBAY ויכול להיות שאני אסדר משהו עם משלוח של קרובי משפחה, השאלה האם הזיכרון נתמך על ידי הלוח הנ"ל (אני רק רוצה לוודא, שלא יהיה בזבוז כסף לשווא) הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/New-OCZ-DDR2-2GB-PC2-8000-Gold-Gamer-eXtreme-XTC-Editio_W0QQitemZ320033323340QQihZ011QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem תודה רבה לכל העונים!

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by XpideR,

יש לי מעבד amd 5200x2 ולוח msi-k9ngm עשיתי עדכון לביוס לגירסא של 3.60 זה ami bios עכשיו שאני ניכנס לווינדוס אני רואה במנהל משימות שיש לי רק ליבה אחת אבל שאני מדליק תמחשב כתוב שזה dual core ניסיתי להוציא תבטרייה של הביוס וזה לא עוזר עדיין זה נישאר אותו גירסא עכשיו אני עובד על ליבה אחת מה אני יכול לעשות ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  11. Started by STi,

שלום אנשים,ניקיתי מחשב מאבק,ובטעות ממש שטותית שרפתי את המעבד. ניקיתי את ההיט סינק שלו שהיה מפוצץ באבק וגם המאוורר,שסיימתי רציתי לבדוק שהמאוורר עובד חלק אז הדלקתי כשהמעבד חשוף ללא גוף קירור הוא פשוט דלק לכמה שניות וכבה. אחרי הכל חיברתי הכל חזרה ויש ציפצופים מהלוח, אז אני מאמין שהמעבד נשרף.השאלה איך אני יכול לדעת אם הלוח גם הוא נהרס,בלי לבדוק עם מעבד אחר... המעבד הוא AMD 1400 תושבת A לא חשבתי שהוא ישרף בכזאת קלילות ממש 2-4 שניות

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shaharo,

שלום לכולם קניתי מפנדס לפני כשבועיים מעבד 2500+ אין להם משהו נמוך מזה Barton 1.83GHZ 512kb עשיתי צילומים של Everest Cpu-z וזה מה שקיבלתי everest cpu-z רשום שם שקיבלתי מעבד 2200+ עם ליבת טורטון וכתוב שם שיש לו אוברקלוק למהירות של 2500+ כלומר עשו לו אובר קלוק 1.83 דיברתי איתם והם אמרו לי שהתוכנה יכולה לטעות והם אמרו לי להוציא את המעבד שלי ולהגיד להם מה כתוב עליו עכשיו השאלה מה כתוב על מעבד בארטון ומה כתוב על מעבד טורטון כמו שיש לי כדי שיוכיח להם שזה באמת טורטון

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by JCohen,

ש-לום! אמממ רציתי בבקשה לדעת מהם הצ'יפסטים הבולטים היום בשוק ואם אפשר - נתונים קצרים על כל אחד מהם, מה ההבדלים וכו'. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by oitb,

ניסיתי לעדכן את ביוס בגרסא חדשה יותר בעזרת התוכנה winflash ואחרי שאני עושה ריסט הוא אומר לי לקבוע מחדש את התדירות של המעבד, אין לי שמץ מה לעשות? אם אפשר למחוק את הדיון הצלחתי בסוף לתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. Started by ghreg,

יש לי לוח asus p8z68 vpro עים כרטיס nvidia 680 gigabyte OC הכרטיס או הלוח גורמים לדרייבר לשחזר את עצמו עדכנתי ביוס ללוח דרייברים כיוונתי מערכת על ביצועים גבוהים יש מישו הלוח הזה עשה לו בעיות כי גם עים GTX 560TI הוא עשה לי את זה המלצות לפני אני מסיים ללוח את חייו הלוח PCI2.0 הכרטיס 3.0

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by averaraz,

Abit LG-95Z http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95Z&fMTYPE=LGA775 אמור לרוץ יחד עם E2140 או לחלופין המערכת הזו של AMD FOXCONN K8M890M2MA-RS2H http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000174 יחד עם 3800x2 מה היתרונות בכל מערכת? ומה עדיף? יש יתרון לאחד המעבדים? או אחד לוחות?

17. Started by ilya83,

כמה עולה מחשב ישן? ga-2000 לוח אם 192mb זכרון 8.4GB כרטיס קול 128PCI מודם ess 56k מארז פשוט תודה מראש

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by rafik,

מחפש לוח אם עבור פנטיום 4 - מעבד סלרון 2.53GHZ וזכרון 512 DDR1 עקב תקלה בלןח קיים . אין דרישות מיוחדות . רק צריך שם של חנות מתאימה וboard

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by shmulik1999,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. Started by alexPC,

שלום חברים. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס לוח P5K של ASUS עם בקר RAID. לאחר התקנת חלונות XP PRO SP2 התקנתי את הדרייברים של הלוח שהגיעו עם הלוח. תוכנית ההתקנה התקינה שני קבצים שנטענים לזכרון באתחול של חלונות. הקבצים הם : xRaidSetup.exe ו-xInsIde.exe .שני אלה כנראה שייכים לבקר ה-RAID של JMICRON שמותקן בלוח. בחיפוש שעשיתי ברשת לגבי שני הקבצים גיליתי שהם עלולים להיות סוג של רוגלה או תוכנה זדונית אחרת. האם מישהו יודע מה תפקידם ? והאם הם נחוצים לעבודה התקינה של דיסק SATA של היטאצ'י ? אני בכל אופן הסרתי אותם מרשימת האתחול ונראה שהכל עובד כשורה. תודה. :s05:

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  21. Started by assafkm,

שלום רציתי עזרה ממי שיודע קצת מידע על המעבד שיש לי קניתי את המחשב לפני כשנה ועכשיו אני רוצה לשפר אותו (מעבד, זכרונות, כרטיס מסך) יש לי את לוח האם הבא: MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN לפחות זה מה שרשום במפרט עכשיו חיפשתי מידע עליו באתר של MSI ואני לא מוצא עליו ספציפית כרגע יש לי מעבד core 2 duo e6600 ואני רוצה לעבור למעבד quad חיבור 775 (Q9450) אז בעיקרון רציתי לדעת האם הלוח שלי מתאים למעבד כזה וכרגע יש לי זיכרון DDR2 800MHZ ורציתי לדעת האם הלוח יכול גם 1024MHZ תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  22. ערב טוב לכולם... רציתי לשאול באיזה לוח מבין השניים הבאים כדאי לי לבחור רצוי לציין שאינני מתכנן OC . הראשון הוא: 945P S3 של ג'יגה בייט והשני הוא: P5NSLI של אסוס שניהם תומכים במעבדי קונרו והכרטיס מסך המובנה לא ממש מעניין אותי מכיוון שאני מרכיב X1950PRO תודה רבה לעונים...

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by בועז פרל,

אהלן פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס 10 לאחר שהיה לי 7 כעת הקול לא עובד אצלי. התקנתי את הדריבר אבל זה לא עובד (בהנחה שהתקנתי את הנכון) הלוח אם הוא asrock h55m pci express 2.0 אשמח לקישור מתאים לוינדוס 10 תודה!

24. Started by kaktus,

שלום יש לי מעבד k8upgrade-nf3 עם BIOS - גרסה k8upgrade-nf3 bios p2.40 הביום בכל פעם שהמחשב עולה מבקש ממני לבחור בין F2 לF11 SETUP או BOOT לא רק שזה מעקב את העלייה ומציק אלה גם זה ממשיך בחלון כחול שמבקש ממני לבחור אמצעי ל-BOOT אני מתבקש לבחור בין מספר אפשרויות הפרוצדורה המציקה הזאת גורמת לעליית המחשב להפוך לעסק של 10 דקות מייגעות לא מצאתי פתרון באינטרנט אפשר עזרה?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים